Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
793 okuma
alcn Tabir kategorisinde Rüyazede (1.1k puan)  
Selamun aleyküm.ben rüyamda bizim mahallemizde bir okul yeni açılacaktı okulda bir sınıfı kim nerde okusun diye belirliyordu iki öğrenci akşam. herhalde abimdi onu diuyen tam aklıma gelmiyor ve dediki o sınıfta 11 ler okusun dedi dediği olmayınca şunlara bak elektirik çok yakıyorlar diye haset ediyordu ve bende o sınıfta okumaya başlamıştım kaçıncı sınıf olduğumu bilmiyordum belkide başka okulun başka sınıfıdır.erkek hocamız bize bir kitap verdi dersle alakalı dil bilgisiydi kitap sanırım 12 lira olduğunu söyleditek tekincelememiz için bize verdi bende öylesine bakıyordum almayacağım için daha sonra başka arkadaşıma uzattım ayni ruyada bu sefer evdeyim kardeşim vardı okulda sanırsam bir konu anlatmış ama arkadaşları evimize gelmiş anlattığı konuyu kusurlu buluyorlarda sözcükleri kurarken düzgün söyleyememişsin diye şikayet ediyorlardı hasetleniyorlardı bizim evdede erkek bir akrabamız vardı( biraz dindar) oda bu konuyla ilgili bir öğüt verir gibi birşey anlattı ve bana 5 vakit namaz vaktinde kılan insan unutkan olmaz dedi bana karşı öyle değilmi dedi bende evet dedim bana tekrar 5 vakit namazını vaktinde kılıyomiusun dedi bende evet dedim ve bana unutkanlığımı ölçmek için sanırım soru sordu soruları(1)annenin adı ne dedi cevap verdim(2) ikinci olarak soy adı ne dedi bende cevap verip soy adınıda söyledim. bir anda rüyamda ne oldu ise peygamberimizi gördüm(yukardıda sınıf hocamız da sanırım peygamberimizdi şuan yazacagım konudaki peygamberimize benziyordu) sanırsam arapça bir konu anlatıyordu dil bilgisiyle ilgili herhalde. oda arapça bir konu anlatmış birilerine,aynı kardeşimin arkadaşları gibi bazı insanlar da kusurlu bulmuş haset ediyorlardı ve peygamberimiz neden konuyu böyle anlattığını hiçbir kusurunun olmadığını  tek tek o insanlara açıkladı ve o insanlar da " bunu bize bulutlar söyledi dediler( konuyu kusurlu bulmaları için)o insanlar bulutlara bizim üzerimizden gitsin diye ne diyelim dediler peygamberimize(yanihaset etmişlerdi ya peygamberimizin anlattığı konuyu kusurlu bulsunlar diye) daha sonra peygamberimiz de o insanlara,bulutlara benim selamımı söyleyin dedi.insanlar eğer yine çekilmezlerse dedi peygamberimizde oda sizin insafınıza kalmış dedi ve uyandım.biliyorum biraz karışık rüyamda konudan konuya geçtim ve hatırlamadığım fakat sonradan aklıma gelirse birşeyler tekrar yazsam yorumlarmisınız?.şimdiden yorumlayana teşekkür ederim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
arapça kelimelerden hatırladığınız varmı

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

22 Yorum

+11 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Rüyanız üç kısımdan oluşuyor.

Birinci kısım:

Mahallede okul açılması ile başlayıp,dilbilgisi kitabı incelenmesi  için arkadaşlarınıza verdiğiniz bölüm.
Bu bölümde batini ilahi eğitim için bir oluşum var "abiniz" fırsatı değerlendiremiyor(elektriği fazla yakmak dünyevi bir söylem ayrıca 11.Sınıflar okusun demek bir öğrencinin işi değildir gereksiz ve yanlış yorumlama simgesi) Sonra size dilbilgisi kitabı veriliyor ama sizde fırsatı fark edemiyorsunuz.Önyargılısınız.Size verileni başkalarına iletiyorsunuz,halbuki tek tek incelenmeniz istenmişti.Bu bölümde sizde fırsatı kaçıranlardansınız.Karar veren iki öğrenciden biri abiniz muhtemelen diğeri küçük kardeşiniz ve sınıfta olan siz olmak üzere üç kardeşe de aynı anda fırsat sunuluyor ancak ilk bölümde abiniz eleniyor,siz fırsatı göremiyorsunuz,küçük kardeşiniz fırsatı görüyor.
Fırsatı sunan öğretmen burada Efendimiz ama fark etmiyorsunuz.Burada dilbilgisi kitabı hitabet ile igili eğitimin bir göstergesi.(Efendimizin suretinin başka başka olmasına bakmayın.Suretler değişik ama siret tek)


