Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
191 okuma
Semiha Rüya kategorisinde Rüyazede (1.3k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Rüyamda erkek  kardeşimle bir yoldaydık kamyon tır gibi bir şey vardı ben korkarım o yüzden yanlış yola saptım kardeşim başka yoldan gitti daha sonra onun yanina gitmeye çalışırken ben köprülerin ve akan şu birikintisinin olduğu bi yere geldim en aşağıdaydım yukarı çıkmam gerekiyordu kardeşim beni bekliyordu çıkmaya çalıştım çıkamadım sonra köprülerin dağın içinden böle bi şekilde yukarı yukarı çıktığını fark ettim ama orlardan da su akıyordu ordan çıkmaya karar verdim çıkmayı başardım en yukarı geldiğimde orda sıkışmış çıkamayan bi köpek gördüm çaresizdi ona yardım ettim benim gittigim yoldan oda geldi yolun sonunda ailemle karşılaştım biraz karışık bir rüya gibi

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+6 oy
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Hayatınızda canınızı sıkan düğüm gibi bir sorun var sanki. Bu konu her ne ise, ne yapacağınızı bilmiyor ve korkuyorsunuz. Abinizin bu sorun ile ilgi bir yol gösterme durumu olabilir, yalnız başlangıçta abinizin bu fikri sizin aklınıza yatmıyor gibi.

En aşağıdayken yukarıya çıkmanız, ne kadar umutsuz olsanızda eninde sonunda sorunun çözüleceğine ve ferahlayacağınıza işaret ediyor. Ama köprüler ve akarsulardan geçmeniz, problemin çözümünün biraz vakit alacağını gösteriyor.

Köpeği de yukarı çıkarmanız ise, bu sorun her ne ise mağdur olan biri var sanki. Siz bu mağdur olan kişiyi de yukarı çekip yardım ediyorsunuz. Merak etmeyin yukarı çıkmanız feraha ereceğinizi gösteriyor sadece biraz vakit alabilir, sabırlı olun.

Sevgiler
Semiha Rüyazede (1.3k puan)  
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Rica ederim :)
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bir önceki rüyana kıyasla bu rüya anne baba sorunlarına daha fazla işaret vermiş  bi şeyler güzel olacak ama geçmen gereken köprüler var köprüler bir araç kolaylık aslında ama asıl konu burda muhtemelen zor gördüğün kısım bunun aile büyükleri olması o yüzden bu iş sana zor görünüyor.çünkü anna baba sorunları  büyükleriniz olduğundan çözümü daha zor iki büyüğün arasında kalmak diyelim buna. köpek size sadık olan biridir rüyada çıkması rüyala nasıl bağlanabilir bence kardeşiniz olma ihtimali var yada başka bir dostunuz, sizinle fikir birliği edebilir. ama sonuçta çözüm odaklı bir şeyler yapıyorsunuz.ailenizle karşılaşmanız çok iyi olmuş burada ise ailenizin mutlumu yoksa mutsuzmu olduğuna göre iyi yada kötü tabiri size bırakayım aileniz sevinçlimiydi değilmiydi bilmiyorum.tabi kardeşinizle başta bir fikir ayrılığı yaşadığınızıda tahmin ediyorum.
+2 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Merhaba,

Yıldırım rüyasının devamı niteliğinde bir devam rüyası.Çadırda birlikte vakit geçirmek fikrinin nasıl olacağını gösteriyor bu rüya.Aileniz ile bozulan hatta sizin anlatımız ile en aşağı seviyeye inen ilişkiler aslında kardeşiniz ile aynı seviye de iken yolda gördüğünüz o büyük araç yüzünden ilk defa ayrılık süreci başlamış.

Bu büyük araç korkusu her ne ise sizin başka bir yola yani tek başınıza kalma problemine yol açmış.Bu problemde size kimsenin yardım edemeyeceğine dair bir ön görü ile yol ayrımına girmişsiniz.Halbu ki kardeşiniz sizi bırakmıyor sizin bu aşağıdan(depresyonda diyebilirsiniz) çıkmanız için sizi bekliyor.Ancak bu durumdan sadece siz kendiniz çıkabilirsiniz.Aileniz ile attığınız o köprüleri yeniden yapılandırmanız gerekiyor.Bu köprüleri atalı sanırım biraz zaman geçmiş ki sular sy birikintileri görüyorsunuz(köprünün altından çok sular aktı atasözü gibi düşünün)Ancak hem köprüleri yeniden yapılandırıyor,hem de zamana karşı yarışıyorsunuz ve ilişkileri yeniden yapılandırıp konuyu çözüyorsunuz.

Kardeşiniz ile buluşma anı veya bir öncesinde sıkışmış bir köpeği kurtarmak ise bulunduğunuz bu durumdan çıkma serüveninizde elde ettiğiniz tecrübeleri ,sizin gibi ilk defa korkup ,"kimsen bana yardım edemez düşüncesi" yoldan ayrıldığınız anda ki aynı his ve durumda olanlara destek ve yardım amaçlı kullanacağınız gösterir.

DAB,

Selamlar.

İlgili rüyalar

+2 oy
2 yorum 146 okuma
24 Mart 2019 Rüya kategorisinde Zeynep   yazdı
+4 oy
19 yorum 418 okuma
Sonbahar 31 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+10 oy
4 yorum 245 okuma
Su Perisi 17 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 136 okuma
28 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 145 okuma
26 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
1 yorum 180 okuma
+7 oy
3 yorum 166 okuma
Eylülmls 14 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 112 okuma
HamzaZERO 16 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde HamzaZERO Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 190 okuma
anka06 8 Kasım 2020 Rüya kategorisinde anka06 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı
+13 oy
32 yorum 693 okuma
Sonbahar 30 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 279 okuma
12 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+9 oy
7 yorum 249 okuma
Simge 31 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 220 okuma
geekone3388 10 Haziran 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

636 Aktif
1 Üye ve 635 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8460
Dün : 21898
Toplam : 48088632
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...