Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+30 oy
3.3k okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyada eski sevgili görmek, eski sevgili ile bir şeyler yapmak, eski sevgiliyi sık sık görmek yorumları.

Endişelenmeyin, eski sevgilinizi rüyada görmek mutlaka onları özlediğiniz veya geri istediğiniz anlamına gelmez. Eski erkek arkadaşı / kız arkadaşı ya da eski eşi ilk kez rüyada gördüyseniz, nihayetinde üstesinden geldiğiniz anlamına gelir, eğer tekrar eden bir rüyaysa, onlarla henüz bir şeyleri çözemediğiniz anlamına gelir.

Rüyada eski erkek arkadaş, rüyada eski kız arkadaş, rüyada eski sevgili, rüyada eski sevgiliyi sık sık görme ve rüyada eski sevgili ile ilgili her şey yorumlarda.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

91 Yorum

+17 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Eski erkek arkadaşınız / eski kız arkadaşınız veya eski kocanız / eski karınız hakkında rüya görmek, siz ve eski sevgilinizin öpüşmek / kavga etmek ya da siz ve eski eşinizin tekrar bir araya gelmesi, şu anki yaşamınızdaki bir şeyin ya da birinin size benzer duyguları ortaya çıkardığını gösteriyor. Eski sevgilinle olan bu ilişki sırasında hissettiğiniz duyguları yani. Rüya, sizi şu anki ilişkinizdeki benzer davranış kalıplarına karşı uyarmanın bir yolu olabilir. Bu önceki ilişkiden öğrendiklerinizin şu an için geçerli olması gerekebilir, böylece aynı hataları tekrar etmezsiniz.

Alternatif olarak, geçmiş aşkınızla paylaştığınız olumlu deneyimleri ve güzel zamanları yansıtıyor olabilirsiniz. Eski sevgilinle ya da eski sevgilinin ortamı ile tekrar bir araya gelme rüyaları mutlaka gerçekliğin bir yansıması olmayabilir. Bu rüya, şu anki ilişkinizdeki ve bu geçmiş ilişkilerden ne kadar uzakta olduğunuzdaki büyük değişikliklerle tetiklenebilir.

Özellikle eski kocanızı / eski karınızı rüyanızda görmek, şu an içinde olmak istemediğiniz bir durumda kendinizi bulduğunuzu gösterir. Kendinizi mutsuz hissetmenize neden olan benzer bir ilişki veya durum yaşadığınızı gösterir. rahatsızlık yaratan bazı durumlar vardır.

Alternatif olarak, eski kocanız / eski karınızla birlikte olduğunuzu rüyada görmek, bu eski ilişkinizi şu anki ilişkinizle aynı bilinçli olarak bilinçli olarak tekrarladığınızı ima eder. Aynı hataları yapıyorsunuz ve aynı şekilde tepki veriyorsunuz.

Eski erkek arkadaşının ya da eski kız arkadaşının özlediğini rüyada görmek için Geçmişteki ilişkinin bir kısmını "özlediğinizi" gösterir. Şimdiki yaşamınızdaki bir durum size eski sevgilinizle olan ilişkinizi hatırlatıyor olabilir. Alternatif olarak, rüya hayatınıza devam ettiğiniz anlamına gelebilir. Eski sevgilinin seni özlüyor olduğu düşüncesi, onun fırsatını "kaçırdığı" ya da sana olan şansını "kaçırdığı" için bir ceza olabilir.

Arkadaşının eski sevgilini rüyanda görmek, kendini eski sevgilinle karşılaştırdığını gösteriyor. Rüya, bu ilişkiyi sona erdiren aynı ilişki hatalarını yapmamanızı söylüyor.

Eski sevgilinin öldüğünü rüyada görmek, eski sevgilin için olan duygularının şimdi tamamen öldüğünü gösterir. Rüya, geçmişi nasıl bıraktığınıza ve ilerlemeye ve kendinizi tamamen yeni ilişkilere adamaya hazır olduğunuzun bir metaforudur.

Mecazi olarak, eski sevgilinizi rüyanızda görmek, kendinizin bazı şeylerini ya da ihmal ettiğiniz yönlerini de gösterebilir.
+11 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
yeni ayrıldığım eski erkek arkadaşımı görmek için böle dışarı çıkıyorum sonra onun evine gidiyorum o sırada o telefonda annemle konusup baskasıyla görüştüğünü adının tuğçe olduğunu söylüyo için için ağlıorum içeri giriorum sarılıyorum sıcak olduğunu hissediyorum sonra oda beni sevdiğini ama benimle olamayacağını söylüyor ve diğer kıza gidiyo bn bir kapıdan geçiyorum içerde bir kız görüyorum resim yapıyo sonra onunla arkadaş oluyorum böyle manzaraya bakıyorum çok güzel bir tepedeyiz. sonra ordan çıkıyorum şafak vakti bir yolda yürüyorum sonra pantolonumun olmadığını farkediyorum bankadan para çekerken sonra birden kıyafetlerim oluyor üstümde sonra iki kızla tartışmaya başlıyorum biri kaçıyor biri  de elimi tutup cebinden çıkardığı bıçakla baş parmağımı kesiyor çok az kanıyo parmağım bende bıçağı onun elinden alıp onun sırtına saplıyorum sonra hızla uzaklaşıyorum ordan tekrar eski erkek arkadaşımıun evine gidiyorum için için ağlıyorum tekrar kalbimin acıdığını hissediyorum sonra evde pembe kalp şeklinde balonlar görüyorum ve erkek arkadasım eve geri geliyor sonrada uyandım. lütfen bana rüyamı yorumlayın.
+12 oy
c_sokak Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda eski sevgilim(hala aşık olduğum)nişanlanıyordu.onların evindeydik,evleri dağınıktı,nişanlanacağı kızı da gördüm.hiç üzülmüyormuş gibi davranmaya çalışıyordum.ayrıca her gün onu rüyamda görüyorum.bu durumdan nasıl kurtulacağım bilmiyorum.
+11 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
2 hafta once eski sevgilimi gördüm neredeyse 3 yıllık gecmısı tam unutacakken cıka geldi ve dün rüyamda gördüm rüyamda lisedeyiz bir matematik hocası var aynı sınıfta olma ıhtımalız yokdu ruya dısında yani ondan 1 sene once bitirmistim derste gayet samimiyiz devamlı yüzünü tutarak konusuyorum ciddi konuları konusuyoruz ama gülerek tam opcekken derste korktugunu anlıyorum korkma senı opmem dedim ve o ruya bitti uyandım su ıcıp ruyanın devamını gormek ıcın yattım ve oylede oldu ruyamda arkabahcede telefonla bunu arıyorum daha once abisiyle gece aramam yuzunden kavga etmıstık ruyadada ondan etkileniyorum herhalde aradığım zaman sankı aramız ıyı olan konustuğum kız yok dusmanım varmıs gıbı benı aradın sen bittin evine gelıyolar dıyo bende cıkıp bakıyorum ve abımın arkadasını goruyorum napıyosun falan derken rüya bitiyo bundan 1 hafta oncede rüyamda tekrar goruyorum ve seslenıyorum sırada yatar gıbı bufenın orda duruyorum seslenıyorum gulerek bakıyo ve bende hayatımın..... dıyorum tekrar kafamı koyuyorum ben tam onu unutacakken mutlu olmaya baslıcam ama 1 sekilde tekrar hayatıma gırıyo benı mahvettıyo kendını goremesem bıle ruyama gırıp bı sekılde devamlı duzenımı ve mutluluğumu mahvediyo ne yapmalıyım dream yorumlarsa sevınırım
+12 oy
Jyotish Rüyazede (1.6k puan)  
yeniden gösterildi
Merhaba,

Benim gerçek hayatta sokakta yaralı haldeyken bulup aldığım baktığım yavru bir kedi var, artık yavru değil, büyüdü... şuan oturduğum apartman dairesinde değilde bahçeli evimizin kapalı sera kısmında ona yuva yaptım bakıyorum... Rüyamda kediye mama götürmeye gidiyorum bahçeli eve,onunla vakit geçirdikten sonra kedim bir kız çocuğuna dönüşüyor..sonra yavaş yavaşyaşı büyüyor, genç bir kız oluyor... Ben ona bakıyorum bu sefer, gidiyorum yanına sürekli... Sonra birgün gittiğimde ellerinde dolu ekmekler var, ama o kadar çok ki çuvalla diyim... yuvarlak ekmek bunlar, taze, kokusunu alıyorum çok güzel... bana atıyor ekmekleri al diye, bazılarını yakalıyorum bazıları yerlere düşüyor, yere düşenleride yerden alıyorum ekmekleri... Sonra o kıza acıktın mı yemek yediriyim sana diyorum, acıkmış onu götürüyorum yemeğe... Baktığım kıza diyorum ki, sakın gitme terketme beni diyorum çok seviyorum kızı, gideceksende eğer habersiz gitme bana söyle biliyim nereye gittiğini diyorum, ağlıyorum.. Normalde Kediyemi diyorum yoksa o kıza mı bilmiyorum, çünkü kediyken kıza dönüşen kişiye diyorum bunları, ekmekleride o atıyor bana al diye...  
+10 oy
sessiz87 Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
selam..

