Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
110 okuma
Eslemm Rüya kategorisinde Rüyazede (1.1k puan)  
Merhaba öncelikle (:
Rüyamda bir resim sergisinde kız arkadaşımla beraber geziyorum.Arkadaşım benden kendi fotoğrafını çekmemi istiyor.Kuytu bir köşede bir ağaç önünde poz veriyor ve ben fotoğrafını çekiyorum.Köşeye girecekken bir gelinin de fotoğraf çekimi var bizim fotoğraf çekip ordan uzaklaşmamızı bekliyor ben fotoğrafı çekip yürüyorum yürürken sergide bulunan kocaman bir tablo dikkatimi çekiyor bir kız fotoğrafı var bende sanatçı kendi fotoğrafını çizmiş diye geçiriyorum içimden ve yürümeye devam ediyorum.Eski sevgilimle karşılaşıyorum bana sarılıyor ve yanağımdan öpüyor konuşarak sergi alanından uzaklaşıyoruz.Alandan çıkınca boş bir evin içinden geçiyorum eski sevgilimide alıp ordan uzaklaşıyorum bir kaç merdiven basamağı iniyorum ama apartmandan çıkmıyorum sonra bir anda bir evin penceresinden kayalık taşların bulunduğu yere eski sevgilimin yardımıyla atlıyoruz.Eski sevgilim önümden kayalar üzerinden yürüyor bende gittiği yeri takip ederek yürümeye çalışıyorum bir kaç kayalığı geçince ben yanyana yürümek için onunla aynı hizaya geçiyorum ama farklı bir kayanın üzerinde duruyorum eski sevgilim farkli bir kayanın üzerinde duruyor birbirimize bakıyoruz onun olduğu taşın altından birşeyler sallanmaya başlıyor bir yılan başı görüyorum.Eski sevgilimde ne olduğunu anlamadan ne oldu diye soruyor bende kayanın altında topraktan çıkmaya çalışan bir yılan olduğunu söylüyorum korkuyor ama kaçmıyor öylece duruyor kayanın üzerinde ve yılan toprak altından çıkıp taş arasında tamamen çıkıyor biraz uzaklaşıyor ve zarar vermiyor gibi az uzaklaştığını gördüm dahasını görmedim bende.Sonra ben düz bir caddeye çıkıyorum tanımadığım iki kızla rastlaşıyorum.Kızlara durağı soruyorum kızlarla biraz durakta bekliyoruz beni arabaya bindirmek için bekliyorlar etraf çok sessiz ve hiç bir şey yok.Kızlardan biri ihtiyaçlarını almak için markete gideceğini söylüyor diğer kızda beni evine davet ediyor bu gece burda kal diyor evlerine gidip misafir oluyorum kızlardan birinin ablasıyla falan konuşuyorum ama kapı eşiğine geliyorum evden çıkmak için vedalaşıyorum ama çıkmıyorum.Rüyam bu kadar yorumlarsanız sevinirim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada fotoğraf çekmek bazı anıları ve geçmişi özlediğine işaret. Bu kişisel özel bir şey gibi duruyor. Aynı zamanda tablodaki kadın da yine geçmişle verilen emeklerle ilgili bir duruma özlemi simgeliyor. Sen eski sevgilinin peşinden gidip onun kurallarına uymuşsun ona bağlılık göstermişsin. Ama taşın altından çıkan yılan ya eril enerjiyi simgeler ya da düşmanı. Hangisi olursa olsun ilişkinizin bitmesine sebep olarak onun durduğu kayanın yani olduğu durumun altında yatan sebep olarak bu görünüyor.

Farklı kayada durması ve onun kayasının altındaki yılan ya aranızı bozan bir düşmana veya onun eril enerjisi yüzünden bazı şeylerin bozulmasına sebep olmuş olabilir.
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
Teşekkür ederim (:

İlgili rüyalar

+3 oy
0 yorum 58 okuma
Eftelya 16 Aralık 2023 Rüya kategorisinde Eftelya Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 102 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 15 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 4.1k okuma
Suleee 2 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Suleee Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 174 okuma
7 Eylül 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
1 yorum 177 okuma
Eslemm 3 Nisan 2022 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 95 okuma
+16 oy
5 yorum 235 okuma
+8 oy
2 yorum 378 okuma
Rossess 1 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 182 okuma
+9 oy
1 yorum 141 okuma
Ba - De 2 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Ba - De Rüyakar (5.5k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 120 okuma
Efochik 4 Ekim 2021 Tabir kategorisinde Efochik Karabasan (92 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

445 Aktif
0 Üye ve 445 misafir
Bugün : 11980
Dün : 23857
Toplam : 48070315
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...