Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
150 okuma
yok Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Rüyamda eski sınıfımdayım bir kaç haftadır rüyama gelmemesine rağmen bu rüyamda yine o kızı gördüm ama kısa bir sahneydi rüyayı tam olarak anlatıyorum.eski sınıfımda oturuyordum birden sınıfımdan bir kız geldi ve galiba ben ona bir kitap vermiştim onu geri verip bana şu kitabı verdi üniversitede romantik miydi adı hatırlamıyorum ama kitap gibi de değildi inceydi birde çok ufaktı sayfaları azdı.Benim için çok değerli dedi zarar gelmesin dedi bana bu kitabı veren kişinin bir kız arkadaşı vardı çok garip güzel birisiydi bana ilgisi vardı.Bazı adımlar atmaya çalıştı ama ben o dönemler ders ile ilgileniyordum daha çok ve şu diğer kızada aşık falan değildim ve umursamadım işte.O an o kitap elimdeyken düşündüklerim bunlardı.Sonra birden birinin beni izlediğini hissettim ve kafamı yana çevirdim  sevdiğim kız ordaydı ve elimdeki kitabı görmesini istedim sayfalarını çevirdim sanırsam arkalara doru biraz kopuktu sayfalar bu arada onu gördüm ama yüzünü hatırlamıyorum gördüğümün.İçinde galiba bir not falan arıyordum kitabın sonra alıp kopuk sayfaları içine katarak kapattım sanırım şundan korktum onun bu kitabın ismini görmesinden.Sonra kendimi daha önce rüyamda gördüğüm bir evde buldum ev güzel bir yerdi.Büyük bir cam kapı vardı.İçeriye birden büyük sarı tropik bir kuş girdi adını rüyada biliyordum hatta herkes biliyordu ama şuan adını bilmiyorum çünkü ilk defa görüyordum.Sanırsam birde bu rüyaya benzer rüya görmüşmüydüm tam hatırlamıyorum.İçeri  giren kuşa benzer varlığı abim dışarı kovdu ve pencereyi kapattı ona çok sinirlenmiştim.Sonra yağmur yağmaya başladı ve daha küçük daha değişik kuşlar gelmeye başladı pencereye benziyen cam kapının üstünde uçuyorlar gibiydiler çok güzel bir manzaraydı.Diğer küçük abime dedim ki böyle görüntüyü bir daha göremeyiz fotoğrafı çek diye.Bu arada büyük kuşta ordaydı.Ve ben yukarıda buluttan şimşek çakışını bile görüyordum.Sonra birden abim camı açıp büyük kuşu daha uzaklara kovmaya başladı ben engelledim ve camı tekrar kapattırdım sonra abim anneme gidip şunu dedi o kuş bizim ekinlerimize zarar dedi.Ben şunu düşündüm hangi ekinlere? olsa olsa 2-3 ağacımız ya var ya yok.Sonra rüyada olduğumu anladım ve bu arada telefon kulaklığım takılıydı ve bir şarkı çalıyordu duygusal.Birden eski evimde buldum kendimi  yıldırım etrafı aydınlatıyordu her çakışında.O an kendimi günahkar bulup kendimi çok kötüledim içimden sonra şunu hayal ettim yıldırımın bana çarptığını korku içime girdi, ben tam yıldırımın bana çarptığını hayal ederken birden sanki bana çarptı hiç bir şey hissetmedim sonra uyandım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+2 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Yakında yüzünüzün güleceği haberle alacaksınız. Bir başarıya imza atacaksınız. Gelecekte gerek iş hayatında gerek eğitim hayatında başarılı günler sizi bekliyor. Aydın ve okumayı seven bir insan olacaksınız. Rüyanız çok güzel.

Sevgiler,
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
belki de :) bakalım göreceğiz.
0 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Şansım mı vardı bilmiyorum ama nasada bugün açık arayasım geldi öyle derine fazla inmedim basit bir açık buldum bir sub domaininde xss açığıydı bildirdim hemen :) pek bir şey çıkacağını sanmıyorum ama buraya yazayım dedim belkide  güzel günlerin habercisiydi bu :)
0 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
https://maptis.nasa.gov/register.html normalde paylaşmıyacktım burda güvenlik açısından ama açık galiba biraz tehlikeli site erişime kapatıldı şuan :) bekliyorum inş burdan bir şey çıkar bu arada aynı ipten sitelerde var erişime kapatılan. :)

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 143 okuma
cherrybombrealdeal 10 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde cherrybombrealdeal Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 321 okuma
+2 oy
1 yorum 242 okuma
+2 oy
1 yorum 120 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Rüya kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 141 okuma
Yaren1989 17 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 123 okuma
+4 oy
5 yorum 344 okuma
Yaren1989 2 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 233 okuma
Ramazan2632 18 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Ramazan2632 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+7 oy
8 yorum 465 okuma
Semiha 16 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Semiha Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 422 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 8 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 202 okuma
POYRAZ50 7 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

393 Aktif
0 Üye ve 393 misafir
Bugün : 14798
Dün : 23857
Toplam : 48073128
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...