eski kız arkadaşım geçmişte bana çok kötülük yapmıştı.. ve bende 10-11 ay önce şöyle bir duada bulumuştum..öyle pişman olsun ki rüyalarında bile özür dilesin.. ve artık sürekli rüyama girip beni affet, beni yeniden sev diyor..lütfen bu rüyamı yorumlayın..bana gördüğü rüyalar malum mu oluyor..şimdiden tşkler
+8 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
sevgili ablacağım, geçen gün çok sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrıldım. beni aldattığını daha doğrusu aldatmaya yeltendiğini öğrendiğim için ciddi bi kavga edip ayrıldım. ancak, dün gece, benzer bir şey nedeniyle ayrıldığım ondan önceki sevgilim rüyamdaydı. onunla sarılıo beraber uyuyo ve ne kadar da mutluyum diyordum. bunun anlamı ne olabilir yardımcı olursan çok ama çok sevinirim.
+9 oy
fatosh8899 Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
sevgilimle yaklaşık 1 aydır ayrıyız ayrılık sebebi ise beni aradığında telime bakamadım 1 saat sonra döndüm.aldatıyorum saniyo güvensizliği var ama benden kaynaklı deil bunu çok yaptı.evlenecektik.içip küfürler yağdırdı.iftiralar attı olmamış bişeyi varmış gibi aldattığımı kesin biliyormuş gibi nuh diyor peygamber demiyor.oysaki çok ama çok seviyorum ve sadık olabilecek nadir kızlardanım.rüyamda ise bir zenci görüyorum ve onunla birlikte evde yapılan sünger tatlı dağıtıyorum bana zenci getiriyor tatlıyı..sonra sevgilimi görüyorum çok huzurluyum bir noktada birleşir gibi karşılaşıyor ve barışıyoruz huzurluyum rüyamda.2 gündürde çok dua ediyorum.bilemiyorum aslında bu olaydan sonra hep kötü görmüştüm ilk defa iyi bir rüya gördüm.aslında bende kararsızım bana iftira atan bir insanla evliliğim olsa nasıl devam eder ama çokda seviyorum ve onun sevgisinden hiç şüphem yok.olaydan sonrada gelecek görmüyorum falan dedi oysaki işi hızlandıralım diye 1 gün önce konuşmuştuk.aileler biliyo sadece benim atanmamı bekliyorduk çünkü benim ailem o şekilde razı onun ise öyle bir problemi yok işi gücü yerinde..fazla uzattım ama yardımcı olursanız çok sevinirim.hoşçakalın mutlukalın...
+11 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
Merhaba, yaklaşık bir ay önce gördüğüm bir rüya ama hala çok net hatırlıyorum.
Rüyamda ayrı olduğum sevgilim beni arıyor ve bana yer tarif ediyor, buradayım diyor, oraya gidiyorum yok, başka yere gidiyorum yok, elimde de bir valizle geziyorum, sürekli telefonda konuşuyoruz, rampa iniyorum çıkıyorum, sonra ben artık gidiyorum ve seni bulamadım diyorum ve pes ediyorum, o da diyorki ben geleyim sen bulamadın beni diyor. İlişkimizi bilmeyen birçok insan içerisinde beyaz arabada beni bekliyor o arada ben neler oluyor derken en yakın arkadaşım benim valizimi arabanın bagajına koyuyor arabaya biniyorum ben sinirliyim şöyle kızacam böyle kızacam derken erkek arkadaşım birtanem deyip bana sarılıyor, ben şaşırıyorum ve yumuşuyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim, şimdiden çok teşekkürler...
+9 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda ıkı katlı bir yerin ikinci katına tahta merdiven yardımıyla çıktım her yer tahtaydı eski sevgilimin dizinde uyuyorum  birden bni kaldırıp aynaya bakmamı söyledi aynaya ilk baktığımda bişey yoktu ıkınci kez bakınca kafamdan çok kan aktığını gördüm yanımızda bulunan diğer iki arkadaşım beni hastahaneye götürdü ama sevgiim gelmek isteedi hastanede yan yatakta annem yatıyodu ona narkoz veryolardı ama sonra ona değilde bana verildiğini fark ettim.
+9 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
güneşli bir gün olmasına rağmen okulun içinde toplanmıştık.diğer okulların öğrencileri de vardı.eski sevglimin elinde bir bıçak vardı kendi elini kesti sonra okul müdürümüz onun elini yemekhanede yıkadı.sonra eski sevgilim bana bir anahtar gönderdi.daha sonra da bıçağı önüme atıp gitti.
+11 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
daha önce görüştüğüm hala sevdiğim ama şuan ayrı olduğum erkekler aynı masada oturuyoduk ben onu masadan kovdum oda sinirlenip kalkıp gitti daha sonra bende biryere girdim orada bir sürü kıyafet ve ayna vardı sonra bir kız geldi seni .... abinin erkek kardeşi çağırıo dedi ben önce gitmek istemedim o illa gelsin dedi diyince kaynm olcak insan eski kıyafetler üstünde bi taksiden indi takside 3 4 erkek daha vardı ama onlar arabayla uzaklaştılar kaynım elinde bir bıçakla bana doğru sen nasıl abime böyle yaparsın dedi beni tehdit etti rüyam bu şekilde yorumlarsanız sevinirm tşkler bugünde farklı bir rüya gördüm etrafımda bir sürü zenci arkadaşlarm vardı öpüodum sarılıodum onlara
+12 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda eski erkek arkadaşla onların evinde (gerçek evleri değildi) yatakta çıplak yatıyorduk. o bana arkadan sarılmışken annesi odaya giriyor ve bana bakıyor. ben annesi bizi gördüğü için biraz şaşırıyorum, yalnız eski erkek arkadaşım herhangi bir tepki göstermiyor. sonra birdendire bundan 12 yıl önceki daha eski sevgilimi gördüm biz yakın zamandaki eski sevgilimle elele yürüyorduk ve daha eski olan sevgili bir kamyonla hızla bizim tersi yönümüze gitti (bizden kaçıyor gibiydi).
eski erkke arkadaşımın annesini ilkkez rüyamda gördükten kısa bir süre sonra onların evine gittim ve annesiyle tanıştım; yalnız bundan ne anlam çıkaracağımı bilemedim. rüyamda çıplaklık, eski sevgili ve onun annesi var. bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim.
+11 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda ayrı olduğum ve hala sevdiğim sevgilimi gördüm. o ankara'da otruyor rüyamda onun evine gitmiş misafir olarak kalıyordum annesi babası olmadığı zamanlar sıkıca sarılıyorum ayrılığın acısını çıkartıyorum falan o da karşılık veriyor ama böyle biraz naz yapar gibi duruyor. onu terk ettiğim için özür diliyorum sıkıca sarılıyorum öpüyorum ve uyandığımda bu rüya beni çok mutlu etmişti
+14 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda eski sevgilim suanda hala sevdıgım kişiyi gördüm yanıma gelmişti elle kol kola dolaşıyorduk bir araya sokagı gırdık ne isitiyorsun dedi öpmek dedı hayatımda hiç yapmadıgım birşeyi yaptım birden bire beni öptüöptü beni çok utandım napıyorsun dedım yapma burcu dedi kim kim be dedim güldü şaşkın bir biçimde bende bitti defol dedım ama cok uzuldum agaladım sonra yürüdüm yürüdüm tren yolu gordum tren vardı bir köprü üstündeydim ayakkabılık gordum bir sürü ayakkabı vardı kardeşimöi gördüm nerde burdaki ayakkabılar hemen getr dedım ve kırmızı bır adıdas vardı bu benım deil ki babam mı almış bunu dedım baya baktım sonra uyandım
+9 oy
muhsin Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda sevgililer günü uyanıyorum annem bana kapımıza senin için bir kutu bıraktıkları söylüyor içinde ne olduğunu soruyorum kurabiye olduğunu söylüyor sonra kutuyu getiriyor pembe bir kutu üzerinde kırmızı bir kurdale var bunun eski sevgilimden geldiğini söylüyorum içini açıyorum şekerli kurabiyeler var yiyorum kurabiyeleren sonra eski sevgilimin bıraktığını söylüyorum anneme ona teşekkür etmeye gidiyorum diyorum sonra eski sevgilim evine gidiyorum  bana kapıyı açıyor sol kolu yok yara bere içinde ona sarılıyorum içeri giriyoruz o eski sağlıklı haline dönüyor ikimiz yere çömeliyoruz onun annesi abisi var bizim dizlerimiz birbirine değiyor beni yanağimdan öpüyor çok mutlu ve özlemle bakıyor bana sonra uyandım yorumunuz için şimdiden tşk ederim
+10 oy
bughkurt Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
<strong>Öncelikle merhabalar..

