Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
460 okuma
SAMİGALAKSİ Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Rüyamda babamın ölen halasının terasındayız. O ölen kadının kızı ve torunu var. Erkek arkadaşımın ailesi ve benim ailem oturmuşlar bir sofraya. Çok mutlular sohbet edip gülüyorlar. Açık alan olduğu için hava da sakin esintiler veriyor. Ben erkek arkadaşımı arıyorum o ortamda ama sanki ben göremiyorum onu. Mesaj atıyorum cevap vermiyor. Evin içine girip lavaboda ellerimi yüzümü yıkıyorum. Hemen yan tarafında mutfak gibi bir yer var o ölen kadının kızı ve torunu. O kadar hızlı hareket ediyolar ki bi de bir şeyler konuşuyolar çabuk ol hemen diye. Ellerinde bi kağıt mı bez mi tam anlayamadığım bir şeyin içinde yazı ya da semboller çizili. Kadın kızına bunu 2 evin arasına at kimse görmesin diyor. Benim orda olduğumu görmüyolar. Ve rüyada erkek arkadaşımla bizim evimiz karşıklıymış. bu terastan bakıncada hem erkek arkadaşım evini hemde kendi evimi görüyorum. Kadınla kızını takip ediyorum. ne olduğunu anlamıyorum ama içimde huzursuzluk oluştu. Bu evin bi de arka tarafında teras var kız oraya doğru giidyor bende o an sesleniyorum sen ne yapıyorsun diye hemen elindekini 2 eve gelecek gibi atıyor. Anneside gelip gülüyor. bende siz kötü bir şey yaptınız ben bunu biliyorum ama izin vermeyecem diyorum. gülerek artık onu bulamazsın diyolar geç kaldın. bende hemen aşağıya iniyorum. sevgilime diyorum böyle bir şey oldu ama o hala cevap vermiyor bana. aşağıda arıyorum o attığını ama sanki hem aynı yerdeyim hiç kımıldamıyor gibiyim. O masa oturanların bağırmaları geliyor tartışmaya başlıyolar bende bunu bulursam yok etmem lazım. hislerimde haklıyım diyorum. ama karanlık görmüyorum. o sıra bir ses duyuyorum ne kadın ne erkek. bana felak suresini okuyor. Önüm sanki açılıyor. Evlere doğru ilerledikçe ses azalıyor. evlerden uzaklaşınca ses yükseliyor. Sonra uyandım.

Sonra yine o ölen kadının bu kez gelini ve oğlunu görüyorum. Araba içindeler. sevgilim ben bi de küçük kardeşim var. arabayı durdurup kadın bir sürü laf edip bağırıyor. kardeşim kucağımda olduğu için çok hareket de edemiyorum. sonra kardeşimi yere indirdiğimde sen ne diye bana bağırıyorsun diyorum o da arabayı sürüp gidiyor. sevgilimde beni sakinleştiriyor.
İlk gördüğüm rüya beni çok huzursuz etti. İkinci yazdığımla bağlantılı mı bilmiyorum yinede yazayım dedim. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Rüyanızın anlamını çok merak ettim sanki size bir şeyin haberini veriyor gibi

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Büyü deyip de kimseyi endişelendirmemeliyiz. Geçmişten gelen kötü niyet diyebiliriz yahut moral bozucu hakikatler.

Gördüğünüz mekânlar çok mühim. Oralara gidin, tüm oraları inceleyin. Sizi ilgilendiren bazı şeyler bulacaksınız ya da öğreneceksiniz.

Tekrar diyeyim; o mekânlar çok mühim, o mekânların hepsine gidin.
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Mekanlara gitme şansım hiç yok. Yorumunuz için teşekkür ederim:)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
şimdi muska veya büyü gibi şeyler rüya ile tespit edilmez edilmesi zor bu bir ikincisi rüyada ki alan ile gerçekten kötülük yapıldı ise rüyada ki alanla belkide muskanın büyünün yapıldığı yer arasında farklılık olabilir sen rüyada orayaı görmüşsündür ama gerçek hayatta başkadır b rüyadan sonra 14 gün geçtikten sonra kötü anormel şeyyler olursa zaten bir şey vardır kendi adına ve ailenin adına  41 gün yasini şerif okursan aynı saat diliminde hiç bir etkisi kalmaz günde 28 35 27 13 defa ayetel kürsüyü her gün okumaya gayret edersen zamanla etkisi azalır ve ortadan yok olur gerçekten büyüsel bir şey varsa ama birileri gözünü kokrutmuş bunda bir şey yok sen yinede kendi içini ferah tut anormel durumlar olursa destek alırsın.
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  

Anormal şeyler derken? Yani öyle bir durumu nasıl anlayabilirim. Büyü durumunu düşünmem ise o tür şeylere çok inanan ve deneyen biri , beni ve ailemi de pek sevmez. @Üstat_Simuy_Alaca

Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
allah öylelerine akıl fikir versin , rahatsızlanırsan fazla bunalım sıkıntı kabus görmek banyoda korkmak işlerin ters gitmesi çoğ ağır vesvese gibi,
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Tamam teşekkür ederim, dikkat edeceğim :)
+2 oy
Battalhun Karabasan (636 puan)  
Merhaba


Bir düşmanınız sizi kıskanan özellikle erkek arkadaşınızla olan ilişkinizi kıskanan biri varmıdır rüyanız ara bozma büyüsünü anımsattı felak suresi cinler ve büyülerden korunmak için okunan bir suredir.

Dikkatli olmalısınız

Akşam yatmadan önce elinizi mutlaka yıkayın, tırnaklarımızı uzatmayın, ve mutlaka yatmadam önce Nas Felak ayet-el Kürsi okuyun öyle uyuyun bunu sevgilinizede tavsiye edin

Bu rüyadan benim çıkarttığım anlam size yakın zamanda büyü yapıldığı veya yapılacak olmasıdır
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Kıskanan biri var mı bilmiyorum ama dediğiniz gibi bende yapılmaya niyet edildiğini düşünüyorum. Ondan yorumunuz için çok teşekkür ederim :))

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 276 okuma
+4 oy
1 yorum 132 okuma
Lucida 27 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Lucida Karabasan (98 puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 158 okuma
Ssena 15 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 140 okuma
Hicret 4 Aralık 2020 Tabir kategorisinde Hicret Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 145 okuma
+4 oy
8 yorum 312 okuma
sevda45666 31 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 220 okuma
+4 oy
4 yorum 213 okuma
+4 oy
1 yorum 3.5k okuma
28 Ekim 2018 Rüya kategorisinde Gülsüm   1 1 yazdı
+9 oy
1 yorum 230 okuma
+23 oy
3 yorum 339 okuma
+4 oy
2 yorum 114 okuma
MuratKaya 15 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde MuratKaya Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+14 oy
3 yorum 138 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

446 Aktif
0 Üye ve 446 misafir
Bugün : 11993
Dün : 23857
Toplam : 48070327
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...