Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
146 okuma
MelikeQa Rüya kategorisinde Rüyazede (1.3k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Merhaba öncelikle umarım iyisinizdir
Ruyamla ilgili oldugu icin size kucuk bir bilgi vericem
Cok yakin bir zamanda malesef ki gozlerimden bir rahatsziligim oldugunu öğrendim , bu ciddi bir rahatsizlik ve tedavi edilmediginde göz  kaybina bile yol açabiliyor , bunun uzerinden gecen haftalarda sol gozumden ameliyat oldum ve haliyle psikolojik olrak biraz bitik duurmdayim cunku ayni hastaliktan ciddi derecede  goz sonuru yasayan birini cok yakinen taniyorum
herneyse
Ruyam tam olarak acik bir havada geciyor disaridayim saclarim mi salmisim ve uzerimde beyaz bir gomlerk var (tam emin degilim)  bir bahce duvari var önümde ve uzerindede siyah demirlikler , bahce duvarinin diger tarafindan gecen insanlara bakiyorum orada bir cesit yuruyus yolu var insanlar  sag usten gelip sol alta dogru yolculuk yapiyorlar
Tam o anda beyaz gomlek giyen 30 lu yaslarinda bir erkek ve sari esarpli 40 li yaslarinda zayif orta boylu ve uzerinde parduse olab bir kadin kol kola girmis benim sol alt tarafima dogru yuruyorlar  ama ikisininde gozlerine perde inmis yani gormuyorlar erkek bir tik daha kotu gibi durumu kadin daha cok yon veriyor gibi tam onlari uzaktan gorunce uzuluyorum kendimi gormus gibi oluyorum
Tam benimle ayni hizaya gelince kadinla goz temasi kuruyoruz sonra aniden kadin duruyor ve parmakliliklara elini atiyor
Erkekse durmadan ilerliyor
Kadin bana elini uzatip yaklasmami isteyince bende kafami uzattim
Daha sonra elleriyle yuzumu tutup " Rabbim yardim edicek (etsin*) duzeliceksin , gel seni okuyayim "falan diyip gozlerimi öpmeye basladi
O an cok duygulandik , ikimizde goz yasi dokuyorduk kadin hem birseyler soyluyor dua ediyor hemde gozlerimi öpüyordu  " bende ayni hastaliktan mi muzdaripiz diyebildim sadece ve gozlerine baktim renkli gozlerinin uzerini bulutlar cevrelemis gibiydi
Not: bu ruyayi 3 yada 4 gibi gormus olabilitim emin degilim gece 1 de yattim suan saat 6 uyanir uyanmaz not aliyorim
Ayrica yatmadan bir saat önce odamda kiz kardesimle sohbet ederken sag tarafimdan ince bir kadin sesi duydum bu gece ve ani bir reflekle sagima dondugumde bir den yuzum istemsizce gulumsedi  ama hicbirsey gormedim ( karanlikti) ne dediginide anlamadim.
Simdiden sagolun , herkeze saglikli gunler :))
Ve lutfen eger ruyaya baska biri tarafindan yorum yapilmis olsa bile , konu hakkinda bilgiliyseniz yorumlarinizi belitmeyi unutmayin , tesekkurler.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Öncelikle geçmiş olsun melike. Rüyana gelirsek sanki bu konuda şifa bulacaksın gibi işaretler var. Ama tabi bilinçaltına yönelik isteklerin de var mutlaka. Bunların da etkisi vardır. Ama rüyan oldukça olumlu belki iki kişi sana bu konuda destek de olabilir.
MelikeQa Rüyazede (1.3k puan)  
Geri dönüsün için çok teşekkür ederim kargacigim :)) saol , umarim hersey iyi yönde ilerler.
+3 oy
Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
Merhaba arkadasim  umarim siz de cok iyisinizdir ki kanimca bu ruyadan sonra cok daha iyi olacaksiniz Allah'in izniyle. Ruyaniz bence cok guzel. Ruyada semboller çok önemlidir ve dua sozcükleri. Eğer dua aldiysaniz tabir-i caizse "geçmiş olsun":) sanirim saglik simdilik tek muradınız. Ruyaya gore sanirim hasıl olucak. Yani o teyzenin dua etmesi cok iyi. Saglikli gunler dilerim.
0 oy
MelikeQa Rüyazede (1.3k puan)  
Değerli yorumunuz icin çok teşekkür ederim , sağlık gercekten tek ihtiyacım şuan , umarım hersey güzel sonuçlanır:)))
0 oy
Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
Rica ederim arkadaşım. Kesinlikleee. Sagligimiz yerinde olsun da gerisi bur sekilde hallolur:) mutlu kalın. Saglicakla kalin
0 oy
✨ Rêveuse ✨ Rüyakar (2.5k puan)  
Çok geçmiş olsun, ben rüya yorumlamasını aslında pek bilmem açıkçası ama bence rüyanda dua alman çok güzel şey. Hayırlı bir rüyaya benziyor, şifa bulacaksın Allah'ın izniyle. Ben öyle düşünüyorum :) Allah şifa versin.

İlgili rüyalar

+4 oy
13 yorum 517 okuma
Hicaz 1 Ağustos 2021 Bilgi kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 310 okuma
iclal 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde iclal Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 99 okuma
n.coli 17 Haziran 2018 Rüya kategorisinde n.coli Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 111 okuma
+3 oy
1 yorum 275 okuma
sevda45666 2 Şubat 2022 Rüya kategorisinde sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 124 okuma
+1 oy
1 yorum 99 okuma
bbusraa 4 Temmuz 2023 Tabir kategorisinde bbusraa (-7,242 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 118 okuma
+1 oy
1 yorum 75 okuma
İpekD 2 Eylül 2023 Rüya kategorisinde İpekD Rüya Yorumcusu (12.0k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 86 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

387 Aktif
0 Üye ve 387 misafir
Bugün : 17113
Dün : 23857
Toplam : 48075435
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...