ben ayda 1 kere eski sevgilimi rüyamda görüyorum ve rüyayı adeta yaşıyorum uyandığımda etkisinden çıkamıyorum.Gördüğüm rüyayı ardarda 2 gece görüyorum her ay böyle oluyor. rüya ise kısaca şöyle <em>"olaylar gelişiyo uzun zamandır görmüyorum sonra karşılaşıyoruz, o baika işle meşgul ben başka sonra yanına gidiyorum niye böyle olduk falan, sonra o içindekileri söylüyo ben alttan alıyorum sonra birbirimize sarılarak ağlıyoruz"</em> olay hep böyle sadece yer farklı mekan farklı ya çölde görüyorum ya dağlık alanlarda ya dere kenarında evin bahçesinde bi açıklık getirebilecekmisiniz bu konuya acaba ? </strong>
+10 oy
yasmin_1907 Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
Merhablar.. Rüyamda 3 ay önce ayrıldıgım eski sevgilimi gördüm. Bir arkadas ortamında karsılasıyoruz ve bir odaya giriyoruz konusmak icin.. Konusuyoruz ve barısıyoruz sarılıyoruz öpüsüyoruz felan . bildigim kadrıyla onun birlikt eoldugu baska biri var. Bunun anlamı nedir..Youmlar mısınz.. Cok tesekkür ederim.
+10 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
eski sewgilimle yaqmurun altında sarılıp hüngür hüngür ağladık çok içten bir şekilde.sonra ordan bir yere gttik beraber yataqa uzandık hatrladıqım kısmı bu kadar baya karısık bir rüyaydı ne anlam ifade eder ki bu rüyaa.çoğu zaman rüyamda görüyorum eski sevgilimi ama hiç bu kadar içten değillerdi
+15 oy
hanndecakkir Rüyazede (1.5k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda eski sevgilimin annesi yeni eşinden ayrılıp yeni ev tutacağını bunun için benim yardımıma ihtiyacı olduğunu söylüyor. yanina gidiyorum eski sevgilimin annesi kapali ve siyah bir ferace giymiş. yaninda bir kac kadın akrabaları da var. sonra köprü gibi bir yerden geçiyoruz,gectikten sonra sadece annesi ve ben otobüs duraklarının olduğu yere gidiyoruz,orada eski sevgilim hande mi yanında diye gülümseyip şaşırıyor. yanına gidiyoruz tokalaşıyoruz güler yüzlü davranıyor.eski sevgilimin yanında kız kardeşinin yeni dogan bebekleri varmiş onlara bakıyorum bitanesi cok hareket ediyor diger 3 ü uyuyor. ben bu fırlama olucak belli diyorum eski sevgilim gülümsüyor ve annesi aman şuna söyleme yoksa örnek olmaya calısır cocuga dıyor.eski sevgilim beni gördügü için mutlu oluyor. eski sevgilimin annesi otobüs duragına geldigimizde daha baska bır kadin sacları acık küt saclı ve hoş bir kadın.
+10 oy
sevda isenç Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
eski sevglim vardı rüyamda normal hayatta hala devam etmekte olan yeni sevgiliside vardı.ama biz emreyle evlenme kararı alıyoruz hızlı bir biçimde evleniyoruz gelinlik vardı üzerimde bana altın sarısında inicli gibi bi kurdale bağlıyolar.evden cıkıyoruz ama böyle kamyonete benze bi arabayla yanımızda bi kız daha var 3 kız arasından ben bu gelsin die seciyorum sonra bizim gidecek evimiz yokmus biz sözde gerdeğe girmek için yer arıyoruz.bi otel gibi bi yere geliyoruz buraı ama hasta insanlarla dolu hastahane gibi teyzeler yaslı yüzü beyaz beyaz olmus kadınlar yatıyolar.hatta bizide sessiz olmamız için uyarıyolar neyse biz odamıza giriyoruz burda eski sevgilimle ilişkiye giriyoruz benm kızlıkzarım patlamış oluyo ama damla damla kan geliyo böyle cok değil. neyse o sırada yeni sevgilisi görünüyo bana yardımcı olurcasına değişik tavırları var.sonra faceden arkadaslarım düğünüme onları davet etnedn die bana cok kızıyolar face duvarıma herkes bişeyler yazıyo.sonra bizim cok cok uzaktan bi akrabanın oğlunu görüyorum beyaz bi tişört giymiş üzerine sevda ve şeref yazıyo (bu şeref dediğim cocuklada ben yaklasık 7 8 günlük sevgilim)sonra emre bağırıyo onu çabuk çıkar diye ben utanıyorum ama bişey de diyemiyorum sonra annemle babm ayrılıyo yani kavga  etmiş oluyolar baban seni cok özlledi falan diyo annem böle değişik karışık bi rüyaydı cok merak ettim acıkcası şimdiden cok tesekkürler bu arada eski sevgilim beni normal hayatta sevmiyo artık yeni baya uzun süredir hiç görüşmedik
+9 oy
neslihan Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda savaşın olduğu bir şehirden gölü akrabalarımla yüzerek kaçıoruz güneşin doğuşuydu bu anı daha önce birkere daha görmüştüm rüyamda bundan sonrası farklı kaçtımız şehirde mutluyuz yılbaşı kutlaması var babaannem balık tezgahı önünde gidiorum çocuklar gitmeden bu balıkları sizlere dagitmak istiorum dedi ve en buyuk engüzel şeffaf bir balık verio bana ama annem izin vermio hayır anne olmaz bunu verme deip en kötüsünü eline alıp bunu ver dio
+9 oy
ceren Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
Merhabalar..

iki rüyam var iki gece ara ile gördüm..yorumlarsaniz cok sevinirim..
yagmuy yagiyor oldukca cocuklugumun gectiği mahledeyim sözde ama yolumu bulamiyorum..arkadsima gidersem bulurum diyorum ama..arkadasimada gidemiyorum caddeye cikiyorum insanlar var ama arac yok ve hava karanlik......bir anda su anda( kirada olan evimde  )oluyorum görümcem orda beyaz balikci yaka kazak giymis ..bana siz dönene  kadar ben burda oturayim diyor..bende içimden evi var neden acaba diyorum ama..ona sölemeden tamam diyorum..ama ev karanlik..gözüm kirmizi bir koltuga ilisiyor ..görümcem bana bu ev diyor cok kötü olmus..ben basimi kaldirip baktiğimda tavana yer yer sihay ve öbek öbek rutubet olmusmus tavanda..diyorum ne cok pis kullanilmis evim..(bu evde koridor uzun değildir) ama rüyamda koridor uzun ve koridorun sonunda bir oda varmis kapi yari acik görümceminde esi ordaymis ama görmüyorum.....yine bir anda evin önünde sokakta oluyorum düğün halayi kurulmus bende halaya girmek istiyorum elimdeki telefonu ve resim makinesini arkadasima veriyorum ama ben gidene kadar halay bitiyor halay basinda abimi eski esini ve kardesimin hanimi görüyorum bana kiziyorlar bende üzerimi degisip gelicem diyorum ve ordan evimin karsisndaki buyuk binanin altindaymis sözde evim üstümü giymeye gdiyorum fakat ev cok basık kalorifer daiiresi gibi....sonra ucagim varmis gideckmisim fakat bir karsiklik oluyor diyorumkii ucagi yine kacircam biletler önce alinmis sözde isim degiskliğide olmaz diyorum ....bölece uyandim...

2. rüyam..ertesi gece gördüm..

(kirada olan evimde degilde..) su anda kirada oturdum evimdeyim..salonumun tam ortasindayim...toprak kaziyorum toprak dolduyorum..tepeleme yiğiyorumm..

Rüyalarimi yorumlarsaniz cok ama cok sevinirim..İyi calismalar...

bu rüyam bu kadar ve uyandim....
+12 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
Yengeç burcuyum oldukça duygusalım eski sevgilimle 1 yıldır ayrıyız ve hayatıma kımseyı almadım. 6 Yıldan beri ona aşığım seviyorum ve ayrıyızç. bugun sabahbi rüya gördüm bütün sitelere aktım bulamadım en son burada yazmak istedim.


Rüyam: Hiç bilmediğim bi yerdeydik o ve ben konuşmuyorduk ama ilk önce kucağıma aldım ve onu bi depeden yukarı dpğru çıkarıyordum ve çok zorluk çekiyordum bunu hisediyordum ama çok mutluydum. bu sabah bunu gördüm anlamını bulamadım lütfen yardımcı olun.


2.Rüyam: Heryer karanlık  bi ucurumun yanındayım düşüyorum yukarı doğru bakıyorum, kurtar beni büşra diyorum  sonra el ele tutuşarak o karanlık yolda yürüyoruz bunu 1 ay yada 2 ay önce gördüm .

Bunlar ne anlama geliyor çok merak ediyorum yorum yazarsanız çok sevinicem editörler.

