Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
777 okuma
Likya Bilgi kategorisinde Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Ay düğümleri karmik geçmişimiz ve geleceğimiz ile ilgili bize ipuçları veren çok önemli göstergelerdir.

Ay Düğümleri kişisel karmamızın dengesizliklerini gösterir. Nereden geldiğimizi ve nereye doğru gittiğimizi anlamamız açısından bize fikir verirler. Ruhumuzun amacını gösterir.

Güney Ay Düğümü(GAD) geçmişimizi, nereden geldiğimizi, ne tür deneyimlerden geçtiğimizi, bize doğal ve kolay gelen özelliklerimizi, geçmiş hayatlarımızdan getirdiğimiz davranış şekillerini ve kalıplarımızı sembolize eder. Başka bir deyişle, doğum haritamızda geçmiş yaşamlarımızı Güney Ay Düğümü anlatır. Burası kendimizi güvende hissettiğimiz sığınağımız, bizim güvenli alanımızdır.

Kuzey Ay Düğümü (KAD) geleceğimizi, hayat amacımızı, nereye gittiğimizi, karmamızla ilgili olarak hangi deneyimlerden geçeceğimizi, çözümlenmesi gereken durumları ve ruhsal büyümeyi sembolize eder.

Haritalarımızda Ay düğümlerinin yerleştiği burçlar, bulunduğu evler, açıları, burç yöneticileri geçmiş hayatlarımızda “ne yaptık ve ne ektik?” ve şu anki hayatımızda “ne yapacağız ve ne biçeceğiz?” sorularına cevap vermeye çalışmaktadır.

Peki sizin Kuzey Ay Düğümünü nedir? Doğum tarihinizi , yerini , saatini yazın hesaplayalım. Açıklayalım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