İkinci kısım:
Kardeşinizin evde olması ve size sorular sorulması ile biten bölüm.
Burası kardeşinizin eğitime kabul edildiği ve kardeşinizin fırsatı görerek değerlendirdiğini gördüğünüz yer.Kardeşiniz okulda fırsatı değerlendirip sizin ilgi göstermediğiniz dilbilgisi konusunda hak şekilde görüş bildirecek seviyeye çıkmış.Size öğüt veren neden fırsatı göremedin yoksa unuttun mu,namazını tam kılmıyor musun diye söyleyen dindar akrabanızda Efendimiz.İkinci uyarıyı yapıyor size.Siz yine fark etmiyorsunuz .

Üçüncü kısım:
Efendimizi gördüğünüz ve kendisinin selamı da tesir etmez ise insafınıza kalmış söylemi ile biten üçüncü bölüm.

Burası artık sizin görüşünüzün açılması için ikinci bölümde sorulan sorular(Banka güvenliği gibi,anne adı,anne kızlık soyadı vs) ile sizi iki bölümdür fark ettirmeye uğraşan Efendimiz soruların cevabı ile iki bölümdür fark edemediğiniz şahsı size artık aşikar oluyor.Artık apaçık görüyorsunuz ki siz Efendimizin başka insanlara anlatımlarını aynı kardeşiniz gibi görerek,kardeşinizin doğru yolda olduğunu fark ediyorsunuz.

Yani son bölüm artık sizin cilahi yardım ile keşif noktanız.Efendimiz kendisine inanmayıp yanına gelen kandırılmış insanlara,bu tür durumlardan nasıl kurtulacaklarını söylüyor.Benim selamımı söyleyin(salavat,sünnet) diyerek bulutlar diye tabir edilen sanal etkilerden nasıl kurtulacağını hem soru soranlara hemde size gösteriyor.Artık içinizde ki düşünceniz batın değil zahir oluyor.

Eğer salavat-sünnet dahi sizin düşüncenize dair bir değişiklik oluşturmaz ise artık durum  insafınıza kalmış diyor.Yani bir peygamberin apaçık bir şekilde insanlara nasihat ederken bunun sanal bir yerden geldiklerini söylemelerine rağmen bu da size tesir etmez ise yapacak bir şey yok demek istiyor.

Buraya kadar gördüklerinizin açıklamasını yapmaya çalıştım.

Özet ile,

Namazınızı kılıyorsunuz anlaşılan ,ancak sünneti seniyede eksiklikleriniz olabilir.Dİlbilgisi kitabı bu duruma simgesel bir yaklaşım getiriyor.(Dilbilgisi=Hadisler).Çevrenizde hadisler ve sünnet ile ilmi seviyede uğraşan kişiler var sizin ailenize yakın ama abiniz ve siz önyargılardan veya"bulutlardan" dolayı mesafelisiniz.Kardeşiniz ise sizin gibi değil gayet dikkat ediyor.Bu konuda bir kaç kez elinize fırsat geçmiş ama değerlendirememişsiniz.Bu konuda sizin hem namaz-hem sünnet olarak her iki kısmı da ihya etmeniz isteniyor.Bu konuda da ne yapmanız gerektiği bizzat Efendimiz tarafından "bulutlara"  yani sünnet ve hadis gibi konulara ehemniyet vermeyen kişilere itibar etmeyip konunun  acilen aslını öğrenmeniz gerektiği ile ilgili bir işaret veriyor.

Doğrusunu Allah bilir.