iyi günler...
+11 oy
iklima Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda odamı benden habersiz annem kiraya veriyor. bende anneme kızıyorum niye benden habersiz veriyosun diye sonra düşünüyorum odam pis ve dağınıktı keşke bi temizleyipte verseydil diye odama bi geliyorum kiraya verdiğimiz kişi eski sevgilimmiş. odaya giriyorum o yokken çalışma masamın çekmecesini açıyorum bir sürü yeşil tarak görüyorum. daha sonra eski sevgilimi görüyorum. annem onunla evlenmemi istiyodu. daha sonra 2 çingene kadınla tanışıyorm bi kaç da çocukları var bana diyolar bizim düğün var davetlisin gel bende diyorum tm gelirim. onların eve gidiyorum abartmanın tüm evleri tıklım tıklım dolu içeri giriyorm herkes koltuklarda yerlerde oturuyolar sonra ordan çıkıyrm. sokakta sınıf arkadaşlarımı ve geometri hocamı görüyorum. onlara sarılıyorum özledim sizi diye ve arkalarında beyaz ışık görüyorum.
+10 oy
smmm Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
Rüyamda eski sevgilimle birlikte aynı yatakta birbirimize sarılmış yatıyorduk.Beni öpüp cok özlediğini söylüyordu.sonra burada bitti.ertesi gün de rüyamda yine onu gördüm bu seferde beni biyere cagırdı baska bir sevgilisi vardı ve yanımd onunla telefondan konusuyorlardı.bana artık kendisinden uzan durmamı söyledi.bu rüyaların anlamı nedir sürekli rüyamda onu görüyorum ve onunla barısmak istiyorum.tabi biraz zor sevgili olmamızın üzerinden cok gecti.siz ne düşünüyorsunuz bu rüya hakkında??
+11 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
Ruyamda eski sevgili sakin deniz kenarında pikniğe çağırdı.Ben evdeyim.Buzdolabini Bi açıyorum ağzına kadar dolu ekmek.bereketli bi buzdolabı. Arkadaşım geliyo ona bulgur pilavı ekmek çorba veriyorum. Ama bolluk çok. Sonra düğün e gidiyorum kapıda misafir ağırlıyor düğün kimin bilmiyorum ama sessiz bi düğün. Üstümde yeşil bi eşarp ve siyah bi Pardesu. Çok kibar uzun boylu naif ni bayanım...
+11 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
ayrılığım kocam ve yeni karısını gördüm. onların evinde dipte bir odam varmış. ben yatakta oturuyorum onlar ikisi bir gelip benim arkama yattılar hiç hoşlanmadım Çocuklarımda ordaydı onlarada kızdım neden ses çıkarmıyorsunuz diye.
+11 oy
acı şeker Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
bu ara her gece eski eşimi görüyorum .önceki gece yeni karısıyla yatağıma uzanmışlardı. Dün gece  eski eşim bavulla geldi döndüm artık dedi  kovdum defol o kadının yanına dedim ama gitmedi ben ona sarıldım artık ev tutacağız dedi arkamızda Abi'm vardı Ama bana rüyamda Abi'min öldüğünü söylemişlerdi.
+9 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
Iyi aksamlar,

rüyamda, iki tanidigim erkek (aralarindan biri sevdigim) yatak odamda, bir beyaz elbise dolabin önünde sohbet ediyorlar. Hoslandigim kisinin yüzü dolaba dogru bakiyor.
Ben ise odanin disindayim ve kapinin esiginde dikilmis dinliyorum. Sonra hoslandigim kisi beni görüyor, yanina cagiriyor ve arkadasina sevgilisi oldugumu söylüyor.

Bu rüyadan sonra bir zaman beraberligimiz oldu ve simdi ayrildik. Yorumlariniz icin simdiden tesekkür ederim.
+9 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
yaklaşık 4 gündür rüyamda sınıf arkadaşım yani önceden sevdiğim çocuğu görüyorum hepte aynı pozisyonda hep onunla beraber aynı sandalyede oturuyoruz hepte bir okul gibi biryerde
ama şuan aynı sınıfta değiliz liseye geçtik
+11 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
Eski sevgilimle barışıyordum.Uzun bıyluve kilolu bir insansır gerçek hayatta ama rüyamda boyu benden bile kısa ve zayıf olarak gördüm.Haberlere çıkıyordu.Ve Almanya ya tedavi olarak gitmek zorundaydı yani onun böyle olması bir ender görülen bir hastalıktı bu yüzden haberlere çıkıyordu.Ve ben telefon da Almanya ya gidiceksin ayeı kalıcaz diye onla konuşurken uyandım.
+10 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
Merhaba ben rüyamda eski sevgilimin eski sevgilisiyle cok yakin olduğunu ve yakinda barisicaklarini gordum
+9 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
eski eşimle yeniden evlenmeye karar vermişiz, hazırlıklar tamam evimin yakınında sokak düğünü yapıcakmışız.ben herşeyimle hazır olduğum düğün günü gelin ve damat piste artık lafı sonrasında hızlıca sahneye yürüyorum.fakat bir anda damadı göremiyorum.annem gelmeyeceğini bildiğini fakat bana söyleyemediğini ve eşinin 2.bebek beklediğini eski kayınvalidemle görüştüğünü anlşatıyor.o kadar kötü hissediyorum ki gelinlikle ve insanların şaşkın bakışları ve dedikoduları arasında orayı terk ediyorum.anneme kızgınlığım ve gururumun incinmesini uyandığımda dahi yaşıyordum inanamazsınız.nasıl bir gerçekçi rüyaydı.çok etkilendim.
+10 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda annemle birlikte eski sevgilimin evine gittik kırkbir yasin gibi bişey vardı onların evinde ona gittik eski sevgilimin annesi filan vardı ev baya kalabalıktı sonra rüyamda ben uyuya kalmışım ve uyandığımda kimse yoktu evde eski sevgilimin annesi içerde oturuyodu bana gülümser gibi bakıyodu sonra ben mutfağa gitim yerler çok kırıntı filan olmuştu onları temizleyip alel acele annemle birlikte çıktık evden yorumlarsanız çok sevinirim
+9 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
Rüyamda, uykumdan uyanıyordum yatağımda doğruluyorum ve sol tarafına dönerek pencereye bakarak, hüzünlü ağlamaklı bir sesle salavat getiriyordum ama ezgisiyle beraber. daha sonra bir evdeyim ama bir binada çok yüksek fln pencereden bakıyorum yine benim bulunduğum bina kadar yüksek binalar var. neyse bir döşekte oturuyorum.küçük bir oda karşımda annem var.sanki bana başkasıymışım gibi bakıyordu.sonra ellerimi açıyorum ve sanırım ayetel kürsiydi okuyorum okudukça sanki ağlamaklı bi ses çıkıo benden ve ben birşey yapmadan istemsiz biçimde kollarım havaya kalkıyo zaten açıktı ama yukarı doğru yükselio.
+9 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
 rüyamda yerde gazete okuyorum,birden eski sevgilimle telefonda konuşuyoruz.
 Ve bana diyorki:şu an yanımda bi kız var çok sıkılıyorum vakit geçirmek için yanımda onunla evlenmeyi düşünmüyorum diyor hatta kızın sesinide duyuyorum....

çok merak ettim rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim...
+9 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
hafta sonu rüyamda şuan görüşemediğim erkek arkadaşım bize geliyor ve bana bir sürü hediye getiriyor, bunlardan bibrinin yün atlet olduğunu hatırlıyorum...
+10 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
ben rüyamda eski sevgili gördüm ve bu çocuk  şuan başımda beladır.. rüyama geçeyim. ekmek almaktan geliyordum elimde cep  telefonum şuanki sevgilimle mesajlaşıyorum birden karşıma  eski sevgilim çıkıyor ve telefonumu almaya  çalışıyor elimdede ekmek var beni tutuyor telefonumu almaya çalışıyor vermiyorum karşıdada kardeşim var yardım et diyorum yardım etmiyor en sonunda telefonumu atıyorum al eve götür diye  kardeşime alıyor eve götürüyor bu kadar  şimdiden çok teşekkürler..
+9 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
slm rüyamda sevgilim ve ortak arkadaşlarımız vardı.sevgilim yanıma gelip arkadaşımızın eşine dönüp beni gösterdi oda olur işareti yaptı ve bana sarıldı barıştık sordum ne dediğini beni beğenip beğenmediğini sormuş arkadaşın eşine o da beğenmiş sorasında mutluluk tabi uyandım sora
ltfn ne anlama geldiğini yazarmısınız
+9 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
Ben 2 gün önce 1 sene önce ayrıldığım sevgilimi rüyamda gördüm. Ama oldukça ilginç bir rüyaydı. Eski sevgilim ölmüştü tabutu karşımda duruyordu cenazedeydik. Sonra eski sevgilimi gördüm eliyle beni çağırıyordu bende yanına gittim. Annem ve ordaki herkez etrafıma toplandı delirdin mi diye bağırmaya başladılar bende o karşımda görmüyormusunuz diye bağırdım sonra annem bana tokat attı. Eski sevgilim elimden tuttu beni tabutun yanına götürdü elimin üstüne elini koydu ve tabuttan güneş doğdu.. Bu ne anlama geliyor eğer yorumlarsanız çok sevinirim.
+9 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
ben sevgilimden 1 aydır ayrıyım ve onu hala çok seviyorum ayrılan oydu ve geçenlerde onunla barışıp nikah işlemleriyle uğraşıyorduk nikah masasına oturucaktık ki rüyam bitti uyandım rüyamda herşey hallolmuştu aileme onu farklı anlattığım için ailem onu artık istemiyor ama rüyamda herşey hallolmuştu..
+9 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
sürekli gördüğüm ve beni günlerdir uyutmayan rüyamı yazmak istedim.
boya gibi bşeyelr yada boyalı hamur oyun hamuru gibi onlarla bişeyler yapmaya çalışıyorum birsürü geometrik şekiller renkli renkli farklı farklı ben eksik parçalarını koymaya çalışıyorum tamamlıyorum ama sürekli çogalarak geliyorlar ben tamam dedikce i...yice geliyolar ve bogulacak gibi oluyorum ruhum daralıyor üzerime agırlık basıyor zornan kalkıyorum ne zman gözlerimi kapatacak olsam tekrar kaldıgım yerden devam ediyorum. gözümü kapamamla açmam bir oluyor ama bu banasanki saaatler gibi geliyor. sanki o eksik parçaları bitirecegim beni bekliyen var ona yetişmek için acele ediyorum bi ses geliyor içimden hadi diyor biraz daha acele et.parçalarını tamamladıkladıklarım tekrar geliyorlar bi parçası daha eksik olarak sinirleniyorum aglamaklı oluyorum ama dayanmaya çalışıyorum sonra üzerime korkular çöküyor sonra burada bogulup ölecegim diyorum. bir yerde oturmuyorum ayaktada... degilim simsiyah boşluk içinde koşturyorum saga sola dönüyorum yetişmeye çalışıyorum.
bu illet şey nedir yardımcı olursanız sevinirim.
+8 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda eski sevgilimle çıplak bir vaziyetteyiz,o benim kucağıma çıkıyor ve bacaklarını belime doluyor.öpüşüyoruz.sonra bana yeni sevgilimi hatırlatıyor.ne der bu duruma diyor.üzülür diyorum.ve aklıma yeni sevgilim geliyor.ben  bu durumdan rahatsız oluyorum ve kucağımdan inmesi gerektiğini düşünüyorum.

