Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
546 okuma
Adams Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Merhaba. Rüyamda karanlık bir köşede elimde sniper gibi dürbünlü bir tüfek var. Etrafımda bazı insanlarda aynı benim gibi bazı yerlere gizlenmiş sanki paintpall gibi bir oyun oynuyoruz. Rüyamda amacım birisini öldürmek değil bundan eminim. Kafe gibi bir yerde oturan, kırmızı beyazlı çiçekli elbise giymiş güzel bir kadına nişan alıyorum. Karanlık olduğu için dürbünden tam göremiyorum. Sonra o kadın masadan kalkıp bana doğru gelirken “ne oldu ya hala vuramadın beni” dedi. Bende tam karnından vurdum. Vurduktan sonra “inşallah rahmine gelmemiştir” dediğimi hatırlıyorum. Yanına gidiyorum vurduğum yer biraz kızarmış ve hafif yara olmuş ama kan akmıyordu. Kadını kucağıma alıp taşımaya başladım. Ama kadını taşırken üzerinde bembayaz bir elbise olduğunu farkettim. Kadını taşırken sürekli ona bakıyorum ve kadının çok güzel olduğunu kendime söyleyip duruyorum.  hastane gibi bir yere götürdüm ama kepenkleri kapanmış bir dükkan gibi. Bir tarafında kepenk hafif aralık ve o an yanıma birisi geliyor “kadını oraya bir yere bırak birazdan gelirler” diyor. En son yanına kısa boylu, çok zayıf ve esmer bir adam geliyor. Gülerek bana saçma ve anlamsız şeyler söylüyor. O an yanımdaki adam ona bağırarak “git burdan adamın bir sürü işi var görmüyormusun” diyor

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

19 Yorum

+5 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

 Geçmişte iş ve özel hayatınızda geri dönüşü olmayan bir hata yapmış olabilirsiniz. Başınızdan bir bela veya zor bir durum varsa yakın çevreniz sayesinde bu durumdan kurtulacaksınız. Eski hatalarınızdan ders alıp, yolunuza devam edeceksiniz. Aynı zamanda bir yakınınız aracılığıyla bir kadınla tanışabilirsiniz. Sanki birinden hoşlanacaksınız gibi hissettim.

