Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
148 okuma
~}çu Rüya kategorisinde Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyamda bir barda oturuyoruz ama ben oturduğuma rahatsız olduğum gibi alkol kullanmakta istemiyorum. Sonra herkese birer bira veriliyor bende bana sıra gelince alkol alöiycam derim diyorum içimden derken bana sıra geldiğinde birayı birden kafama dikiyorum boröalde sevmediğim bir biranın tadıda hoşuma gidiyor ve bu yeni heralde diyorum ve uyanıyorum.(rüyalarımda ara ara ünlü de görüyorum açıkçası sebebini merak ediyorum)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar sevgili okurum bu rüya tamamen dini semboller üzerine görülmüş bir rüya , sevgili okuyucu bir ikaz rüyası ; herkesin yaptığı ilmi yapma , herkesin gittiği yoldan gitme , herkes ile dost olma , ya doğru ilimden şaşar sapıtırsın ya yanlış dosta kanar yolundan olursun rüyadaki bira ilmi dostluğu sohbeti bir takım sosyal yaşama dair bilgiler vermekte bir şeyin dozunu fazla kaçırıyorsun yaptığın yanlış bir şey var ama sana doğru geliyor bu aynı zaman da ilim de olabilir herkes ilim yapmak farzdır ama  bizler dualarda ALLAHIM BANA FAYDASIZ BİR İLİM ÖĞRETME BANA FAYDA VERECEK İLMİ ÖĞRET DERİZ , yine analizlerini kendin yap , neyi aşırı derecede yapıyorum hangi ilim faliyetim halk arasında doğru bilinen yanlışlardan ,hangi dostum güven verir gibi gözüküyor , hangi huyum karakterim alışkanlıklarım bana doğru gelsede aslında yanlış  vazeçmeliyim içsel bir konuşma ve hayat analizini kendin yapmalısın rüyalarını takip ediyorum toparlanma olsada sanki sen insanların dedikleri ile çok değişen bir fikirsel yapıya sahipsin insanların sözleri ile etkilenme ünlüler buna işaret acilen kendi hayat planını kendin yap seni duyguların ve insanların fikirleri etkilemesin biri kırmızı sen kırmızı olma biri siyah sen siyah olma ve kendini avutma gerçekten ilerlemek iste rüyalarını bu rüya ile bir bütün yapınca ortaya bu tablo çıkyor azizim düşün taşın yine konuşalım rüyaların hakkında tartışalım hayırlı akşamlar :)
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Teşekkürler yorum için. Aslında müskirat aşk ve ilim arasında ileri gitme gibi olumlu okumuştum ama dediğin gibi ifrat tefrit ve bununla birlikte herkesi dinlememek açısından yada söylenen inatla sırt çevirmek olarakta değerlendirilebilir. Baklım hayırlısı (:
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Salavat-ı Mecule ; bu salavatı araştırmanı , istersen okumanı tavsiye ederim , sen yinede dini ilimler ve aşktan önce bilimsel konulara yönel , TRAVMA , TRAVMA YAŞADIĞIMIZ KONULARI NASIL AŞARIZ, İŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARI VE ÖNCELİKLE PSKOLOJİK KENDİN İLE İLGİLİ ŞEYLER ÖĞRENMENİ ÖNERİRİM ÖNCE KENDİNİ TANIMANI , PSİKOLOJİK SAĞLIĞINI OLUMLU YÖNDE GELİŞTİRMEK VE DÜZELTMEK İÇİN ÇOK GÜZEL YOUTUBE KANALLARI VE KİTAPLARI MEVCUT. 
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Özelikle ; psikiyatri ÖZLEM TOKGÖZ ÖZSOYLAR YOTUBE KANALINDAN psikatri alanında çok harika videolar yayınlayan doktorumuzu tavsiye ederim mutlaka dinlemelisin bence :)
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ayrıca geçmiş ile yaşamak , takıntı hali eskiyi unutamamak gibi olguların yeni bir başlangıç yapamamak korkmak , gibi bu terimleri kendi içinde bir çok açılımı vardır aslında belki siz kişileri değil o anki anılarıdan duyduğunuz hislerden kopamıyor da olabilirsiniz aşk konusunda verdiğiniz emek yani siz emeğe takıntılı olabilirsiniz ne verdiyseniz almak isteyen geri karşılık bekleyen ya da mutluluk bazı dönemler hiç mutlu olmadınız ve biri sizi mutlu ediyor , siz aslında kişiyi haytınızdan çıkardınız ama unutamadığınız yer mutluluk siz mutluluğu geri istiyor olabilirsiniz ve o kişiyi geride bırakamamınız sebebi bu da olabilir geçmişe takıntılık ise içsel korkulardan da meydana gelebilir kendine güvensizlik aile ilgili yaşadığınız çoçuksal yani geçmiş problemler vs bunları yazmamım sebebi şimdiki zaman dilimi değil genel bunlar hem vesvese yollu hem psikolojik olabilir eğer ki sizde hala var ise mevcutsa bu durumlar öncelikle bir danışa başvurmanın gerekli olduğunu saptıyorum.
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Kişisel gelişim kitapları çok okuduğum gibi YouTube dan da bi ara çok takip etmiştim. Kuantum düşünce teknikleriyle ilgili de kitaplar okudum. Aslında bende bir travma kaldığını sanmıyorum zihnim oldukça berrak diye düşünüyorum. Hayatım ve keyfim oldukça yerinde. İlim konusuna gelince ben bir akademisyenim zaten ilmin içindeyim boş beleş yayınlarla da pek uğraşmıyorum. Astrolojiyle de ilgileniyorum mesela bunun ilmi tarafınıda epeydir araştırıyorum.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Adınıza sevindim :) başarılarınız devamını dilerim .....
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Teşekkürler bilmukabele (:

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 174 okuma
+2 oy
5 yorum 227 okuma
26 Eylül 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+10 oy
2 yorum 335 okuma
Kont36 24 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Kont36 Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 190 okuma
22 Haziran 2018 Rüya kategorisinde Mine   1 1 yazdı
+7 oy
4 yorum 159 okuma
Rossess 4 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 147 okuma
Cansu Balta 6 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Cansu Balta Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+14 oy
3 yorum 129 okuma
+8 oy
2 yorum 221 okuma
Zübeyde101 16 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Zübeyde101 Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 187 okuma
NetGeaR 3 Aralık 2019 Rüya kategorisinde NetGeaR Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 123 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+23 oy
2 yorum 243 okuma
GmzKnr 12 Nisan 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 126 okuma
sweetdreams 13 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde sweetdreams Rüyazede (1.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

396 Aktif
0 Üye ve 396 misafir
Bugün : 14852
Dün : 23857
Toplam : 48073182
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...