Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
221 okuma
Rossess Rüya kategorisinde Rüyakar (3.5k puan)  
Rüyamda odamda yatıyormuşum. Perde yokmuş,ancak pencerenin önündeki demir parmaklıklardan oluşan duvara annem yorgan sermiş. Pencere zar zor örtülüyor hatta aralık kalıyor. Sabaha karşı iki kadın geçiyor pencerenin önünden ve bana bakıyor. Geriliyorum geç kalkarsam herkes bu şekilde beni görür diye. Sonra arkadaşım beni tatlıcıya götürüyor ve ikimize triliçe yaninda da ayran söylüyor. Triliçenin tadına bakıyorum kekinden portakal aroması tadı geliyor. Ayrandan içtiğimi hatırlamıyorum. Yan masalardan bir adam triliçe söylemiş onu yedikten sonra ballı, sütlü,şekerli, şerbetli tatlı söylüyor. Tatlıyı isterken böyle tarif etti.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Günlük hayatında herşey yolunda mı? Dişil enerjin ile bu aralar barışık kendini rahat ve enerjik hissediyor musun ? Bilmem gereken ekstra bir bilgi varsa özelden veya buradan da paylaşabilirsiniz.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Bedensel olarak çok enerjiğim ama zihinsel olarak pek değil bu aralar dalgınlığım arttı. İşte de gerginlik yaşıyorum bu aralar dişil enerjiden kaynaklı bilmiyorum

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
MERHABALAR DEĞERLİ OKURUM , rüyada görülen giriş kısmında rüyanın başlangıçında ki odanız " kişinin odası" kişinin iç dünyasını ve iç dünyasındaki yansımları ve rüyanın geri kalanın da kişi için rehber simgelerdir .

Rüya da ,perdenin olmaması ve onun yerine yorgan serilmesi burada verilen mesaj ; kişinin sırları , yeni bir mesaj almak veya vermek hayattan evrenden veya  yakınınızdan duyacağınız sizin için önem arz eden bir sır vermek veya sır almak , duymak veya saklamak , kendinizin için büyük ve önemli bir konudan kaçıyor olabilirsiniz buda sizi vicdanen rahatsız ettiği için bilinç altı tekrardan size geri bildirim yapıyor olabilir , önemli yerlerin altını çizmiş ama duygusal bağlar ile ilgili durumlarda sıkıntı yaşadığınız bir dönem olabilir yorgan bir nevi düğün dernek manası da taşır rüya yorumları çok eskiye dayanır ilk başta yazdıklarım psikolojik bir yorum ama dini olarak yorumlarsak düğün , kişinin evinin bir köşesine yorgan asması kişinin evliliğe uygun bekar sağlıklı çok çoçuk veren kadın olduğuna işaret eder yani evren bu konu da sizi onaylıyor .

yine aynı şekilde iki kadın ve tedirginlik bir nevi bilinmeyen daha önce hiç yaşanılmamış tecrübesi olmadığınız konular mevcut ve bu sizi tedirgin ediyor olabilir ben ne yaparım nasıl davranırım böyle bir olay olursa nasıl tepki veririm içsel alemde bu gibi olgular mevcut ise dünyevi ilerinizde tecrübe sahibi olmadığınız alanlara giriyor konfor alanından çıkıyor iseniz yada çıkmak zorunda kaldıysanız yeni bir iş yeni bir ilişki ya da mezun olunup da yeni bir hayata başlamak gibi eylemler sizi tedirgin ediyor olabilir , yeni sahalar yeni tecrübeler yeni şeyler öğrenmek sizi tedirgin ediyor olabilir bildiğiniz konunun dışına çıkmak sizde birazcık tedirginlik oluşturmuş olabilir beyin hep bildiği ama hiç deneyimlemediği konuda geri bildirim göstertiyor olabilir mesela işe giren insalrı görüyor ama iş tecrübeniz yok bu da bir nevi ben ne yapacağım gibi düşünce portalı oluşturuyor olabilir, dini olarak ise yine eklemek isterim yorganın dini terimleri çoktur ; yorgan asmak sermek bir nevi sorun problem ve çözülmesi gereken iş çözüm bulunması gereken bir konun varlığına da işaret ediyor olabilir bu da manevi olarak rüyada hissetiğiniz için de tedirgin olmanız normal çünkü sizi görür ler korkusu yorganın eksik olması da sorunlara delalet edebilir. Tatlı ise tatlı yemek ise bu sorunların hepsine kısa zamanda çözüm bulacağınız yönünde ,problemin kaynağını bulup onu güzel ve olumlu olana çevirmektir hem duygusal anlamda hem de maddi manevi anlam da . ayran ise yöresel daha çok dini kültürel bu sorunlar sizin iç dünyanız ilede olabilir ama çözümü de sizde sanki, şerbet aynı şekilde ihtiyaçınız olan enerji güç destek yada yardım almanız gereken konuların varlığına işaret ama yardımı alacak gibisiniz .
Sevgili okurum ben deniz üstat rüya yorumunu burada sonlandırıyorum bu rüyalarda ki işaret ve simgelerin yorumudur doğrusunu ALLAH BİLİR .


YAŞLI ÇOCUK ( KOLEKSİYONCU)
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Umarım yaşadigim sorunlara çözüm bulabilirim. Teşekkür ederim üstad yorum için:) küvette yıkanmak adlı rüyami da yorumlayabilir misin benim için önemli senin yorumlarin.
+6 oy
Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
Merhaba, sürekli  birilerinin eleştirilerine maruz kalacağın inancını kırmalısın. Aslında kısmetli ve şanslı biriyken özellikle maddi anlamda; bu negatif inanış bununla ilgili davranış yönelimleri kayıplara yol acıyor. Belkide yan masada tatlı söyleyen adamı gördüğün gibi , eleştirilmenin normal hatta çokta kafaya takılmayacak bir şey olduğunu görmelisin:) ve kısa zamanda güzel bir hediye seni mutlu edecektir.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Evet eleştirilme korkum var ancak yapıcı eleştirilere açığım. Yıkıcı eleştiriler hem özgüvenimi sarsıyor hemde başarısızlık getiriyor. İş yerindeki gerginliğimde bundandı. Umarım kayiplarimi önlemek için çözümler bulurum.
+4 oy
Fearless (-52,011 puan)  
Rüyada tatlı yemek kısmet çıkması, işte terfii edilmesi, özlenen bir kişiye kavuşulması, hastalıkların şifa bulması anlamına gelir. Aynı zamanda maddi sıkıntısı olanların da rüyada tatlı yemek ile ilgili gördükleri rüyada bu sıkıntıdan kurtulacağına işaret eder.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Umarım zam gelir maaşima teşekkürler yorum için bu arada.:)
Fearless (-52,011 puan)  
ben teşekkür ederim

İlgili rüyalar

+10 oy
4 yorum 275 okuma
+16 oy
2 yorum 179 okuma
Gmz 20 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Gmz Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 192 okuma
+7 oy
1 yorum 177 okuma
Rossess 30 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 194 okuma
Karga 22 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 246 okuma
Karga 26 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 98 okuma
Gizem999 3 Temmuz 2023 Rüya kategorisinde Gizem999 Karabasan (668 puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 153 okuma
+3 oy
1 yorum 156 okuma
saga 31 Mayıs 2022 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+6 oy
5 yorum 434 okuma
Rossess 9 Mart 2022 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+13 oy
10 yorum 303 okuma
Akrepsel 15 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 193 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

448 Aktif
0 Üye ve 448 misafir
Bugün : 10874
Dün : 23857
Toplam : 48069211
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...