Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+28 oy
29.2k okuma
mustafaharputi İstihare kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
istiharenin en önemli rengidir, ve olumlu, hayırlı olduğuna delalet eder.yani o işin güzel sonuçlanacağını gösterir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

29 Yorum

+19 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Belki olmadigi da hayirlidir hz peygamber bir isin olmasi halinde hayirli olup olmadigina bakilmasi icin istihareye izin vermistir. Ama bir isin olup olmayacagi ile ilgili bi aciklamasi yoktur. Yani biz bir is olacskmi olmayacak mi diye bakiyoruz. Bende oyleyim. Ama bu dogru istihare degil. Istihare kaderi aciklayamaz onu sadece allah bilir. Istiharede ornegin bir kizla veya erkekle evlilik yapilacaksa. Evlenilmesi halinde hayirli olurmu diye istihare yspilir oysa biz direk bu kizla veya erkekle evlenecekmiyiz diye bakiyoruz. Aslinda bizim yaptigimizda bir hata var. Istihare evlenecek insani bize soylemez. O insanla evlenmeye karar verirsek yani anlasirsak hayirlimi hayirsizmi olur buna isaret verir.
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Ben üniversite sınavı için kazanıp kazanmayacagima bakmak için yattım ve cikti
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayirli olsun
 
Kazandınmı
- Rüyazede (1.2k puan)  
Hayirlisi
Adem6734 Rüyazede (1.8k puan)  

 

Merhaba.. benim için çok önemli olan bu rüyamı yorumlarsanız çok memnun olurum: Gerçek hayatta bir kadınla tanıştım, daha önce evlilik yapmış ve boşanmış biri bu. Bu kadın benim için hayırlı biri midir diye birçok kez istihare namazı kıldım, birçoğunda rüya görmedim ama biraz hayırlı olduğunu hissediyorum gibi sanki. Sadece 2 kez rüya gördüm ve istihare rüyam şu şekilde: Rüyamda dışarıda, aydınlık bir ortamdayız, bir çok kişi o kadınla zina etmek için geliyor ve bir çok kişi o kadınla zina ediyordu. İkinci rüyamda ise, o kadının benden gizlediği bir erkek çocuğu var. Böyle bir durumu, benden gizlediği için çok kızıyordum, neden bana önceden söylemedi diye çok kızıyordum, çok kırılmıştım.
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Siz Üveys zikri yapın günde beş vakit bir ay boyunca o zaman inşaallah gerçeği görürsünüz
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kafandaki şüphelerden kurtul rüyaların zihninde şüphelerin olduğunu ve rüyana yansıdığını gösterebilir kadını tanıman yada araştırman istihareden çok daha elzemdir.
+14 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Hayırlı demek ama bazen ben yatarım ıstihareye yeşil görürüm ama gel gör o iş tam tersi cikar
+8 oy
 
