Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
285 okuma
Hulya Rüya kategorisinde Rüyazede (1.8k puan)  
yeniden kategorilendirildi
Lütfen yorumlamaya çalışın .konu çocuğum olduğu için çok tedirgin oldum bu rüyadan.Bir evdeyiz.benim evim değil gibi.yengemin yeğeni sadece görmüşlüğüm var.ve kızım (2 yasında)bir odada oynuyorlar.aniden içime düşen bir huzursuzluk oluyor odaya girdiğimde o yiğeni beni görünce telaşa düşüyor.aklıma içime doğan his kızıma zarar verdiği ve kızıma bakınca anlıyorum zaten hemen.kızıma taciz yada tecavüz etmiş gibi.kızımın suratı mosmor olmuş ölü gibi.nefes alamıyor ve ağzından spermler akıyor ve üzerinde de var.kızım kendinde değil aldığımız gibi hasteneye götürelim dıyorum.o sırada kusmaya başlıyor kızım.sonradan kızımı düzelmiş tekrar evde iyiyken görüyorum.bu arada bana ait olmayan ama rüyadaki benim evim.odalar iç içe ve dar.ben eve dönünce evim kocaman aydınlık ferah görüyorum.beyaz çok geniş kocaman odaları olan bir ev olmuş,odanın birinden bahçeye çıkıyorum. kocaman bahçe.yeşil ağaçlar var.ben yokken kayınvalidem ve görümcem eşyaların yerini değiştiriyor ve oda oda olan küçük ev kocaman bir eve dönüşüyor .inanamıyorum.aynı ve değişmiş eklenmıs eşyalar da görüyorum yeni değiller ama kötü de değiller .kızımı da gayet iyi görüyorum .şükür atlattı inşallah hatırlamaz diye gecırıyorum içimden .lütfen yorumlarınızı beklıyorum.son olarakta;bir iş değişikliği için kalben dua ederek niyet ederek uyudum ve 2 saat içerisinde bu rüyayı gördüm .
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gerçek hayatta sizi tedirgin edecek bir olay oldumu anlattığınıza rüyaya benzer.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+4 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Bu tür rüyalar sizin ruh halinizin yansımasıdır. Karışık duygular içinde olabilirsiniz. Şuan ki iş yerinizde birtakım baskılara maruz kalıyor olabilirsiniz. Kişisel alanlarınıza sürekli müdahale ediliyor olabilir. İstemediğiniz durumlara boyun eğiyor olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumdan korku endişe duyuyor olabilirsiniz. Fakat size bir iş kapısı açılacak gibi görünüyor. Bir sıkıntı atlattıktan sonra hayalinizdeki işe kavuşacaksınız.

Sevgiler,
Hulya Rüyazede (1.8k puan)  
Teşekkür ederim.
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
rica ederim.
0 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Bu arada yapılan yorumlara beğendiyseniz, tik işaretini seçmeyi ve beğenmeyi unutmayın. Sitenin işleyişi bu şekilde devam ediyor. Daha çok yorum almanızı sağlar.
0 oy
Hulya Rüyazede (1.8k puan)  
Cevabınız için çok teşekkür ederim.peki niyet edip uyumuştum.cocugumu görünce çok korktum.o zaman cvp gelen ve benim çok istediğim o işe başlamam da bir hayırsızlık yok demek değil mi?
0 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
şuan bulunduğunuz yerden memnun olmadığınız için ve kaygılı olduğunuz için rüyanıza tecavüz olarak yansımış.rüyanızın devamı çok güzel bu hayırlı olduğunu gösterir.
0 oy
Hulya Rüyazede (1.8k puan)  
Hayır olmadı.Sadece haberlerde bu tarz bir bebek taciz haberi duymuşluğum vardı.O zaman da etkilenmiştim .
0 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Yengenize benzer karakter özelliğinde çalıştığınız firmada  bir iş arkadaşınız var ve onun kontrolünde olan bir de stajyer var ise iş değiştirmeden önce bu iki kişiyi takibe alınız.
0 oy
Hulya Rüyazede (1.8k puan)  
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ama anlayamadım.dikkate alacağım Kişiler suan bulunduğum iş yeri değil mi? Gitmek istediğim yer değil. herhalde halkımda iyi düşünmedikleri yönünde .(cinsiyet farkeder mi ?)
0 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Tarif ettiğim iki kişide mevcut işyerinde.Yenge sembolünde sizin pozisyonunuza yakın bir bayan,stajyer pozisyonunda ise onun işe aldığı veya onunla birlikte çalışan genç erkek stajyer.Bu ikili,2 yıldır üzerinde çalıştığınız emek verdiğiniz sizin için çok kıymetli olan,sıfırdan alıp belli bir seviyeye getirdiğiniz ve gideceğiniz işyerinede taşımak istediğiniz projenizi aslında kopyalamak isterlerken(bilgisayar-harddisk-usb’ere dikkat) stajerin beceriksizliğinden bozacaklar.Bu ikili kim ise dikkat edin ki emekleriniz zayii olmasın.Rüyanın ilk kısmını çözerseniz ikinci iş ile ilgili kısım için tekrar istihare yapabilirsiniz.Çünkü burada önemli olan birinci kısım.İlk kısım nasıl çözülürse ikinci kısım öyle ilerler.

DAB
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ruyandada boyle bir korkunun etkisinde kalmissiniz. Bence cok ciddiye almayin.bilincalti gibi ruyaniz. Ruyaya yansimis

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 181 okuma
Mirac 19 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 177 okuma
19 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Gece   1 yazdı
+5 oy
1 yorum 158 okuma
Sonbahar 18 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 160 okuma
ranatugba1234 27 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde ranatugba1234 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 118 okuma
26 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Ysfşvn   yazdı
+5 oy
2 yorum 329 okuma
Namelessemily 8 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Namelessemily Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 114 okuma
3 Eylül 2018 Tabir kategorisinde Ali   2 yazdı
+3 oy
1 yorum 133 okuma
+6 oy
3 yorum 199 okuma
+7 oy
1 yorum 182 okuma
Mirac 13 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 139 okuma
dimit 7 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+12 oy
1 yorum 205 okuma
dimit 6 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

438 Aktif
0 Üye ve 438 misafir
Bugün : 12310
Dün : 23857
Toplam : 48070644
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...