Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
182 okuma
Eslemm Rüya kategorisinde Rüyazede (1.1k puan)  
Rüyamda bir arkadaşımın evindeyim kapı açık annem ve bir kaç tane gerçekte konuşmadığım insanlar geldi.Arkadaşımla (Erkek) karşı karşıya oturmuş çay içiyoruz sohbet ediyoruz.Annem namaz kılmak istiyor diğer odaya gidiyor ve dönüyor başıma beyaz kenarları altın rengi işlemeli bir örtü atıyor düzeltiyor ve gidiyor.Annemin namazının uzun sürdüğünü düşünüp bakmaya gidiyorum bana evde bulunan diğer kişilerin hazırlandığını gideceklerini ama görmemek için namazını uzattığını söylüyor sonra evdeki diğer misafirler gidiyor ben annem ve arkadaşım kalıyoruz.Arkadaşım gelip yanıma oturuyor bana katlı ve biraz yıpranmış üzerine bir kaç isim kazınmış ama kendine ait olduğunu söylediği yaka kimliği tarzında bir kimlik uzatıyor bana hatıra kalsın istiyor.Bende alıyorum ve çantama koyuyorum içimden annemin yanındayken vermeseydi keşke deyip annemden çekiniyorum.Kalkıyoruz annemle o evden eve gitmek istiyoruz.Apartmandan inerken apartman çıkışını bulamıyoruz.Biriyle karşılaşıyoruz ona soruyoruz bize bir anahtar uzatıyor ve bir kapı gösteriyor annem anahtarla kapıyı açmaya çalışıyor bende etrafa bakınıyorum çıkış kapısını bulmak için.Sonra çıkış kapısını buluyorum anneme o kapıyı açmamasını bize zarar vereceklerini falan söylüyorum ve hızla kaçmamız gerektiğini belirtiyorum.Annem hala kapıyı açmaya çalışıyor ben hızlı bir şekilde annemi kucağıma alıp apartmandan hızlıca çıkmaya başlıyorum.Rüyam bu kadar yorumlarsanız sevinirim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+3 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bu çok özel bir rüya. Simgelerle işaretlenmiş bir çok yer var. Geçmişten ve gelecekten pek çok ayrıntıya yer veriyor, tabii ki anlayabilmek - çözebilmek lazım, bunun için de ne yazık ki şahsi bilgilere ihtiyaç var, seni tanıyan birine de yorumlat bu rüyayı.
Ayrıca rüyanı çok sevdim, çünkü zaman bakımından ucu açık. Bugünlük - yarınlık bir rüya değil bu, belki 10 sene sonra dahi bu rüyanın yorumunu yaşayabilirsin, ben böyle zaman sınırı olmayan rüyaları çok seviyorum.

Rüyanda kendi evinde değilsin. Bunu da insan ilişkilerinde yaşanan sorunlar olarak yorumlayabilirim, bilhassa duygusal hayatında. Aranın iyi olmasını istediğin biri var galiba. O konuştuğun erkek, ya o kişi ya da o kişiyle alakalı bir kişi. Namaz kılan birini ve yaptıklarını görüyorsun. Bu da o iyi geçinmek istediğin kişiyle senin dini hayatınızı yaşama şeklinizin farklı olduğunu gösteriyor, belki dininiz de farklı.

Bi yeri anlayamadım, o kimlik benzeri şeyin üzerinde kimin ismi yazıyor? Kendi ismin yazıyorsa bunu yorumlayamam fakat kimin ismi yazıyorsa; senin ve de ailenin orda ismi yazan kişiyle bir sorun yaşayacağı muhakkak. Trafik ile alakalı bir sorun galiba.

Bi şekilde zarar göreceğin düşüncesi ve bulunduğun yerden uzaklaşmaya çalışman. Ömrünün bu şekilde geçeceğini üzülerek belirtmeliyim: daima tedbirli, daima ihtiyatta.
Eğer çalışmıyorsan, bi işe başlamak için acele etmeye gerek yok diyor rüyan. Eğer çalışıyorsan işyerinde çok da sorumluluk yüklenmenin gereği yok diyor rüyan. Hani derler ya, çalışan mı olmak yoksa müdür mü olmak diye! Yetki ve sorumluluk almanın faydasından çok zararını yaşayacaksın diyor rüyan.

