Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
108 okuma
Sesseman Rüya kategorisinde Rüyazede (1.4k puan)  
Rüyamda eve geliyorum ve evimizde ablama görücü gelmiş.(Gerçekte ablam evli değil ama yaşı uygun.) Ablam ona güya eskiden çizdiği ve benim rüyamda uydurduğum bir kaç resimle gerçekte olan bir kaç resim gösteriyor. Ben yeşil ağaçlı havada bulutların olduğu ve havada gölün olduğu bir resme tam hayal dünyası değil mi diyorum ablamda her şeyi söyleme diye kızıyor çünkü o ablamın hayal dünyasıymış oysa ben bunu unutmuşum. Adamlar koridora çıkıp ayrılmaya hazırlanırken ablam instagramdan adamı gösteriyor. Ben adamın mesleğini soruyorum ablam inşaat teknikeri mi koordinatörü mü ne diyor. Annem de senden az diyor. (Ablam gerçekte inşaat mühendisi) Bir video izliyoruz adam meterommuş (rüyamda hava basıncı uzmanı) meteromluğu araştırıyoruz zor bir nefes mesleği gibi bir şey videoda açıklama yapılırken 3 tane daire kullanılmış. Sarı renkte. Sonra rüyamda hiç tanımadığım biri görüyorum ama sanki benmişim gibi kız sarı tarlalarca yürüyor ve bir meyveciye adamları soruyor meyveci adamların geldiği yönü gösteriyor adamlar da gelip meyve satıcısına kızıyor neden söyledin diye. Kız o sırada yenidünya gibi küçük sarı meyveler satan adamın meyvelerinin eskimiş büzüşmüş olduğunu görüyor. O satıcının yanında çileğe benzer bir şey satan biri daha var. Kız ters yönde yürürken adamlar gelip kızı görüyor. Birden kendimi evde görüyorum. Ablam da instagramdan adamların kötü olduğu ile ilgili bir haber buluyor. Haberlerde adamların 3000 ülke gezdiklerini ve bir aileyi öldüren bir çete olduğunu görüyoruz.Aileden geriye kalan anne var haberlerde. Korkuyoruz ve ben mavi sırt çantamı acil durum çantası yapıyorum. (Gerçekte 3 katlı bir evin en üst katında yaşıyoruz ve alt katlarda kiracı var.) Evin en alt katındayız arka bahçe balkonundayız. Annemler içeride. Evimizin bitişik olduğu komşumuzun bahçesinden ÇGHB Ersin gelirken aklıma onun ünlü olduğu ve 2 milyon takipçisi olduğu geliyor onu çağırıyorum çok zor durumdayız hayatımız tehlikede diyorum. Geliyor ama ben belki annem kızar diye anlatmadan anneme gidiyorum gelin diyorum. Annem ile ablam da başörtülerini takarken ben Ersin'in yanına geçiyorum. Annemler gelmiş tam açıklama yapacakken adamlar beyaz bir limuzinden iniyor içlerinde en göze çarpan turuncu kıyafetli uzun düz saçlı bir adam. Anneme ben dama kaçacağım diyorum. Dama çıkarken 2 3 adamın dam kapısını tuttuğunu görüyorum inecekken de 1 2 adam da orayı tutmuş. Tam köşeye sıkışmışken merdivenler arası zıplayarak kaçıyorum ama daha evden çıkamadan rüya bitti.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Epey film gibi bir rüya olmuş. :)

İlk kısımdan başlayalım. Ablan konusunda son zamanlarda bir patavatsızlık yaptın mı? Yani söylememen gereken bir şeyi sanki ulu orta söylemişsin gibi bir durum oldu mu? Biraz ona işaret ediyor.

Adamın mesleği de kendi de reel hayatta birine karşılık geliyor muhtemelen. Ablanın ilgilendiği veya senin ablana yakıştırdığın böyle tekniker gibi mühendis gibi birileri var mı? Belki onu sembolize ediyordur.

Bu kişinin epey hayranı olabilir. Ya da ne bileyim popüler biri olabilir etrafında ama şüpheli durumları da var gibi aynı zamanda.

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 179 okuma
aleynaas 2 Eylül 2019 Rüya kategorisinde aleynaas Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 92 okuma
m.cemree 4 Şubat 2022 Rüya kategorisinde m.cemree Karabasan (51 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 202 okuma
Cnnvrd 16 Mart 2020 Rüya kategorisinde Cnnvrd Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 105 okuma
Abdulkadir 8 Mart 2020 Rüya kategorisinde Abdulkadir Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 118 okuma
7 Haziran 2019 İstihare kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
2 yorum 151 okuma
9 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde Dilara   yazdı
+6 oy
2 yorum 141 okuma
spacex 17 Şubat 2021 Rüya kategorisinde spacex Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 142 okuma
Güzel4588 21 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Güzel4588 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 247 okuma
tubiko81 21 Aralık 2019 Rüya kategorisinde tubiko81 Rüya Tabircisi (5.8k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 130 okuma
Liz 21 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 152 okuma
+7 oy
1 yorum 109 okuma
Fearless 9 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

606 Aktif
1 Üye ve 605 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 5358
Dün : 21898
Toplam : 48085539
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...