Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
97 okuma
Mezcalito Rüya kategorisinde (-10,690 puan)  
Rüyamda istemeden iki adet farklı bitki çekirdekleri yutuyordum. Hiç tanımadığım bir bitkiden yeşil renkli ve büyüklüğü zeytin kadar olan bir çekirdeği ağzıma aldım ve istemeden yuttum. Sonra başka bir tanımadığım bitkiden aynı büyüklükte beyaz renkli çekirdekler çıktı. Bir tane ağzıma koydum ve istemeden yuttum. Sonra karın bölgeme dokunduğumda ikisinide hissediyordum. Mide bölgeme dokununca iki çekirdek vardı. Yanımda eşim vardı ve onları yutmaman gerekir diyordu. Sonra kusarak çıkartabilirim dedim. Kusmak için bol su içtim ve kusmaya çalıştım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
VAY CANINA:)   ne kada da fantastik ha :) böyle bitki  çekirdekleri yesek ve hiç bir hastalığımız kalmasa değil mi ne  kadar da harika olurdu :) MERHABALAR SEVGİLİ OKURUM BEN DENİZ ÜSTAT SİMUY ALACA İMZAMIN OLDUĞU HER RÜYA YORUMU BANA AİTTİR , İMZASIZ YORUMLAR İSE ÇIRAĞIMA AİTTİR ,

Gel geleim rüyanıza, bu bir şifa rüyasıdır , bedeninizde , hayatınızda , duygularınızda , istemediğin bir takım aksaklık mı var , baş ağrısı gibi yorgunluk ve bitkinlik veya son dönelerde aşırı duygusalsınız eğer bu şekilde ise bir uzmana gözükmekte yarar var , doğal kaynaktan beslenmektir rüyanızın anlamı siz doğal kaynağa bağlanmak istiyyrsunuz BU KAYNAK ALLAH DIR SAF ENERJİ VE İLAHIMIZ bu rüya bunada işaret  aslında son zamanlarda maneviyatınızı boşladınızmı umutsuzluk mu hakim eğer bu şeklde ise çevrenize ayırdığınız zamanı biraz kendinize vermelisiniz , eğer sağlık problemlerim şükürler olsun diyorsanız size küçük bir süpriz yapayım ha ha ha hamile kala bilirsiniz ama bu çoçuklar istenmeyen çoçuk  gibi olucak sanki  eşinizin tepkisine bakılırsak tabi ben kahin değilim , eğer diyelim ki bu şekilde de olmadı yani simgelerin anlamı bitmez anlat anlat dur , çekirdeker sırları da temsil eder siz yanlışlıkla veya dolaylı yoldan üzerine  size ait olmayan ama size yük yapan ik büyük sır mı taşıyorsunuz veya iki büyük olaya şaht oldunuz anlatılmaması gereken ve bu sırları kusmak yani artık size ağır mı geliyor bu sır size yük yapıyorsa boşaltın yani güvenilir birine içinizi dökün eğer rüyanız yok ya bu da değil kimsenin sırrını tutmuyorum derseniz , şifa anlamında yalan yanlış kulaktan dolma bilgiler var aklınızda çekirdek ve eşinizin onları yememe demesi sağlığına dikkat et , yanlış bilgiler seni yönlendirmsin demek istiyor ve eğer iki kişinin hakkına girdiysenz madd manevi özür dileyip hellalik alın derm rüyanızdaki simgelerin genel değerlendirmesi ve kişiye özel analiz bu kadardır yorumun sonuna geldim kendinize güzel bakınız soru sorabilirsiniz.

KOLEKSİYONCU(YAŞLI ÇOCUK)
Mezcalito (-10,690 puan)  
Teşekürler üstat. Ben erkeğim, yani hamilelik durumum yok. Herşeyi yediğim için eşim beni uyarıyor sanırım :), kilolu değilim ancak.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Hay aksi ben bu yorumu bir kadın için yaptım. Bu yüzden hep ikaz ediyorum nick name de belirli değilse isminiz  genelde bana cinsiyetiniz hatırlatın diye :D
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ama güzel bir yorumdu bana göre, çekirdek bir erkek için değişir soy ağacınız geçmişten gelen atalardan gelen karmik birşeyler de olabilir atalarınıza ait bir alışkanlık tezahür etmiş olabilir mesela geçmiş ataniz sigara içiyordu bu da genetik olarak size geçti sizde içiyorsunuz ve burada eşiniz sizi uyarıyor bazı alışkanlıkları bırakmam gerektiğine dair
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Diğer değindiğim şeyler ise de geçerli hamilelik hariç:D
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Hayatınızda göz ardı ettiğiniz iki önemli konu tekrar dan karşınıza da çıka bilir .

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 59 okuma
bbusraa 28 Ekim 2023 Rüya kategorisinde bbusraa (-7,242 puan)   yazdı
+1 oy
7 yorum 172 okuma
vetre 24 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 121 okuma
n.coli 12 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde n.coli Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 313 okuma
Mirac 11 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 143 okuma
Rüyalırüya 3 Nisan 2018 Rüya kategorisinde Rüyalırüya Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 272 okuma
Turna 2 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 177 okuma
14 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
1 yorum 118 okuma
4 Mart 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

390 Aktif
0 Üye ve 390 misafir
Bugün : 14795
Dün : 23857
Toplam : 48073125
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...