Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
302 okuma
Hope Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (7.5k puan)  
Rüyamda daha önce yüz yüze görüşmediğim ama tanıdığım insanlarla tatile gittik. Ve denizde dalış yaptık. Kardeşim ben ve tatile geldiğimiz kadın ile( bu kadın ile de daha önce yüz yüze görüşmedim. Ama tanıyorum. Ve çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.) (Ben ve kardeşim de kızız.) Deniz inanılmaz güzeldi. Denizin dibinde yürüdüğümüzü gördüm. Oksijen tüpü falan yoktu ama nefes almada sorun yaşamıyorduk. Yerde rengarenk taşlar vardı. Daha sonra kafamı kaldırdığımda çok derin olduğunu ve nasıl çıkacağımı düşündüm. Bir süre daha yerdeki taşlara baktık, yürüdük, çok güzel olduğunu düşündüm. Daha sonra güçlü bir hamleyle yukarı doğru yüzmeye başladım. Burda gerçekten suyu hissettim. Kendim ve o kadın bikini giymiştik. Bu arada kadın normalde çok dindar ve tesettürlü. Ama sadece denizde bikiniliydi. Çıkınca tekrar tesettür kıyafetlerini giydi. Normal hayatta açık olmama rağmen galiba rüyada bende tesettürlüydüm. Daha sonra 3 ümüz ve birde anneannem bir evdeydik. Anneannemin küçük bir çocukla ilgilendiğini hatırlıyorum. (O bayanın bir erkek bebeği var muhtemelen odur. Ve anneannem ile bayan hiçbir şekilde tanışmıyorlar hatta birbirinin varlığından bile haberleri yok) Ev baya geniş ve güzel bir evdi. Daha sonra o kadınla bir şeyler konuştuk. Onlar hiiiç hissettirmesede ben kendimi fazlalık gibi hissediyordum. Ama bu his eve gelince başladı. Daha sonra yukarı çıkıp duşa girdim. Çıktıktan sonra kız kardeşime gelmesemiydik acaba ben kendimi biraz fazlalık gibi hissettim dedim. Kardeşim ise yoo ben hiç öyle hissetmedim dedi. Ki normal hayatta o bu tarz konularda daha pimpiriklidir. Sonrasında aşağı indim. Anneannemle kadının yanına ve saate baktım. Daha öğlen 12.30 gibi bir şeydi. Ve çok erken olduğunu düşündüm. Denizde daha fazla kalabilirdik falan diye. Ama kimseye bir şey söylemedim. Sonrasında rüya bitti ve uyandım galiba.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+6 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Rüyada deniz güç simgesidir. Deniz altında yürüdüğünüzü görmeniz ise yaşam kalitenizin gün geçtikçe iyi olacağı anlamına gelir. Yaşam kontrolünüzün kendi elinizde olduğunu gösterir.

Sormak istediğiniz başka detay varsa aşağıya yazabilirsiniz.

Sevgiler,
+1 oy
Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)  
Aslında şu aralar kontrolün elimden kaydığını hissediyorum. Aynı zamanda beni strese sokan, sonucunu kestiremediğim ama bundan sonraki hayatımı şekillendirecek bir haber beklediğim bir dönemdeyim. Bu rüya daha çok benim şu anki psikolojimle mi ilgilidir. Yoksa kısa zaman sonra öğreneceğim haberle yani olacaklarla mı ilgilidir. Teşekkür ederimm:))
Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)  
Tabiki seçerim. Tekrar teşekkür ederim:))
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Rica ederim :) Güzel haberlerinizi bekliyorum.
+1 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Ben gelecek haberin iyi olacağını hissettim. Beğendiyseniz tik işaretini seçer mısınız? Sevgiler
+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Denizle ilgili görülen rüyalar genellikle algılarımızla alakalıdır. Burada algılarınızı bir kontrol edelim. Normalde kapalı olan bir kadının derinlerinde, suyun içinde aslında açık görüşlü, algısı geniş ve derin olduğunu görüyoruz. Sizin de öyle.

Ve derinlere indikçe görüşünüz net, değişmiyor. Güzellikleri görebiliyorsunuz. Hatta burada ekstra araçlara da gerek duymuyorsunuz. Yani her zaman içinizdeki o güzel sesi dinleyin, zihinsel yanılgı ve bulanıklık veren şeyleri değil.

Bu durum biraz sizi etkilemiş. Anneanne de burada üst bilinciniz olabilir çünkü onun evindesiniz. Saat erken çünkü daha gençsiniz ve bu algısal yolculuğunuz daha yeni başlıyor.

Bence harika bir rüya. Başka rüyalarında da bu tür şeyler çıkacaktır.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rica ederim.
+1 oy
Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)  
Yorumladığınız için teşekkür ederim. Benim farkedemediğim bir sürü ayrıntı varmış. Yorumunuzu okurken çok şaşırdım bu yüzden:))
+1 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Ama iki yoruma da tik atamıyorsunuz malesef. :) 1 tane seçebiliyorsunuz sadece. Likya da kalsın o yüzden.
+6 oy
Karis Rüya Kurucu (99.1k puan)  
Merhaba,
Ben ruyanizin mesajli mistik bir rüya olduğunu düşünüyorum
Mavi huzurun rengidir o manada rüya zaten gayet olumlu
Ama denizde hatta dipte yüzüyor olmanız farklı bir detay
Ikinizinde rüyada tesettürlü ama denizde bikinili olmaniz,anneanneniz ve erkek bebek bunların hepsi laf olsun diye görülmüş şeyler değil
Siz bu aralar geçmiş ve gelecek arası bağlara,inanç konularına dair sorulara cevap arıyorsunuz gibi,denizin üstü değil altında olmanız ve detayları gormeniz,hissi manada bir uyanış yaşadığınızı düşündürdü bana,su arinmisliktir,güçtür,hep rahatlatabilir,hem bogabilir,derinliktir,başka bir dünyadır size başka bir görüş kapısı yeni bir algı sunulmuş,her şey görüldüğü gibi değildir,şekile takılma denmiş,suda herkes eşit denmiş
Anneanne kuşaktan kucağa geçen enerjiyi ,hayatımızdaki katmayı,ruhsal rehberlerimizi de temsil eder
Kendinizi hesaba çekerken öz muhakemenizi yaparken kendine acımasız davranmayin,biraz rahatlayin ve kendinizi akışa birakin,güzel şeyler olacak
Sevgiler
Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)  
Çok teşekkür ederim Karis. Umarım güzel şeyler olur:))

İlgili rüyalar

+20 oy
1 yorum 173 okuma
Katerima 27 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Katerima Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+16 oy
1 yorum 88 okuma
+6 oy
3 yorum 209 okuma
elifs 5 Aralık 2020 Tabir kategorisinde elifs Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 205 okuma
Laroca 17 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Laroca Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 175 okuma
+6 oy
3 yorum 407 okuma
Yaren1989 20 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 125 okuma
gnc 9 Mart 2022 Tabir kategorisinde gnc Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 163 okuma
Manolyaa 12 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Manolyaa Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+3 oy
6 yorum 209 okuma
~}çu 19 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+15 oy
1 yorum 124 okuma
+10 oy
4 yorum 259 okuma
Yaren1989 29 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 127 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

635 Aktif
0 Üye ve 635 misafir
Bugün : 8534
Dün : 21898
Toplam : 48088706
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...