14 Yorum

+3 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Aşağıda haritanızdaki Ay düğümlerinin yerleştiği burçlara göre olan yorumları bulabilirsiniz ve karmanız hakkında genel anlamda bir bilgi edinmenize yardımcı olacaktır. Tabii en doğru ve detaylı bilgiyi kendi doğum haritanız verecektir.
+3 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Kuzey Ay Düğümü Koç-Güney Ay Düğümü Terazi
Cesaret göstermek, liderliğinizi ortaya koymak, ben demeyi öğrenmek ve bağımsızlığınızı kazanmak üzere bu yaşamdasınız. Bu hayatınızda ben-sen dengesini iyi korumanız gerekmekte. Her zaman fedakarlık yapan kişi olmamalısınız, kendi isteklerinizin de peşinden gitmeyi ve kendinize de öncelik vermeyi öğrenmelisiniz. El alemin ve başkalarının ne dediği ve ne düşündüğünü dert etmekten vazgeçmeli, kendi isteklerinizi ve arzularınızı yerine getirmelisiniz. Hep uyumu ve dengeyi sağlayan kişi olmaktan vazgeçmelisiniz. Başkalarına bağımlı olmak yerine kendi gücünüzün ve cesaretinizin farkına varmalısınız. Eşinizi ya da partnerinizi hayatınızın merkezi haline getirmemelisiniz ve kendi isteklerinizi de ön plana çıkarmalısınız. Hayattaki çatışmalardan ve mücadelelerden korkmamalısınız, hatta sonuna kadar savaşmalısınız. Önceki yaşam deneyimlerinizde başkalarına bağımlı hareket etmiş ve kendi kimliğinizi geri plana atmış olabilirsiniz.
+4 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Kuzey Ay Düğümü Boğa-Güney Ay Düğümü Akrep
Maddi açıdan özgür olmak, kendi ayakları üzerinde durmak, parayı nasıl, ne şekilde kullanabileceğinizi ve kontrol edebileceğinizi, kazanmak için sabretmeyi, maddi açıdan huzur ve güven dolu bir ortam yaratmak için bu yaşamdasınız. Kazanmak için sebat edip sabretmelisiniz. Hedefe yönelik ve planlı çalışmayı da öğrenmelisiniz. Eğer bu hayatta maddi anlamda güç elde ederseniz, bunu iyilik yapmak için de kullanmalısınız. Güç tutkusundan ve kin gütmekten vazgeçmelisiniz. İnsanları ve durumları yargılamayı ve krizlerden beslenmeyi bırakmalısınız. Doğada daha çok vakit geçirmelisiniz, sabretmeyi, sadık olmayı, şükretmeyi ve bağışlamayı öğrenmelisiniz. Kendi içinizde huzuru bulmalı, sakinliği ve dinginliği yaşamalısınız. Önceki yaşam deneyimlerinizde güç, intikam, kin ve nefret duyguları içinde olmuş olabilirsiniz ve bu negatif enerjilerden bu hayatınızda kurtulmanız gerekmektedir. Geçmiş yaşamlarınız çok zor ve karmik derslerle dolu deneyimler barındırmış olabilir.
+3 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Kuzey Ay Düğümü İkizler-Güney Ay Düğümü Yay
Bilgisini diğer insanlara aktarmak, iletişim kurmak, öğretmek ve öğrenmek üzere bu yaşamdasınız. Hep kendiniz konuşmak yerine dinlemeyi de öğrenmelisiniz. Çünkü tek doğru fikir sizinkisi değildir, başkalarının görüşleri ve fikirleri de en az sizinkisi kadar değerlidir. Kibirden ve her şeyi ben bilirim havalarından kurtulmalısınız. Herkesin hayatının en az senin kadar değerli ve her insanın da önemli bir hikayesi olduğunu unutmamalısınız. İnsanları yargılamaktan ve fikirlerinizi zorla kabul ettirmeye çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Öğrendiğiniz bilgileri de kendinize saklamamalı ve diğer kişilerle de paylaşmalı ve toplum yararına kullanmalısınız. Her daim planlı olmak yerine biraz da an’ı yaşamalısınız ve meraklı olmalısınız. Tamam bitti her şeyi biliyorum demek yerine daha da merak edip öğrenmelisiniz. Diğer insanlarla ve çevrenizle olan ilişkilerini önemsemeli ve onlarla daha çok iletişimde kalmaya bakmalısınız. Önceki yaşamlarınızda çok gezmiş, çok öğrenmiş, keşfetmiş ve özgürlüğün tadını yeterince çıkarmış olabilirsiniz.
+3 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
düzenledi
Kuzey Ay Düğümü Yengeç-Güney Ay Düğümü Oğlak
Aile olmayı öğrenmek ve ailenin değerini anlamak, duygulara değer vermek ve anlamak üzere bu yaşamdasınız. Duygularınızla daha çok iletişimde olmalı ve sezgilerinize güvenmeyi öğrenmelisiniz. Aynı zamanda, diğer insanların duygularına da değer vermeyi öğrenmelisiniz. Soğuk ve mesafeli olmayı bırakmalı, samimi, içten ve yakın olmalısınız. Devamlı planlı, organize ve yöneten kişi olmak zorunda değilsiniz, bunun yerine biraz kendinizi akışa bırakmalısınız. Katı ve kuralcı olmanın ve dünyevi değerlere gereğinden fazla değer vermenin sizi yıprattığını ve hayatın manevi yanından uzaklaştırdığını ve yeterince sevemediğinizi anlamanız gerekir. Hayatın tadını daha çok çıkarmalısınız. Her şeyi ve kendinizi kontrol etme dürtüsünü bırakmalısınız. Kendi duygularınızı ihmal etmemelisiniz bilakis hislerinize güvenmelisiniz. Bir yuvaya ve aileye ait olmaya da çalışmalısınız. Geçmiş yaşamlarınızda yüksek mevkide, prestijli ve saygı gördüğünüz ama insanlara uzak ve mesafeli bir konumunuz olmuş olabilir. Yeterince sevgi göremediğiniz bir aileye doğmuş da olabilirsiniz.
