Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
295 okuma
POYRAZ50 Rüya kategorisinde Astral Gezgini (175k puan)  
merhabalar  aslında çok karışık bi durum yani birazda uzun ama kısaltıcam tabi hem real hemde rüyamla alakalı  realde şimdiki sevgilimden önce hayatımda bi çocuk vardı temiz kalpli aşırı değer veren her konuda 10 numara bi insandı fakat ailesi istemez vs. gibi nedenlerden ayrılmıştık onunla mutluydum bi kadının mutlu edebileceği kadar beni mutlu ediyordu bende hakediyordum aradan 1 hafta sonra şimdiki sevgilimle arkdştık ve belli zaman sonra sevgili olduk ama öyle derecedeyizki şuan bir tatlı söz hiç duymadım ağzından hep ağlattı aklıma hep gelen eski sevgilimdi ve sürekli pişmanlıklar içindeydim  hergün tartışıyoruz nedense aşkla bakan gözleri dahi yok bendende 12 yaş büyük  zaten bi kaç kere uyurken eski sevgilimi rüyamda görüp yanında sayıklamışım şimdiki sevgilim bana onu diyordu ama hep pişmanlık güvensizlik diz boyu bu benim realde olan hayatım başınızı şişirdiysem kusura bakmayın :D gelelim rüyama 5 gecedir ayrı yatıyoruz bu arada hastada olmadım 4 gün geçti rüyamda şimdiki sevgilimden kaçıyormuşum deniz kenarında sahilde eski sevgilim kemal oturuyormuş hamileymişim denizde o kadar esiyor o kadar dalga varki anlatamam kemalin yanına gelmişim acaba beni çocumla kabul edermi diye düşünüyorum fakat söylemiyormuşum tam yaklaştımk kayanın ucuna arkadan şimdiki sevgilim murat yanımdan gelip elimi tutup hadi in aşşa atla diyip beni kayanın ucundan aşşa atlattırdı bebeğim düştü kanama geçiriyormuşum birden denizde aşırı büyük dalgalar oldu kıyıya vuruyor sonr akemali daha görmedim şimdiki sevgilim muratıda görmedim dalgalardan dolayı kaçıyormuşum ama kanıda görmedim fakat kanamadan ölürüm diye korkuyormuşum sonra bi hastaneye gelmişim fakat hastanede hastalar üstüme üstüme geliyorlar beni ruh hastası gibi kovalıyorlarmış bende korkup kaçıyormuşum hastanede her yer kapalıymış kimse hastaları tedavi etmiyormuş ambulansı arıyormuşum ve beni normal bi kasalı olan arabaya bindiriyolar rüya halindeylen bilincimin gittini anlıyorum tekrar uyanıyorum daha fazla kan kaybettimi düşünüyorum sonra yakınımda bi ambulans var ona binmişim bi şekilde yatmışım kalp krizi geçirdimi gördüm üstümde küçük mavi ışıklar varmış o ışık sönerse öldümü gösteriyormuş yanarsa bilincim yerinde oldunu gösteriyormuş ve ölüyordum ışıklar söndü ve  bilincim kapandı kalbimden dua etmişim allahım bikere daha anneliği nasip et bikere daha herşeyi nasip et diye dua etmişim o arada bana bi elin vücuduma dokundunu gördüm v ama sadece bi el ölüyüm ama görüyorum :( bana can veriyordu birisi ve ışıklar geri yanmıştı öyle kalktım uyandım rüyam uzun oldu başınızı şişirdiysem özürdilerim şimdiden teşekkür ederim :(