lütfen yorumlarsanız çok svinirim
+7 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
merhabalar,rüyamda uzaktaki eski sevgilimi ve annesini gördüm. yemekli bir davetteydik ve sevgilimin annesiyle yanyana oturuyorduk. sonra benim küpelerimi gördü ve bunları bana ver ogluma vereyım dedi. ben de verdim. ardından bıraz zaman sonra eskı sevgılım geldı ve bana sıkıca sarıldı bırsey soylemedı ama gülümsedi ve mutlu gözüküyordu.
rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
nil
+7 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
Rüyamda tanımadığım bir aşiret kızı ile nişanlanacakmışım. Hatta büyük bir otelde nişanımız yapılıyor. Yanımda şu an ki sevgilim de var. Bu durumdan oldukça rahatsızım fakat bunu bir amaç uğruna yapıyormuşum. Nişanlandıktan sonra kaçmayı planlıyoruz, ve bunun için bir arkadaşımız dağda kamp yapmayı öneriyor. Trenle gidiyoruz oraya. Kaçarken tedirginim.
+7 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
<strong>Ben bizim apartmanın otoparkındayım.Yanımda da yan apartmanda oturan komşunun küçük kzı var.Ama ben resmen rüyanın ortasındayım-gelişme bölümü gibi.Bakar bakmaz annesinin onu oraya koyduğunu şıp diye anlıyorum.İşte kız yerdeydi kaldırıyorum lleri halat gibi bişeyle sarılmış,ikisi birbirine bağlı.Herşey çok heyecanlı ben böyle nefes nefeseyim resmen.Kızın bileğine bağlı halat önce çok zor çözülmez gibi görünüyo halatı bir yerden çekiyorum devamı kendiliğinden çözülüyo bende şaşırıyorum falan.Bir bakıyorum kızın bilekleri halattan dolayı bıçak kesiği gibi,kesik kesik kanlı falan..Elinden tutuyorum,koşmaya başlıyoruz ama ben oraları görmüyorum tam koşmaya hazırlanırken ki anımı görüyorum..Sonra bizim eve getiriyorum annemlere falan bişey anlatıyorum buraları her zamanki gibi YİNE DUYAMIYORUM.Ve rüya bitiyo daha doğrusu kabustu,çünkü kalktığımda bilinçsizce ama içimdne geçen ALLAH'IM NEDEN BANA KABUS GÖRDÜRÜYOSUN? du her tarafımda sırılsıklam olmuştu..</strong>
+9 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
MERHABA RÜYAMDA ESKİ ERKEK ARKADŞIMI GÖRDÜM ... BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE DOLAŞIRKEN ARKASINDAN ESKİ ERKEK ARKADAŞIMA BENZETTİĞİM BİRİNİ GÖRDÜM VE YANINDA BİRİ VARDI ELİNDEN TUTMUŞTU ARKASINDAN KOŞTUM GERÇEKTEN O MU DİYE... GERÇEKTENDE OYDU VE YANINDA KIZI YAŞINDA BİRİ VARDI ELİNDEN TUTMUŞTU VE ÖĞRENCİYMİŞ ANKARADA OKUYORMUŞ ONA ALIŞVERİŞ YAPIYORLARMIŞ VE AYNI ZAMANDA SEVGİLİSİYMİŞ BEN ONLARI ELELE GÖRÜNCE ÇOK KISKANDIM O AN O KADAR ÜZÜLDÜMKİ . BEN ARKASINDAN KOŞTUM OMU DİYE ERKEK ARKADAŞIMDA KIZA ZARAR VERMEMDEN KORKTU VE KIZI ARKASINA SAKLADI VE BANA ÖYLE BİR BAKTIKİ ANLATAMAM BANA RESMEN ÖFKE KUSAR GİBİ BAKTI VE KIZI BENDEN KORUDU O AN KENDİMİ ÇOK YÜKSEK BİR YERDEYDİK VE AŞAĞIYA BIRAKMAK İSTEDİM KISKANÇLIKTAN ÖLECEK GİBİYDİM ( ÇÜNKÜ HALA O ADAMI SEVİYORUM )
+7 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
İi günler.. eski sevgilimi rüyamda gördm . deniz kenari gibi bi yerde önümden gecti ve sonra döndu tekrar bana baktı yanında bir de aarkadası vardi oda gülümsedi.. sabah uyandgmda sakalım beyazlamıstı ne analama geliyor acaba..
+7 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda ayrıldığım sevgilimi görüyorum eşi varmış cep telefonunu benim iş yerimde bırakmış eşinin adı cananmış eski sevgilimde onu almaya yanına giiyo çok kıskanıyodum içimden bide karısı telefonunu benim masama bırakmış aa bizim çalışan arkadas var bayan onla aynı diyoum telefon modlleri
+7 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda eski sevgili arkadaşım yanıma gelmiş hem bizim evmiş hem farklı bir yer yabancı bir yer ama orada annem de var ve ben annemde saklıyorum beraber olduğumuzu ama arkadaşım ben sakladıkca o annem görsün diye dikkat çekmek istiyor ben sakladıkca o kendini göstermeye çalışıyor .. sonra bu arada sürekli bişeyler anlatıyor ve birden çok çirkin olduğunu farkettim bıyık yok ama bir baktım siyah bıyığı varmış ve kel miş gerçekte çok gür saçları verdı ama rüyamda hem kel hem bıyıklıymış ve göz kenarlarında çizgiler oluşmuş bende içimden diyorumki aslında ne kadar çirkinmiş ben buna nasıl aşık oldum diyorum ve onun resmini çekmeye çalışıyorum bir duvar üstüne çıkıyor arkasında ağaçlar var ama ağaçlar asırlık ağaçlar çok büyükler ağaçların kökleri falan dışarda kocaman ağaçlar var ve onun resmını çekmeye çalışıyordum. ve daha önce ben yine kel olarak bir kez daha görmüştüm rüyamda
+10 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda ilk olarak o eve(yaklaşık 2 yıldır rüyalarımda görmekten usandığım ev) girerken görüyorum...yine herzamanki gibi koşarak merdivenleri çıkarken; peşimde üç kız görüyorum..kızlardan ikisi ikiz ve sarışın..diğer kızsa ten rengi açısından bayağı bir esmer...üçer beşer merdivenleri çıkıyorum ve evin kapısını açıp içeri girdiğim anda kapıya yüklenip  dışarıdan açmaya çalışıyorlar.ben de kapatmaya çalışıyorum..daha değil diyorum daha değil.!içeriye giriyorum..hayret! içeride  yedi kişi var..kanepede oturmuş sohbet ediyorlar..bunlarda nerden çıktı diyorum kendi kendime.bu evde hiç insan olmadı çünkü.en iyisi tekrar dışarı çıkmak diyorum ve kendimi deniz kenarında buluyorum..yanımda biri var ve ayaklarını suya sok bakmasana öyle korkak gibi diyor..ben geri çekiliyorum.o esnada yaşlıca bir kadın iyice açılıyor..ve yüzme bilmediği her halinden belli.denizde akıntı var resmen ve kadın kıyı boyunca akıntıya kapılmış ilerliyor.ben de koşuyorum ona yetişmek için.ama koştukça kara seviyesi yükseliyor deniz metrelerce aşağıda kalıyor..artık denize atlamam imkansız..ağlamak üzereyim.ama koşmaya devam ediyorum ve koşarken bir anda dengemi kaybediyorum..tam boşluğa düşecekken biri kolumdan tutuyor..off yine mi sen diyorum bu bana az önce denize girmem gerektiğini söyleyen kişi.ne o kırk metre yüksekten düşmekten korkuyorsun galiba diyor..iyice sinirleniyorum ..onlar gülüşürken ben uzaklaşıyorum yanlarından..ama artık çok geç..denizdeki kadın yok..gitmiş.!
+8 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda sevgilimi eve gizlice almışım odada konuşuyoruz o sırada abimle babam eve girmek üzereler onlar görmeden sevgilimi dışarı çıkartmaya çalıştım olmadı sevgilimi odaya saklarken bana evlenme teklifi etti ama dört ay ongün sonra evlenelim dedi rüyamda sevgilimi kimse görmedi ama ben çok korktum rüyamda neden dört ay on gün dedi
+7 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
merhabalar
Bikaç gecedir sürekli rüyamda evlendiğimi görüyorum. Hayatumda biri bile yokken bunları görmek ilginç geldi bana sizlere sormak istiyorum.
Akşam gördüğüm rüyada evlenicem ama deniz kenarı biyerde evleniyorum. denizin kabarmasını suların kıyıya yaklaşmasını bekliyoruz. sular kıyıya yaklaşıyor sonra evin önünden geçen denizle birleşen bir yol var oraya yolun 2 tarafına çapraz çapraz mumlar koyuyoruz. Gelinlik giydiğimi görmüyorum daha doğrusu kendimi boydan görmüyorum ama evleniyorum. Bunları konuşuyoruz. Deniz berraktı ve hatırladığım o yolda yürüyorum. Devamını hatırlayamıyorum sadece bu noktaya kadarolanlar aklımda kalmış rüyadan.

