Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
434 okuma
Rossess Rüya kategorisinde Rüyakar (3.5k puan)  
Rüyada ablam, üniversiteden arkadaşım, eşi ve birkaç kişi döner kapıda eğleniyorlar. Bana da katılmamı söylüyorlar ama ben istemiyorum. Daha sonra  yeşillik bir alandayız ve her yer alabildiğine küçük küçük beyaz mor papatyalarla dolu. Papatyaların arasına oturdum papatyadan taç örüyorum. Bir beyaz bir mor papatya kopararak saplarının uzunluğuna ve eşitliğine dikkat ediyorum. Tac örgüsüne yeni başlamışım. Küçük yeğenim bir avuç mor papatya toplamış ve bana veriyor. Çok mutlu oluyorum. Yan tarafta oyun parkı var ve kaydırağın ucunda bir adam oturuyor. Adamı tanımıyorum, yüzünün şeklini bile bilmiyorum  ama ondan etkilendiğimi hissediyorum.
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Bekar mısın?
Yaş?
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Bakarım. Yaşım 30

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar sevgili okuyucum , güzel mi güzel bir rüya ile gelmişsin , öncelikle rüyadan anladığım kadarı ile yeni bir dileğiniz olabilir , son zamanlarda flört evlilik ciddi bir ilişki gibi niyetleriniz düşünceleriniz olabilir , eğer yoksa bu rüya karşınıza yeni birinin çıkacağı habercisi olabilir , genelde çekeriz içimizden geçirdiğimiz an duyguları düşünceler çalışmaya başlar evrenden istemeye devam ederler bir fısıltı olrak da içimizden geçirsek beyin evren ile anlaşmış gibi niyetlerimizi bizlere çeker bu rüyada öyle , daha eylenceli sempatik ve romantik bir erkeğin aurası işlenmiş bu rüyaya , sizin niyetlerinizdeki hayalinizdeki erkeğin yansımları

gel gelelim rüyanın analizine :) döner kapı da eğlenmek aslında dünyevi yaşama vurgu yapmış herkesin bir odak noktası var , herkes bir şeyler ile meşgul ama onların meşgul olduğu şeyler sizin dikkatinizi çekmiyor , döner kapı aynı zamanda boşa geçen zamanı da tasfir ediyor yani oyalanmak ,döner kapı yapay ama yeşilik gerçekçi ve doğal , mor papatya dişi enerjinin yükselişi , mor renk zirveyi hatırlatan renklerden biridir ve güçlüdür papatya da kendi halinde sembollerin dilinde hediye süpriz beklenmedik haberler demektir , yine mor papatyalardan yaptığınız taç kendi kendinizi ödülendirmek , bu bir niyetin kabul olması yolculuk yapmak sizi sevdirecek bir takım gelişmlelerin yaşanması ama bu dileğin bu iyi niyetin ve bu enerji yükselişini tetiklyen etken sizin iç dünyanıza dönüp ve dileminizle olacak gibi , çünkü rüyanın başında döner kapıdan ayrıldığınız yani kabul etmediğiniz zaman döngü başlıyor niyetleriniz aslında iç dünyanızda filizleniyor ,kaydırak hızlı süratli manası taşıyor birazda  yapay eğlence değilde gerçekçi içten gelen mutluluk , dediğim gibi yeni haberle ve yeni süprizler rüyanız renkli ve güzel kısa vadeli bir dönüşüm gibi düşünün dönüşümün size neler getireceği süpriz :)

SEVGİLERLE ÜSTAT SİMUY ALACA
+4 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Harika yorum için teşekkür ederim. İlişki, evlilik kaçtığım konular bazen kaçmasam nasıl olurdu diye düşünüyorum ama en güzeli tek takılmak geliyor. Umarım sürpriz bana güzel şeyler getirir.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
belki kaydırakta bunu temsil ediyor kaçtığın an yakalanacaksın gibi :) hayırlısı olsun tabi Gaybı ancak ALLAH bilir :9
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Haklısın. Bakalım zaman ne getirecek:)
+5 oy
Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
Merhaba, rüyanızı mümkün olduğunca anlaşılabilecek şekilde yorumlamaya calısıcam çünkü çok fazla kuantum bileşeni var. Şimdiki, numerolijik açılım netleştirir bu durumu ama sizin ailenizde el sürmesi yada nefesiyle şifa veren bir atanız var. Sizinde bu genden dolayı şifa yeteneğiniz doğumsal.buyuk ihtimalle insanlar şimdiye kadar spontane bir şekilde sayenizde sifalanmis. Insanların yaşam misyonları bazen şifacı, durugorur vb.seklinde  ayrılabilir. Ama bazı insanlarda bu bileşiktir. Kendi isteğinizle girdiğiniz bu alanda size gelen bir yardımla görünüz netlesecek. Taç cakraniz akış için hazırlanıyor. Akış için herkes kanal olarak tanimlanmaz. Başarılar dilerim, doğru manevralarla iyi bir durugorur olma yolundasınız
Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
Olur yaparım tabiki;)
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Teşekkür ederim hemen linki aşağıya atıyorum
+4 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Bir kısmet söz konusu. Rüyanda gördüğün bu kişilerden birine seni soruyor biri. Akrabalarının ya da tanıdıklarının çoğunun bulunacağı kalabalık bir ortama girdikten sonra rüyanda gördüğün kişilerle bu kişiyi konuşuyorsunuz.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Yorum için çok  teşekkür ederim. Şimdilik bişey yok bakalım ilerde  ne olur :)
+4 oy
Fearless (-52,011 puan)  
Kişinin rüyada çiçek görmesi, iyiliğe ve hayra işârettir. Yine rüyada çiçek görmek, gönül açıcı, sevinçli haber ve gelişmelere işâret eder. Bazen de rüyada çiçek görmek, lezzetli şeylere ve huzurlu bir hayata işâret eder.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Yorum için çok teşekkür ederim:)
Fearless (-52,011 puan)  
rica ederim

İlgili rüyalar

+5 oy
2 yorum 161 okuma
Turna 4 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 144 okuma
Hifam 5 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Hifam Rüya Tabircisi (5.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 119 okuma
27 Mart 2018 Rüya kategorisinde Suzan   yazdı
+17 oy
3 yorum 154 okuma
+11 oy
2 yorum 189 okuma
Smia 18 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde Smia Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+13 oy
3 yorum 282 okuma
Eyja 8 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+6 oy
5 yorum 366 okuma
Ruya.ci 10 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Ruya.ci Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 111 okuma
Zübeyde101 16 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Zübeyde101 Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+6 oy
7 yorum 481 okuma
+5 oy
7 yorum 471 okuma
Yaren1989 4 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 157 okuma
SSDGN 10 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

375 Aktif
0 Üye ve 375 misafir
Bugün : 2101
Dün : 21898
Toplam : 48082293
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...