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+8 oy
Karis Rüya Kurucu (99.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,
Inanın rüyayı okurken benim içim sıkıldı daldım :(
Ruyaniz tamamen yakın zamanda yaşadığınız ruh halinizin,stresin ve ihtiyaçlarınızın yansıması
Şu an ki ilişkinizde mutlu değilsiniz ama ayrılmaya da cesaretiniz yok aynı zamanda bu ilişki kalpte hiç başlamamış kafada ise çoktan bitmiş
Siz hiç eski sevgilinizden gitmemissiniz
Gerçek hayatta reglinizin gecikmesi ve acaba hamile miyim stresi de üzerine binmiş
Eğer hamileysem ne yaparım düşünceleriyle uykuya dalmissiniz bilincaltiniz sizi direkt tek guvendiginiz insana eski sevgilinize götürmüş
Ancak onun sevgisinden emin olamamak arada kalmak,hamile.olmasaydim dönmem ,beni kabul etmesi daha kolay olurdu fikri ile bilinçaltı bebek engelini düşükle ortadan kaldırmak istemiş
Ambulansta gördükleriniz ise bambaşka açıdan yorumlanmali ve üzerine konuşulmalı,o uzanan el ve ikinci şans durumu daha.metafiziksel bir durum
Ama size tavsiyem bu iliskiniz size zarar veriyor bu yükü atın omuzlarından
Sevgiler
+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Biraz gerçek yaşam hali olduğu gibi yansımış rüyanıza.

Aklınız da kalbiniz de eski sevgiliniz de gibi. Bunu da hissettiriyorsunuz. Bu durum da şimdiki sevgilinizde öfke yaratıyor ve size zarar veriyor bu öfkesi.

Tamamen kurtulmak için de büyük bir hata yapmasını bekliyorsunuz sanki. Hani sizi, geleceğinizi öldürmeye çalışsa kurtulacaksınız gibi. Ama bedeli de var elbette. Siz de öleceksiniz gibi. Yeniden doğmak için de bir ele ihtiyacınız var. (aslında yok da öyle inanıyorsunuz)

Bu el hani ölü birinin eli bile olabilir.

Bütün bunlar olurken çevreniz, arkadaşlarınız da sizi yargılıyor hep sanki. Üstünüze geliyor sanki suçlu sizmişsiniz gibi.

Değişik ilginç bir rüya aslında. Üstüne konuşmak lazım daha.
+1 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
ÇOK SAĞOLUN AYNEN ÖYLE BAŞTA EVLLİK DEDİK AMA OLMADI SONUMUZU GETİRDİ HERŞEY NE Bİ DEĞER VAR NE BİŞEY ÇOK MUTSUZUM ADAM DİYOR GİDEBİLİRSİN TUTMUYORUM SENİ DİYOR AMA BEN SANA GÖSTERMESEMDE DEĞER VERİYORUM POYRAZ DİYOR FAKAT BU YETERLİ DEĞİL ARKDŞLARIMDA BNDEN YANA BIRAK ARTIK ŞU ADAMI NE BAĞLILIN VAR DİYOR DÖN ANANIN EVİNE DİYOLAR SABREDİYORUM KALMAK İÇİN KAÇ KERE SABREDİYORUM ÖYLE KOLAY KOLAY GİTMİYİM GEÇERLİ Bİ NEDEN OLURSA GİDERİM DİYORUM BNM YAPIMDA ÖYLE KOLAY KOLAY GTMEK YOK Bİ YANDAN İŞ BAKINIYORUMKİ DÜZELİR HERŞEY DİYORUM MURATADA BAZEN HAK VERİYORUM ÇOK ÇALIŞIYOR BEN EVDEYİM FATURAMI KİRAMI ÖDESİN ONADA HAK VERİYORUM AMA MANEVİ AÇIDAN 0 RIZ HİÇ Bİ KONUDA ANLAŞAMIYORUZ İNŞALLAH DZELİR YOKSA GİTMEKTEN BAŞKA ÇARE KALMIYOR EVLLİK OLMAYAN YOLDA BEN YÜRÜMEM ALLAHTA BÖYLE SONUMUZU GETİRİR İŞTE ZATEN GÜVENİMDE KALMADI OLURSA OLUR OLMAZSA BOŞVER DİYORUM BİDAHADA BU HATAYA DÜŞMEM ARTIK
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Evet evet. Karar sizin. Bilinçaltınız size mesajı vermiş. Şu satır tam olarak ölme oluyor bakın. Demişsiniz ya "öyle kolay gitmeyeyim, geçerli bir sebebi olsun" diye. Bu işte sizin kişiliğiniz, karakteriniz olmuş artık. Bu yüzden bu kararı verince sanki karakteriniz ölecek gibi hissediyorsunuz.
+1 oy
 