Sevgiler,
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Evet. Niyetinizle ilgili tekrar deneyin. Tam konsantre olamamışsınız. Bu rüya farklı.
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Teşekkür ederim :)
+6 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Bana bu bir bilincalti Russia gibi geldi. Belki de siz hakkinda olmadan gecmisteki hatalariniz suzi sorguluyor olabilir. Bunun icindir bu sekilde ruya goruyor olabilirsiniz.
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Russia’yı tam anlayamadım :)
0 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Açıkcasını söylemek gerekirse; dünkü Ayetel Kürsi rüyam yorumlandıktan sonra, hac niyetimin haricinde yapmak istediğim bir kaç hayır işini gerçekleştirmek için hacet namazı kılıp uyumuştum. Bu rüyayı niyetlerim ile bir bağlantı kurmakta zorlanıyorum. Siz ne dersiniz?
0 oy
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Cep telefonundan rüya yorumunu yazmış, Rüyayı yazacakken telefon onu Russia ya otomatik çevirmiş :)
0 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Rüyamın içinde kadın olunca bende bir bağlantı kurmaya çalışmıştım :)) şaka bir yana tabi. Geçmişteki hataların bizi sorgulaması durumu biraz farklı geldi bana açıkcası
0 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Teşekkür ederim su perisi klavyenin azizligi. Kadın görmek şu şekildedir. En azından kendimden yola çıkarak yorumluyorsun. Ben de çok rüya görürüm.  Eğer sarışın kadın görmüşsem hastalanıyorum ya da maddi sıkıntım oluyor. Esmer bir kadın ise o dönem çok sağlıklı ve huzurlu oluyorum
0 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Geçmişteki hatalar şu şekilde freuda göre rüyalar iki aşamalıdır ilk aşaması bizim benligimiz bilinçaltımıza içtiklerimiz ikinci aşamalar ise gündelik yaşamla ilgili. Yani siz bazı hatalarınızı görmezden geldiğiniz için daha doğrusu sizi rahatsız edeceği için bilinç altına iter ama farkında olmadan bu vicdanla tartışırken olarak bulur kendisini eğer çözüme ulaşamayınca bilince iter ki ki si vicdanını rahatlatsin.  Hatta freuda bir hasta gelir hasta çok sert kabadayi erkeksi görünür maco dediğimiz tarzda. Anlatır derki ben rüyamda bir kütük görüyorum bu kütüğün etrafı iplerle sarılı der. Freud ise adamın erkeklik organını kaybetmesinden korktuğunu anlar ve çocukluğuna döner ve öğrenir ki çocukken her yaramazlık yaptiginda erkeklik organını keserim tarzda tehditler alir. Bilinç altı eğer direkt olayı gösterseydi ki si ruhsal sorun yaşardı bunu sembollerle gösterir ki ki si kendisini sorgulasın.
0 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
@Mirac Bende genelde rüyamda hep sarışın kadınlar görürdüm. Belkide bu yüzden hep bir sıkıntı ve sorun içerisinde yaşamaya devam ediyorum. Ama bu seferki kadın esmer siyah saçlı kara göz kara kaşlı ve çok güzel bir kadındı :) umarım bende huzura kavuşurum :)
0 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Ayrica kadın ve rahim görüyorsunuz burdaki rahim doğurganlığı sembolize eder ayrica bunun anlamı şudur bu olay yeni yeni hesabını vermeye başlıyor vicdanınız rahatsız bu olaydan yara ise sıkıntı anlamına gelir.
0 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Ben ama sabah ezanı vaktinde görüşüm rüyalarımı yani gözümü açtığımda ezan okur sizinde öyle mi oluyor. Mesela bundan 1 hafta önce bir tane upuzun sarı saçlı bir kadın gördüm elinde kitap ve gördüğüm gibi hastalandım sonra dank etti sarışın ve güzel kadın hastalık çirkin ve esmer kadın huzur garip ama gerçek ben çoğu zaman rüyalarımı kendim keşfediyorum anlamını kimseye yorumlatmadan ve kimde benzer rüya görüyorsa bendeki olan şey çıkıyor en azindan kardeşimde de aynısı cikti
+6 oy
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Aslında rüyanız bence sizin içsel durumunuzu gösteriyor. Her insanın içinde eril ( animus) ve dişil (anima) yönleri vardır. Eril yönlerimiz daha çok görünen dünya gibi mantık çerçevesindeki yönlerimizdir. Dişil  yönlerimiz ise daha çok görünmeyen dünya gibidir, daha çok sezgisel yönlerimizdir.

Rüyanızda gördüğünüz ve vurduğunuz kadın sizin dişil yönlerinizi yani gölge yanınızı temsil ediyor. Yani demek istiyorum ki herşeyi fazla Mantık çerçevesinde değerlendiriyor, ancak Sezgisel yanınızı baskılıyor gibisiniz.

Maneviyatınıza düşkün biri olduğunuzu da gözlemleyerek şunu söyleyebilirim, aslında bu rüya bence niyetinizle alakalı bir mesaj rüyası. Sezgisel yönlerinize güvenin baskılamayın. Eril ve Dişil yönlerin dengesi içsel yolculukta önemlidir.

Bir çok öğretide ve Tasavvufta Insan-ı Kamil olmak için sembolik olarak "Yeniden Doğma" kavramı kullanılır.  Rüyanızda belirttiğiniz "Inşallah rahmine birşey olmamıştır" cümlesindeki Rahim kelimesi dikkatimi cekti. Rahim hem Allahın isimlerinden biridir, hemde sanki rüyanızda maneviyatınızla ilgili olarak bu yeniden doğuşu simgeliyor gibi hissettim.
Aslında çok güzel bembeyaz rüyanız gibi, ama onu vurmanız burada bir mesaj gibi. Sezgisel dişil yönlerine kulak verin baskılamayın derim.

