Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
762 okuma
RuyAra Durugörü kategorisinde Astral Gezgini (200k puan)  
Rüya burcu nedir?

Abenaki mitolojisi ve Aborjin mitolojisine göre rüyalara büyük önem verilir. Hayatın ve evrenin tanrının bir rüyası olduğu düşünülür. Rüya burcu ise ilk hatırladığımız rüyanın karakterimiz üzerindeki etkisidir. Aborjinler buna düş zamanına giriş derler. Onlara göre biz düş gördüğümüzde asıl varlığımızla ve diğer varlıklarla iletişim kurar ve günlük yaşamda bu iletişimden yararlanırız.

Mesela timsahtan korkuyorsanız, rüyanızda timsahla anlaşıp bu korkunuzu yenebilirsiniz. Yine bir çok kızılderili öğretisinde rüyalarımızla kendimizi sağaltabilir ve kaderimizi, karakterimizi çözebiliriz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

15 Yorum

+10 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüya burcunuzu öğrenmek için hatırladığınız ilk rüyayı yorum olarak yazınız. Bu çocukluğunuzdan hatta bebekliğinizden bir rüya olabilir. Yeter ki hatırlıyor olun. Eğer bu dönemden hiç rüyanızı hatırlamıyorsanız çocukluğunuza dair hatırladığınız ilk rüyayı yazın.

Zamanla değişebilir hatırladığınız rüya ve daha önceki rüyalarınızı hatırlayabilirsiniz. O zaman düşsel varlığınızla iletişiminiz derinleşmiş demektir ve daha doğru burç analizi çıkarabilirim.

Rüya burcu ile karakterinizi, kaderinizi öğrenmeye hazır mısınız? O zaman yoruma ilk hatırladığınız rüyanızı bekliyorum.
+10 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Bugüne nazaran geçmişten hatırladığım çok daha fazla rüya var. En eskisi olduğunu düşündüğüm rüya şöyleydi; şampanya rengi duvarları olan küçük bir oda, el arabası ve bir palyaço hatırlıyorum. Palyaço korkutucu değildi, korktuğumu da hatırlamıyorum. Düşünmeye devam edeceğim
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Tespitler çok doğru..
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Sizin rüya burcunuz beyaz tavşan. Aceleci, kararsız ama evine düşkün eğlenceyi seven bir karakteriniz var. Zayıf yönleriniz ani şaşkınlıklar ve kızgınlar yaşamanız. Güçlü yönleriniz eviniz, eğlenceli oluşunuz ve mantıksal yönünüz.

Şans sizden yana değil. Ama şimdilik.
+10 oy
 
Ben 9 ya da 10 yaşındayken gördüğüm , hatırladığım ve hala dün gibi aklımda olan şu rüyamı yazayım:
Rüyamda gece vakti iki abim futbol oynuyordu üçüncü en büyük abimi görmedim ,iki abim futbol oynarken gece sarı  ışıkların altında ben de abime seslenip "abi annem nerede gördün mü onu ?"  dedim fakat abim onlar oyunları ile meşguldü,sorularımı tekrarladım fakat cevaplamadılar ,yavaştan endişelenmeye ağlamaklı oldum tam o sırada annem gözüme göründü bizim komşulara uzanan yolun üzerinde fakat tersi istikamette elinde süt kovası vardı bana hafif gülümsemeli bakıyordu tam sevinip anneme doğru koşarken annem kayboldu  bu sefer dayımların evlerinin olduğu ara sokak yolunda göründü anne dedim tam yine gidecekken annem yine kayboldu...


   Bu sefer sokakta kimse yoktu köyümüzün sokakları ıssız ve korkutucuydu kendimi yalnız hissediyordum sonra bir an kendimi bizim evde buluyorum evde birisi daha var ben de oradayım sözde dışarısı çok tehlikeli zaten sessizliği hayra değil köyün anlıyorum ama odanın içinde mum ışığı gibi yanan bir aydınlatma var ve sönüp yanıyor korkup diğer odama geçiyorum orası da biraz daha karanlık başka bir kaç kişi ve olaylar dönüyor sanki evde tam hatırlayamıyorum, dışarı çıkıyorum ve annemi gördüğüm yolun üzerinde duran komşumuzun evini yanından geçerken annemi arıyorum ama burası ışıklı ampul ve insan iskeletleri asılmış halde ,hatta amcamgilin evi de bu komşumuzun evinin karşısında ve oraya kadar büyük bu alanda ampüller ve iskeletler var hepsi asılı ve özellikle benim için buraya konmuş ben korkutulayım diye çünkü bunu komşularımız benim korkmam için hazırlamış ve onların kahkahalarını duyuyorum sanki iskeletlerin arasında beni izliyorlardı gözlerim dolmuştu korkuyordum ve annemi bulamıyordum ,


