Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
121 okuma
Ssena Rüya kategorisinde Karabasan (673 puan)  
merhaba iki rüya gördüm sırasıyla yazıcam :)

1-) Rüyamda cumhurbaşkanı evimize misafir geliyordu ve evin içinde baya bir kalabalık vardı ve müzik çalıyordu insanlar eğleniyor ve mutluydu :)

2-)Rüyamda kendi düğünüme gidiyorum babamla tam salona giricez bir dakika diyorum benim damat odasında olmam lazım kendi düğünüm diyorum tam odaya giderken babam diyor paraya ihtiyacın var mı ben hayır diyorum param var babam da olsun bunu da al yanında dursun diyor daha sonra uyanıyoryum hayırlara vesile olur inşallah :) (ben erkeğim) :)
Ssena Karabasan (673 puan)  
@Tellitoka yorumunu bekliyorum :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba
İlk rüyan maddi olarak zor dönemler geçirdiğini ya da geçireceğini gösteriyor. Şu an birisinden bir yardım bekliyorsun. Bu tarz rüyalar bir yerden olumlu bir haber bekledigimizde yada birinden destek beklediğimiz sıkıntili oldugumuz zamanlarda görülen rüyalardir. Daha önce de cumhur başkanı görmüştün cumhurbaşkanı en üst oteriteyi teslim ettiğine göre sende bir üst oteriteden bir destek alacaksın (iş kariyer para fikir alışverişi) bu üst eril oterite devlet olmak zorunda değil babada olabilir, gireceğin bir ortamın yönetim sistemi de, başka bi insanda..ruyandaki ortamın kalabalık olması kafandaki tasarladigin yapmak istediğin işlerde tam bir netlik olmadığını bir karmaşa halinin olduğunu gösteriyor. Müzik çalması ileriki zamanda  zihnindeki düşüncelerinde bir rahatlama bir sakinlik olacağını, insanların mutlu olması ise düşüncelerinin artık negatiflikten  pozitif bir yöne evrilecegini gosteriyor
Kafanda tasarladigin ne ise gerçekleştirecek ve hayatindaki karmaşıklıklara veda edeceksin.  Kısacası cumhur başkaninin evine gelmesi sıkıntılarinin hafifleyecegini ve beklenilen konuma ulasilacagini ve önemli müjdeli bir haber alacağını bu haberden sonra da mutlu olacagini ve ekonomik olarak epey rahatlayacagini kazanacagin onemli bir mal varlıği olacağını gösteriyor.

İkinci rüyana geçecek olursak birinci rüyandan anlam bakımından çok da uzak değil hayatında bir netlik bir keskinlik olsun istiyorsun fakat maddi kaygıların var ve kendine bir destek arıyorsun. Direk evlenmek istemeye yormayacagim:D ama hayatındaki düzeni kurmak istiyorsun.. para ve mutluluk bu ikisini bu aralar aynı kefeye koymuş olabilirsin rüyandan bu anlaşılıyor :)) bu arada rüyanda bazı şeyleri tek başına başarmanın gururunu yaşamak istediğin fakat riske girerken biraz cekindigin yinede arkanda bir destek bekledigin ama o desteğe de mecbur kalmadıkça minnet etmedigin görünüyor. Şu sıralar kafanda hayatınla ilgili yoluna koyman gereken konular için yola cikmissin gibi ve bu yolda risk alıp almamak arasında gidip geliyor olabilirsin . Biraz maddi kaygilar yaşıyor ve bunun çözümünde arkanda sana destek çıkacak kişilere artık kendinin de bazi şeyleri tek basina başarabileceğini kanıtlamak istiyorsun. 2. Ruyan duygusal bir dönemden geçeceğini ve bu aralar biraz hassas davranabilecegini gösteriyor. Hayatında birisi varsa duygusal bir konuşma yapabilirsin yoksa da duygularını açacağın birisi karşına cikabilir
Ssena Karabasan (673 puan)  
yine mükemmel bir yorum olmuş çok teşekkür ederim ;)
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Rica ederim :)

İlgili rüyalar

+5 oy
2 yorum 179 okuma
+10 oy
4 yorum 229 okuma
sedabulut 5 Haziran 2021 Rüya kategorisinde sedabulut Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 202 okuma
Ssena 25 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 256 okuma
Fearless 31 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 337 okuma
tln125 15 Ekim 2019 Rüya kategorisinde tln125 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 66 okuma
+1 oy
1 yorum 77 okuma
boşverin 20 Mart 2023 Rüya kategorisinde boşverin Karabasan (-3,085 puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 235 okuma
+3 oy
1 yorum 334 okuma
+6 oy
3 yorum 242 okuma
+7 oy
7 yorum 145 okuma
~}çu 24 Haziran 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 292 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

420 Aktif
0 Üye ve 420 misafir
Bugün : 20927
Dün : 23857
Toplam : 48079233
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...