Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
698 okuma
Rüya kategorisinde  
düzenledi
Selam. Ruyamda evliydim ve hamileydim. Ewim tarafdan kiminse duyunu olucakdi. O yuzden beraber pazar gibi bi yere elbise ayakkabi almaya gitmiwdik. Ama aliwveriw sirasinda kendimde farkinda olarak biraz cimrice davranib, sadece kendime elbise falan bakiyodum. Ewimde öyle arkamdan kowtura kowtura kalmiwdi. Sonunda kendi kendime birazda ewine baksana, ne bu sadece kendin icin aliyosun dedim. Tam o sirada ewim bana ben bi daha senle aliw veriwe gelmiycem, sen sadece kendi duwunuyorsun dedi. Boyle biraz kus gibi oldu bana. Tam o sirada hani hamileydim dedim ya, iwte orda sancim tutdu. Bebek geliyodu. Boyle  kucuk ilk tibbi yardim yeriydi neydi kucuk ev gibi biweydi. Oraya girdik. Bi yawli kadin vardi bide ewi. Ewi diwariya cikdi. Kadin bana yardimci oldu, dogum bawladi. Iwte o sirada uyandim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yazın şu an dışardayım eve geçince yorumlayayim

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

27 Yorum

0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu rüyayı geniş zamanda değerlendireceğim, rüya bağlantılarını iyi kurmam gerekiyor. gerçekte evlimisiniz, rüyadaki eşiniz gerçek eşinizmi, değilse onu gerçek hayatta tanıyormusunuz. bebek gördünüzmü bu detayları bilmem daha iyi olacak.
0 oy
 
Hayir evli deyilim. Ruyamda gorduyum kiwiyide gercek hayatta gormedim, tanimiyorum. Hayir bebeyi gormedim. Dogum bawlamiwdi , o sirada uyandim. Wimdiden tewekkur ederim
0 oy
 
Bawka bir ruyamida buraya duwunce kismina yazmak istiyorum. Cunki sizin yorumlamanizi istiyorum. Bu ruyanin yorumundan sonra onuda yaza bilirmiyim?
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
öncelikle gerçekte bekar olan birinin evli olmasıyla başlayalım. hayatında büyük değişmelerin yaşanacağına, bu durumun kendisine hayır, mutluluk ve başarı getireceğine rivayet edilir. Kişi hayatı için dönüm noktası sayılabilecek adımlar atacak ve bu konuda da muvaffak olacak demektir. Hayırlara alamet eder, kişinin yaşadığı kafa karışıklığından ve huzursuzluğundan kurtulacağına, isabetli ve doğru adımlar atacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına tabir edilir.şansın ve talihin bir anda açılmasına yorumlanır. Özellikle de aşk hayatında karşınıza çıkacak kişi sizin hayatınızı tamamen değiştirebilir. Evlilik yapacağınız kişi ile birlikte hayallerinizi gerçekleştirebilir, birlikte güzel bir yuva kurabilirsiniz. Evlenmek için artık daha istekli olmanız da olasıdır.  tanımadığın biriyle evli olduğunu görmek, hayatına yeni girecek biri ile dert ortağı olmak ve bu kişi ile birbirinize kol kanat germeye yorumlanır. Örneğin hayatınızda kimse yoksa kalbinizi biri çalabilir, sizinle evlilik yolunda bir ilişki hayali kuran biri olabilir.Bekâr kızın hamileliği hakkında genel yorumum, kısmetli günlerin geleceği üzerine olduğu bilinmektedir. Bu dönemde bir ilişkinin başlaması, bir başarının elde edilmesi, beklenen durumlar arasındadır.

