Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
205 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
düzenledi
Rüyamda kız kardeşimle erkek kuzenimin yanına gidiyoruz. Bize söylemesi gereken bir şey varmış.
Tam apartmanın içinde bize sevinçli bir şekilde hala oluyorsunuz diyo. Eşi hamileymiş. Kız kardeşime,daha sonra bana sarılıyor. Tabi biz çok mutlu oluyoruz. Gerçekte de birbirimizi severiz. Evli değil hata sevgilisi bile yok. Daha sonra rüyada biz yengemizi de tebrik edelim diye kızın evine çıkıyoruz hemen yan aartman gibi bir şeymiş. Çok kalabalık bir eve girdik. Kız çok mutlu. Yenge tebrik ederim dedim kıza sarıldık fln rüyam böyle bitti galiba. Yengem dediğim kız da  ünlü birinin yüzünü gördüm. Televizyonda denk geldiğim için diye düşünüyorum.

Deniz kenarında bir yerde uyanıyorum ama tam dışarıdayız. Denize elimi uzatsam değerim o şekilde yakınım. Yalı evlerinin denize sıfır konumda olan betonunda yer yatağında uyandım.
 Annemler de hemen yan tarafımda kahvaltı yapıyor. Ben denize doğru bakarken siyah bir tüy geçti denizden. Gerçekte de tüylerin anlamlarına ilgi duyarım. Daha sonra köpek balığı gibi yüzgeci dışarıda olan bir balığın yaklaştığını gördüm. Denizden hopladı ve yeniden suyun içine girdi. Kocaman siyah bir balık ama köpek balığı değildi. Sonra aynı balıktan bir tane daha geldi ikisi birden atlamaya başladılar. Annemler neredeyse hiç panik yapmadı ama ben çok korktum,hep de kaçtım. Bizim oturduğumuz yerin arka tarafında girilen bir yer var orada da kadınlar oturuyordu,kafe gibi. Ben hemen oraya girdim. Denizde rahat rahat yüzen iki tane kadın gördüm. Daha sonra balıklar yeniden geldiler. Sudan çıktılar ve hemen kapının önünde betonda kaldılar. Ben içerde uzaktan bakıyorum. İçeri girdi bir balık ve yüzü aslan şeklindeydi. Sarı yelesi olan büyük bir aslan. Daha sonra diğer balık yeniden suya atladı. Ben yan tarafta başka bir kapıdan hemen dışarı çıktım dışarıdaki bir kız elinde kovayla içerdeki aslan görünümlü balığa su atıyordu. Ben annemlerin yanına gittim yeniden içerden bir erkek hepimizi içeri çağırdı annemler o zaman kalktı. Nefes nefese kaldığım bir rüya oldu rüyamda da çok korktum uyanınca da.
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
@SAMİGALAKSİ
Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  

Siyah kuş tüyü denizin üstünde tam karşımdan akıntıyla gitti. 

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+5 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
İlk rüyanızda bilinçaltınızın yoğun olduğunu gösteriyor. İstekleriniz, arzularınız hepsi üst üste binmiş sanki. Sizde biraz bu durumdan yana arada kaldığınızı söylüyor. Hala olduğunuzu duymanız beklenmedik sürprizlerle karşılaşabileceğinizi düşündürttü. Rüyanızda mutlu olmanız aslında kafanızdan geçenleri rahat bir şekilde çözerseniz daha rahat edeceğinizi söylüyor. Kalabalık ev sizin dolmuş oluşunuzdan kaynaklı. Ünlü yüz görmenizde aklınızda kalmasıyla yansımış. Genel olarak bilinçaltı yansıması olmuş.


  Rüyanızda deniz kıyısı görmeniz ve oturmanız aslında biraz rahatlamak istediğinizi söylüyor. sessiz sakin bir yaşam arayışına girmiş gibisiniz. Gördüğünüz yer yatağı bana şefkatli biri olduğunuzu gösteriyor. Kahvaltı yapıldığını görmeniz beklenen bir haberiniz varsa onun geleceğini gösteriyor. Gördüğünüz o siyah tüy sanki hayal kırıklığı yaşadınız veya yaşayacaksınız bunun sonunda sessizleşip bir süre durgun kalacaksınız gibi geliyor. Köpek balığına benzeyen balık görmeniz dost sandığınız şüphe ettikleriniz konusunda haklı şüpheler yaşıyor olabilirsiniz. Size karşı iki yüzlü davranıyor gibi. Siyah balık görmeniz yine biraz kafa karışıklığı yaşadığınızı ama geçmeye başladığını gösteriyor. Rüyanızda korkmanız bana iyi şeyler olacağını hissettirdi. Farkına varmaya başladığınızı da. Cafe gibi bir yer görmeniz yeni kişilerle tanışabilir güzel ilişkiler yaşayabilirsiniz. Rüyanızda kadınlar görmenizde iyiye işaret iyi şeyleri simgeliyor. Gördüğünüz betonda dikkatimi çekti. Kendinize fazla yük koyuyor olabilir misiniz? Rüyada sarı aslan yelesi görmeniz geleceğiniz yüksek mevkilere işaret bi de kendinizi her yerde saydırıyorsunuz galiba.
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim sağ olun :)
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Rica ederim ^^

İlgili rüyalar

+4 oy
3 yorum 143 okuma
Berfin2407 21 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Berfin2407 Karabasan (99 puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 150 okuma
Nazelmas 10 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Nazelmas Karabasan (92 puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 320 okuma
+8 oy
2 yorum 278 okuma
25 Haziran 2018 Rüya kategorisinde Alperen   yazdı
+4 oy
1 yorum 173 okuma
+1 oy
1 yorum 102 okuma
eirene 30 Eylül 2021 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 321 okuma
Adams 23 Aralık 2019 İstihare kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 196 okuma
26 Eylül 2017 Rüya kategorisinde Gülçin   1 yazdı
+9 oy
3 yorum 338 okuma
dimit 4 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

416 Aktif
0 Üye ve 416 misafir
Bugün : 17502
Dün : 23857
Toplam : 48075824
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...