Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
212 okuma
Avukathanim İstihare kategorisinde Karabasan (496 puan)  
Erkek arkadaşımla evlilik hakkında istihareye yattım. Hatırladığım rüyaları söylüyorum, umarım hayra yorulur. Küçükken iki ay okuduğum ve artık kullanılmayan köy okuluma benzer, etrafı bahçe duvarıyla çevrili turuncu renkli bi bina gördüm, oraya gitmek isterken bi anda binanın yanında aslan gördüm, ben tam bahçe duvarının dışında duruyordum, önümde büste benzer bir yapı vardı, tereddüt ettim, koşarak gitmem gerekiyordu, bulunduğum yere saklandım acaba koşarken ses duyup yakalar mı diye düşünürken bir yandan da neden vazgeçip dönmüyorum ki diyordum. Derken kendimi bir anda okulun içinde kızlar tuvaletinde buldum. İki tane kız vardı, açık siyah saçlı bir kızın elinde beyaz bir mektup zarfı vardı, zarfı avucunun içine katlayıp gizlemişti sonrasında zarfın içini kısmi olarak gördük, oyun hamuru kıvamında gri renkli, serçe parmağın 2/3si kadar bir parça vardı, tam o sırada uyandım. Sonra tekrar uyudum ama ne gördüğümü hatırlamıyorum, ne anlama geliyor sizce :(
Avukathanim Karabasan (496 puan)  
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
:)) :))
Avukathanim Karabasan (496 puan)  
Neden güldünüz :((
Avukathanim Karabasan (496 puan)  
Evet belki duyduğunuz en saçma rüya olabilir ama olsun :(
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@Karga  nın da düşüncelerini merak ettim belki benden daha farklı şeyler de eklemek ister 
Avukathanim Karabasan (496 puan)  
Bakalım, o da yoğun herhalde —__—

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar değerli okurum ,ilk bakışta kafa karıştırıcı bir rüya gibi de görünse , okul simgesi taşıyan turuncu yapı , aslan ve büst bu simgelerin üçü birleşince evlilikten uzak bir düşünce yapısı olduğu aslında öncelikle eğitim öğretim yada branş dalında ilerlemek uzamanlık gibi bir üst makama geçmek istediğinizi eğitim hayatınızda meslek alanınızda ileremek istediğinizi simgeliyor ,büst makam sahipi olmak ile de eş değer bir simge aslan branşlarda yüksek derece de başarı sağlama gibi anlamlara geliyor evlilik konusunu askıya alabilisiniz tamamen yöneliminizi kişisel gelişime de çevire bilirsiniz ya da değerli okurum tam tersi de olabilir evlilik yaparak büyük başarıları da kaçıra bilirsiniz   ,çünkü bahçe duvarının yanında ve koşarak uzaklaşıyorsunuz eğiti hayatından uzklaşıyorsunuz zarf ve diğer simgeler sizin eğitim mi aşk mı gibi konularda yapacağınız kararı simgeliyor zarfın içinden çıkan şeyi anlamadım ama zarf karar vermek resmiyete dökmek onay vermek ve onay almak anlamlarına geliyor turuncu renk eğitim hayatında açık ve şanslı bir kişiliği temsil ediyor eğitim hayatınız yüksek lisans doktora üst bir sınava girmek işhayatında rübe atlamak gibi önemli bir kararın eşiğnden dönebileceğinizi söylüyor evlilik ve eğitim hayatnız arasında kalabilirsiniz ama bir şeyi seçeçek ve onaylayacak gibi duruyorsunuz değerli okurum size karşın yapmış olduğum kişisel rüya analizi ve simgelerin değerlendirmsni yaptım rüya ile AMEL OLMAZ DOĞRUSUNU YÜCE ALLAH BİLİR sevgilerle kalın...

YAŞLI ÇOCUK (KOLEKSİYONCU)
+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Turuncu rengin istiharede karşılığını tam bilmiyorum olumluydu sanırım. Ama tuvalet kısmı ilginç. Bu durum içsel dünyanızı, utangaçlıklarınızı, çekincelerinizi gösteriyor. Sanki bu konularda yakın kız arkadaşlarınızdan bazı konularda yardım alacaksınız bazı şeyler öğreneceksiniz gibi duruyor.
+1 oy
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
Merhabalar . Sanki arada kalmış gibisiniz. Bir yaniniz evlilik istiyor yada belki baskı belki farklı nedenlerden dolayı buna kendinizi mecbur hissediyorsunuz.  Öte yandan evlilik sizi korkutuyor. Kaçmak istiyorsunuz bu durumdan . Emin olamıyorsanız 3 -7 defa istihare yapmakta fayda var . Sonra istişare yapıp net karar verirsiniz .
Avukathanim Karabasan (496 puan)  
Merhaba bu kez erkek arkadaşım da ben de istihareye yattık. Rüyamda kırmızı gül ve beyaz kinder yumurta gördüğümü hatırlıyorum. O da eski zamanda olduğunu(İspanyol paça giyilen dönemler) ve sinema bileti dağıttını görmüş. Sizce anlamı nedir ? Yeniden mi istihareye yatmalıyım ?

İlgili rüyalar

+12 oy
2 yorum 1.6k okuma
+9 oy
1 yorum 219 okuma
+4 oy
1 yorum 505 okuma
Merve3434 13 Ekim 2019 İstihare kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)   yazdı
+9 oy
6 yorum 1.9k okuma
+4 oy
1 yorum 107 okuma
Şevval 25 Şubat 2020 İstihare kategorisinde Şevval Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+10 oy
4 yorum 257 okuma
+3 oy
6 yorum 207 okuma
Üstat_Rozalina_Alaca 4 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde Üstat_Rozalina_Alaca Rüya Tabircisi (8.5k puan)   yazdı
+8 oy
10 yorum 246 okuma
~}çu 12 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+12 oy
9 yorum 508 okuma
Orhanx17 26 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Orhanx17 Rüyazede (2.2k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 188 okuma
Mehmet33 19 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 198 okuma
enesss 9 Şubat 2020 Rüya kategorisinde enesss Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
0 Üye ve 434 misafir
Bugün : 21759
Dün : 23857
Toplam : 48080064
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...