Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
92 okuma
Rüya kategorisinde  
Rüyamda 2 tane akrep vardı. Biri beyaz ve büyük biri siyah ve küçük.  İkisini benim öldürmem gerekiyormuş.

Ben beyaz ve büyük olanı öldürdüm. Siyah olana çok darbe vurdum ama ölmedi. Hatta bi ara sıçradır ve kolumdan ısırdı küçük ittirdim ve daha fazla ısırmasına izin vermedim. Daha sonra kolumda bir sürü kabarma oldu. Öleceğimi düşünüyordum.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
hmmm , mustafa beyi etiketlemişsiniz :) öncelik onundur.
 
Sadece bir kişi etiketleyebildiğim için etiketledim sizde yorumlayabilirsiniz. Sevinirim. :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
 
En İyi Yorum
Merhabalar değerli okurum,
Rüyanızın İslam'ı açıdan incelediğimde; akrep nefsin terbiyelerini tasavvuf kültüründeki nefis mertebelerini açıklar, ve nefsin ölümü demektir hangi iki nefisten bahsedildiği hakkında size bilgi vereyim ,siyah akrep temsilinde nefsin , nefsi mutmainne esved; temsil ediyor , nedir bu nefsin mertebeleri ve nefsi mutmainne, hiç bir şüphesi kalmamış ve tamamen tatmin olmuş nefis mertebesidir, bu nefis Allah tarafından gelmiş geçmiş her şeye razı olmuş demektir ama akrep şeklinde gözükmesi tehlikelidir küçük de olsa şüphe demektir Allah'a inanmıyor musunuz? Yada tanrının kainatın i nasıl yarattı şüpheniz mı var Allah'a kader ve kazada teslim olamıyor musunuz buradaki kötü nefsi öldürmeniz gerekiyor akrepi öldürmek nefsi öldürmek dir , akrep ise isyanı şirki Allah'a şirk koşmak cinsel isteklere yönelmek kibir ve öfke aile bireylerine isyan neden bana bu aileyi verdi Allah neden başıma bu belayı verdi diyerek Allah'a isyan etmeyi memlun olmamayı ve Allah'a şirk koşmayı temsil eder bu durumda oturup düşünmek nerede eksiklerim var diyerek tartışmak gerekir ,beyaz ise nefsi marziye- ebyaz ise , kulun Allah ve Resulü neden hoşnutluğu razı gelmesi peygamberin sünnetini severek yapmak ve devam ettirmek , akrep hali ise siz size fayda vermeyen işler ile mesgulseniz bu işleri bırakın akrep şüphe dir vesvesedir Allah ile arana giren herşeydir kuruntu kibir ve yüz kızartıcı işler demektir , bunlar ölümü ile kul rahatlar ve Allah'a teslim olur iyi işler yapar sevgili kişi olur anneye babaya hayata isyan etmez ilimlere yönelir bu rüyanın dini açıdan ki yorumu nefsin mertebelerini araştıra bilirsiniz bu konu hakkında konuşa da biliriz işim size emeir vermek seni günahkar demek değil sadece benim dini görüşüm bu şekilde sevgili okurum Doğrusunu Allah bilir .

Kişisel ve sipirituel açıdan yorumum, akrep iç dünyadaki korkuları temsil eder bazen aşırı yaptığımız şeyler vardır çok konuşmak yaş çok yemek yemek yada birini aşırı derecede kıskanmak, bu gibi bedene ruha zarar veren aşırı yapılan akışkanlar dan vazgecmemizi söyler bu rüya, akrep düşmanı da temsil eder size karşı hasetlik besleyenler inde bu rüyadan sonra bol bol dua etmek arınmak aşırı davranışları azaltmak kendimi koruma altına almak ruh ve beden sağlığımıza dikkat etmemiz gerektiğini söyleyen bir rüya öldürmek istemek ve öldürmek için yeltenmek mücadele etmeyi temsil eder siz ısrarlı sin size zarsr veren huy alışkanlık insan yiceyeck içecek bunu fark edecek ve azaltmaya çalışacaksınız ama zor olacak gibi benim kişisel rüya yorumum bu şekilde sevgi ve sağlık ile kalın.


KOLEKSİYONCU (YAŞLI ÇOCUK)
 
Çok çok teşekkür ederim. Aslında şirk değil de namazlarımı çok aksattım ayrıca bazen hayıflanıyorum bu yüzden olabilir teşekkür ederim.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rica ederim

İlgili rüyalar

+9 oy
6 yorum 445 okuma
+3 oy
3 yorum 183 okuma
Rmysmrzfm 16 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Rmysmrzfm Karabasan (134 puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 422 okuma
Ruya.ci 25 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Ruya.ci Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 203 okuma
Niyazi karabaş 10 Nisan 2020 Tabir kategorisinde Niyazi karabaş Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 176 okuma
27 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Serpil   1 2 yazdı
+5 oy
3 yorum 207 okuma
Bubilim 1 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 134 okuma
cemalettin 18 Ekim 2020 Rüya kategorisinde cemalettin Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 113 okuma
Kaanavc1 8 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Kaanavc1 Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 231 okuma
Ruya.ci 29 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Ruya.ci Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 1.1k okuma
nihat17 31 Ekim 2019 Tabir kategorisinde nihat17 Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 107 okuma
Turan 30 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Turan Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 230 okuma
n.coli 19 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde n.coli Rüyakar (2.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

646 Aktif
1 Üye ve 645 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11263
Dün : 21898
Toplam : 48091425
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...