Selamlar,
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
öncelikle peygamber efendimiz(s.a.v) rüyada görmek ile ilgili hadisleri ve bilgileri verelim. arapça olan ifadeleri tesbit edebilirsek yorumunuda ona göre yapmaya çalışacağım. onu görmek kesin uyarı ve ikazdır. ancak ne söylediği çok önemlidir sizin rüyanızda peygamberimizin uyarıcı,tebliğci,nasihat edici vasıflarına uygun.
Rüyada Peygamber efendimiz Muhammed aleyhisselamı hakiki şekliyle gören, muhakkak Onu görmüş olur. Çünkü şeytan Onun şekline giremez. Fakat şeytan başka şekle girip görünebilir. Resulullah efendimizi tanımayan kimsenin, bunu ayırması kolay olmaz.

Bazı âlimler de, (Peygamber efendimizi değişik şekilde görmek, yine Onu görmek olur. Fakat bu, o kişinin dindeki noksanlığına alamettir. Peygamber efendimizi rüyada gerçek şekliyle gören ve mümin olarak ölen herkes Cennete gider) buyurmuşlardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Beni rüyada gören, gerçekten beni görmüştür. Ben her surette görünürüm.) [Deylemi]

(Beni rüyada gören, gerçekten beni görmüştür. Çünkü şeytan benim şeklime giremez. Ebu Bekri Sıddıkı gören de, gerçekten onu görmüştür. Şeytan onun da suretine giremez.) [Hatib]

(Beni rüyada gören, uyanıkken görmüş gibidir.) [İbni Mace]

(Beni rüyada gören, Cehenneme girmez.) [İbni Asakir]
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
tabi beraberinde bulunan zatlar varsa onlarda önemlidir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gerçi siz yorumu lacivert ten istemişsiniz. sonradan gördüm
+2 oy
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
Arapça kelimeleri pek aklımda yok ama sanki arapçanın bir konusu olan mazi-muzari çekim leriydi sanırım belkide değildir rüyayı görür görmez yazmaya çalıştım ama aklımda kalmadı bazı şeyler.aklıma gelirse mutlaka size haber vereceğim
+2 oy
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
Yanındakilere gelince onları tam bilemiyorum erkelerdi herhalde öyle hatırlıyorum peygemeberimizin dönemindeki insanlardı sanırım gerçekten aklıma budan başka birşey gelmiyor gelirse eğer buraya yazarım
+2 oy
 