:( ÇOK TŞKKR DERİM İNŞALLAH HERŞEY SADECE BNM İÇİN GÜZEL OLURDA BENDEN İYİSİ OLMAZ İŞTE SIRF  İŞE GİTMİYORUM YATIYORUM DİYE KAPILARI DİĞER KAPILARI MAHSUS SERTÇE VE BENİ UYANDIRMAK İÇİN TERBİYESZLK YAPMASINA HİÇ GEREK YOK ŞUAN SAAT 8.30 NORMALDE ESKİDEN BÖYLE BİŞEY YAPMAZDI ADAM ZATEN GÖZÜNDEN ÇIKARMIŞ BENİ TEHDİT EDER GİBİ KONUŞUYR BEN BU İNSANLAA OLMİCANI İLK GÜNDEN ANLADIM AMA HALT ETTİM İŞTE O ÇOCUK BENİ HEP BEKLEDİ HEP SEVDİ AMA ARTIK ONUNLADA OLMAZ ONUN BANA GÜVENMESİNİ BEKLEYEMEM HEPSİNİN ÜSTÜNE - ÇEKMEM LAZIM BEN KENDİMİ NE ZAMAN İYİ HİSSEDİYORUM BİLİYOMUSUNUZ YANLIZ KALDIMDA KAFAM RAHATKEN İŞE GİRDMDE VE HEMEN PARAMI BİRİKTİRMEYE BAŞLADIMDA ADAM UYUYANA SAYGI GÖSTERMİYOR YOK BÖYLE Bİ TERBİYESİZLK YA BENCE GAYET KARAKTERSİZ Bİ İNSAN ARTIK BENDE TAKMIYORUM AZ KALDI GİDİCEM SON DAMLADAYIM :))
0 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
KARİS SEN HAKLIYDIN BU YÜKÜ ATIN OMUZLARNIZDAN DİYE KEŞKE DEDİĞİN GİBİ ATABİLSEM Bİ ARA ATMIŞTIM ÇOK GÜZEL ŞEYLER DOĞACAKTI BENİM İÇİN AMA O YÜKÜN ALTINA KARNIMDAKİ YÜKLE BERABER GİRDİM KEŞKE GİDEİLSEYDİM KEŞKEEEEE . .
0 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
RÜYAMIN TARİHİ 01/07/2019 DU BU RÜYADAN 11 GÜN SONRA HAMİLE OLDUĞUMU SÖYLEDİLER 04/18/2020  BEBEYİMİ KUCAĞIMA ALDIM SONUNDA DEMEKKİ ÇOCUĞUMUN OLUCAĞINI GÖRMÜŞÜM NE MUTLU BANA Kİ ELİ YÜZÜ GÜZEL DÜZN Bİ EVLAT VERDİ ALLAH BANA ŞUAN 5 AYLIK OLDU <3   :)

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 183 okuma
+2 oy
1 yorum 204 okuma
anatolia 23 Eylül 2019 Rüya kategorisinde anatolia Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 230 okuma
Smia 21 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Smia Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+12 oy
6 yorum 358 okuma
Simge 22 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 164 okuma
21 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+24 oy
4 yorum 362 okuma
+5 oy
1 yorum 94 okuma
12 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Gökhan   1 1 yazdı
+5 oy
5 yorum 199 okuma
POYRAZ50 7 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 117 okuma
tugce18 7 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde tugce18 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 586 okuma
+9 oy
2 yorum 161 okuma
POYRAZ50 7 Eylül 2020 Rüya kategorisinde POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

404 Aktif
0 Üye ve 404 misafir
Bugün : 20492
Dün : 23857
Toplam : 48078800
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...