Rüyada bekar bir kızın kendini hamile görmesi, güzel ve kısmetli günlerin yakın olduğuna işaret etmektedir.
 kimi zaman sıkıntı olarak ifade edilse de kimi zaman hayırlı kısmet anlamı taşımaktadır.
eşiyle tartıştığını gören kişi, içinde bulunduğu durumdan çok daha iyi yerlere gelecek demektir. Özellikle iş hayatında bazı olumlu beklentilerinin olduğu ve birilerinin desteğiyle bu beklentilerinin karşılık bulacağının habercisidir. Rüya sahibi, akıllı ve başarılı bir kimsedir. Nerde ne zaman ne yapacağını bilen doğru kararlar veren vizyon sahibi kişidir. Bu özelliğinden dolayı attığı tüm adımlar yerinde olacaktır.Kocası ile kavga ettiğin gören kadın, iş hayatında büyük başarılara kavuşur, maddi açıdan rahata erer, terfi alır ve hayatında olumlu değişiklikler yaşar. Güvenli ve korunaklı bir hayata sahip olur, duygusal hayatı sorunsuz devam eder.  küs olmanızda hayatınızda her şeyin daha iyi olacağına delalet ediyor.
Bekar bir kızın doğum yapması evlenmesine delalet eder. Hastanede doğum yapmanız.Bir kimsenin rüyasında hastanede veya bir doğumevinde doğum yaptığını görmesi; yeni atılımlara girişmeye ve yeni iş imkanları aramasına işaret eder.
sonuç olarak beklenmedik gelişmeler sizin açınızdan oldukça güzel olacak ve genel tabirim hem evlilik anlamında hemde maddi ve iş anlamında süprizlere açık bi rüya görmüşsünüz siz belki zaman zaman endişe yaşayabilirsiniz ancak gelişmeler bir birini takip edecek gibi görünüyor. keşke bebeği de görseydiniz. o zaman bu gelişmelerin maddi yada evlilik boyutunu daha net açıklaya bilirdik.  çünkü kız ve erkek olması tabiri değiştirebilir. kız genelde sevinçli olaylara erkek ise müjdeli haberlere yorulur genellikle, sonuç olarak gayet güzel bir rüya Allah bahtınızı açık etsin.
+1 oy
 
Tamam. Ben wimdi anlatacagim ruyayi 1 yil once gordum. Ruyalari desem daha mantikli olur her halde. O zaman bu siteyi bilmiyordum. Ama en qarip ruyalarimdan biri oldugu icin tam oldugu gibi aklimda kaldi. Ilk ruyamda misafirlerimiz gelmiwdi. Ve bu misafirlerin icinde bi kadin ve ogluda vardi. Oglu bawka odada babamla oturmuw sohbet ediyorlardi. Bende yanliwlikla o odaya girdim ve o zaman gordum. Oglanin yuzu tam wekilde aklimda hala. Daha sonra annesi benim annemle ve benle birlikde bawka bir odaya gecdik. O zaman bana bakmaya geldiklerini orendim. Daha sonra baw ortumu falan cikardi ve biraz sohbet etdik daha sonra uyandim. Soylemesi bile komik ama yaklawik 12-13 gun sonra yene ruya gordum. Bu seferde ayni anneyle ogul beni istemeye gelmiwdiler ve niwanimiz oldu, niwanlandik. Yene uyandim. Gene yaklawik o kadar sureden sonra ruya gordum. Bu seferde o niwanlandigimla duyunum oldu. Ve bu ruyadanda sonra artik 4cu ruyamda cocugum bile olmuwdu. Yani cokdan evliydik. Benim icin cok qarip bir ruya. Butun bi hadiselerin ard arda sirayla olmasi. Belkide bana bu kadar qarip geliyo. Ama ben hic unutamiyorum bu 4 ruyayi. Sizden isteyim litfen bow zamaniniz oldugunda ilk once birinci ruyami sonrada bunu yorumlamaniz
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gelen misafiri ve oğlunu tanıyormusunuz ve aranızda duygusal bağ varmı. bu rüyanın şeytani yada rahmani olmasında çok önemli bi etkendir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
aynı zamanda bu rüyaları gördüğünüzü siz söylemeden size anlatan birileri varmı, yani evinize gelip giden birileri sen böyle rüyalar görüyorsun dedi mi. burdaki cevabınız önemli benim için . bunun önce rüya olup olmadığına karar vermem gerekiyor yani bunu ilmi anlamda bazı dayanak ve tecrübelerime göre söylüyürum.
+1 oy
 