Ben  sevdigim kisi benim icin hayirliysa  bana rabbim  hayirli  bir  renk goster dedim  yesil ve  ardi ardina  ruya  gördum
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
yeşil hayırlı olsada nesnelerede bakmak lazım.
+15 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil Görmek;
çok hayırlı bir rüya olup, hayırlara ve güzel gelişmelere işaret eder, huzur, sessizlik, sakinliğe delalettir..
İstihare insanın arınmış bir ruh ve temiz kalp ile Allah'tan yardım istemesi, kendisine olacaklar hakkında yardım dilemesidir.
+16 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İstiharede Yeşil Görmek, Manası itibari ile Allah'tan hayır talep etmek demektir. Yani istiharede görülen bir işin iyi mi, kötü mü olduğunu, anlamak için Allah'tan dilemek ve istemektir. İnsanın başına gelecek hadiselerin, Allah bildirmedikçe bilinemeyeceğini öğreten İslam dini, bu konuda Allah'tan hayır umduğumuzu ve hayırlı olana gönlümüzü yatıştırması için dua ederiz. Bundan sonrası Allah'a tevekküldür. Hadis-i şerifte istihare de evleneceğiniz kişiyi rüyada görmek için en güzel yol istihare rüyasıdır. İstihare eden kimse zarar görmez, istihare eden pişmanlık duymaz, istihare Peygamberimizin bir sünnetidir. Ümmetine tavsiye ettiği bir dua ve ibadet şeklidir. İstihare gerçeği üzerinde medyada anlatılan Erbakan'ın kızı İstihare rüyası sayesinde evleneceği kişiyi rüyasında görmüş ve bir gün ABD seyahatinde uçağa bindiğinde bu kişiyle karşılaştığını ve çok şaşırdığını ve daha sonrada evlendiklerini anlatmıştır. Esasen bu gibi hayati konularda evlenmeden önce birkaç defa istihare etmeli, Hak Teala'ya sığınmalıdır. Nefsin ve kötü kimselerin araya girmesinden koruması için, Allah'a yalvarmalıdır. Hadis-i şerifte der ki, sen sorunu sor Allah sana bir şekilde cevabı verecektir. Şayet 7 gece usulüne uygun istihare yapılmasına rağmen görmüyorsa ya konuya tam vakıf olmuyordur, ya da henüz sorunun cevabını görmek sizin için hayırlı değildir. Bunu uyumadan önce defalarca tekrarlayın, içten niyet edin ve öyle uykuya geçin.
+16 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İstihare Namazı Kılındıktan Sonra Peygamberimizden (a.s.m.) Rivayet Edilen Şu Dua Okunur;

"Allah'ım, bu işimi hakkımda hayırlı olacağını yalnız Sen bildiğin için bana doğrusunu göstermeni niyaz ediyorum. Senin sonsuz kudretine iltica ediyor, yardım bekliyorum. Yüce lütfundan ihsan etmeni istiyorum. Muhakkak Senin her şeye gücün yeter, ben ise hiçbir şeye güç yetiremem. Sen her şeyi bilirsin, ben ise hiçbir şey bilmem. Sen bütün gaybları bilirsin, Allah'ım, bu iş benim dinim, yaşayışım, işimin akıbeti, dünyam ve ahiretim hakkımda hayırlı ise bunu bana nasip eyle. Sonra bunda benim için feyiz ve bereket vücuda getir. Şayet bu iş benim dinim, yaşayışım, işimin akıbeti, dünyam ve ahiretim hakkında hayırlı değilse, bunu benden, beni bundan vazgeçir. Bu hususta gönlümde bir meyil bırakma. Benim için hayırlısı ne ise onu kolaylaştır. Sonra da beni takdir buyurduğun bu hayırla hoşnut eyle."
+16 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Her rengin bir anlamı vardır; İstiharede Yeşil Görmek, görülen renk temiz ve güzelse anlamı da o kadar iyiye yorulur. Beyaz renk, ferahlık ve mutluluğa, sarı renk hastalığa, mavi renk, ümide, yeşil renk dinin kuvvetine, kırmızı renk aşka ve sevdaya, pembe renk genç kızlığa ve ümide, mor renk şüpheye, siyah renk mutsuzluğa, kahverengi uzun yolculuğa işarettir. Renklerle görülecek rüya, rüyanın şekline ve rengine göre bu maddelere dayanılarak yorumlanır. Daha sonra kişinin isteğine bırakmak gerekir.

