Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
355 okuma
Tolgahan Rüya kategorisinde Rüyakar (3.3k puan)  
düzenledi
Rüyam biraz karmaşık

Bir kız diğer kıza'onu evine götür ben büyü yapacağım diyor tabi ben duyuyorum kıza duydum diyince kız somurtuyor.Sonra birden Kasımpaşa-Gs maçına bakıyormuşum .Kasımpaşa 1-0 yazıor sonra değişiyor Gs 1-0 oluyor bende seviniyorum .Sonra Cristiano Ronaldo ve Messi isimleri var önümde Messi hattrick yazıyor sonra siliniyor derin bi ohh çekiyorum .

Tabi en önemli kısım en son oluyor ; karşımda çadır var orda bi kadın ve bi asker var .Asker kadına akın akın geliyorlar durduramıyoruz diyor .Kadın ise 'Hacibi cinleri kafaların üstüne kendi kafalarını koyarlar 'diyor anında uyanıyorum.Beni etkileyen son kısımdaki söz oldu .

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
bir süre sonra varlıklar gözlerine yerleşir ,görme işi için icazet alınır , benimde bir tandığım var kendisine kahin diyor , bir gün sordum sen misin asıl kahin olan yoksa varlığın mı kahin , yine bir sohbette denk geldim hatta hicaz ile konuştuk fal bakan kişiye direk gelirler falı insan değil onun yerine varlık bakar , 3 gözü açarken haliyle rutüel ve bol bol hayal kullanılır , hayaller bir süre sonra kişiyi zehirler bunu ayırt etmek öenmlidir , bakan benim özüm mü gören benim özüm mü yoksa şeytandan göz mü ödünç aldım , evet evet bazı insanlarda ruhsal güçler mevcuttur dnası doğum yılı anne ve babasından aldığı genler kişide melezlik gibi bir çok şeye kapı açabilir ,mesela sinyal diyorsun bazı insanlarda bedenleri mıknatıs gibi demiri yada çeliği çeker bazıları elektirikten etkilenmez ,bazıları çok rahat bir şekilde rüya gördüğü esnada uyanır rüyada uyanır gezer rüyayı kontrol eder bunlar mutlak bunlar olur ama görme işi zordur ve görme yetkisi herkese verilmez görürsün ama şeytana açılan göz her zaman şeytani objeleri görürler , nura açılan göz farklıdır , evet hissetme frekansın yüksektir hiisedersin dalgaların insan dalgasının üzerine çıkmaş ise evet normal ama benim hür düşüncem herkes görmez , dalganın yüksekliği kişide çevresini analiz etmeye yarar , tehlike anını hissete bilirsin ama göz demek açık demek görmek demek çevrendekileri bir görürüsün nutkun tutulur , sen çevreni okuyorsun kendi içsel alanını birde insan enerjisi okuna bilir duygu durumunu kuya bilirisn o da dediğim gibi sen dalgaları iyi yönetiyorsun ama görmek başka.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
okumak ve görmek ayrı :) sen beni okuya bilirsin ama göremezsin :)
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
son cümleye fazla takılma boşver ha tek şunu diyim doğru bir cümle duymuşsun ama duymazdan gelmek de yarar var ,o varrlıkların bizlere dediklerine kulak asmayalım onların dünyasında olup bitene karışmayalım , genel olarak rüyan şeytani rüyalar kategori sine giriyor aldatmaca da mevcut .
+1 oy
Tolgahan Rüyakar (3.3k puan)  
Evet ben o sözü pek irdelemem.Işin garip yanı rüyada gördüğüm yer. 1 hafta önce eski, koça benzeyen tarihi bir objeyi bulduğum yerdi .O obje yanımdayken tesadüfen kaçak tarihi mezara da  denk geldim .Yarın ben onu direk müzeye götürücem tılsımlı galiba . Birde doğru cümle duydun dediniz başka bir söz daha var aklımda 7 senedir unutamadığım."Al halı ehliyeten ve la ilahe gayril mabud " bu ne anlama geliyor acaba ?
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
siz bir yerde bir şey mi buldunuz , birde bu sözü duyduğunuzda herhengi bir şey bulmuşmuydunuz.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tam anlamını bilmesem de şu manalara gele bilir , mabud dan izin almadıkça ondan hayır gelmez olabilir , ehliyet yani ruhsat Allahtan izin ruhsat alırsan ondan hayır gelir , Aalhatn yani mabudan izin almaz rıza almaz ruhsat ehliyet almazsan ondan hayır gelmez de olabilir. onun rızalı olması için mabud dan izin al da olabilir .
