Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
206 okuma
Nisanurmunisker Rüya kategorisinde Karabasan (902 puan)  
Rüyamda ablamla birlikte yatakta yan yana uzanmış kitap okuyorduk. Sonra nasıl olduysa pencereden odaya 19-20 yaşlarında 2 erkek geldi.  Ablama nedense hiçbir şey yapmadılar ama bana doğru gelip tecavüz etmeye kalktılar. Sonra ben iki erkekle de boğuşup onları bıçakla öldürdüm. Her yet kan içinde kaldı.

(Rüyamın başında onlar bana tecavüz edemeden  onları öldürdüğümü sanıyordum ama rüyamın sonlarına doğru önce onların bana tecavüz ettiklerini ve benim tecavüze uğradıktan sonra  onları öldürdüğümü anladım)
Günler geçti ama kimse evin üst katına çıkıp da o cesetleri görmedi. Birkaç gün sonra ben olayın şokunu biraz atlatınca üst kata çıkıp odayı temizleye başladım. Tek başıma yapamayacağımı anlayınca annemi çağırdım ve baştan sona her şeyi anlattım. Annem asla hiçbir tepki vermedi. Sadece odayı temizlememe yardım etti. Sonraki günlerde teyzemlere gittik, bütün akrabalar oradaydı. Ben doğal olarak sürekli ağlıyorum. Ben tecavüze uğradım diye bağırıp ağlıyorum ama kimsenin umrunda olmuyor. Hatta sonra beni markete yada fırına gönderiyorlar. Yolda öldürdüğüm kişilerin arkadaşları, kardeşleri karşıma çıkıyor. Onlarda beni öldürmeye çalışıyor. Bir şekilde hepsinden kurtuluyorum ama sonradan bir evin kapısına gidiyorum. Evin içinden öldürdüğümü sandığım   çocuklar çıkıyor. Korkup hemen annemlerin yanına yani teyzemlere gidiyorum. Yine ağlama krizlerine giriyorum ve ben ağlarken diğer evli olan ablamın benimle dalga geçtiğini görüyorum. Ablamı yere yatırıp boğazına yapıştım ve tırnaklarımı yüzüne geçirdimi hatırlıyorum..
(Merak etmeyin ablamı öldürmedim sadece boğazını biraz sıkıp bıraktım)

Bu arada rüyadan uyandığımda anladım gerçekten ağlamışım. Uyandığımda gözlerimden yaşlar akıyordu ve kendimi sıkarak ağlıyordum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu tür rüyalar günlük hayatta seni rahatsız eden, taciz eden veya özel alanına giren insanları temsil eder. Bir şekilde bu durumdan rahatsız olmuşsun ve rüyana da yansımış. (gerçi sosyal medya veya haberleri izliyorsan çevreden etkilenmen de söz konusu olabilir)

Ev genelde kişiliktir. Burada evinde tecavüze uğraman senin kişiliğine benliğine yapılan bir saldırıyı da simgeler. Bu durumu aslında çevrene de anlatmışsın ama senin kadar hassas ve duyarlı olmamışlar veya çok umursamamışlar. İş yeri, okul gibi çevrelerde yaşadığın bir olayı da simgeliyor olabilir.

Hepsinden önemlisi işaret rüyası olabilir yakın zamanda olacak hoş olmayan bir durumu gösterebilir. Dikkat etmeni öneririm.
Nisanurmunisker Karabasan (902 puan)  
Peki katil olmam? Ve öldürdüğüm kişilerin tekrar dirilmesi
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Katil olman bu durumu kendi başına çözeceğini gösteriyor. Onların dirilmesi de benzer davranışları sürdürme olasılığını.

İlgili rüyalar

+8 oy
2 yorum 303 okuma
coyote 11 Eylül 2017 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 170 okuma
ege soyder 1 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde ege soyder Karabasan (862 puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 227 okuma
Suspiria 28 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Suspiria Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 372 okuma
11 Eylül 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 152 okuma
Sona 15 Ocak 2019 Rüya kategorisinde Sona Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 181 okuma
26 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde sedom   yazdı
+6 oy
1 yorum 124 okuma
Enes.32 15 Nisan 2020 Tabir kategorisinde Enes.32 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 94 okuma
büşra sezer 25 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde büşra sezer Karabasan (72 puan)   yazdı
+12 oy
1 yorum 174 okuma
LİSELİNİN1İ 21 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde LİSELİNİN1İ Rüyazede (1.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

395 Aktif
0 Üye ve 395 misafir
Bugün : 19717
Dün : 23857
Toplam : 48078026
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...