Onceki ruya yorumu icin cok tewekkur ederim. Ama ben okumadim ve caliwmiyorum. Caliwmayida duwunmuyorum hem babamda izin vermez. InwaAllah kismetimle bagli bir ruyadir. Iwim olmadigina gore. Ikinci ruyamla bagli sordugunuz soruya cevabimsa hayir sevgili yorumcu, ne o anneyi nede oglunu tanimiyorum. Hic gormedim. Sadece ruyamda gordum. InwaAllah weytani bi ruya degildir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
aynı zamanda bu rüyaları gördüğünüzü siz söylemeden size anlatan birileri varmı, yani evinize gelip giden birileri sen böyle rüyalar görüyorsun dedi mi. burdaki cevabınız önemli benim için . bunun önce rüya olup olmadığına karar vermem gerekiyor yani bunu ilmi anlamda bazı dayanak ve tecrübelerime göre söylüyorum.
0 oy
 
Yok hayir kimse bana boyle bi soru sormadi. Oyle biwey diyen olmadi. Bende hickimseye anlatmadim ruyalarimi
0 oy
 
Ruya olup olmadigini örenmem lazim diyosunuz. Ruyadan bawka ne oluyorki? Mesela bilinc altindan falanmi bahs ediyorsunuz? Sadece merak etdiyimden sordum. Kusura bakmayin lutfen
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hayır benim bahsettiğim şey aslında size tuhaf gelecek ama benim iyi anladığım ve süreklide çevremdeki insanlarında bana başvurduğu bi konu. açıkçası büyüden şüphelendim ama rüyanız rahmani olarak görünüyor. önceki rüyamın yarumuyla benzer yorumlarıa sahip bu rüyanız . sadece aşamalarını görmüşsünüz yani belki tanımadığınz belki tanıdığınız bir kısmetiniz var. dediğim gibi aşamalarını görmüşsünüz önceki rüyada  şimdiki rüyanızda zamanın yaklaştığına işaret ediyor ancak bu zamanın ne kadar olacağını ve kısmetinizin kim olacağını biz bilemeyiz onu allah bilir. ancak sonuç olarak bu sizin güzel bir kısmet olacak gibi görünüyor. allah gönlünüze göre birini nasib etsin diyorum. ama benim asıl yorumum Allah bu işte size yardım edecek kaderinizi tayin etmiş görünüyor.
0 oy
 
Size bu ruyalardan oncede ruya yazmiwdim. O zamanda buyuden wuphelenmiwdiniz. Allah bilir wimdi herkesden herwey beklenir. Allahim sizden hep razi olsu. Amin. Kewke ruyalarimi hep siz yorumlasaniz. Ne kadar tewekkur etsem az.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sanki önceki rüyanızda büyü ihtimali daha fazlaydı ve yanlış hatırlamıyorsam halanızdan falan bahsetmiştiniz. o rüya büyü yapılmış ihtimali var gibi duruyor. yanlış hatırlıyorsam düzeltin o rüyad ciddi belirtiler vardı dediğim sureleri sürekli okuyun. ve evinizi sirkeli su ile silin.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
o rüya ile bu rüyada ki kişler aynı değil umarım.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bunları söylerken ilmi anlamda tecrübeli olduğum bi konu . ilmi dayanağım olarak bu soruları sordum.
+1 oy
 
Evet cok dogru hatirliyorsunuz. Ama bu ruyayi 1yil once gordum. Yani o ard arda olan 4 ruyayi. Halamin ogluyla ilgili olanisa ondan sonra gormeye bawladim. Hayir kiwiler ayni deyil. Bide biwey soyluycem. Benim halamla amcamin ewi bu buyu olayina pek giriwen birileriler. Yani halamin buyuk ogluda dindardi ve henuz evlenmek istemiyordu. Oda amcamin ewiyle birlewib ona buyu yaptirdilar. Ondan sonra oglu dinden cikti ve evlendi. Iwte bu yuzden bende hep korkuyorum banada, bizede buyu yaparlar deye. Cunki bawka akrabalarimizada yaptiklari oldu. Sizden ricam lutfen eyer uzerimde buyu varsa bunu hangi yollarla anlaya bilirim? Bunun yolu varmi? Soylediginiz sureleri zaten gunde kac kere okuyorum. Hem namazda hem normal vakitlerde. Zeten hep okuyorum. Kucukluyumden beri. Hem bu sureler bize buyu eriwemesin diye indirilmiw. Allahin istediklerinden bawkasina buyu eriwmez. Yinede iwte insanda bi wuphe oluyor.kendi dogma akrabalarim boyle oldugu icin. O yuzden yardim ederseniz sevinirim.
0 oy
 