Namazı kılınıp, duası yapılan, istihare rüyasında beyaz yada yeşil renkleri görmek hayra, yani kişinin istiharede kendisi için niyet ettiği şeyin hayırlı olduğuna delalet etmiştir. Siyah yada kırmızı renkler görmek ise şerre alamettir, yani kişinin istiharede kendisi için niyet ettiği şeyin kendisi hakkında hayırsız olduğunu gösterir. Eğer kişi 7 gün boyunca Rüya görmez ise kişinin kalbine bırakılır.
+15 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İstiharede Yeşil Görmek, görülen renk temiz ve güzelse anlamı da o kadar iyiye yorulur. Beyaz renk, ferahlık ve mutluluğa, sarı renk hastalığa, mavi renk, ümide, yeşil renk dinin kuvvetine, kırmızı renk aşka ve sevdaya, pembe renk genç kızlığa ve ümide, mor renk şüpheye, siyah renk mutsuzluğa, kahverengi uzun yolculuğa işarettir. Renklerle görülecek rüya, rüyanın şekline ve rengine göre bu maddelere dayanılarak yorumlanır. Daha sonra kişinin isteğine bırakmak gerekir.
+15 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İstiharede Yeşil Görmek; Rüyada renk görmenin bazı alimler tarafından bir bağlayıcılığı olmadığı söylense de, yine de görünen renkleri yorumlayan alimlerde olmuştur. Buna göre her rengin bir anlamı vardır İstiharede Yeşil Görmek, görünen renk temiz ve güzelse anlamı da o kadar iyiye yorulur. Yeşil renk dinin kuvvetine, Beyaz renk, ferahlık ve mutluluğa, pembe renk genç kızlığa ve ümide, sarı renk, hastalığa, mavi renk, ümide, mor renk şüpheye, kırmızı renk aşka ve sevdaya, kahverengi uzun yolculuğa, siyah renk mutsuzluğa, işarettir. Renklerle görülen rüya, rüyanın şekline ve rengine göre bu maddelere dayanılarak yorumlanır.
+12 oy
 
İstşhareye yattım boşanmak istiyorum
Rüyamda yeşil taze fasulye pişiriyordum içine domates doğramak istedim yemeğin ama domates yoktu sonra oğlum domates verdi doğrayım diye yemeği de kaynanamın evinde yapıyordum
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
birilerinden destek alman lazım boşanman hayır görünmüyor gibi
+13 oy
Yasinhatice Rüyazede (1.2k puan)  
Selamün aleyküm ben istihareye yattim ama çocuğum olucakmi olmayacakmi diye haşa çocuğun hayirlimi hayirsizmi diye yatmadım yatilmazda ama çocuğum olucakmi diye yattım ama rüyada yem yeşil orman gördüm ve beyazda birşey gördüm ama onu tam hatırlamıyorum ne anlama geliyor acaba aciklarmisn lütfen
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
rüyan hayırlıdır ama çocuğun olacağına dair işaret vermemiş belirsiz.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
aslında çocuğun olup olmayacağınında net bilgisini vermeyebilir. ama rüyan hayırlı görünüyor  yani sonuç ne olursa olsun. rüyandaki işaret olumludur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
istihare olacakmı olmayacakmı diye yapılmaz zaten. bu kaderi sorgulamak olur. olduğu takdirde yada olmadığı takdirde hayırlımı hayırsız mı olacak diye yapılır.
+13 oy
 
Merhaba ben Dün gece istihareye yattım ve biri masadaki tabağa yeşil sağlam güzel bir tane salatalık koydu. Ne anlama geliyor acaba çok merak ediyorum teşekkür ederim
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
kısa süre iyi ama sonrasını allah bilir.
 
Hocam ben çocuğum olacak mı olmayacak mı istihareye yattım yem yeşil kumaşın üstünde kundağa sarılı bebek vardı bana bakıyordu anlamını açıklar mısınız
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bilinçaltında çocuk isteğin devreye girmemişse hayırlıdır
+11 oy
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
İstihare rüyasında yeşil renk görmek niyet edilen işin hayırlı olacağını gösteren semboldür. Yeşil rengin anlamı bolluk, huzur, sağlık, mutluluk, anlamlarını ifade eder. Tabi gördüğümüz renk ne kadar güzel ve temiz ise ona göre de değerlendirilir.
+9 oy
 
