Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
208 okuma
mustafaharputi Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
rüyamda yolda yürürken, ilkokul arkadaşlarımdan uzun zamandır diyaloğum olmayan bir bayan bana mustafa bey yerde isminiz yazıyor dedi, ben oraya gittiğimde hastanelerde bulunan ilaç taşımak için kullanılan etejerde bir adet ilaç ampul buldum biraz büyüktü ve beyaz su gibi bir sıvı vardı içinde ama ampul açılmamıştı elime aldım ve uyandım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+7 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bazı rüyalarda isimler ve doğum tarihleri gün içerisinde dikkat çekilmek istenen unutulan bilgileri hatırlatmak için beynin kullandığı malzemeler olarak da geçer.. bir şey unutmuş olabilirsin.
iyi rüyalar
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yani unutulmus bi seyler olabilir.
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
yani bir şey de unutmuş olabilirsin :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evet anladim
+1 oy
Baybars Rüyazede (1.7k puan)  
Benim düşüncem kendi iş hayatınız yada eğitim hayatınızdaki şeyleri çok fazla önemsiyorsunuz. Belkide yaptığınız iş üzerine o kadar çok odaklanmışsınız ki gün içerisinde yaptığınız şeyler rüyalarınıza karışıyor. Bir yorumcu değilim lakin böyle düşünüyorum iyi günler :).
Baybars Rüyazede (1.7k puan)  
Merak ettiğim bir soruyu sormak isterim. Obsesif rahatsızlığınız var mıydı ?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
obsesif kompülsif bozukluk ta yanılmıyorsam bayağı uzun zaman dır var
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ben bilgisayar teknisyeniyim hastanede ççalışmıyorum. mühendislik fakültesi bilgi işlem sorumlusuyum. ama işlerimi çok önemsediğim hatta mesaimi kendi isteğimle uzattığım zamanlarım çoktur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evet. hatta daha fazlası var şizoafektif bozukluk ve manik depresif bipolar. ancak bunlar bu rahatsızlıklar aslında tembellik yapar. ancak bende tam tersi çok çalışma hatt bazen hiç uyumamagibi durumlar var . bazen günde 1 saat civarı bazen hiç uyumam ve bu uzu süre devam eder.
0 oy
Baybars Rüyazede (1.7k puan)  
Bende obsisesif olduğum için ilkokul rüyalarını fazla görüyorum.  O yüzden sordum. Eon iki yıldırda bipolar teşhisim var. Genelde obsesif insanlar eskiye dair anlamsız rüyaları görüyorlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
olabilir. bu araştırmadığım bi konu ancak ben daha çok şimdiki zamanı çok görüyorum tabi bunda medrese de yetişmenin ve hocamın da etkisi ile gördüğüm rüyalar da var.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
0 Üye ve 415 misafir
Bugün : 21249
Dün : 23857
Toplam : 48079555
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...