Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
928 okuma
Karga Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Kimi zaman rüyalarımızı hatırlamazken kimi zaman da her gece onlarca rüya görür ve hatırlarız. Şimdi bu rüya sitesinde olduğunuza göre belli ki çok rüya görenlerdensiniz.

Peki çok rüya görmek sizce neye işarettir? Hani dönemlerde daha çok rüya görüyorsunuz ve hatırlıyorsunuz hangi dönemlerde hiç hatırlamıyorsunuz. Kendi deneyimlerinizden yorumlar bekliyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

14 Yorum

+13 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Genelde stresli ve çok yoğun olduğum  dönemlerde ya da aşırı yorgun olduğum dönemlerde sabaha kadar rüya görürüm dinlenmek yerine yorgun zihinle uyanırım
+12 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Anladığım kadarıyla stresli dönemlerinde zihnin uykuda da meşgul olmaya devam ediyor o zaman. Güzel bir nokta.

Başka ne tür cevaplar gelecek merak ettim.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Evet lucid rüyalar bu dönemlerde çok görürdüm
+11 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Ben stresli yada yorgun olmadanda her gece 2 yada 3 rüya gördüğümün farkındayım. Ama bunlardan sadece uyanmaya yakın gördüklerimi hatırlayabiliyorum. Ve şöyle bir gerçek var, ne kadar gergin yada önemli bir sıkıntınızı düşünerek uykuya dalarsak o kadar karışık rüyalar görüyoruz. Yani günlük yaşantımızın stresi ve yaşadığımız olaylar rüyalarımızı ve uykumuzu etkilediğine çok kez şahit oldum. Ama uzun bir zamandır bu sorunu minimize etmiş durumdayım. Son zamanlarda her ne kadar zor ve sıkıntılı günler geçirsemde, beni rahatsız edecek rüyalar görmüyorum. Yada gördüysemde hatırlamıyorum :) son olarakta şuna inanıyorum ki, bir gecede bir çok rüya görüyorken, hatırlamamız istenen rüya bize Allah tarafından bir şekilde hatırlatılıyor. Sabah uyandığımızda olmasa bile, gün içerisinde gördüğümüz her hangi bir nesneden bile “aaa ben bu gece şöyle bir rüya görmüştüm” dediğim çok zamanlar olmuştur :)
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
tam benlik bir konu karga açman iyi olmuş yüzde doksanını hatırlamam. bendeki en önemli konu psikiyatrik bir rahatsızlığımın beni uykusuz kalmaya yönlendirmesi bazen hiç uyumam işime de gider gelirim. genelde ise uykum iki üç saattir. belkide uykusuzluğun verdiği enerji yada psikolojik rahatsızlığın verdiği enerji diyeyim rüyalarımı hatırlamamı engelliyor. ama çok rüya gördüğümü biliyorum bazen a dört kağıdını dolduruyor bazen de çok görüyor sabah kalktığımda hiç hatırlayamıyorum hatırlamaya çalışırkende se
mboller karışıyor o yüzden rüyayı değerlendirmekten vazgeçiyorum iyi uyuduğum zamanlar gün içerisinde hatırlama şansım var ama az uyuduğumda gün içinde de hatırlamıyorum. aslında bunun bir inceleme konusu olduğu düşünüyorum. yalnız sufi rüyalarım net ve açık, genel rüyalarımda bu sorunlar oluyor örneğin hocamla konuşmalarım son derece net kalıyor hafızamda.
+12 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Benim hangi dönemlerde (stres, mutsuzluk vs) rüya göreceğim belli olmuyor ama bir konuda kafamda soru işareti varsa kendimi akışa ve rahatlığa bırakıp uyuyorum ve geceleri rüyamda o sorunun cevabını alıyorum. Bazen mesajı anlayamadığım da oluyor.
Fark ettim de stresli dönemlerde rüya görmüyorum.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Bende rüyamda eşyamın yerini bulamam bu çok iyiymiş :)
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Pardon yanlış söyledim sorunlarıma cevap alamam
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Tavsiyen için sağol deneyeceğim :)
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Rica ederim :)
+1 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Kalpten dileyerek, inanarak sorunu sor ve uyu :) hemen cevabını alacaksın diye bir şey yok ben de hemen cevabımı alamıyorum ama sonuçta istediğimi elde ediyorum ;)
+11 oy
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Uyku sürem uzadığında gördüğüm rüya sayısı artıyor. Rüyalar ile ilgili yazılar, yorumlar ve sohbetler yaptığımda da gördüğüm rüya sayısı artıyor.