Birine bi şeyler sorman ve anahtar: Etrafında sana akıl veren ya da akıl verici şekilde konuşan çok insan var. Sen ya bu şekilde konuşmaları duymak bile istemiyorsun ya da verilen akıllar ya içine sinmiyor- aklına yatmıyor ya da işe dahi yaramıyor. Şimdi ben de aynı şeyi yapacağım lakin sen benim bu söylediklerimin işe yarayabileceğini seneler sonra "yaşayarak" öğreneceksin. Herhangi bir sorun yaşadığında, hemen çözmeye çalışıp yorulmak yerine zamana bırakmak. Birini tanımaya çalışıyorken, daha fazla zamana bırakmak. Bir karar vereceğinde, zamana bırakmak, acele etmemek. Gerekirse yıllarca beklemek, yıllarca takipte olmak, işte o zaman insan endişe ettiği şeylerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini hayatın olağan akışı içerisinde anlayabiliyor zaten.

ZAMAN her şeyin en güçlü panzehiri...
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için yaka kartının üzerinde bir kaç tane tanımadığım kişilerin adı yazılıydı.Peki annemin başıma örttüğü beyaz ve kenarı altın rengi oyalı örtü için bir şey dememişsiniz oda bir işaret değil mi
+1 oy
semes Karabasan (782 puan)  
rüyanız hayra çıksın inşallah.................................................................................................
+1 oy
İrmakdlena0 Karabasan (201 puan)  
Rüya sahibinin aklının gerçekten karıştığını ve bir an önce toparlaması gerektiğine delalettir. Bu tür rüyalari genelde bu şekilde yorumluyorum ve hep yapılması gereken bir eylem olduğuna inanırm
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
Teşekkür ederim
0 oy
A.G Rüyazede (1.2k puan)  
Rüyada çıkış kapısı aramak kişinin mal ya da tapu ile ilgili resmi işleri olacağına, işinde huzurlu olacağına işini severek yapacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına ve sorun olarak görülen konularda adım atılacağına, iyi niyetli olduğuna ve bu özelliğinden dolayı herkesin sevgisini kazandığına, zevki sefaya düşkün olduğuna, mutluluğa ve arzuların tez şekilde olmasına, kişinin fevri davranışlar sergileyen ve mutsuz bir hayat süren kimse olduğuna, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına ve bir de bunun üzerine nahoş haberler duyacağına, içinizdeki güzelliklerin dışa çıkmasına yorumlanmaktadır. Rüyada çıkış kapısı aramanın yorumu nedir? çıkış kapısı aramak kolay yoldan geçim salayacağına ve ailesine haram lokma yedirmeyeceğine, kişinin büyük bir bunalıma gireceği ve yanlış işlere yöneleceğine, yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir. Rüyada çıkış kapısı aramak neyi ifade eder? çıkış kapısı aramak başarı sağlamaya ve kazançlı çıkmaya, hayatta kendini anlayan ve destek olan bir eşe sahip olmaya alamet olur. Rüyada çıkış kapısı aramanın manası; güzelleşmesine ve şükretmeye işarettir.
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
Teşekkür ederim

İlgili rüyalar

+21 oy
1 yorum 217 okuma
+8 oy
4 yorum 308 okuma
20 Nisan 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+10 oy
1 yorum 210 okuma
8 Eylül 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
1 yorum 103 okuma
dimit 1 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 107 okuma
Sans 28 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Sans Karabasan (231 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 152 okuma
Eslemm 26 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 125 okuma
+3 oy
1 yorum 155 okuma
Eslemm 24 Mart 2022 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+1 oy
3 yorum 164 okuma
Gürsoy 4 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Gürsoy Karabasan (231 puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 144 okuma
+8 oy
3 yorum 218 okuma
Rossess 11 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
1 Üye ve 401 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18745
Dün : 23857
Toplam : 48077063
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...