Eğer günaha girmeyeceksem peygamberimizin şeklini tarif edemem ama genç mi yoksa orta yaşlımı olduğunu söyleyebilirim
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
öncelikle çevreniz de anladığım kadarıyla peygamberimizin hakkında yanlış düşünenler var, ancak zaten toplumumuzda özellikle son yıllarda ayetleri kabul ederiz ama hadisleri kabul etmeyiz tarzı yaklaşımlar artmıştır. evet zayıf senetlere dayanan bazı bi aç hadis vardır, ancak bunlar zaten hadis kaynaklarında zayıf delil olduğu belirtilerek açıklanmıştır.ayrıca hadis konusunda 1300 yıldan fazla olmak üzere binlerce alimin ve hatta bugün diyanetin çok ciddi araştırmaları var. yani hadislere yanlış demek kesinlikle doğru değil. önce bunu anlatmak istedim.
şimdi yoruma geleyim, zaten peygameberimizin açıkladığı konuda size benim bahsettiğim konuyla alakalı,yani o da aynı benzer şeyi söylüyor benim nasihatlerim önemlidir ben hak olanı getirdim demiş, anladığım bu.yani çevrenizde inanç noktasında eksikleri olan insanlar var, açıkçası hepimizdede  noksanlık mevcuttur. ancak Allah c.c peygambere kesin itaati emrediyor.
Resûl size ne verdiyse onu alın! Size neyi yasakladıysa ondan da kaçının ve Allâh’tan korkun! Çünkü Allâh’ın azâbı şiddetlidir.” (el-Haşr, 7)
“Ey îmân edenler! Allâh’a itâat edin ve Peygamber’e itâat edin ki amellerinizi boşa çıkarmayın!” (Muhammed, 33)
“Kim Allâh’a ve Resûl’e itâat ederse, işte onlar, Allâh’ın kendilerine nîmet verdiği peygamberler, sıddîklar, şehîdler ve sâlihlerle berâberdir. Onlar ne güzel dost(lar)dır.” (en-Nisâ, 69)
Bilmediler mi ki, kim Allâh’a ve Resûlü’ne karşı koymaya kalkarsa, ona içinde sü­rekli kalacağı cehennem ateşi vardır. İşte büyük rezillik budur.” (et-Tevbe, 63)
başka ayetler de var ama bunları yeterli görüyorum. VE EN CAN ALICI NOKTA İSE ŞU AYETTİR.
“Eğer Muhammed bazı sözler  uydurup bize iftira edecek olsaydı, onun şah damarını koparırdım. Sizden kimse de buna mani olamazdı. Şüphesiz o müttakiler için bir irşaddır.” (Hakka, 69/44-48)
 Yoruma geçelim peygamberimizin anlattığı şeyler, çevrenizdeki insanlarda eksik olan şeyler, ayrıca rüya sahibi aynı eksikliği kendinde de varsayarak hareket etmelidir. çünki peygamberlerin yalan söylemek gibi durumları olmadığından sözlerini aynen kabul etmek gerekiyor.
sizin açınızdan da genel olarak rüyaya tabirde bulunayım.
Peygamber Efendimizi görmek gamdan sonra feraha, borçlu ise borcunu ödeyeceğine, tutuklu ise tahliye olunacağına, korkuyor ise emniyete ulaşacağına, sıkıntı ve yokluk içinde ise, hayırlı nimetlerin artmasına, zengin ise parasının ve malinin daha da artacağına, fakir ise ondan kurtulacağına, hasta ise iyileşeceğine delalet eder.     Hidâyete sebeptir.Hazreti Muhammed (sav) rahmet ve bereketin sembolüdür. Rüyayı gören muhakkak ki her türlü keder ve sıkıntıdan kurtulur. Üzerinde çalıştığı işten hayır görür.Allah’ın rahmetine vesîledir. Hayra vesiledir,  Ebedî devlettir.Sevgi ve muhabbete sebeptir.Zâhid (gören) olurTakva sahibi olu  Dünyâ sıkıntılarından kurtulur.Bütün işleri kendisine kolay gelir.  Sabır sahibi olur.Tahammül ederTevekkül sahibi olur.  Kanaatkar olur.Varlığa sevinmez, yokluğa üzülmez.İbâdetlerden haz alır Amellerin sırrına vâkıf olur.  Duâsı makbûl bir kişi olur.  Allah (c.c.)’ya teslimiyeti artar.Amellerinin sevabı kat kat olur.En uzun ömürlü insanların yaptığı ibadetler kadar sevap alır. Sünnet-i seniyye üzerine yaşar.Yüzü nurlanır.  Ahlakı ve huyu güzel olur. Allah dostları onu sever.Melekler ona aşık olur.Son nefesinde Peygamber (s.a.v.) Efendimiz Hazretleri’ni zâhiren görür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
peygamberde genç olmasından çok ne dediği daha önemli olduğundan, yaşına çok takılmıyorum. sözleri çok önem arzeder.
+2 oy
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
Rüyamı yorumladığınız için teşekkür ederim.ben rüya başlığını peygamberimizi gördüm diye attım ama aynı rüya içinde başka olaylarda yaşadım kademeli olarak ve en sonunda peygamberimizi gördüm bunda bir hikmet varmıdır diğer yaşamış olduğum durumlarıda merak ediyorum.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
okul, öğretmen, anlatmak, dnleyici, bunlar bilgi ihtiyacına veya bilgi almaya helede peygamberimiz nasihat dinlemeye gerek duyulduğunu anlatır. peygamberimizde öğretmendir. sahabileride peygamber okulunun talebeleridir. yani rüya anlattığım yorumu değiştirmiyor önceki kısım sonraki kısmı destekliyor her şekilde bu rüya uyarıcıdır dinlenmesi faydanıza olacaktır.
+2 oy
 
