Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
250 okuma
yirmibiriki Rüya kategorisinde Rüyazede (1.5k puan)  
düzenledi
eşim ( karım )43 gün önce evi terk etti gerçi terk etmeden bir yıl önce boşanmıştı ama aynı evde yine aynı şekilde kalıyorduk ben düzelir umuduyla bakıyordum neyse rüyamı anlatayım bunu söylememde ki amaç rüyayı daha iyi yorumlamanız. rüyamda ben karım ve çocuklar arabanın içindeyiz arabada gaza basıyorum gitmiyor oglum ( 5 yaşında ) arkadan  ayagını uzatıp basıyor araba gidiyor o çekince gitmiyor ugraşıyorum olmuyor sonunda araba gidiyor 1 kilometre filan fakat bu sefer direksiyon dönmüyor arabadan iniyoruz. sadece ben ve karım var durakta otobüs bekliyoruz ben otobüse biniyorum o binmiyor ( farklı yerlere gidecez farklı otobüsler gidiyor) otobüs hareket ediyor ben elimi cebime atıyorum cüzdanım ve telefonum yok, otobüsün arka kapısından eğilip eşime cüzdanım ve telefonum yok diyorum, gel evden alalım diyor. otobüsün şoförüne aynadan işaret ediyorum otobüs duruyor iniyorum karımla birlikte yürüyoruz unuttugum için öyle takılıyor bana. çantasından anahtarı çıkarmak için elini atıyor tesbihim çıkıyor bak diyorum çocuga vermen için vermiştim bunu ( giderken öyle yapmıştım tesbihimi ileride ogluma vermesi için verdim ) al zaten yanında sen verirsin diyor ( çocukları bırakıp gitti çocuklar yanımda kalıyor ) sonra neyse ben ileride veririm ona zaten sen tesbih olmamasına alışmışsın diyor bende yok aslında alışmadım elim arıyor diyorum. neyse sonra çantasından anahtarlar çıkıyor bunlar ne diyorum evin anahtarları kendisinde olan annesi onların evinin anahtarı ve benim yanımda olan evin anahtarı oldugunu söylüyor. anahtarlar elinde ilerliyoruz o şekilde uyandım. biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen yorumlarmısınız. ve okuyan herkesden Allah rızası için dua istiyorum eşimin tekrar eve dönmesi için

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+8 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Merhaba,

Tüm aile arabada sizin gaza basmanıza rağmen gitmemesi,burada araç evliliğinizi temsil ediyor.Herşeye rağmen siz yürütmek için çaba gösteyorsunuz.Arkadan küçük oğlunuzun gaza basarak 1 km kadar daha gitmesi,yürümeyen(gaza basmak yürütmek manasında)evliliğinizin oğlunuzun hatırı için 1 yıl daha zoraki olarak uzattığınızı (1 yıl=1 km) gösteriyor.Bu bir yıllık süreç sonrası da araçtan iniyor yani evliliğinizi bitiriyorsunuz.

Buraya kadar olanlar sizinde anlattıklarınız zaten.

Bundan sonrasında ayrılık sürecini görüyorsunuz.İki ayrı otobüse binmek için(araçtan 1 yıl önce indiniz otobüs sembolü halka karışmak anlamında)ama ilginç olan evi eşiniz terk etmiş ama ilk otobüse siz biniyorsunuz.Bu durum sizin çok hazırlık yapmadan eşinizden önce fevri bir şey yaptığınızı gösteriyor.

Sizin tüm rüya boyunca beklediğiniz işaret ise tam burada geliyor.İlk olarak eşiniz otobüse binmiyor,yani sanki sizi test etmiş,tavrınızı denemiş de siz bu testten geçememişsiniz gibi sizi bekliyor.

Sonra siz bu test etme olayında o kadar hazırlıksıznız ki yine hemen eşinize dönerek param ve telefonum yok diyorsunuz ve işte beklediğiniz cevap geliyor”eve dönüp alalım”.Yani hala sizin ile birlikte devam etme isteğini hem burada hem de tesbihini kendin ver diyerek iki kere belirtiyor.Hatta otobüse ilk sizin binmenizden de duyduğu üzüntüyü tesbih ile gösteriyor “senin elin alışmış” diyerek sizin fikrinizi alıyor.

Sizde “elim arıyor” hala diyerek olumlama yapıyorsunuz eve birlikte gitme isteğine.

Son noktada iki anahtar var.Eşiniz kendi evini hala iki alternatiften biri görüyor fakat sizden çok güçlü bir talep bekliyor.

İlk otobüse binme olayını çözerseniz eşinizde eve dönecektir.

Doğrusunu Allah bilir,

Selamlar.
+4 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Merhaba,

Rüyanız sizin eşinize adım atmanız konusunda uyarıyor sizi. Eğer ılımlı olursanız eşinizin size geri dönüşü olumlu olacak gibi görünüyor.

Hayırlara vesile olsun.

Sevgiler,

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 157 okuma
yirmibiriki 25 Eylül 2019 Rüya kategorisinde yirmibiriki Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 130 okuma
Fgn 9 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Fgn Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 103 okuma
4 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+13 oy
1 yorum 152 okuma
Dadaş 30 Nisan 2020 Tabir kategorisinde Dadaş Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 107 okuma
+6 oy
1 yorum 189 okuma
21 Eylül 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
2 yorum 153 okuma
Kübra Kaya 20 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Kübra Kaya Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 104 okuma
Yagmur2012 19 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Yagmur2012 Karabasan (50 puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 204 okuma
Adams 27 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 141 okuma
Cemilenur 18 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Cemilenur Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 127 okuma
16 Mart 2019 Rüya kategorisinde Aysel   2 2 yazdı
0 oy
1 yorum 141 okuma
15 Mart 2019 Rüya kategorisinde Cemilekkk   yazdı
0 oy
1 yorum 110 okuma
14 Mart 2019 Rüya kategorisinde Cemilekkk   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

439 Aktif
0 Üye ve 439 misafir
Bugün : 17801
Dün : 23857
Toplam : 48076122
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...