Yorumlarsanız sevinirim. Sevgilerimle,
+7 oy
Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)  
yeniden gösterildi
Erkek arkadaşımla ayrılalı 4 ay oldu. Onların evindeydim kitaplkta bir çok kitap vardı onlara bakarken 2 kuzeni yanıma geldi. selamlaştık sonra okan(erkek arkadaşım) geldi. kuzenleri yok oldu. ben çok heycanlanmıştım. odaya geçti ve bir koltukta kendi diğerinde annesi oturuyordu. sohbet etmeye başladılar. ne konuştuklarını duyamıyordum. ben okan'a sesleniyordum duymuyordu, dokunyordum hissetmiyordu ve beni görmüyordu. annesi de görmüyordu ama kuzenleri görmüştü..
+7 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
lise de bitti ama  liseden dönüş yolunda bi tane ilk okul arkadasıma rastlıyorum naber falan konusuyoruz bizde ilk okuldakilerle buluscaz dedi tamam dedi gittik para varmı dedi bende var dedım 1 tane daha ilkokul arkadasımı daha görüyorum bakkala gidiyoruz yiyecek bi seyler alıyolar 10 tl veriyorum 1.95 tl geri almam gerekiyo ama bir avuç bozuk para alıyorum arkadaşlar halay çekiyolar  sonra bende giriyorum halaya bi samimileşme oluyor ilk gördüğüm kız arkadasımla sonra dağılıyo halay birden sanki yokuş aşağı yuvarlanıyorsunuz ilk okulda samimi 3 arkadasız 2miz yerdeyiz öbürü geliyo ben varken size bi sey olmaz falan diyo
+7 oy
Selin993 Rüyazede (1.2k puan)  
yeniden gösterildi
Merhaba,
Ben rüyalarımı genelde hiç hatırlayamam fakat beynime gerçekten yer edenleri sizlerle paylaşıyorum.
Rüyamda kendi yaşlılığımı gördüm.Kır saçlıydım çok neşeliydim üzerimde mürdüm rengi orta boy bir elbise vardı.
Koskocaman bir fil vardı salonumun ortasında, filin hortumunu lunaparklarda dönme dolapların oturma yerlerine benzeyen birşeye bağlndığını gördüm resmen düğüm atıldı.Sonra ben ve benim gibi bir kaç yaşlı arkadaşımla el ele tutuşup dönmeye şarkı söylemeye başladık filin hortumunda.Ama o neşe halinde bir tek kendimi gördüm ara sıra etrafımdaki insanlara bakıyordum.Yılbaşını kutluyorduk sanırım.Bir kutlama vardı.
Sonra,orta 3 tane at beliriverdi 3'de birbirine kayış ile bağlanmıştı.Kıyamet alameti olduklarını ve mahşerin 3 atlısı olduklarını duydum etrafımdan.Sonra gökyüzüne baktım ay ve güneş aynı anda aynı hizada duruyordu ve ortalık birden karardı.Bir adamın diğer bir adama bir ağaçtan meyve koparmak için onu zorladığını gördüm sonra o atların koşup kaybolmasını.Yorumlarsanız çok sevinirim...

Sevgiyle Kalın.
+7 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda eski sevgilimi gördüm şimdiki sevgililerimizle oturuyorduk sonra onlardan müsade aldık bı yere gıttık ama beraber gittiğimizi bılmıyorlardı sonra yururken birden el elele tutustuk sonra birbirimize baktık ikimizinde gözlerinde yasla vardı ağlıyorduk sonra birbirimize sımsıkı sarıldık ve birbirimizi ne kadar özledıgımızı ve bırbırımızı sevdıgımızı söledik sonrada birbirimizi öptük sonrada o bana son olarak dedıkı senı tesellı etmek için burdayım dedi.......şuan eski sevgılım nişanlı benımde 2,5 senelık bır ılıskım var
+7 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
Rüyamda eski sevgilim bizim evin üstünde oturuyor. İşte ben babamın mallarını taşırken evine geliyor sarhoş bir biçimde yeni sevgilisiyle. eski sevgilim benimle konuşmaya çalışıyor fakat kız izin vermiyor. bana bir şeyler anlatmak istiyor. işte yukarı evine çıkıyor sonra kız benimle konuşmak için aşağı iniyor. işte artık o seni sevmiyor beni seviyor bırak sevgilimin peşini bana ahkam kesiyor. bende ben bir şey yapmıyorum her şey ortada tatlım bence iyi gözlemelisin falan diyorum sonra gidiyor. eski sevgilim kapıyı çalıyor bana bir mektup yazmış, ve birde pembe saksıda hediye paketi yapılmış bir çiçek var. sonra alıyorum ben bunları mektubu sarhoş olduğu için 1. sınıf gibi yazılmış zor okuyorum benden af diliyor beni çok sevdiğini yazıyor. çocuk perişan bir durumdaydı. sonrada uyanıyorum. bu eski sevgilim şuan askerde.
+6 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda açık bir arazide pazar gibi bir yerde mahalleden bir arkadaşımla durduğumu görüyorum. daha sonra ileriye doğru bakınca eski sevglimi görüyorum bizim olduğumuz tarafa doğru geliyor. bende yanımdaki arkadaşımla beraber arkamı dönüyorum beni görmesin diye ama yine fark edip bana merhaba diyor. tabi bende onu o anda görmüş gibi şaşkınlık yapıp merhaba diyip sohbete dalıyoruz. eski sevgilimle 3 senedir görüşmüyoruz ayrıca neden rüyamda görmüş olabilirim yorumlarmısınız lütfen.
+5 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
slm ben rüyamda cepimde 5 euro kagit para buldum yanim da babam oturuo du ve babamin elinde büzsürü kagit para hepsi 50 euro du  ...kardesim kalem almak istio du baktim babam elinde ki 50euro lar biri vercekti ben de hemen hayir ver ben de 5 euro var dedim ve kadin bize 3 paketli kalemlerden verdi ve paranin üstünüde verdi hatta ben kadini birsey sordum oda cevap verdi sonra ben bir evdeyim banyoda kocaman bir balik cookk büyük ve duvar gibi genisliginde bir suyun icin ama ben bu baligi tamm iyi görmetim ama rüyamda balik olarak kabulleniourum ve onun yanin da babam mi yoksa bir sanafci mi vardi aklima gelmio ama bu kisi birkere baligin oldugu kapagi yerden yukari active herhalde su fiskirmadi icinen
ondan sonra ben kendimi bizim evin banyosunda göruorum ve yerde oturup tualettimi sanki yapiorum ama kan cikar  cok kan ve herhalde annem gelip bana bakio ama annem geligin de tualetti yapmamaya caliosuorum
ondan sonra ben annemin ölmüs annesini göruorum ama tam  nine me benseymio sadece ben böyle kabuleniorum  yasli bir kadin ve bu kadin yerlere usanio siyah gibi birsey var üstünde ince sayif bir halde ve bu kadinin yanina kosuorum merdivenleri cikorum ve onu yerlere göruorum iste hemen kaldiriorum ama onun esi dedem ölmüs ama kenisini görmüorum hercek hayatta da kendisi degil ve ben öyle agliorumki öyle agliorum basim burnum sizlio basima agrilar girio gibi cook agliorum ve cook uzun agliorum  ve bana insanlarin baktigini göruorum ama umrunda degil gibi agliorum ve ben bu rüyayi görmeden önce onlara dua okudum ve  birazcik sadece onlari annemle konustum anneme onlarin duaya cook  ihtiyaclari olugunu söyledim valan hatta ben ikisine fatih a okudum ...lütfen yorumlar misiz sagolun ve size bir sorum olcak ti rüyalarim a birisini göruorum  ve bu kisi mesela ninem gibi alkiliyorum sonra uyandigim da niye mensemiodu ki diorum ... bu rüayam icin de nine mi gördüm diye bilir miyim??
sevgilerle
sevgi
+8 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda bir hafta önce ayrıldığım sevgilimi evlenmiş eşini hamile olarak gördüm fakat bende yanındayım hala beni seviyordu sarılıyorduk  ne anlama geliyor?
+8 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
Merhabalar
Rüyamda Annemi ve babamın dahil oldu eşimi ve cocuklarımla akşam 20.30 gibi buluşacam..tam o esnda telefon çalıyor eski sevgilerimden biri arıyor diyor ki hani buluşucaktık neden bana vakit ayırmıyorsun bende saatime bakıyorum 18.30 bu sebeple diyorumki gel akşam bize yemek yiyelim diyerek eve davet ediyorum..ailemle birlikte yemek yemeğe..tamam diyor uyanıyorum
+5 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
Rüyamda sevdiğim kızı gördüm ama oldukça tuhaf bir şekilde....Kız ölüydü gördüğüm zaman ama biz kızla evlenecektik,aynı zamanda şimilik ölü olması normaldi o rüya sırasında.Evlenince dirilecekmiydi hatırlamıyorum ama ne olursa olsun normal,olması gereken,üzüntü vermeyen birşeydi.Kıza ölü haliyle istediğim kadar dokunabiliyordum
+6 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda sevdiğim erkeği  gördüm . o sürekli benden uzaktı ve beni hç görmüyordu. ben onun için dışarı çıkıyordum beni görsün diye fakat görmüyordu. ya da görmezden geliyordu. rüyamda bir de abimle çok samimi olduğumuzu gördüm.
+5 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
Öncelikle merhaba;

