Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
1.0k okuma
Ebrar Rüya kategorisinde Rüyazede (1.9k puan)  
Rüyamda okuldayım, merdivenlerden sınıfa doğru gidiyorum ama kolidor nasıl kalabalık. arkadaşımın hoşlandığı çocuğu görüyorum göz göze geliyoruz sınıfa arkadaşımı çağırmaya gidiyorum. Arkadaşım böyle gergin ve stresli. Sınıfın arkasında 1 erkek grubu var duvara dönük. Onlardan biri hoşlandığım ve konuştuğum çocuk, diğerleri arkadaşı. Beni görüyor, bana dönüyor. Ben o sırada sınıftan çıkıyorum. Adımı sesleniyor. Arkamı dönüyorum konuşmamız lazım diyor aşırı ciddi bir şekilde. Ve bu rüyayı sabah namazı kıldıktan hemen sonra gördüm..

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+5 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bak ben de bir erkek olarak aynı şeylerin benzerini yaşadım gecenin bir vakti bir kız niye senin arayıp sorar değil mi ? Ama ben onun bana vermek istediği mesajı anlayamadım çünkü birini sevdiğin zaman aklın çalışamıyor.Aradan çok zaman geçti en son o kızı buldum ve o sanıyordu ki beni sevdiğini biliyordum.Ama bilmiyordum çünkü bu gibi şeyleri ilk defa yaşayanlar ne yapacağını bilemezler.Neyin ne olduğunu da bilemezler.Ben bu sorunu çözebildim ama inan ki herkes çözemez her erkek çözemez.Aramızda 21 saatlik yol vardı.Ama ben yine onu buldum.Bu arada o cocuk seni seviyor ben kendimden biliyorum.Gidip konuş onla.Onun şuan kafası karışık ya başkasını seviyorsa gibi triplere girmiştir.Ben de yaşadım.Öyle bir duruma giriyorsun ki  aynaya bakınca bu kişi ben miyim diye tavırlara giriyorsun.Bak birde emeklerinin boşa çıkmaması için onunla konuşmak istiyorsan hi kurcalama ona da zarar verirsin kendine de .Onu sevebildiğini hissediyorsan gidip onla konuş.Ve son olarak şunu ekliyorum sanırım yaşın daha genç kendi hayatını sakın arkda plana koyma .
+1 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Merhaba,

