Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
231 okuma
Rüya kategorisinde  
yeniden etikenlendirildi
Rüyamda nasıl desem bana ait olan bir taş vardı bir ametist taşı üstü güzel canlı bir mor renkteydi ve altında hafifçe beyazlıklar vardı her ametist taşındaki gibi ,bu taş benim gücümü temsil eder gibiydi , henüz tam açılmamış bir gül biçiminde idi , ve benim yanımda benimle birlikte olan bir kaç kişiyi daha hatırlıyorum, yanımda beyaz sarımtırak saçları olan ,beyaz krem parlak bir kumaş ve altın yaldız işlemeli elbise giymiş erkek mi kadın mı anlamadığım biriydi , biri daha vardı fakat bana hiç de sıradan biri gibi gelmemişti özel bir ırktanmış gibi ,ve bir erkek daha  lacivert morumsuydu elbisesi bununda ,galiba bu da yaldızlı elbiseliydi fakat bu kişi siyah saçlıydı ,bunların yüzünü hatırlamıyorum net bile değil yüzleri bende ,ve bir genç daha ama bu normal gömlek ve pantolon giyinmişti benden bir iki yaş büyük gibiydi ,yani kısacası bu dördümüz birlikte idik ,
 
Yorum kısmında devamını yazacağım..

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Yakın zaman içinde seni koruyup kollayan bir gruba katılacaksın. Bunlar belki okul arkadaşları belki de bir büyücü grubu olabilir. Ama okul arkadaşları bile olsa üniversite arkadaşları gibi duruyor. Bence okulunu bitirip devam edeceksin eğitime. Ve değişik insanlar tanıyacaksın.

Mor cinsel enerjiyi de simgeler bu arada.
 
Teşekkür ederim Karga:-) yine çok hızlısın
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rica ederim. Herşey güzel olacak ;)
 
:-):-) umuyorum ki öyle olsun...
+6 oy
 
Sonra ne oldu bilmiyorum bu sahneden ayrı bir olay gördüm yani galiba ayrıydı . Annem onlar memlekete gideceklerdi ve benim gelip gelmeyeceğimi soruyordu annem bende anneme hayır şu an gelemem diyordum ,sonra annemler gidince ,okulum vardı okula gitmeliyim diyordum (bu arada açıktan okuyorum )ve gitmediğime pişman oluyordum biraz ,sanki okullar bir kaç gün tatil olmuş da bende abimin yanında yım bu süreçte ,sonra bizim köyün mezarlığının yanında olan tarlanın oradan dayım gilin evine doğru sarı hafif yeşil buğday başaklarının arasından geçerek dayimgilin evine doğru yol alıyorum ,ev ile mezarlık arasında büyük bir tarla var normalde de, sonra iki tane arkadaşım görünüyor biri eski okul arkadaşlarımdan biri , diğerini hatırlamıyorum bile bana evden sesleniyordu gelme diye sanki tehlikeli bir şey varmış gibi fakat ben ne olduğuna anlam veremedigim için yine de devam ediyorum  ,eve yakınlaşırken bana doğru bağıran sol tarafimda kara güç sahiplerinin büyülü kötü köpekleri gibi birkaç köpek bağırıyordu bana doğru o sırada arkadaşlarım geldi ve her şey kayboldu ,bana neden geldiğimi sordular bende okul için geldim dedim, onlarda zaten bir iki gün sonra okul açılacak aradaki tatil bitiyormuş ,bende içimden devamsızlık yapmamışım gibisinden mutlu oluyorum


