Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
213 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Gizemli Bir Dünya Rüya Tabirleri - İnanç Yaşayan - Maviçatı Yayın
pahalı bi kitap değil . ancak ilginç gibi, almayı planlıyorum.
konuları:
Eğer rüyalarımızı doğru yorumlayabilirsek hayatımızdaki birçok değişikliğe müdahale etmek imkânına da sahip oluruz. Uyku günlük çalışmalardan yorgun düşen insan bedeninin ve sinirlerinin dinlenme zamanıdır. Rüyalarda yaşananlar inanılmayacak kadar hızlı gelişir. Bir kaç dakikalık rüya esnasında bile çok uzun süren garip, şaşırtıcı ve çok değişik olaylar birbirlerini izlerler. Eski çağlardan beri insanları ilgilendiren rüyalara, ilkel toplumlarda çok önem verilmiştir. Rüyaların, korkulan tanrılar tarafından verilen armağan veya cezalar olabileceğine inanılmıştır. Daha sonra kâhinler rüyaları açıklamaya, yorumlamaya başlamışlardır. İlk rüya yorumcularının ne zaman ortaya çıktıkları da belli değildir. Ancak Babil'in kâhinlerinin büyük ün yaptıkları bilinmektedir. Zamanla belirli rüyaların anlamları da kesinleşmiştir. Eski Mısırlılar, eski Yunanlılar ve Araplar rüya yorumlarıyla ilgili kitaplar yazmışlardır. Bu kitapta bütün kadim kültürlerde ve dinlerdeki rüya tabirlerinin ortak ve en gerçekçi olanları bir araya getirildi. Umarız ki; bu kitaptaki bilgiler eşliğinde rüyalarınızı doğru yorumlayarak güzel bir gelecekğe sahip olur

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
O devirlerde rüyalara  daha çok önem verilir, işaretler daha çok dikkat edilirdi. Şimdiki gibi değil rüyalarla iletişim bile daha fazlaydı. İnsanlar mantığını arttırıp sezgilerini bastırdıkça rüyaları da onlardan uzaklaştı.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ayrıca katılyorum eskiden bu iş için kralların hükümdarların özel ekipleri bile varmış.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Olabilir, dur bi veritabanı bakımı yapayım hemen.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Umarım düzelmiştir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bir kaç gündür site ağırlaşmıştı şu an iyi görünüyor.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Epey ziyaretçi alıyoruz son 20 gündür. Karantinada insanlar rüya görüyor galiba.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Evet ya, 2020 biraz böyle başladı. umarım düzelir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
babilin kahinleri kadar, mısırın da kahinleri ünlüdür, hatta firavunların özel tabirci kahinleri vardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
babilin kahinleri hz ibrahimin nemrudun başına, mısırın kahinleride hz musanın firavunun başına bela olacağını bilmişlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
karga bildirimlerde bir sıkıntımı var senin bir düşünceni ve bir yorumunu tesadüf eseri gördüm bildirmle değil. b elki görmediğim başkalarıda vardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sanki daha çok psikolojik rüyalar arttı gibi . psikolojimizin bozulmasıda normal aslında. bizim burda depremden çıktık virüs başladı milletin evleri yıkıldı bi çok kişi dışarda imkansızlıklarla boğuşurken evi dahi yokken bide virüs çıktı gerçekten burda insanlarda psikoloji falan kalmadı.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

587 Aktif
0 Üye ve 587 misafir
Bugün : 12555
Dün : 21898
Toplam : 48092710
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...