Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
210 okuma
Merve3434 Rüya kategorisinde (-12,309 puan)  
Gördüğünüz ve çıkan rüyalarınız var mı? Ya da ben bilinçaltı diye düşünmüştüm ama çıktı dediğiniz rüyalarınız

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+8 oy
Dougless Rüyazede (1.3k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
görülen rüyanın gerçekleşmesidir. bir efsaneye göre gündüz uykularında görülen rüyalarda bu durum görülür. korkutucudur. bir kere insanın başına geldiğinde artık rüya görmekten çekinme durumuna gelinir. devamlılığı halinde medyatik olma şansı doğurur.
+9 oy
Wolverine (-5,571 puan)  
⁹Evet başıma gelmişti . Bire bir gerçekleşti rüyam.  Yanılmıyorsam bir ay içinde oldu. Yıllardır haber alamadığım biri hakkında oldu.  Oldukça şaşırmıştım
+7 oy
Agnes Rüyazede (1.2k puan)  
2 kere oldu 2sinde de ertesi gun direk basima geldi. Ilkinde 19 20 yasinda flndim galiba sevgilimi gordum bi kadinla mektuplasiomus ama ben sadece mektubu gordum tam net hatirlamiyorum suan kimseye anlatmadim ertesi gun sevgilim telefonundan bisey gosteriodu pat diye ustten bildirim dustu "dun gece soylediklerinde ciddi miydin?" Diye. Ben şok tabi agzimi bile acmadan sevglm ackklama yapti dun msnden yazistik intikam almak icin yazdim ozledim fln dedm tepkisi icin dedi anlatti direk.


1kere de baska bi sevgilm icin bi kac sene once oldu, ruyamda baska kadinlarin resimlerine bakiodu ve biz kavga edioduk. Ertesi gun ruyamdan bagimsiz, biseye bakmak icn telefonunu aldm googlea girdim arama gecmisinde cirkin seyler gordum. Oyle yani. Ama bende telefon kurcalama bilmem ne aliskanligi yoktur hatta biri telefonla bsy yaparken kafami ceviririm saygi duyarim ama iste hayatimdakiler belli ki bana saygi duymamis :D neyse ki suan onlar hayatimda yok kendileri sayesinde
+7 oy
Eyja (-10,982 puan)  
Ben bu durumu yaşıyorum. Başlarda şaşırıyordum. Nasıl olur falan diyordum ama sonra alıştım :) tabii bilinçaltı olduğunu hiç düşünmedim. Zaten bilinçaltı olup olmadığını ayırt edebiliyorum.
+4 oy
rumet Karabasan (283 puan)  
Evet genellikle rüyalarım birebir çıkıyor. Kafam çok dalgın olduğunda karışık rüyalar görebiliyorum ama çoğu zaman sabah uyandığımda eğer çevremdeki insanlarla ilgili birşey görmüşsem onları uyarırım

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 156 okuma
+7 oy
4 yorum 153 okuma
+16 oy
4 yorum 309 okuma
+12 oy
3 yorum 212 okuma
+24 oy
1 yorum 263 okuma
+24 oy
2 yorum 233 okuma
+32 oy
8 yorum 384 okuma
+42 oy
10 yorum 443 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.7k rüya

158k yorum

21.8k düş-ünce

7.8k üye

170 Aktif
0 Üye ve 170 misafir
Bugün : 17653
Dün : 12371
Toplam : 44899093
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...