+2 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
düzenledi
Kuzey Ay Düğümü Aslan-Güney Ay Düğümü Kova
Kendinizi ifade etmek, ön planda ve sahnede olmak, yaratıcılığınızı etkin bir şekilde kullanmak ve yönetmek üzere bu yaşamdasınız. Kendi öneminizi fark etmelisiniz. Sırf toplum için değil, kendiniz için de bir şeyler yapmalısınız. Yönetme becerilerinizi geliştirmeli ve sahnede olmayı öğrenmelisiniz. Kendinizi şımartmalı, eğlenmeyi ve hayattan keyif almayı bilmelisiniz. Sosyal çevrenizi genişletmeli ve insanlardan uzak durmamalısınız. Geçmiş yaşamlarınızda alma-verme dengesini kuramamış olabilirsiniz, yani sadece verip talep etmeyi öğrenememiş olabilirsiniz. Ayrıca, adaletsizlik ve eşitsizlik için savaşmış ve bu uğurda kendinizi feda eden deneyimleriniz de olmuş olabilir. Belli bir amaca hizmet eden gruplar ve topluluklar içinde yer almış olabilirsiniz.
+2 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
düzenledi
Kuzey Ay Düğümü Başak-Güney Ay Düğümü Balık
Hizmet etmek, çalışmak, üretmek, yardım etmek, ayrıntılara odaklanmak, kendinizi geliştirmek, düzen yaratmak üzere bu yaşamdasınız. Becerilerinizi ve yeteneklerinizi toplum ve başkaları yararına kullanmayı öğrenmelisiniz. İnsanlara yardım ederken gereksiz fedakarlıklardan kaçınmalısınız, kurban rolüne bürünmemelisiniz. Hayatınızı belli bir rutin ve düzen içinde yaşamalı, belirsizliklerden ve kaostan kaçınmalısınız. Yönünüzü kaybetmemelisiniz ve bağımlılık yaratan durumlardan kaçınmalısınız. Pratik olmayı ve analiz etmeyi öğrenmelisiniz. Aşırı hayal kurmaktan kaçınmalı gerçekleri de göz önüne almalısınız. Hizmet ederken sevginizi de vermeyi unutmamalısınız. Her şeyi oluruna bırakıp aşırı teslimiyet gösterdiğiniz, yönününüz kaybettiğiniz kaotik yaşam deneyimlerinden geçmiş de olabilirsiniz.
+2 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
düzenledi
Kuzey Ay Düğümü Terazi-Güney Ay Düğümü Koç
Uzlaşma ve işbirliği yapmak, takım çalışmalarında yer almak, eşitlik ve adalet duygunuzu geliştirmek ve dengeyi, huzuru ve uyumu sağlamak üzere bu yaşamdasınız. Paylaşmayı öğrenmelisiniz ve bencil olmaktan vazgeçmelisiniz. Başkalarının da en az sizin kadar değerli olduğunu anlamanız gerekmekte. Ben demek yerine biz demeyi öğrenmelisiniz. Olaylara tek pencereden değil, farklı pencerelerden de bakabilmelisiniz. Fevri olmak yerine diplomatik olmak size kazandıracaktır. Her durumda savaşmak yerine biraz da barışmayı tercih etmelisiniz. Hayatınızda yanınızda bir eşiniz, yoldaşınız olsun. Geçmiş yaşamlarınızda savaşmış, mücadele etmiş, yüksek egonuzun tuzağına düşmüş, hep kendi dediğinizde diretmiş olabilirsiniz ve bu durum da size kazanç değil, kayıplar ve yalnızlık getirmiş olabilir.
+3 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
düzenledi
Kuzey Ay Düğümü Akrep-Güney Ay Düğümü Boğa
Maddesel olanın ardındaki derinliği, maneviyatı yaşamak, kalıplarınızı kırmak, sezgilerinizi kullanmak, ruhsallığa, sevgiye değer vermek ve ruhsal dönüşüm için bu hayattasınız. Somut dünyanın ötesindeki maneviyatı ve duygusal derinliği ve kendinizi dönüştürmeyi öğrenmelisiniz. Maddi anlamda güvencede olmayı takıntı haline getirmekten vazgeçmelisiniz ve her şeyin üstünde tutmamalısınız. “Bu benim ve bu da senin malın” gibi ayrımları bırakmalı biraz daha paylaşımcı olmalısınız. Malk mülk derdine de düşmemeye çalışmalısınız. Duygularınızı ve ruhunuzu da dinlemeyi öğrenmelisiniz. Geçmiş yaşamlarınızda maddiyata çok fazla önem vermiş, duygularınızın ve sezgilerinizin sesini dinlememiş, konfor alanınızdan çıkamamış, birçok şeye fazla bağlanmış, değişimden ve krizlerden kaçmış olabilirsiniz.
+3 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
düzenledi
Kuzey Ay Düğümü Yay-Güney Ay Düğümü İkizler