Kendiniz soyluyorsunuz ya bu iwde bilgilisiniz. O yuzden sizden yardim istiyorum. Normal hayatda sizin gibileri bulmak biraz zor. Bulmuwken yardim almadan birakmayayim)))
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
öncelikle kapı girişleride yazılı kağıtlar varmı, yatağında yastığında yatağın altında elbise dolabında elbiselerinde oturma odanda ve yatak odanda kağıt iğne sabun veya çıkmayan yağlı birleke bu krem rengide olabilr siyaha yakında olabiilir. böyle şeyler görürsen onları bana yada özellikle cami hocalarından birine bildir. özellikle felak nas ve tarık surelerini birine okutturun bu sizi rahatsız ediyormu boğulacak gibi bir his bırakıyormu. bu belli edecektir.
bu belirtiler sizde varmı
1.Sebebsiz olarak sık sık meydana gelen başağrısı.

2.Yapılan büyüye bağlı olarak bazı insanlarda mide yanması

3.Rüyada bazen kedi, köpek, akrep ve yılan gibi hayvanların görülmesi

4.Rüyada kişinin bazen kendisini mezarlıkta görmesi

5.Rüyada kişinin bazen kendisini çöplükte görmesi

6.Rüyada kişinin bazen kendisinin yüksek bir yerden düştüğünü görmesi

7.Kişinin kalabalık yerlerden sıkılması ve yalnızlığı tercih etmesi

8.Kişinin daha çok karanlık yerlerden hoşlanması

9.Kişinin uzun süre devam eden ibadetler esnasında sıkılması (özellikle camide eda edilen ve cemaatle kılınan namazlarda.) Bunalım geçirmesi boğulma hissi yaşaması. Özellikle teravih namazı gibi uzun süre devam eden namazlarda.

10.Aynı şekilde kişinin yanında uzun süre okunan Kur'ân-ı Kerim esnasında sıkılması ve boğulma hissi yaşaması
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ayrıca felak nas ayetel kürsi ve tarık surelerin okumanız zaten büyüyü etkisiz kılacağından zannımca büyüyü başarısız kılar diyebilirim ama kağıt leke sabun iğne gibi bahettiğim şeyleri görürseniz direk bir cami hocasına başkasına değil götürmenizi öneriyorum
+1 oy
 
1.2.6.7.8.9.bunlarin hepsi bende var. Hele baw agrilarim her gun oluyodu. Bu ruyalari gormeye bawlayandan beri. Sonra doktora gitdim. Mualiceden sonra her gun arimasi gecti. Ama yene ariyor. Ozellikle kalabalikdan nefret ederim. Biraz kalabalik oldumu bawim agrir. Hic biwey yapmasamda yorulurum. Sonra ruyamda sık sık yuksek yerden duwuyorum. Evet karanligi sever hala geldim. Iwiklari sondurup odamda öyle oturuyorum. Ibadet konusuda evet cok namaz kilinca sıkıliyorum. Kurani bir sayfadan fazla okusam dilim suruwmeye bawliyo, nefesim kesiliyor. Ama kuran dinleme konusunda bi sıkintim yok. Aksine tez tez telefonumda dinliyorum. Beni rahatlatiyor. Bilmiyorum belkide bu weyler benim kendi icimde olan weyler, belkide buyuyle falan alakasi yoktur. O iyne kagit meselesinede dikkat edicem dediyiniz gibi. Birdeki ben bu ruyalarin hepsini yani halamin ogluyla ilgili olanlari yalniz sabah namazindan sonra goruyorum. Hic gece gorduyum olmadi. Yalniz ve yalniz sabah namazini kilip uyudukdan sonra. 2-3 defe falanda gece yatmadan namazdan sonra Allaha dua etdim hani eyer weytandansa artik gormuyeyim. Sende biliyosun benim kafami kariwtiriyor. Bow biweyse sen yardim et artik girmesin ruyalarima. Iwte ne zaman boyle dua etsem o gun mutlaka ve mutlaka goruyorum. Bide diyorum hani acaba gercekdende Allahdanmi diye. Bu durum cok zor. Cok sıkıyor beni
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu halanızın oğlunu gördüğünüz rüyalardan gerçek hayatta size bahseden oldumu
+1 oy
 