Ben rüyamda okulumu gördüm. Okul zamanı arkadaşlarımla okulun arkada bahçesindeyiz okul kıyafetleri filan var üzerimizde ama işin tuhaf tarafı okulda bizden başka hiç kimse yok. Sonra ben arkadaşlarımla sohbet ederken birden yanımızı halen aşık olduğum eski sevgilim geliyor. Bana biraz konuşabilir miyiz ? diyor. Ben istemiyorum ama arkadaşlarım zorla beni yolluyor. Sonra biz ilerlerken birden arkadaşlarım ortadan kayboluyor. Hiç bir yerde de gözükmüyorlar. Sonra eski sevgilim bana barışmak istercesine güzel sözler söylüyor ama ben afra tafra yapıyorum. Çünkü zamanında beni çok üzmüştü. Sonra bu senden çok özür dilerim diyor ve barışmak istiyor ama ben istemiyorum o hep ısrarcıdır rüyada da ısrar ediyor barışalım diye aslında bende istiyorum barışmayı ama gurur yapıyorum. Sonra tam cevap verecekken uyanıyorum. Ne cevap vereceğimi de çok merak ediyorum. Bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
+8 oy
Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)  
yeniden gösterildi
köydeki kendi tarlamızda fındık yerken sevgilim mezarlıktan geliyor ve tarla da banyo var ben ona terledigi için banyo yapmasını söylüyorum sevgilimde banyo ya giriyor banyo yaparken bende yanında kalıyorum daha sonra ailemin hasat için geldigini görüyorum yakalanmak için korkuyorum sevgilim üstünü giyiniyor ama gördügümde sevgilimin erkek organı yoktu vajına vardı rüyam böyle aslında sevgilim amcamın oglu acaba ne anlama geliyor cevabınızı bekliyorum.
+9 oy
 
yeniden gösterildi
2 ay önce ayrıldığım sevgilimi gördüm rüyamda bi süredir böyle görüyorum. Askerden gelince barışıyoruz hep. Bugünde babama söylemiştim sevgilim olduğunu ne istiyolar ne diyolar dedi nişan istiyolar dedim niye nikah değil dedi şaşırdım hemen evlencem mi dedim iyi bakalım bişey sakladığını görmiyim dedi tamam söyledim işte dedim sonra dışarı çıktım bi gemi vardı herkes oraya çıkıp atlıyodu fenerbakçenin şampiyonluğunu kutluyolardı eski sevgilimde vardı onların içinde. O atlarken birisi ismimi söyleyerek bana bi çiçek attı kırmızı beyaz güller vardı içinde sonra sevgilim geldi yanıma sarıldık özledin mi dedi çok özledim dedim bende özledim dedi sonra da uyandım ne anlama geliyo
+12 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Ancak eski sevgilinizle konuştuğunuz sırada veya sonrasında rahatsızlık duyuyorsanız ve üzülürseniz, ilişkide yaşadığınız sorunların sizi hala rahatsız ettiği ve onlarla barışık olmadığınız anlamına gelir. Eski sevgilinizle tanıştığınızı ve geri döndüğünüzü rüyanızda görüyorsanız ve bir ilişkiniz,  şimdi benzer özelliklere sahipse veya geçmiş ilişkilerde sahip olduğunuz benzer duyguları ortaya çıkarıyorsa bu o kişiyi işaret eder.

Rüya basitçe size geçmişinizden ders almanızı ve günümüzde aynı hataları yapmamanızı söylüyor.

Eski sevgilinin seni düşündüğünü ve seni özlediğini rüyada görürsen, ilişki hakkındaki iyi şeyleri özlediğin anlamına gelir.

Eski sevgilin rüyanda öldüğünde, artık geçmişin düşünceleri seni rahatsız etmeyecekleri anlamına geliyor, hayatına devam etmeye hazırsın demektir.

Mevcut erkek arkadaşını / kız arkadaşını veya eşini rüyada görmek, bilinçsizce ilişkilerinin başarısız olmasına yol açan sorunlardan kaçınmanı söyleyen bir mesajdır.
+11 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Eski erkek arkadaş

Eski bir eski erkek arkadaşınızı çocukluğunuzdan görmek, rüyanızda daha serbest ve daha az karmaşık bir ilişki anlamına gelir. Rüya sizi, yetişkinliğin (veya evliliğin) sorumlulukların romantizmin kendiliğindenliğine müdahale etmediği bir zamana geri getirmeye hizmet ediyor. Mevcut ilişkinizde olmayan gençliğin heyecanını, özgürlüğünü ve canlılığını tekrar yakalamanız gerekiyor. Eğer eski erkek arkadaşın seni incitir veya görmezden gelirse, o zaman rüya senin hayatına devam etmeni ve eski sevgilini düşünmeyi bırakmanı söylüyor. Eski erkek arkadaşınızın geri gelmesini istediğinizi rüyada görüyorsanız, o zaman rüya onu geri istemekle ilgili uyanma hislerinizi yansıtıyor olabilir. Alternatif olarak, bir ilişki içinde olmayı özlemiş ve aranmış hissettiğiniz anlamına gelir.

Eski erkek arkadaşınızın şu anki ilişkiniz hakkında size tavsiyelerde bulunduğunu rüyada görmek, bilinçaltınızın bu eski erkek arkadaşla yaptığınız aynı hataları tekrar etmemenizi söylediğini gösteriyor.

Eski erkek arkadaşınız tarafından masaj yapıldığını rüyada görmek, geçmiş bir ilişkinin sonucu olarak ortaya attığınız savunmasızlıkların bir kısmını ortadan kaldırmanız gerektiğini önerir. Etrafınıza bir duvar veya zırh yerleştirmiş olabilirsiniz. İnsanlara tekrar güvenmeyi öğrenmelisiniz.

Eski erkek arkadaşının sana bir yüzük verdiğini veya sana teklif ettiğini rüyada görmek, onunla ilişkinin kendini tam ve eksiksiz hissettirdiğini ima ediyor. Rüya mutlaka onunla tekrar birlikte olmak istediğin anlamına gelmez, ama seni tam hissettiren bir ilişkiyi özlediğin anlamına gelir. Alternatif olarak, rüya bir şeyin sonunu ve yeni bir sahnenin başlangıcını yansıtabilir. Eski sevgilinle devam etmeye hazırsın. Size teklifinde bulunurken, evet ya da hayır dediğiniz güç sizin tarafınızdadır.

Eski erkek arkadaşının sana doldurulmuş bir hayvan verdiğini rüyada görmek, bir ilişkinin güven verici ve besleyici olmalarını istediğini gösterir. Bu eski erkek arkadaşını geri istediğini ima etmek değildir. Alternatif olarak, rüya eski sevgilinizle olan ilişkinizi tanımlayan olgunlaşmamış bir ilişkiyi temsil edebilir.

Eski erkek arkadaşının hastaneye yattığını rüyada görmek, hala ayrılıkla uğraştığın anlamına geliyor. Hala çözülmemiş bazı sorunlar var. Hastaneden taburcu edilirse, ilişkiyi tamamen bıraktığın anlamına gelir. Eski erkek arkadaşınızın bir hastanede bir takım elbise giydiğini rüyada görüyorsanız, o zaman bu ilişkiye girdiğinizi ve iyileşme sürecini tamamladığınızı gösterir.

Eski sevgilinle birlikte yürüdüğünü veya uzaklaştığını rüyada görmek, şu anki aşk ilgi alanlarının eski sevgilinle ölçülmediğini gösterir.

Eski erkek arkadaşınız tarafından kaçırıldığınızı rüyada görmek, eski sevgilinizin hala üzerinde bir tür duygusal baskısı olduğunu gösteriyor.

Sizin ve eski erkek arkadaşınızın hasta bir çocuğa bakmakta olduğunu rüyada görmek, bir şeyin sizi hala birbirinizin hayatında tuttuğunu gösteriyor. Henüz çözülmemiş olan tamamlanmamış bazı işler olabilir. Alternatif olarak, rüya, sıkışıp kaldığınız uyanma hayatınızdaki bir duruma paralel olabilir.

Eski erkek arkadaşınızın evinize taşındığını rüyada görüyorsanız, o zaman siz ikiniz birlikte yaşayabilir ve birbiriniz için medeni olabilirsiniz.
+10 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Eski sevgili - eski kız arkadaş

Eski kız arkadaşının hamile olduğunu rüyada görmek, bebeğin senin olup olmadığına bağlı. Bebeğin senin olduğunu rüyada görüyorsan, eski kız arkadaşınla geri dönmek, bilinçaltındaki isteklerini ifade eder. Bebek sizin değilse, o zaman ilişkinin bittiğini tamamen kabul ettiğiniz anlamına gelir. İkiniz birlikte olmamanıza rağmen hala onu umursuyorsunuz, ona değer veriyorsunuz.

