Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+16 oy
15.0k okuma
claus İstihare kategorisinde Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Merhabalar rüyamı yani istihare mi anlatmadan once bu nıyetle 5 6 gundur yatıyordum ve hep hosladıgım kızı goruyordum ruyamda dune kadar hıc bir renk gormemıstım ama hep rüyalarım güzeldi dün ise rüyamda hiç konusmadık onunla sadece üstünde mavi renk bir montu vardı ama ortamı sıze soyle anlatıyım her taraf kar olur gozunuz ısıga bakınca alınır ya kardan dolayı onun gıbı aydınlık boyle guzel bol ısıklı bir ortam ama dısardayız yani sokaktayız etraf da onun montunun dısında hiç bir renk yok ve rüyadada ben onu gizliden gören biri gibiyim sadece onun mavi montu tek renk o var zaten ve onun gülüşü aklımda simdi ben ne yapmalımıyım acaba hayırlı gorerek bu kıza acılmalımıyım yoksa bırakmalımıyım yorumlarınızı bekliyorum

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+11 oy
Karis Rüya Kurucu (99.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,
Hayrolsun öncelikle :)
İstihare ye 5 - 6 kez yatmanız da enteresan olmuş, demek ki İçinize sinmemiş, kıza açılmak için illa bi sembol istemiş bilinçaltınız ve en sonunda mavi montu görmüşsünüz.
Mavi görmek iyidir, huzurdur, işlerin iyi gideceğine işarettir, sorumluluktur, montu giyen kişi bir işe kalkışacak bir sorumluluk altına girecek demek, belki de sizle bir yola çıkacak, açılsanız müspet bir cevap verecek, çünkü ben onu izliyordum demişsiniz gizlice birini izlemek hayranlık ve hayran olduğunuz kişinin sizi fark etmesi olarak yorumlanır. ortalıkta kimse yoktu her yer göz alan bir ışıkla ve karla kaplıydı yazmışsınız, kar beyazı geç gelecek haber demektir, sabırla beklemeyi mesaj verir. Kısacası bu hanım sizin için gayet hayırlı görünüyor. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.
Sevgiler
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
mavi genelde iyi yorumlansada yeşil ve beyaz   kırmızı ve siyah esas renklerdir.  istihare tekrarı yapabilirsiniz.
https://www.ruyadaruya.com/24486/istiharenin-amaci-nedir
https://www.ruyadaruya.com/24483/istihare-namazi-nasil-kilinir-istihare-nasil-yapilir
yazıları okuyunuz.
+7 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
İstihare rüyasında görülen renkler arasında olan ve zaman zaman görülen mavi renginde anlamı vardır. Mavi rengin hissettirdiği duyguya bakacak olursak; İnsanda  nezaketi, dinginliği ve huzuru çağrıştırmaktadır. İnsan masmavi gökyüzüne, engin denizlere baktığı zaman huzur bulur, iç dünyasına doğru derin bir yolculuğa çıkar.
+5 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
İstiharede görülen mavi renk, zihin berraklığa ve gelecek ile ilgili olarak daha umutlu bakmamız gerektiğine delalettir. Mavi renk anlamları arasında bilgelik, güveni, yaratıcılığı, sonsuzluğu çağrıştırmaktadır. İstihare rüyasında renk görmek önemli bir konu değildir. Peygamberimizi hadislerinden ve Kuran-ı Kerim deki ayetleri incelediğimizde önemli olan Allah’dan, İstihare Duası ve Kılınan İstihare Namaz ile karar vermekte zorlanılan işle alakalı olarak hayırlısı istemektir. İstihareden sonra eğer o işle alakalı istek varsa o işi yapabilirsiniz.
+1 oy
 
Merhabalar 2 gecedir evlenmek istediğim kisinin hayırlı olup olmadigina dair istihareye yatıyorum ilk gun mavi renk gördüm bu gecede rüyamda kendi elimle ev insa ettigimi ve taslarini mavi ve sariya boyadigimi gördüm fakat sonra rüyamda deprem oldu ve heryer kum oldu. o insaatin üst kismini da yanlis yaptığımı gördüm. Ayrica ruyanin sonunda bizim eski kirmizi arabamizi gördüm. Hayirli mi ser mi karar veremiyorum .ailem de o kisiyi istemiyor ve cok kati bir sekilde karşılar bu ise.kafam karsitigi icin icim de cok sıkıntılı rica etsem ruyami yorumlayabilir misiniz?
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Son yorumum sizeydi
+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Mavi olumlu diye biliyorum. Ama evin üst kısmında sorun yaşadığına göre bu üst bilinç veya büyüklerin anlamına da gelir bazı sorunlar çıkacak gibi hissettim ben de. Kırmızı bir çok şeyin temsilcisi olabilir. Kızgınlık da şehvet de olabilir.
+1 oy
Didemcftc Karabasan (882 puan)  
Merhaba. Bir tanidigim benim ve sevgilim icin istihare yatmisti hayirli mi diye. Ruyasinda manavdan 6 kila sari uzum aldigini gormus. Sonrasinda kendisini kurumus bir agacin yaninda gormus. Agacta supsulu bir seftali varmis. Cok guzel cok sulu bir seftaliydi dedi. Bu ruyayi nasil yorumlamak gerekir yardimci olabilirmisiniz

İlgili rüyalar

+4 oy
2 yorum 412 okuma
20 Nisan 2019 İstihare kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+17 oy
5 yorum 192 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 28 Ağustos 2020 İstihare kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
0 oy
2 yorum 198 okuma
Hamza budak 12 Ekim 2021 İstihare kategorisinde Hamza budak Karabasan (119 puan)   yazdı
+19 oy
2 yorum 1.8k okuma
+12 oy
1 yorum 191 okuma
ümmühan14 18 Eylül 2020 İstihare kategorisinde ümmühan14 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 104 okuma
13 Eylül 2017 İstihare kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+12 oy
2 yorum 257 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 İstihare kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+10 oy
5 yorum 1.5k okuma
GmzKnr 8 Mart 2021 İstihare kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+14 oy
4 yorum 419 okuma
+15 oy
7 yorum 17.6k okuma
Ela 6 Eylül 2019 İstihare kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
+15 oy
4 yorum 4.0k okuma
+1 oy
1 yorum 88 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

385 Aktif
0 Üye ve 385 misafir
Bugün : 17035
Dün : 23857
Toplam : 48075358
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...