Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
266 okuma
Tabir kategorisinde  
Salam Aleykum. 17 yawindayim ve evli deyilim. Ruyamda ben, annem, halam ve 3 dindar kadin vardi. Bu kadinlar bana sana yakinda cok iyi bir kismet cikacak sakin hayir deme deye nasihat ediyorlardi. Bu kismetin benim icin cok iyi hayirli bir ew olacagini soyluyorlardi. Ben ise istemediyimi , daha evlenmeyi duwunmediyimi soyluyordum.Onlarda bana kiziyor, bak bu sana Allahdan gelen birwey bizi dinle diyorlardi. Annemle halamda kenarda sessizce durmuw bakiyorlardi. Daha sonra uyandim ve ertesi gun ruyamda halamin oglunu gordum. Bana ben senle evlenmek istiyorum diyordu. Hele bana bak dun sana o dindar kadinlarda soylemiwdi sakin hayir deme diye. O kismet benim diyordu. Ve saygili yorumcu o gunden sonra ben halamin oglunu her gun ruyamda gormeye bawladim. Hala goruyorum. Hep ruyamda beni sevdiyini soyluyor. (Guzel yorumcu ben halamin ogluna gercek hayatda awik deyilim. Hep bir akrabam olarak gordum. Bu gorduyum ruyalarda birden bire bawladi. Yani gercek hayatin bir katkisi olmadi. Nasi soylesem bilinc alti falan deyil. Aniden hic biwey olmadan bu ruyalari gormeye bawladim. Lutfen bana yardim edin. Halamin oglu neden durup durup benim ruyama giriryor bana boyle weyler soyluyor? Wimdiden Allah razi olsun)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gerçek hayatta sizi seviyor mu halanınızın oğlu

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

0 oy
 
6-7 aydir gormuyorum. O yuzden benim hakkimda ne duwunduyunu bilmiyorum. Lutfen yardim edin. Beni seviyor ola bilirmi? Zaten kendisi komwumuz. Ama buna ramen o ne ben onlara giden deyilim nede o bize oyle gelmez. Sadece biwey lazim oldugunda gelir. O zamanda ben diwari cikmam. Kendim kapali oldugum icin biraz zor oluyor öyle giyin diwari cik. Zaten 5 dk geliyor. Onun icin cikmayi önemli bulmuyorum. Yardiminiza ihtiyacim var. Lutfen
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu rüya gerçekle yakın duruyor.  gerçekleşme ihtimali vardır. ancak sanki büyü alametide var gibi birden bire ve sık sık rüyanıza girmesi büyü ihtimalinide artırıyor ayetel kürsi, felak ve nas okuyun bol bol belli olur. tabi bunu bir ihtimal olarak söylüyorum, büyü olmayadabilir. büyünün de böyle etkileri olabiliyor.
0 oy
 
Efendim buyu kim tarafindan oluyoki. Yani halam tarafindan ola bilirmi? Ben bu ruyalari gordukden sonra halam her bize geldiyinde acikca soylemesede iwte beni ogluna almak istediyini belirtiyordu. Biz dindar bir aile oldugumuz icin zaten halam biliyor beni onlara vermezler diye. Bide bi ruya gormuwdum. Benim ruyamda annem bana ruya anlatiyordu. Diyordiki bana kizim ben ruyamda gordum bi yawli kadin vardi o bana sordu iwte kizinin ruyanda gorduyu erkek sariwin mavi gozlu deyilmi diye ( halamin oglu gercekdede öyle) annemde evet demiw. Kadinda ha iwte evet o senin kizinin evlenecegi erkek. Bawka birini duwunmeyin, icinizi ferah tutun demiw. Umarim anlata bilmiwimdir ben ruya goruyorum ruyamda annem bana ruya anlatiyor. Buna benzer ruyalar cok goruyorum. Ruyalarimin cogundada halamin oglu namaz kilmak istiyor. Size anlatarak cok rahatliyorum. Umarim bawiniz agritmadim
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
büyü olduğunu sadece bir tahmin olarak belirttim. çünkü büyü yapılan birinin belirtilerini veriyordu rüyalarınız ama dediğim gibi sadece bir tahmin, doğrusunu allah bilir. çünkü bu aniden birdenbire rüyalara girme olayları büyü faktörlerinin içinde yer alıyor. o yüzden böyle bir tahminde bulundum.
 
Cok tewekkur ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
açıkçası kaderde olabilir ama dediğim gibi doğrusunu allah bilir. ama bu rüya ciddi belirtiler veriyor. tabi bilinçaltınızda halanızın oğlunu düşünmediğinizi söylediğiniz için bu kanıya vardım.

İlgili rüyalar

+2 oy
3 yorum 139 okuma
1 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Meryem   1 yazdı
+5 oy
6 yorum 197 okuma
Zeyneb 13 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 137 okuma
Zeyneb 24 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 253 okuma
Zeyneb 23 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 392 okuma
SSDGN 12 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 322 okuma
SSDGN 11 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 268 okuma
Seçilmiş 13 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Seçilmiş Rüyakar (2.7k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 145 okuma
Kader12345 5 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Kader12345 Rüyakar (4.1k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 135 okuma
Ramazan2632 29 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Ramazan2632 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 245 okuma
Mirac 19 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 214 okuma
17 Mayıs 2018 Rüya kategorisinde Mm   yazdı
+4 oy
1 yorum 226 okuma
24 Nisan 2018 Rüya kategorisinde beyza   2 2 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
1 Üye ve 424 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15260
Dün : 23857
Toplam : 48073588
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...