Merhaba alcn:-) mustafaharputi bey yorumlamış benim yorumlamama gerek olmadan, hem ben bu kadar ayrıntılı ve açıklayıcı bir şekilde yorumlayamazdım çünkü bu kadar islami rüya ilmine sahip değilim ben daha çok hissiyatımla bir şeyler yazmaya çalışıyorum ,ama ruyana yapılan bu yorum da bence gayet sağlıklı ,ve inan bu rüya beni aşar diyebilirim :-) ayrıca düşündüğün gibi uzman bir yorumcu değilim daha yeniyim yorumcu olarak  yine de benim ismimi verip rüyanı yazman beni mutlu etti yorumlayamadığım için üzgünüm:-(
+2 oy
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
bunu düşünemedim kusura bakmayın özürdilerim.yardımcı olamasanızda olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.
+3 oy
 
Lütfen özür dilemeyin, özür dileyeceğiniz bir şey yokki :-) elimden geldiğince ruyalarınızı yorumlamaya çalışırım :-) ama bu gibi uzun ve detaylı rüyaları yorumlamakta güçlük çekiyorum bu yüzden yanlış da yorumlamak istemiyorum bu yüzden,benim rüyalarıma da bakarsanız anlarsınız kendi rüyalarımı sizin ki kadar zor olmasa da yorumlayamıyorum bile:-) iyi günler diliyorum:-)
+2 oy
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
Öncelikle yorumunuz için teşekkürederim.ben bu aralar vesvese hastalığına yakalandım ve ramazanda abdest alırken boğazıma su kaçtımı kaçmadımı diye ikilem içindeydim birkaç yere sorduğumda orucunuz bozulmaz denildiği halde ben 1 gün kaza orucu tuttum zaten bu orucu tuttuğum günün hemen ertesinde gördüm bu rüyayı.ve birde yemin keffareti,ben vesvese ile mücadele ederken durduk yere geçmişte bir konuda yemin ettiğimedair düşünce geliyordu halbuki etmemiş olabilirim ve yine biryere sorduğumda ortada yemin yok dendi yani yemin keffareti ödemeniz gerekmez diye.ama ben bugün yeminkeffareti orucu tutmaya başladım belkide etmemiş olduğum halde.namza gelince çok şükür sünneti ve farzları kaçırmadan kılıyorum,bunu söylememe gerek varmı bilemedim ama.ve gerçektende dediğiniz gibi akrabam dediğimin bende peygamberimiz olduğunu düşünüyordum ama hadi ordan okadarda değil diyordum. tekrar teşekkür ederim.
+2 oy
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
Amacım sizi yargılamak değil ama sedece bilginiz olması açısından söylüyorum okulda sınıf,sıra arkadaşlarım kardeşlerim değildi ben 2 sene önce liseyi bitirdim,sınıf arkadaşlarımdı.ve ben günde çok sayıda salavat getiriyorum bunlar kabul görmemiş olabilirmi ?.
+3 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Vesvese ile ilgili sıkıntınız var ise zaten rüyanızda bulutsular ile vesvese verenleri görüyorsunuz.Sürekli doğru söyleneni yanlışlıyorlar.Efendimiz bu sıkıntınızdan birincisi takmayarak,ikincisi izaten yaptığınız günlük rutin badete devam ederek,üçüncüsü de bol salavat okuyarak ,onların sizin üzerinizde ki tesirinin kalkacağını söylemiş.

Yakında Allah'ın izni ile kurtulursunuz.
+2 oy
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
Çok teşekkür ederim sizi yargılayacak birşey söyledi isem kusuruma bakmayın rüyamı yazarken unutmayım diye hızlıca yazdım ve sınıf arkadaşlarım hakkında bilgi vermedim oyüzden yukarıdaki düşüncemde bunu belirttim eğer sizin yorumunuza bir yargılam, saygısızlık,güvenmezlik olduğunu düşünuyorsanız lütfen düsünmeyin sedece belirtmediğim detayı size söylemek istemiştim kusura bakmayın.
+3 oy
 