Sevgiler
0 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Bende gece çok rüya görüyorum ama hatırlamıyorum bir çoğunu. Genelde sabah ezanından sonra tekrar uyuduğumda gördüklerimi hatırlıyorum. Yani uyanmaya yakın gördüğüm rüyalar hatırlıyorum. Şimdi aklıma gelen, bende geçen hafta ayrıldığım eşimi gördüm. Kendisinin saçları normalde çok hafif sarı iken, rüyamda onun saçlarını çok uzun ve sapsarı gördüm. Umarım hayırlıdır :) Yazdıklarından anladığım kadarıyla, herkesin kendine özel bir yada birkaç simgesi oluyor. İç hesaplaşma ve vicdan sorgulaması o simgelerle ortaya çıkıyor. Bu konu çok ilgimi çekti gerçekten biraz araştıracağım bunu :)
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Rica ederim
0 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Evet freud bu konuda çok güzel noktalara değinmiş. Isterseniz onun kitaplarından faydalanabilirsiniz.
0 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Bu farklı bakış açınız ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aslında dediğiniz gibi, rüyayı gördükten sonra içimde ne bir kötü hissiyat nede bir sıkıntı olmadı. Hani güzel birşey yaptıktan sonra içinizde manevi bir rahatlık olur ya, öyle bir duygu oluştu. Mesela vurduğum yeri çok net hatırlıyorum. Göbeğinin biraz aşağısıydı. Yani tam rahim bölgesi oluyor sanırım. Ve yanına korkarak gidip orada sadece biraz kırmızılık ve yara gördükten sonra kanamadığı için sevindim diyebilirim. Gerçektende maneviyat olarak güzel bir değişimin ve çabanın içerisinde olduğumu düşünüyorum. Yada en azından çabalıyorum. Yüce Allah’ın da bana gerçekten yardım ettiğini ve bana gerçekten doğru yolu gösterdiğini hissediyorum.
0 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Kesinlikle bu konuyu araştıracağım. Çok ilgimi çekti. Tavsiyelerin ve güzel yorumlaman için çok teşekkür ederim :)
0 oy
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Rica ederim, bence de o içsel yola girmiş gözüküyorsunuz, rüyanızdan da anlaşılıyor. Buarada yine tüm öğretilerde vurgulandığı üzere "kendini bil" sözüne istinaden, kendi iç dünyanızı incelemenizi tavsiye ederim. Anima ve Animus yönleriniz için Carl Gustav Jung'ın yazılarından faydalanabilirsiniz. Araştırma ve esneklik herzaman iyidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
tüfekle adam vurduğunu görmek, kişinin istemeyerek tanıdığı birine vereceği maddi ve manevi zarara yorulur. Rüya sahibinin farkında olmadan hataya düşmesine, sevdiği birine kötülüğü dokunacağına yorumlanmıştır. sonrasında ciddi bir pişmanlık yaşayıp telafi etmeye çalışacaksın.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bilinçaltın telafi etmek istediğini söylemiş.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
0 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Yorumunuz için teşekkür ederim. Çok kısa süre önce, önceden yaptığım bir hatadan dolayı biri ailemden diğeri ise çok yakın bir arkadaşımı azda olsa bir maddi zarara uğrattım. Ve bu durumu telafi etmeye çalışıyorum ama içim içimi yiyiyor
0 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Umarım bilinç altım sadece bu olayı kastediyordur :) inşallah bir yenisi yaşanmaz. çünkü tekrar böyle bir mahcubiyet yaşamak çok kötü olur. Tekrar teşekkür ederim Mustafa bey

İlgili rüyalar

+6 oy
3 yorum 168 okuma
Mgka71 17 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Mgka71 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 124 okuma
Melikeali 27 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Melikeali Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+2 oy
5 yorum 239 okuma
+10 oy
8 yorum 443 okuma
+3 oy
1 yorum 121 okuma
alper 6 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde alper Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 301 okuma
+3 oy
1 yorum 266 okuma
Adams 18 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 122 okuma
13 Aralık 2017 Tabir kategorisinde sema   yazdı
+2 oy
2 yorum 149 okuma
+3 oy
1 yorum 168 okuma
Alzheimer 18 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Alzheimer Karabasan (271 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 184 okuma
Afsana 29 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Afsana Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 165 okuma
Aries_libra_ 22 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

443 Aktif
0 Üye ve 443 misafir
Bugün : 17939
Dün : 23857
Toplam : 48076259
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...