   Hemen oradan ayrılıyorum ve dayımgilin evlerinin oraya gidip geri dönüyorum gecenin tam alacakaranlığı dayımgilin evinin yanında pasparlak dolunay Ay 'a ip merdiven asmış bir kadın var ve bu kadın merdivenlerin üstüne tutunmuştu  ,kadın bana fazla yaşlı olmayan bir cadı gibi geldi çünkü siyah bir
cadı şapkası cırtlak kötü kesimli sarı saçları ve siyah bir elbisesi bir de burnunda beni vardı galiba .Bana " ne arıyorsun bakalım küçük kız? " dedi ben de" annemi arıyorum onu gördün mü ?"diyorum bana elini gel annenin yerini biliyorum o şurada diyor ve hafif sarımsı  Ay' ı gösteriyor ama kadının yalan söylediğini hissediyorum çünkü ürkütücü yapmacık bir gülümsemesi vardı ...

 , Ona benim annem orada mı diye sorunca evet diyince  ilk önce kararsız kalsam da hemen oradan koşarak ayrılıyorum çünkü kadının niyeti başka bir şey gibi gelmişti ve de beni korkutmuştu ..bu sırada  amcam gile doğru koşuyordum ve amcamgilin evinin merdivenlerinden çıkarken kimdi hatırlamıyorum bana annen geliyor neden anneni burada arıyorsun diyince hemen dayımgilin evlerinin ara sokağının olduğu yere gidip anneme koşuyorum, annem benim elimi tutup çabuk koş diyor amcam gile doğru koşuyoruz fakat annemin elindeki ( benim elimde de olabilir) bir çift siyah çoraptan bir tanesi düştü, düşünce anneme "anne çorap teki düştü diyorum!"  arkama bakarak  elimi çorapa  doğrultarak, sonra sen git ben hemen alıcam diyorum zaten çoraplar ile aramda 5 metre falan var korku içinde koştuğumuz daha doğrusu kendisinden koştuğumuz  neydi bilmiyorum sadece tehlike de olduğumuzu biliyorum annem bunu biliyordu anneme sorduğumda bana acele etmeliyiz  koş geliyor dediğini duymuştum ,çorapları almakta biraz kararsız kalmıştım ve hemen yerden alıp çorapları alırken kafamı fazla kaldırmadan bir şeyin çok hızlı yaklaştığını bilsem de sadece olduğunu biliyorum sanki karanlıkta görünmeyen mistik bir varlık veya varlıklar  gibiydi ben ise artık koşacak vaktim var mıydı yok muydu onu bile bilmiyorum bu sırada sadece korku içerisindeyim ve bana sanki yetişmişler gibi uyandım rüyamda...
+10 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Benim küçüklüğüme dair hatırladığım ilk rüya şöyle.

Sanırım 3 veya 4 yaşlarındayım bu rüyayı gördüğümde. Beni bir kadına götürüyorlar, büyücüymüş bu kadın ya da şifacı da olabilir. Hastaymışım ben. Yüzüme kömür tozu gibi siyah bir şeyler sürüyordu kadın. Başı kapalıydı ama nasıl desem türbanlı gibi değildi. Koyu renk gözleri vardı. Bakışları etkileyiciydi yani.

Bu rüyayı anneme anlatmışım o zamanlar. Bakalım daha eskisini hatırlarsam yazarım.

Şimdi yazarken farkettim bak ben de büyücü karga olmuşum. Acaba o zamandan el mi almışım kadından. :)
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Sizin rüya burcunuz gökyüzü. Bazen duygularınız çok sakin bazen hırçın. Ama hep geniş açıdan bakabilir ve özgürlük sembolünüz.

Zayıf yanlarınız kendinize güvensizlik ve sabırsızlık.

Güçlü yanlarınız sevecenlik ve ışıl ışıl olmak.