Özgürleşmek, keşfetmek, yüksek bilincinizle bağlantı kurmak ve gerçeğin peşinden gitmek üzere bu yaşamdasınız. Bakış açınızı sürekli geliştirmelisiniz, kendinize has bir felsefeniz ve inancınız da olmalıdır. Yeniliklere açık olmalısınız. Yüzeysel ve sığ bilgilerden kaçınmalı, daha derin bilgilere ulaşmalısınız. İlahi ve yüce bilgilere yönelmelisiniz. İnsanların düşüncelerini olduğu gibi kabul etmeli ve değiştirmeye çalışmamalısınız.  Meditasyon ve benzeri teknikleri denemelisiniz. Tek başınıza doğada zaman geçirmeli ve spora yönelmelisiniz. Geçmiş hayatlarınızda yalan söyleme, fazla dedikodu yapma, doğru olana ulaşamama, bir bilginin doğru olup olmadığına bakmaksızın hareket etme ile alakalı deneyimler yaşamış olabilirsiniz.
+2 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
düzenledi
Kuzey Ay Düğümü Oğlak-Güney Ay Düğümü Yengeç
Başarılı olmak, sorumluluk almak, başkalarına bel bağlamamak, geleceğe yönelmek üzere bu yaşamdasınız. Yüksekleri hedeflemeli ve başarıya odaklanmalısınız. Geçmişi geride bırakıp geleceğe bakmalısınız. Elde ettiğiniz başarılarla gurur duymalısınız. Duygusal bağımlılıkları bırakmalısınız. Duygusal güvenceyi ve korunma ihtiyacınızı başkalarında aramamalısınız, yetişkin olup bu güvenceleri kendiniz yaratmalısınız. Aidiyet duygusunda aşırıya kaçmamalı, gereksiz ailevi sorumluluklar üstlenip kendinizi yıpratmamalısınız. Kaprisli ve alıngan olmaktan kaçınmalısınız.Kendinize karşı saygılı olmalı ve kendinizi sevmelisiniz. Reddedilme ve başarısız olma korkunuzu bir kenara bırakmalısınız. İşlerin her zaman yolunda gitmeyeceğini de öğrenmelisiniz. Geçmiş yaşamlarınızda sevdiğiniz birini kaybetmiş ya da geride bırakmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Aileye ait karmalarınız da bulunabilir.
+2 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
düzenledi
Kuzey Ay Düğümü Kova-Güney Ay Düğümü Aslan
İnsanlık adına bir şeyler yapabilmek, değişimi yaratmak, yeni fikirler geliştirmek, egonuzun üstesinden gelmek, birlik için çalışmak üzere bu yaşamdasınız. Alçakgönüllü olmalı, gurur ve aşırı egodan uzak durmalısınız. Toplum yararı için çalışmalısınız. Bu ister gönüllü bir iş isterse de paralı bir iş olsun, amacınız sadece topluma yenilik katmak, insanlar arasında eşitliği yaratmak olmalıdır. Bilim ve teknolojik şeylerden uzak durmayıp hayatınızda daha çok kullanmalısınız. Sizden iyi ve başarılı olanı da takdir etmeli, egosal davranışlardan uzak durmalısınız. Eşitlik ve hak hukuk gözetmemiş, despot davranışlarınız olmuş, sadece kendinizin önemli olduğunu zannetmiş, egosuna yenik düşmüş geçmiş hayat deneyimleriniz olabilir.
+2 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
düzenledi
Kuzey Ay Düğümü Balık Ay Düğümü Başak
Teslimiyeti ve kendini akışa bırakmayı öğrenmek, kusursuz olmayı bırakmak, evrensel sevginin farkına varmak üzere bu yaşamdasınız. Çok fazla analiz edip detaylara dalmayı da bırakmalısınız. Endişe ve kuruntulu halinizi de bırakmalısınız çünkü her şeyin sizin hayrınıza olduğunu bilmelisiniz.Teslim olmayı ve her şeyi oluruna bırakmalısınız.Geçmiş hayatlarınızda hizmet etmek, kusursuz işler yaratmak, eksikleri tamamlamak, dünyevi şeylerin içinde kaybolmuş ve ruhsal konulara ve evrensel sevgiye odaklanamamış olabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
23.04.1977 elazığ sabah ssaat beş gibi doğmuşum. boğa burcu yükselen koç.astrolojinin insan üzerindeki etkilerini her nekadar ciddiye almasamda biliyorum.

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 425 okuma
Sibel Atasoy 17 Nisan 2019 Bilgi kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 295 okuma
Likya 25 Temmuz 2019 Bilgi kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+1 oy
5 yorum 126 okuma
vetre 5 Ocak 2021 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 344 okuma
vetre 3 Mart 2021 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 205 okuma
Nur6 22 Aralık 2021 Bilgi kategorisinde Nur6 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 123 okuma
+15 oy
5 yorum 413 okuma
Yaren1989 7 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 248 okuma
B 15 Aralık 2020 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 253 okuma
Aries_libra_ 11 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 148 okuma
Yıldız Tozu 1 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 147 okuma
nazlidemirr 13 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde nazlidemirr Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 224 okuma
cokpismanimcok 11 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde cokpismanimcok Karabasan (292 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

437 Aktif
0 Üye ve 437 misafir
Bugün : 18391
Dün : 23857
Toplam : 48076709
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...