Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
212 okuma
Wolverine Rüya kategorisinde Rüyakar (2.3k puan)  
Merhabalar. Rüyada ablamla bir evdeyiz.  Onunla konuşuyoruz. Sonra evin sahibinin oğlunun geldiğini söylüyor ablam.  Pencereden bakıyorum . Adam İçeri gelince çok şaşırdım . Çok çok kısa bir adam . 1 metre ya var ya yok. Hafif sarışın açık tenliydi.  Saçları çok güzeldi.  Ama inanılmaz kısaydı.  Onu kaldırıp sandalyeye oturtuyorum..

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Hmmm , tanımadığımız bir ev ve evin sahibin oğlunun gelmesi ve gelen kişinin cüce olması , öncelikle rüya hakkında ilk gözlem ve ilk izlenimi söylemek istiyorum günlük yaşantınızda şüphe duyduğunuz konular arkasında başka bir şeyin olduğuna inandığımız durumlar var mı ya da yakın çevrenizden insanlardan bazı davranışları sizde şüphe uyandırır mu bazı olaylara şüphe ile yaklaşıyor musunuz ilk izlenim sanki yakın zamanda kuşku uyandıracak ve sizi bayağı düşündürecek olayların var olacağına işaret ediyor olabilir , bir diğer yorumum ise siz siden büyüklere danışmak yardım almak akıl ve fikir almak gibi eylemlerde bulunuyor musunuz eğer gerçek yaşamınızda fikrine guvendiginiz insanlar destek aldığınız insnalarin size karşı yetersiz olduğunu görmüş olabilirsiniz yada size karşı yetmiyor verdikleri fikirler sizin için yeterli gelmiyor siz bazı branşlarda daha fazla bilgi almak istiyor olabilirsiniz ama çevrenizdeki kişilerin yetersiz olduğunu görüyor olabilirsiniz , ve ayrıca kafanızda ki büyük bir sorunun cevabını da alamk istiyor olabilirsiniz cüce görmek görüldüğü yere göre çok değişkenlik gösterir eski kadim bilgilerde cücelerin rehberlik yaptığına inanılırdı mitolojik cüce olan varlıkların şifa haber mistik şeyler ogretigine inanırlardı cücelerin mistik yeteneklerinden bahsederler di bazı yerlerde ise cüce varlıkların güvenilmez ve altına düşkün olduğu yalancı ve hilebaz olduklarına inanırlardi biraz tarama yapıyorum zihnimde ama bu rüyanın genel manası cikartamiyirum cüce bir insan sizin sorunlarınızı da temsil edebilir manevi ruhsal yada iletişim ile ilgili unsurları da temsil edebilir yardıma ihtiyacı olan birini de temsil edebilir sanki bu rüya yarım kalmış gibi sarışın olması büyük olasılık ile haber iletişim ve olumlu iletişimi temsil ediyor eğer ki bu kısa adam çirkin ve korkunç olsaydı bazı işlerin ters gide bileceğini soylerdim ama kısa adamı güzel bir şekilde görmüşsun iletişim kurmak ile ilgili sorunların da varsa biri ile uuzn zamandır iletişime gecemiyorsan buda sana güzel Bir haber olabilir .
Wolverine Rüyakar (2.3k puan)  
Hislerime tercüman olmuş yorumunuz.  Hocam açıkçası bir yatırım yaptim . Ama son zamanlarda biraz şüpheliyim yatırım konusunda.  Dolandırılma paramı alamama gibi bir his düşünce içindeyim.  Tedirginim . Bu rüyanın buna işaret ettiğini düşünüyorum
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Anlıyorum ev yaptığınız yatırımı cüce korkularınızı şüpheyi simgeliyor ama dediğim gibi cüce adamı güzel görmek ve sahnede olumsuz bir durumun yaşanmamasını bende hayra yoruyorum , dileğiniz olumlu hayırlı bir şekilde gerçekleşir umarım.
Wolverine Rüyakar (2.3k puan)  
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim umarım öyle olur

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 83 okuma
+1 oy
1 yorum 102 okuma
Gelincik 10 Kasım 2023 Rüya kategorisinde Gelincik Karabasan (504 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 57 okuma
+2 oy
1 yorum 78 okuma
boşverin 8 Eylül 2023 Rüya kategorisinde boşverin Karabasan (-3,085 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 80 okuma
Akrepsel 28 Ağustos 2023 Rüya kategorisinde Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 87 okuma
Rossess 27 Ağustos 2023 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 139 okuma
eola 22 Ağustos 2023 Rüya kategorisinde eola Karabasan (-4,234 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 103 okuma
Ssena 8 Ağustos 2023 Tabir kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 61 okuma
+1 oy
1 yorum 88 okuma
+2 oy
1 yorum 152 okuma
Rossess 23 Temmuz 2023 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 134 okuma
~}çu 20 Haziran 2023 Tabir kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

416 Aktif
1 Üye ve 415 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15208
Dün : 23857
Toplam : 48073536
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...