  Sonra şu olaya geçiş yaptım  bir adam kötü amaçla bizim güç taşlarımızı çalmıştı ve bu güç taşlarının yanında bu taşları kullanmamıza yarayan küçük altın ve bir tas gibi duran çalıştırma kabı gibi şeyleri de beraberinde çalmıştı bende oradaydım ve bu taşlarla birlikte bunları alıp o adama bir kaç şey söyleyip dışarıya doğru kaçıp kurtuluyordum, bir ara birini arıyordum aradığım kişi lacivert ve mavinin tonlarında giyinen şu siyah saçlı ,evet bu kişiyi arıyorum böyle nasıl desem  hani şu Mardin evlerinin duvarları olur ya geçit gibi aynı böyle bir yerden geçiyorum,ve bu sırada diğer  gördüğüm pantolonlu gömlekli benim gibi  güç taşı olan genç erkek bu duvarların arasında benim gittiğim yönün tersinde fakat beni görmeden ilerliyor bende ne olduğunu merak ediyorum ve gidiyorum sonra yine mezarlığın kenarındaki yolun üzerinde kimse yok bu sırada bir boyut gibi bir şey açılıyor pembemsi renkte fakat ne olduğunu çıkaramadığım bir yaratık bana doğru kükruyor fakat yaratığın başı sadece var kapıdan görünür şekilde  ve ben ne olduğunu anlamıyorum derken bu genç pantolonu olan erkek beni koruma iç güdüsüyle hayır diyor ve kendini kapının önüne doğru itiyor,



  Ve bu arada ellerini açmış bir şekilde kapıyı bana doğru gelen tehlikeye doğru kapatmak istercesine kollarını açıyor ve ben de  onun tılsımlı taşı yani ona ait taşı bende olduğu için savunmasız olduğunu ve ordan uzaklaşmasını istiyorum kendi kendime söylenerek tam bu sırada çok kuvvetli bir fırtına gibi bir şey esiyor bu boyut kapısı gibi yerden ve bende birden anlayamadığım bir şeye tutunarak kendimi korumaya çalıştım ve benimle birlikte herkes yani şu ana kadar bahsettiğim tüm kişiler benimle birlikte tutunmuş fakat ben daha çok tehlikeye girdiğimizi farkedince tüm gücümle tutundugumuz şeyi itiyorum ve bu boyut kapısından uzaklaşıp güvene kavuşuyoruz bu boyutta kapanıyor sonra  elimdeki içinde hepimizin değerli taşları bulunan keseyi açıyorum ve ilk önce kendi taşımı çıkarıyorum ve mutlulukla onu inceliyorum sonra daha koyu ve büyüleyici bir renkte olan bir ametist taşına benzeyen fakat biraz da lacivert uzay taşına benzeyen simli gibi duran fakat çok ahenkli bir taşı elime alıyorum ve incelerken bunun lacivert ve morumsu gibi duran yaldızlı elbisesiyle siyah saçlı soğuk kanlı erkeğe ait olduğunu anlıyorum ( biraz etkilenmiştim bu kişiden),


  O beyaz yaldızlı giyinen elfimsi kişi de yanımda idi bende bir yandan şunu düşündüm ben bu kişiye ilgi duyuyorum ,fakat bu genç pantolonlu beni koruyan genç bana ilgi duyuyor ama ben ona o şekilde yaklaşmıyorum diye üzülüyorum ama ona da değer verdiğim için...., Bu arada son olarak iki tane soluk renkli kahvemsi  ve bizim bu guruba ait olmayan yani bahsettiğim kişilere ait olmayan eskiden değerli oldukları belli olan taş kolyeleri son olarak çıkarıyorum ve elimde tutarken bunlar galiba eski tılsımlı kişilere ait ve bu taşlar da onların olmalı bunları da yanımda almışım meğer farkında olmadan,yorumlanirsa çok sevinirim :-):-)

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 120 okuma
+17 oy
2 yorum 164 okuma
+21 oy
2 yorum 262 okuma
Sekerrr 28 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Sekerrr Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+42 oy
10 yorum 514 okuma
+2 oy
1 yorum 93 okuma
+15 oy
5 yorum 250 okuma
+12 oy
5 yorum 309 okuma
+14 oy
3 yorum 282 okuma
+8 oy
2 yorum 203 okuma
Merve3434 1 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)   yazdı
+8 oy
5 yorum 249 okuma
Merve3434 27 Haziran 2022 İstihare kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

430 Aktif
1 Üye ve 429 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15675
Dün : 23857
Toplam : 48074001
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...