Bide zaten soyluyorum ya 3-4 gunden bir mutlaka o ruyama giriyor. Ben bu davam eden ruyalari gordukce yazsam yorumlarmisiniz? Belki ruyalarimda ortaya cikar weytandanmi bow biweymi ya diyilmi? Ruyamin bawligin"surekli devam eden ruyalarim" diye yazcam. Bide ardindan Mustafaharbuti yorumlarsaniz sevinirm yazcam. Dikkate alirsaniz sevinirim. Cunki bawkasinin yorumlamasi icin ruyalarimi bawtan bilmesi lazim. Ama siz hepsinde haberdarsiniz. Hem ben bu durumumu daha oncede yazmiwtim ama bawka biri yorumlamiwti. Ve sadece iwte senin kendinle ilgili, bilincalti falan deyip gecmiwti. O yuzden siz yorumlarsaniz sevinirim. Allah razi olsun sizden
0 oy
 
Yok bahseden falanda olmadi ama buyu yaptiran olduysa o biliyomu ruylarima giriyor? Buyu yapilinca mutlaka ruyalarinami girer insanin? Zaten halam yaptirdiysada gelip bana sorcak diyil ya oglumu ruyanda goruyomusun diye. Neyse umarim öyle biwey deyildir
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evet büyü yapılırsa o şahıs aniden ve sıkça rüyalarınıza girer buda her gün okuma yoluyla yapılır. yani yapılan büyüye ek olarak yapılır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyalarınız etkili rüyalar bunu ya gavsiyet, ya kutbiyet, ya şah makamından büyük evliyalar yapabilir, ya allahtandır, yada şeytani bir destek alarak birileri, medyumlar veya büyücüler yapar, zaten medyumlarda genelde büyülerle uğraşırlar. yani bu rüyalara böyle bu şekilde şeyhlerin bile girmesi zordur.
+1 oy
 
Peki ya sadece weytandan ola bilirmi? Mesela weytan benim kafami bunlarls katmak istiyor,ibadetlerimde zayiflamami istediyi icin boyle biwey yapa biliyomu. Yani gucu yetermi boyle weylere? Bide ruyalarimda kendimi hep onun yaninda baw ortusuz goruyorum. Farkina varip gitmrk istediyimde beni durduruyor, benim yanimda boyle dura bilirsin. Gunah yok sana diyor. Sanki nikahli ewim falan. Bilmiyorumki. Sizide yoruyorum bu sorularimla. Lutfen kusura bakmayin. Allah yardimciniz  olsun daima. Amin
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
şeytan dan da olabilir tabi. ama sürekli aynı rüyalar olmaz,şeytan herkesi yoldan çıkarack bilgiye sahiptir. ancak dediğim gibi sürekli aynı rüyayla geleceğini pek sanmıyorum.
0 oy
 
Tamam. Anladim.  Her wey icin coook sagolun. Uwenmeden bana bu kadar bilgi verdiniz. Allah razi olsun

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 214 okuma
Zeyzey 2 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+18 oy
1 yorum 173 okuma
30 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
3 yorum 261 okuma
Meltem 10 Eylül 2018 Tabir kategorisinde Meltem Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 136 okuma
Hope 28 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 121 okuma
Seymaaa 31 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Seymaaa Rüyakar (4.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 196 okuma
4 Mart 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
1 yorum 147 okuma
+5 oy
5 yorum 258 okuma
+7 oy
2 yorum 195 okuma
Mehmet33 19 Mart 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 220 okuma
24 Mart 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+2 oy
1 yorum 167 okuma
Damlaaaa 16 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Damlaaaa Karabasan (420 puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 225 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 152 okuma
Selin melisa 17 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Selin melisa Karabasan (394 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
1 Üye ve 399 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19363
Dün : 23857
Toplam : 48077673
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...