Bilinçaltınızda hoşlandığınız kişiyi çok fazla düşünüyorsunuz. Rüyalarınıza yansımış. Fakat yakın bir zaman diliminde kendisiyle bir araya gelebilir ve bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Sevgiler,
+3 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Geçtiğin yollardan geçtim.Hergün ama hergün rüyamda onu görürdüm.Onu okadar aramışsınız ki bilinçaltınız yorgun düşmüş ve sizin rüyalarınıza geliyor gelemeye devam edecek.Aradan zaman geçtikçe bu rüyalar azalacak.Tavsiyem ona ulaşabilirseniz ona açılmanız.Dünyanın sonu değil bu.Hayat çok uzun değil.Çok korkuyorsan açılmaktan onu buraya çek rüyalarına bakalım belki o da seni rüyasında görüyordur.Unutma olucaksa olsun olmuyacaksa beklemesin çünkü beklerse senin hayatından bir parçalar alıp götürür.
0 oy
Ebrar Rüyazede (1.9k puan)  
Ona karşı olan duygularımdan haberdar. Kendisiyle 1 ileri 2 geri sürekli.aramız bir iyi bir kötü. Onun duygularını da anlayamıyorum sürekli bana bakıyor, peşimden geliyor, kıskanıyor ama açılma olmadı.Ve 1 yıl olucak neredeyse evet gerçekten yoruldum. ama bu kadar emek verdiğim için vazgeçmekte istemiyorum.
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Senin ondan hoşlandığını bildiğinden emin misin ?
0 oy
Ebrar Rüyazede (1.9k puan)  
Konuşmaya yeni yeni başladığımız zamanlar benim baska biriyle daha konustugumu düşünürek kavga çıkarmıştı.Ben de felâket sinirlendim ve aynen şu cümleyi kurdum"lan sen ne salak çocuksun sana karşı ilgim olmasa peşinden gelir miyim?".yani bu laftan sonra heralde anlamıştir.ama ona karşı vurdumduymaz olup umursamamaya calıştığım zamanlar da oldu.Sanırım onu sevip sevmediğime emin değil.
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Onunla aynı şehirden misiniz ?
Ebrar Rüyazede (1.9k puan)  
Evet,aynı okuldayız.
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
altaki yoruma bakın ve uygulayın. :)
Ebrar Rüyazede (1.9k puan)  
Çok sağol, nedensizce bir duygulamdım.Tavsiyelerini kesinlikle dikkate alıcam.
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Mutlu olmanı diliyorum. :)
0 oy
Ebrar Rüyazede (1.9k puan)  
Ve uzun zaman sonra ilk defa gördüm..Ya da hatırladığım onunla ilgili uzun zamandır tek rüyaydı.
0 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
uzun yazı oldu o yüzden yorum olarak koyuyorum bakarsın.Ve burdan bir şey daha demek istiyorum onu buraya çek burayı ona tanıt ama kendi hesabından bahsetme sadece güzel bir yer olduğundan bahset ve onun rüylarını yorumlayalım birlikte.:)
+5 oy
Ecmelela Rüyazede (1.2k puan)  
Şu aşağıdaki hikayeyi okuyunca kafamda biraz daha net oturdu senin bu rüyan.sen ne kadar yorulduysan karşındaki kişide bir o kadar yorulmuş. Netlik isterken net olmaman bile ilişkinizi zorlaştırır.Hoşlanılan kişilerin rüyalarda görülmesi normaldir. Sürekli düşünüp,hayaller kurduğun birisinin bilinçaltına girmemesi olağanüstü olunurdu.Bence rüyanda onun senden netlik istemesi onun gerçekten hissettiği şeyler olabilir. Bana karşı kimi zaman ilgili kimi zamansa tam zıttı diyorsun ve aynı zamanda ben de vurdumduymaz takılıyorum diyorsun.Sen öyle yaptığın için yapmış olabilme ihtimali var. Bunlar karşındaki kişiye oyuncakmış hissi verebilir. Ve bütün bunlar senden ciddi bir şekilde konuşmak istemesini açıklar. rüya da hoşlanılan kişinin görülmesi aşka delalet eder huzura,mutluluğa, evliliğe..
1 yıl olucak neredeyse diyorsun,hala bitmediyse aranızda kesinlikle bir çekim var.
Ve bir ilişkiye başlayacakmışsınız gibi hissettim..Hafif özet geçicek olursam, karşındaki kişi senden netlik bekliyor, ah sen bir net olsan o çocukta kim ne deryalar var..
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sana ulaşmaya çalışıyor veya haber ulaştırmaya çalışıyor ama sendende çok çekiniyor açıkçası sana karşı içine kapanıyor ama aynı zamanda da ciddi olduğunu hissediyorum. acaba çevrenle diyaloğun onun içindeki kıskançlığı artırıyor diye düşünüyorum. erkeklerde hele de tutucu insanlarda kıskançlık bazen bu tür kötü düşüncelere bir olumlu bir olumsuz düşüncelere sebeb olabiliyor.
0 oy
Ebrar Rüyazede (1.9k puan)  
Ya abi ben Gaza geldim gittim yazdım şuan aramız mal gibi agkzjkahxmshcöskc rüyalara inanmam bu saatten sonra

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 152 okuma
28 Ocak 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+9 oy
1 yorum 138 okuma
5 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Semanur   1 2 yazdı
+4 oy
1 yorum 121 okuma
+3 oy
1 yorum 137 okuma
Seymaf 8 Nisan 2022 Rüya kategorisinde Seymaf Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 142 okuma
Beyzaaaaaoaaaa 12 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Beyzaaaaaoaaaa Karabasan (85 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 133 okuma
+3 oy
1 yorum 175 okuma
+3 oy
1 yorum 130 okuma
Gulfem___ 2 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Gulfem___ Karabasan (94 puan)   yazdı
+4 oy
7 yorum 248 okuma
RuyAra 24 Şubat 2021 Bilgi kategorisinde RuyAra Astral Gezgini (200k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 1.1k okuma
Hicaz 17 Şubat 2021 Bilgi kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 345 okuma
sedax1 24 Ocak 2021 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

605 Aktif
0 Üye ve 605 misafir
Bugün : 9756
Dün : 21898
Toplam : 48089926
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...