İstihare rüyamda sevdiğim insanı ejderha olarak hemde yeşil ejderha olarak gördüm bir sıkıntı içindeydim beni o sıkıntılı süreçten sırtına alarak uçurarak uzaklaştırdı sonrasında ertesi gün bir daha istihare namazı kıldım duamı ettim o gece de yemyeşil bir futbol sahası gördüm yalnızca ben varım ve stad alabildiğine canlı yeşildi
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ejderha güçlü kuvvetli kişileri işaret eder. ayrıca cüsseli bir gövdeli insana ama içide tam tersi kibar insana yorarım. yeşil hayırlıdır
+9 oy
 
Bir kişinin benim için hayırlı olup olmadığını anlamak için istihareye yattım. Rüyamda yeşil bi tabela tarzı bişey asılıktı ve üstünde tik işaretine benzer bi işaret vardı tabela o işaret hariç yemyeşildi sizce o kişi benim için hayırlı mı?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeşil hayırlıdır
+8 oy
 
Merhaba hakkımda bir işin hayırlı olup olmadığını anlamak için istiareye yattım ve rüyamda uzun yeşil bir yol ve zil zakli çeşitli renklerde oluşan bir kestirme yol gördüm yani iki yoldan oluşuyordu rüyanın anlamı nedir ?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
uzun sürecek olan daha hayırlı hedefin neyse ondan şaşma
 
Kestirme yol peki ?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
zorlu olacak belki zikzaklar yolu daada uzatır ama her iki yoldada hayır vardır
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
zikzaklı bir yol risktir. nereye çıkacağı belli olmaz renklerde karışık zaten. ama önünde düz yol ve yeşil renk var düz yol her zaman doğruluktur.
+7 oy
 
İstihareye yattığım da rüya içinde rüya gördüm. Yeşil kocaman parlak ışıklı bir kalp asılıydı şehir merkezinde. Sonra uyandım annemin yanına gidip anne yeşil kalp gördüm istihare namazında dedim ve o sıra tekrar gercekten uyandım. Böyle iç içe bir rüyaydı.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyan çok güzel ancak annenlle diyaloğun bilinçaltı gösteriyor.
+6 oy
 
Teşekkür ederim yanıtınız için. Yani bilinçaltı dediniz ya onun için istihare tam sayılmıyor mu bilinçaltı diye geçtiği için
+5 oy
 
Bu ara eskiden platonik sevdiğim kişi aklıma çok geliyor. Geçen gün de rüyamda o sevdiğim çocuğun memleketinde tek taş yüzük alıp taktığımı gördüm. Ama o çocuk rüyamda hiç yoktu. Bu rüyanın anlamı nedir? Bir şeye mi işarettir acaba?
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sadece bilinçaltı değil aynı zamanda bilinçli kısımda var annenle olan diyalogda  şartlandığının bilincindedir zihnin, muhtemelen derin uykuda değilsin rüya esnasında,  uykunun ilk evrelerinde görmüş olabilirsin.
+6 oy
 
merhaba...benim.icin biri istihare yatmis...evlenicrgim kisinin benim icin hayirli.olup olmayacagi icin ve koyu yesil.gormus...koyu yesilin anlami nedir
+5 oy
 
Üniversite Sınavı için istihare namazı kıldım ama anlamadım kuzenime istihare namazı kılmasını istedim bir hafta sonra beni aradı ve bol  yeşilli Bahçe gördüğünü söyledi bunun anlamı nedir hayıra delalet eder mi
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
istihareyi kendin yapman gerekir başkası yaparsa bilinçaltı rüya ve mesaj karışır dolayısı ilede yorumu da karışır.
+3 oy
Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
@vetre Merhaba. Ruyamda evin icinde beyaz bir güvercin var. Ben odaya girince annem gulümseyerek bana gösteriyor. Ben kanepeye oturuyorum. Oturunca avizenin ustunden kalkip gelip benim sol omuzuma konuyor. Ben de o beyaz güvercine bakıp olmasini temenni ettigim,istedigim bir arzumu söylüyorum. ( Özel hayatimla alakali sıkıntili bir durumum var da efendim) yorumunu yaparsaniz çok sevinirim
+3 oy
Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)  

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

436 Aktif
2 Üye ve 434 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9854
Dün : 23857
Toplam : 48068195
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...