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
3. gözü aktif biri korkudan kendini şaşırır yediğini içtiğini utunur :) emin misin ?
Tolgahan Rüyakar (3.3k puan)  
Nasıl ispatlayabilirim size ?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rüyanın linki atarsanız bakabilirim
0 oy
Tolgahan Rüyakar (3.3k puan)  
Şeytanı rüya dediğiniz rüyayı  hafta tarihi birşey bulduğumdaki yerde gördüm onu direk müzeye vericem yarın.Birde ben 3.gözü fazla aktif biriyim belki 3.gözden kaynaklıdır bazı şeyler
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
metafiziğin ötesini görme duyma sezinleme işi ayrıdır , alın bölgesi diye hitap edilen aktifliği ise hissetme sezinleme dir , görmek başkadır .sen hayal perdeni görüyorsun bu rüyalarında belli yani kendi eksenin etrafını görüyorsun .
Tolgahan Rüyakar (3.3k puan)  
Allah korusun cinli varlıkları hiç görmek istemiyorum deliririm
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ha biir de cinli varlıklarla görme ayrıdır cinlerin gözünden bakılan bir dünya dünya değildir , özden görmek de farklıdır.
0 oy
Tolgahan Rüyakar (3.3k puan)  
Televizyon sinyallerini duyma  tv kapandığında sinyalden anlama herkeste olan birşey mi acaba bilmiyorum da .
+1 oy
Tolgahan Rüyakar (3.3k puan)  
Şeytana açılan göz her zaman eforsuz oluyor çünkü şevk ve zevklere harcanan enerji önemli olmuyor.Öte yandan nura açılan göz diyorsun  .Şu anki Türkiyenin sosyal ortamında  eziyet gibi geliyor .Bunun için keşke bir topluluk olsaydı  onlara yatıp kalksaydık
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tam anlayamadım kimlerle yatıp kalkasydık
0 oy
Tolgahan Rüyakar (3.3k puan)  
Nura açılan göz dediniz keşke buna kendini alıştırırken yanımızda aynı bizim gibi kişiler olsaydı daha kolay olurdu.Öbür türlü aklımız çeliniyor
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
kimi insan bunları kaldıramaz , ama dine yönelen kişi kendini dini sohbetlere ve zikirlere veren kişi iç dünyasını temisleyen kişi , belirli sınavlardan sonra Allahu teala o kişinin görüşünü aydınlatır genişletir görmese bile çoğu şeyi anlar ,
0 oy
jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)  
@Üstat_Simuy_Alaca lütfen rüyamı yorumlar mısınız

İlgili rüyalar

+11 oy
14 yorum 539 okuma
Karga 7 Ağustos 2020 Paranormal kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+17 oy
32 yorum 2.3k okuma
Prenses789 1 Eylül 2019 Paranormal kategorisinde Prenses789 Rüya Yorumcusu (18.6k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 259 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 7 Ağustos 2019 Paranormal kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+10 oy
20 yorum 609 okuma
4 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+11 oy
2 yorum 220 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 10 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+3 oy
8 yorum 244 okuma
+7 oy
17 yorum 592 okuma
Sonbahar 21 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 169 okuma
Fearless 25 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 281 okuma
OT 24 Eylül 2019 Rüya kategorisinde OT Rüya Tabircisi (6.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 1.2k okuma
28 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+10 oy
28 yorum 1.1k okuma
14 Mart 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 161 okuma
7 Mayıs 2016 Rüya kategorisinde Hilmi Özsoy   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
1 Üye ve 414 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15232
Dün : 23857
Toplam : 48073560
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...