Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
290 okuma
yok Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Bir yerdeydik ve ben ile kuzenim vardık birde  baya kalabalık bir yerdi.Değişik bir oyun oynuyordu benle kuzenim eştik karşı grubla birbirimizi itiyorduk bunu da çoğu kişi izliyordu aslında.Baktım olmuyor gidip kızı grubundan ayırıp lavaboya doğru iteledim ve cidden çok uzağa gitti bir kaç kere daha itmeden sonra bu arada ne kadar uzağa ittiğimizide göz ucuyla ölçüyorduk ve ben hissediyorum zaten ne kadar uzağa gittiğini dedim sanırım ona asıldığımı sandı.Her neyse arkamızı döndüğümüzde düğündeymişiz meğer.Etrafta değişik değişik insanlar vardı ama daha çok kız vardı gözümü nereye çevirsem kız vardı.Kuzenime dedim bi dalalım ortaya belki illuminati den birini buluruz dedim çünkü çok kişi vardı.Bu arada bu kuzenim erkek.Biraz ilerledik annem ile nenem bir yerde oturmuşlardı ben öylece etrafa göz değdirdim.Nerdeyse çoğu yerde beyaz gelinlik giymiş  kızlar vardı ve çoğuda kiloluydu çok.Neyse biri baktığımı farkedince gözümü annemlere çevirdim.Orda bir başka kuzenimi beyaz gelinlik giyerken gördüm.Sonra bu kuzenim geldi bize şunu söyledi sahilde bot var atılmış gidip alalım güzel botlar var(ayakkabı olarak)Diğer kuzenim kabul etti gitmeye ben gitmiyecektim ama sanırım biraz sahil havası iyi gelir dedim.Biz dışarıya çıkmaya yakın insanların çoğu salondan ayrıldılar.Kalanlarıda diğer taraftaydı.Biz annemle nenemi çağırdık gelmediler.Bizde çıktık dışarıya bu arada benim cebimde 1 paket sigara ve çakmak vardı.Normalde sigara içmem.Dışarıda eski okul arkadaşlarım vardı ama sadece bir okuldan değil ayrı ayrı okullardan ve dönemlerden arkadaşlarım vardı ve sahil falanda yoktu her neyse bende sigara vardı ben de hava atmak istedim galiba.Bu ikisini ektim ve arkadaşlarımın yanına gittim kimine sigara uzattım aldılar.Ve yaktım sigarayı ama korku salmıştı beni annem görür diye.Ama sigarayı içtikçe rahatlıyordum.Ordakiler de şoktaydılar sen sigara içer miydin diye söyleniyorlardı.Sonra birden bir serviste buldum kendimi ve okul hakkında konuşan kızlar vardı ve benim önümde bir tablet vardı galiba yatırımla ilgiliydi ve ben ona para yatırmıştım ama o an çok yorgundum o yüzden ben kaybediyordum.Arkadaşım yerime oynadı ve kazanıyordu ve ben de bu rahatlıkla sigarama devam ettim öyle derinden içiyordum ki içerken de aklımda eski sevdiğimi geçiriyordum.Yani sigaranın etkisi o kadar güzel ve rahatlatıcıydı ki anlatamam yani şuan gidip sigara içesim var bunları yazarken.Sigaram yarıya geldiğinde maalesef kapı çaldı sabahın altısında :( uyandığımda garip olan elimde rüyadaki sigara vardı ve ben içime çekmeye çalışıyordum am duman yoktu sonra kendime tam gelince sigara yoktu ve elim sigara içer vaziyetteydi.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+4 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Bu rüya sizin yaşadığınız bir dizi zorluktan sonra rahata ulaşacağınız anlamına gelir. Sabırlı olmanız gereken bir dönem geçireceksiniz.Yeni planlar yapacaksınız. Gelecekte birçok işiniz yolunda gidecek ve birçok hayaliniz gerçekleşecek.

Sevgiler,
+1 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Yorumunuz güzel 3 gündür niyet ile yatıyorum ama ne rüyamda onu görebiliyorum ne de niyetimle ilgili bir şeyler görebiliyorum :( hiç sıkıntım kalmadı artık rahatım çok tek bir sıkıntı kaldı o da o.Bana karşı hisleri var gibiydi ama aklımı karıştıran olaylar oldu ne kadar düşünsemde çözemedim :(
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
bence akışına bırakmalısın. herşey olacağına varıyor. rüyanız güzel.
+1 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Öyle olmuyormuş çok denedim akışına bırakmaya olmadı.Gidip bir başkasıyla denedim önceyi unutabilmek için ama olmadı.Pişman olduğum notka şu o bana bir adım attı ben atmadım erteledim.Aramızdaki yol 21 saat.Ne yaptıysam geçmedi bendeki acı.Sonra saatlere merak saldım işte aynı saatler gelirse şu olur bu olur diye şeylere inanmaya başladı o denli kafayı yedim.Ne zaman o aklıma gelse saate bakıyorum ve aynı saatler denk geliyor.Diyebileceğim tek şey keşke nakil vermeseydim ve keşke gelip benle konuşmasaydı hayir neden geldip benle konuştu sınıfta kimse yokken gelip benim yalnızlığımı giderdi.Her şey iyi gidiyor hayallerim bir bir gerçekleşiyor ama yine demutlu olamıyorum ne yapsam olamıyorum.
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
zamanla geçer.
+1 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
bugün şöyle bir şey oldu rüyada sigara ikram ettiğim arkadaşım beni aradı ve bir konuda benden yardım istedi ve ben de onun sorununu çözdüm.Rüyayla bir ilgisi olabilir mi sizce
+2 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Bu rüyanın iki açıklaması var: Birincisi sigaradan kaynaklanan bir sağlık sorunu (sigaranın tetiklediği bir psikolojik sorun da olabilir.).

İkincisi sana vereceğim bir tavsiye: Sık sık abdest almalısın. Sık sık besmele çekmeni de tavsiye ederim.
Cansuuuuum Karabasan (460 puan)  
Merhaba , bugün rüyamda başka bir evde misafirliğe gitmisim ama tanımıyorum onlari onlarin evinde cikolatali hazır kek yedim canm aşırı çekmişti gizli gizli yedim cok gzldi ne anlama geliyor acaba

İlgili rüyalar

+6 oy
2 yorum 305 okuma
23 Ocak 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
2 yorum 176 okuma
Ulanireem 8 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Ulanireem Karabasan (633 puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 314 okuma
Ceyda3877 22 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Ceyda3877 Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+10 oy
10 yorum 645 okuma
+6 oy
1 yorum 221 okuma
26 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Eda   yazdı
+9 oy
3 yorum 344 okuma
Karga 11 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 181 okuma
9 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde Havva   yazdı
+20 oy
1 yorum 135 okuma
Ahmeterol49 13 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Ahmeterol49 Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 233 okuma
gastarad_19 1 Şubat 2020 Rüya kategorisinde gastarad_19 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+6 oy
6 yorum 228 okuma
Hifam 17 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Hifam Rüya Tabircisi (5.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 129 okuma
12 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
1 yorum 174 okuma
Karga 16 Haziran 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 102 okuma
sonsuz 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

419 Aktif
0 Üye ve 419 misafir
Bugün : 11553
Dün : 23857
Toplam : 48069888
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...