Sizlerin yorumlarına çok hayran oluyurum.dediniz ya hani küçük kardeşiniz eğitime kabul edilmiş diye benim kardeşim sağlık meslekte okuyor hemşire olmak için belli bir puanı olması lazımmış benden dua etmemi istedi senin duan kabul olur diye.şimdi hemşireliğe kabul edilmişmidir bu son srum rahatsızlık verdiğim için özür diliyorum kusuruma bakmayın hakkınızi helal edin.
+3 oy
 
Yani şimdi rüyamdaki bulutsuları veya bulutları şeytanın bana verdiği bir vesvese olarakmı değerlendirmem lazım.ve vesvese hastalığına yakalandığım çinmi bu rüyayı gördüm. siden anladığım peygamberimiz(s.a.v) artık vesveselere kulak asmamamımı istiyor durumu böylemi anlamalıyım
+3 oy
 
Sonbirşey daha söyleyim ben bu rüyayı görmeden birgün veya iki gün önce vesvese hakkında vesvese yapmayımdiye Allah"a içimden rüya ile bir yol göster diye içimden geçirmiştim.çünkü bi hak yeme olayı vardı çok sıkıntı etmiştim rüyamda,ve yorumunda hak yeme ihtimali olmadığını öğrenmiştim belki yine rüyam yol gösterir diye demiştim.hayırlısı.sizden de Allah razı olsun siz benim sıkıntılarımı gideriyorsunuz bu dünyada Allah'da ahirette sizin sıkıntınızı gidersin(Amin)
+3 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Bu tür bir niyet ile rüya gördüyseniz kesinlikle size yol gösterilmiş.Bu sıkıntınızdan;

Birincisi kulak asmayarak.Yani vesvese geldiğinde her ne yapmanı istiyorsa yapmayın,eksik/fazla her ne ise o anki durum o şekli ile devam edin  derlerdi büyükler.
İkincisi ise aksatmadan rutin ibadete devam.Birinci madde ile birlikte düünürseniz kıldım mı,kılmadım mı,yaptım mı yapmadım mı değil nerede kaldıysanız ordan devam.
Sonuncusu bu tür düşünceler geldiğinde salavat getirmek.

Allah'ın izni ile kurtulursunuz.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hazreti peygamber sunnetine uymanizi istiyor bu ruyaya yaptigim yorumum gecerlidir, istigfar ruyasi ile baglantilidir. Dedigim gibi peygamberin sunneti ile amel etmeniz gerekiyor.
+1 oy
 
Ben teşekkür ederim asıl siz kusura bakmayın, bu arada baya geçmiş ama ben uzun suredir sitede aktif değilim bu yüzden cevap yazmamisim umarım anlarsınız Allah'a emanet olun ve dilerim su an bir vesvese sorununuz yoktur varsa sifa dilerim Allah'tan...

İlgili rüyalar

+12 oy
14 yorum 598 okuma
Adams 26 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 336 okuma
Zerya 28 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Zerya Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 133 okuma
21 Aralık 2017 Rüya kategorisinde Erol O.   yazdı
+3 oy
2 yorum 165 okuma
65murat 6 Şubat 2020 Rüya kategorisinde 65murat Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 333 okuma
alcn 30 Kasım 2021 Rüya kategorisinde alcn Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+12 oy
3 yorum 369 okuma
13 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Rana   1 2 yazdı
+8 oy
2 yorum 184 okuma
Tuçe 13 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Tuçe Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
10 yorum 426 okuma
Muhammed112 8 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Muhammed112 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 93 okuma
27 Kasım 2018 Rüya kategorisinde Emre   3 17 19 yazdı
+4 oy
1 yorum 241 okuma
Buse temiz 25 Mart 2020 Tabir kategorisinde Buse temiz Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 149 okuma
Rumeysa ı 30 Nisan 2020 Tabir kategorisinde Rumeysa ı Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 169 okuma
19 Temmuz 2018 Rüya kategorisinde nevin   3 3 yazdı
+6 oy
1 yorum 188 okuma
25 Mayıs 2018 Rüya kategorisinde Yasin   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

399 Aktif
0 Üye ve 399 misafir
Bugün : 20612
Dün : 23857
Toplam : 48078919
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...