Elbette daha küçük yaşlardaki rüyalara bakmak gerekir.
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Sizin rüya burcunuz rakun. Samimi, sıcak ama bir o kadar da tembelsiniz. Güçlü yönleriniz mizah, zeka olurken zayıf yönleriniz ilişki ve sosyal yaşamda başarısız ve enerji emicisiniz.

Şirinliğiniz olmasa çekilir dert değilsiniz.
+1 oy
 
Bence de öyle olmuş çünkü benim babannem insanların korkusunu ölçer ve korkusunu ölçtükten sonra insanlar bu korkularıyla ilgili kabuslar görmezlerdi artık tabi bir daha korkana kadar:-D ,ölmeden önce elini en büyük kızına yani halama verdi ,tabi o pek denemiyor daha görmedim.. sende bunu bir nevi rüyanda elde etmiş gibisin:-)
+7 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
düzenledi
Bir camide ilk hatırladığım rüya,  yaşımı hatırlamıyorum ama 4-5-6 yaşları olabilir , muhakkak annemler namaz kılarken uyudum ... Caminin kubbesinde minik melekler uçuşuyordu .Gördüğüm en güzel rüyalardandı hatırlamıyorum diğerlerini ama sanırım çoğu kabustu , çünkü ağlayarak uyanırdım :) sık sık kurşun döktürürdü annemler ...
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
AA çok ilginç , çok yerde kullanmışımdır baykuş simgesini demek ki çekmiş bir şeyler .
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
aynı gece balık tutmuştum ikitane ve büyük, ve üzüm bağı görmüştüm.
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Sizin rüya burcunuz baykuş.

Meraklı, ilgili, keskin gözlemlere sahip ve gecelere dost bir varlıksınız. Güçlendirmeniz gereken yönleriniz duygularınızla iletişiminiz.
+6 oy
SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
Ruyamda yokus asagi kosuyordum. ama asla ayaklarim kontrolu bende degildi sanki motora baglamis gibi kontrolsuz bir sekilde kosuyordum kan ter icinde. sonra, yokusun bitimine yakin hizimi alamayip kucuk bir oglan cocuguyla carpistim. Inanilmaz tatli 5 yaslarinda bir cocuk. Bir anda duraksadim ve ona carptigim icin ozur dilermiscesine tek kelime etmeden sarildim ona. Sonra kosmaya devam ettim. Ruyamin sonunda yesil kocaman bir halisahaya varmistim.
+6 oy
Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)  
Çocukluğumda hatırladığım ilk rüyam:

Arabada seyehat ediyorduk sağda bir ucurum vardı yolun yanında sonra o çukurdan aşağı arabayla düştük sonrasını hatırlamıyorum
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Sizin burcunuz tavşan. Yokuş yukarı hızlı koşarken yani zor işleri yaparken rahat ama kolay işleri yaparken eliniz ayağınız dolaşıyor. Hafif şaşkın oluyorsunuz.

Geliştirilmesi gereken özellikler denge, şaşkınlığı çabuk atlatma
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Sizin burcunuz turna. Uçmaması gereken yerde uçuyor, konması gereken yerde konmuyor. Yani boyunuzdan büyük işlere kalkışmayı seviyorsunuz ama bazen elinize yüzünüze bulaştığı oluyor.

Güçlendirilmesi gereken özellikler emin ve sağlam adımlarla ilerleme motivasyonu.
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
BENM BURCUM NE ? .:D

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 140 okuma
Aydaki Kedi 15 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde Aydaki Kedi Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+2 oy
5 yorum 155 okuma
Karga 8 Temmuz 2021 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 227 okuma
Karga 17 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+23 oy
16 yorum 859 okuma
Simge 15 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+12 oy
5 yorum 295 okuma
Sonbahar 20 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+11 oy
11 yorum 850 okuma
Simge 8 Haziran 2017 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 855 okuma
sonsuz 23 Mayıs 2017 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 425 okuma
Sibel Atasoy 17 Nisan 2019 Bilgi kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+5 oy
5 yorum 685 okuma
Simge 7 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
7 yorum 254 okuma
Simge 4 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 117 okuma
dimit 23 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+6 oy
16 yorum 371 okuma
Sonbahar 29 Temmuz 2020 Paranormal kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+11 oy
5 yorum 195 okuma
Simge 2 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
0 Üye ve 400 misafir
Bugün : 18721
Dün : 23857
Toplam : 48077039
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...