Eski kız arkadaşının annesini rüyanda görmek, eski kız arkadaşınla çözülmemiş bazı sorunları gösterir. Anlayabilmek için annesine ulaşmak istiyorsunuz.

Mevcut erkek arkadaşının eski kız arkadaşı hakkında rüya görmek kendi güvensizlik duygularını yansıtıyor. Biraz kıskançlık olabilir mi?  Bir bakıma, fiziksel ya da psikolojik olsa da, şu anki ilişkinizin kalıcı bir parçası olduğunu hissediyorsunuz.

Eğer eski bir kız arkadaşın olduğunu rüyada görüyorsan, ama aslında bir tanesine sahip değilsen, geçmişinden eski bir arkadaşı temsil edebilir. Alternatif olarak, varolmayan eski bir kız arkadaşı rüyada görmek, kadınsı / duygusal yönünüzü nasıl reddettiğinizle ilgili olabilir.
+9 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Eski arkadaş

Eski bir arkadaşı rüyada görmek, bir nesneyi ya da yakın zamanda meydana gelen bir olayı bilinçli olarak size onu hatırlattığını gösterir. Alternatif olarak, eski arkadaş, düşmekten öğrendiğin bir dersi temsil eder. Bu dersi güncel bir konu, problem veya ilişkiye uygulamanız gerekir.
+8 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Çok güzel yorumlar. En azından psikolojik hepsi.

Bir zamanlar rüyamda eski sevgilimi gördüğüm olurdu. Ben de benzer şekilde yorumlardım kendi kendime. Bilmiyordum o zaman ama hissedebiliyordum neden gördüğümü.
+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
En çok görülen rüya türü "eski sevgili" Bence buradaki yorumları okuyup zaten bir çok cevap bulabilirsiniz. En çok açılan başlık ve etiket olduğu için bir kısmını temizlemeye gideceğim artık.
+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Siteye gelen eski sevgili rüyalarından kimler bıktı bilmiyorum ama önce bu başlığı sonra eski sevgili ile açılan diğer başlıkları okusalar ne güzel olur.

En çok aranan rüya rüyada çıplak erkek, çıplak kadın, en çok görülen rüya da eski sevgili.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
En çok ben yoruldum diyebilirim belki başkalarıda yorulmuştur.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
hatta mustafaharputi diye aratırsan da birinci sırada çıkıyor, üye karga diye aratırsan da :)
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
evet sizleri  gördüm haklısın
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bide içerik önemli kelimeler başka sitelerde yoksa bu siteyi öne alır. arama motoru
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
ortak kelimelerle sanıyordum,  aa anladım sanırımm oturdu şimdi aklımda
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
beni bulmalarını istemezdim :) Allah size sabır versin ayy bunları silelim lütfen
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sadece beni biraz yoruyor. başka bişey yok. çünki çok işaret arıyorlar
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sadece kendi sevgililerine odaklanıyorlar genelleme önemli değil onlar için. Ben yorumlamak istemediğim halde gene yorum istiyorlar. Anlıyorum seviyorlar ama nerdeyse hepsi bilinçaltı. İşaret çıkaracak ruya çok az ondada hangisinin işaretçi olacağından emin olamıyoruz.
+2 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Güzel olurdu evet ama biraz anlamalıyız onları da yeni bir hareket göründüğü için buraya bakmak için bile bir sürü aşağıya indim burada görülmemesini de istemiyor olabilirler ayrıca evet çoğu bilinçaltı gerçekten
+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Simgenin yorumlarını artılayın da üstlere çıksın. Artık zamana göre değil, artılara göre üste çıkıyor yorumlar
+2 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Karga google arama motorunda çıkmıyor rüyada rüya nın tabirleri neden acaba ? buradan girileni kast etmiyorum bir kimse dışarıdan yorum ararsa bize neden yönlendirmiyor ben mi yanılıyorum ?
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hepsini artilamışım. Ayrıca ben herhangi bir ruya yazarken konu yazdığımda benim yazilar googlede çıkıyor hatta yeni yazdıklarımda cıkabiliyor
+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Çıkıyor çıkıyor, hepsi değil bazı başlıklar daha üst sıralarda bazıları daha alt. Ne kadar yorum olursa, en iyi yorum seçilmişse falan daha çok çıkıyor.
Mesela rüyamı yorumlatmak istiyorum diye aratırsan birinci sırada, rüyada çıplak erkek, çıplak kadın diye aratırsan birinci sırada, rüyayı suya anlatmak diye aratırsan birinci sırada vs gibi çok başlığımız var çıkan.
+2 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
aa iyi o zaman bana denk gelmedi hiç hatta özellikle az önce bu başlığı arattım ama yine göremedim zamanla oturacak demek ki :)
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kuzgun bazı üyeler özel durumda soyadımı bilmedikleri halde beni başka yerlerde bulabiliyorlar gerçi rüyada rüyanın facede ve instagramda açtığı hesaplarda etkili ama bunların haricinde de üye olmayanlarda buluyorlar artık nasıl arıyorlarsa detayını bilmiyorum
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu arada benyazmaya başladıktan sonra bu yazınında okunma oranı arttı yanlış hatırlamıyorsam 14 kişi arttı
+4 oy
 
Rüyamda eski erkek arkadaşım yaşadığım yere geliyordu konuşmaya biyerlere gittik ama bi türlü konuşamadık ve konuşamadan rüyam bitti
+2 oy
 
Balodaydık. Bende siyah elbise, eski sevgilimde beyaz gömlek vardı. Yanına gidip dans teklif ettim fakat o reddedip salondan ayrıldı. Daha sonra onun arkasından koştum. Heryere baktım ama bulamadım. Salona geri döndüm. Sonra bi anda salonda arbede çıktı ben kaçtım üst kata çıktım. Herhangi bir odaya girdim ve eski sevgilimi gördüm. Bana ‘en başından beri burdaydım nasıl bulamadın’ dedi.
+2 oy
 
Merhaba rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
On yıl kadar bir süre oluyor bu insanla ayrıyız aile ile tanışma olayları olmadı yani bir ailevi engel yoktu şuan da hayatımda da kimse yok diyerek rüyamı anlatayım.
Rüyamda eski sevgilimle oturmuşuz mutluyuz konuşuyoruz ediyoruz sonra bir anda bana ailenle tanışmak istiyorum diyor özellikle de babanla konuşmak istiyorum diyor tamam diyorum onunla yürüyoruz annemde bize yetismeye calisiyor arkamizdan yuruyor ama babami gormedim tanistirmadim annemin falan haberi vardi biz el ele yürüyorduk.Sonra kendi ailesiyle tanıştırmak istedi bir eve gittik bir kadın ve bir genç kız vardı annesi ve ablası diyordum işte beraber sohbet muhabbet mutluyduk ama rüyada hep yuruyoruz bir yerlere yoldayiz gibi .
+2 oy
 
Rüyamda 3 gün üst üste eski sevgilimin başına bir şey geldiğini görüyorum. Farklı rüyalar ama sonuç hep aynı. Önümde kanlar içinde yatıyor ben de kurtarmak icin yardım istiyorum bağırıyorum kurtarın diye. 3 gündür arka arkaya rüyalarım böyle. Ve ayrılalı uzun bir zaman oluyor. Onu da düşünmüyorum rüyamda göremem sebep verecek şekilde.
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Muhtemelen ailenle tanıştırmadığın veya o kadar yakınlaşma sağlamadığınız için bir pişmanlık durumu söz konusu. bu senin tarafından olabileceği gibi onun tarafından da olabilir.
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Gerçekten  başına bir şeyler gelecek olabilir ve sen bunu enerji bağı ve sezgilerinle anlıyor olabilirsin. Uyarı ve işaret rüyası gibi duruyor.
0 oy
 
Rüyamda bir salon içerisinde halay çeken insanları gördüm bu düğünün kime ait olduğunu düşünüyorken eski sevgilimin nişanı olduğunu öğrendim.Eski sevgilim ve yanında benimle aynı isimde bir kız vardı ve onların nişanıydı.Eski sevgilim yanıma geldi ve telefonunu elime verdi telefonuyla geziniyorken yine yanındaki kızla fotoğraflarnı gördüm telefonunu geri vereyim derken elinde silaha benzer birşey gördüm oradan uzaklaştım.Rüyamı yorunlarsanız sevinirim.
 
Eski sevgilin seninle iletişime geçmek istiyor ama şiddete de yönelimi var.

İlgili rüyalar

+8 oy
14 yorum 382 okuma
+3 oy
1 yorum 115 okuma
+10 oy
1 yorum 157 okuma
Katre217 23 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Katre217 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 201 okuma
Oozlemsaglam 19 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Oozlemsaglam Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 140 okuma
Kimim ben 19 Nisan 2020 Tabir kategorisinde Kimim ben Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+16 oy
1 yorum 111 okuma
Denizmtlu 14 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Denizmtlu Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 216 okuma
Mehmet33 17 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 134 okuma
sena eylül 27 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde sena eylül Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+15 oy
3 yorum 271 okuma
Anonim75 29 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Anonim75 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 175 okuma
+1 oy
1 yorum 95 okuma
+1 oy
2 yorum 138 okuma
qw1934 13 Ocak 2022 Rüya kategorisinde qw1934 Rüya Ustası (59.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

442 Aktif
0 Üye ve 442 misafir
Bugün : 8887
Dün : 23857
Toplam : 48067231
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...