Bir de şuna dikkat ettim kendimde, denize ve kumsala yakın yerlerde bulunduğum zamanlarda rüyalarım daha mistik bir hal alıyor.  Daha doğrusu bu tip yerlerde ya mistik canlı rüyalar görüyorum ya da inorganikler (cinler) rüyalarıma giriyor. Yani uyuduğun bölge rüyaların berraklığını ve canlılığını etkiliyor bence.
+1 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Deniz ve kumsal insanın aurasını temizlermiş ve enerjisinin artmasını sağlarmış belki bu yüzdendir oralarda rüya görmen
+1 oy
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Evet dediğin gibi, insanın enerjisi oralarda kesinlikle yükseliyor olmalı ve rüyalarda buyüzden farklılaşıyor.
+10 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Bence insanların epifiz bezinin çok çalışmasıyla alakalıdır. Ben mesela en basitinden 5 yaşımdan beri rüyalar görürüm. Kimi zaman peygamberleri kimi zaman hanımları kimi zamanda çocuklarını görmüşümdür. Misal çocukken sanırım 5 yaşlarındayken rüyamda deveye binmiştim. Ve iklim dolayısıyla ve yaş dolayısıyla bilmiyordum bana rüyamda deveye bildirdiğim söyleniyordu. Bundan bir kaç ay önce o rüyamı hatırladım ve anlamına baktım ve ne göreyim eğitim olarak ilerleme olduğunu öğrendim. Ve eğitim olarak gerçektende ilerledim yani epifiz bezinin çalışması ile ilgili . Epifiz bezininse çalışması için kalbi temiz tutmak ve Allahi unutmamaktan geçer vesselam.
+8 oy
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Acaba çok rüya görmek, o kişinin diğer rüya kapılarına geçmesi için hazır olduğunu işaret ediyor olabilir mi ? Ya da çok rüya görmek, Nagualizmdeki o kişinin "Rüya Görücü" olmasının işareti olabilir mi ?  Bence bunlarda olabilir.

Rüya görme kapıları :
https://www.ruyadaruya.com/11907/ruya-gorme-kapilari
+6 oy
Renginss Rüyazede (1.8k puan)  
Evet bu ara çok yalnız oldugum sorunlari ve kızginlıklarimi içimde biriktirdigim icin sanirim bu donem hemen hemen tüm ruyalarimi hatirliyorum ne anlama geldigini bilmesemde çogunda sabah garip ruh hallerine giriyorum o ruyayla ilgil bilinçaltı bos durmayı sevmez sloganı olusturdum kendimce bilinçalti mutlu ve rahat donemde söyleyecek sözüm yok diyor belkide veya hatirlayacak kadar degerli degil söyleyeceklerim diyor belkide
+5 oy
rabialeyla21 Rüyazede (1.4k puan)  
Ben koşul ne olursa olsun her gece mutlaka rüya görürüm. Bazen iki ya da üç tane gördüğüm zamanlar oluyor. Bazı rüyalarım ise gerçeklik algımdan çok farklı oluyor bir süre etkisinnde kalıyorum.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Harika
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
çok neden olabilir hem bilinçaltı hem işaretçi hem psikolojik araştıracağım bu konuyu
+1 oy
Eroglues Rüyakar (2.3k puan)  
Bende cok ruya görüyorum ama bulunduğum duruma goreyle alakası yok yani hep görüyorum her gun diyebilirim .bir ruyada görmüyorum daha fazlasi ve bazen hepsini hatırlaya biliyorum bazende hatırlamıyorum .bazen sitresli olduğum zaman ruyada agliyorum ama  agliyarak uyanıyorum daha sonra.genel olarak cokk ruya görüyorum bunun anlamı nedir sizce?

İlgili rüyalar

+20 oy
11 yorum 420 okuma
Hicaz 3 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 162 okuma
Sonbahar 22 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 181 okuma
+12 oy
9 yorum 306 okuma
Sibel Atasoy 4 Temmuz 2019 Bilgi kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 127 okuma
Karga 31 Mart 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+19 oy
11 yorum 419 okuma
RuyAra 3 Nisan 2021 Durugörü kategorisinde RuyAra Astral Gezgini (200k puan)   yazdı
+2 oy
11 yorum 202 okuma
vetre 16 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 257 okuma
Sibel Atasoy 15 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+19 oy
4 yorum 165 okuma
+7 oy
6 yorum 472 okuma
Eyja 16 Ekim 2019 Durugörü kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 118 okuma
vetre 18 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+12 oy
22 yorum 410 okuma
Hypnos 19 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+12 oy
10 yorum 277 okuma
Hypnos 18 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

424 Aktif
1 Üye ve 423 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15346
Dün : 23857
Toplam : 48073673
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...