Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
250 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
düzenledi
Akşam balkondan bakıyorum 2 kat aşağıda komşumuzun kızı bir şeyler asıyor. 11-12 yaşlarında gördüğümüzde selamlaşırız fln. Akşam vakti hava karanlık,komşunun balkon ışığı yanıyor. Kız bir anda iki kat yukarı yükseliyor yani bizim balkona ve bizim çamaşır ipine biber asıyor. İpe takilmis kurutulacak biber asıyor. Bacakları uzuyor bizim balkona kadar geliyor ve asıyor. Asarken kızı bileğinden tutuyorum sonra kız birden çekti elini ve bana ıyy elin kirli dedi. Elimin içini çevirdim elimin içinden siyahlık var ama aynı kalem ucu parmaklara değer ya bazen herkes yaşamıştır ya da yazı yazdiktan sonra elin kenarlarının siyah olması gibi. Elimi çevirdim öyle bir siyahlık var. Sonra kıza dedim ki elim kirli değil yazı yazıyorum ya terlemistir dedim. Kız da haa tamam dedi öyle olduğunu anladı. (Gerçekte de ders çalışıyorum. Bunlar ne dedim. Biber dedi bunları size vermek istedik bunlar burda kurusun dedi. Yeşil çarliston biberdi.
 Daha sonra kız yeniden aşağı kendi balkonlarına indi abisine dedi ki kısık sesle. Yukarıdaki abla beni tuttu ve içinde teşekkür geçen bir cümle kurdu. Yani kötü bir şey demedi iyi bir şey dedi bende gülümsedim dediğini duyunca hoşuma gitti. Daha sonra abisi kafasını kaldırdı bana baktı güldü ben el salladım galiba.
Abisiyle gerçekte de konuşuruz komşu olduğumuz için bazen mesajlaşırız da. Çokta his bir erkek hoşlanıyorum aslında ondan. Bana da çok güzel davranıyor, konuşuyor.
Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
@SAMİGALAKSİ
Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+4 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Uyumadan önce huzursuz ya da sıkıntılı uyumuş olabilir misiniz? Bana biraz öyle geldi. Bi sıkıntı durumunuz yansımış gibi. Hayata karşı bazı beklentileriniz var istediğiniz gibi durumların olmaması sizi biraz sıkmış gibi. Balkondan kıza bakmanız bana bunu çağrıştırdı. Komşunuzun kızını görmeniz hayatınıza girecek insanları temsil ediyor bi de yardım sever bi kişiliğe sahip olduğunuzu gösteriyor. Işık görmeniz feraha ulaşmak istediğinizi bir de sanki fark edilmek istediğinizi gösteriyor. Sizin ipinize biber dizdiğini görmeniz fazla bir beklentiniz olduğunu gösteriyor tam karşlığını alamayınca hayal kırıklığı yaşayabileceğinizi gösteriyor. Kızın bacaklarını uzun görmeniz beklentiniz olan durum için biraz daha zamanın olduğunu sabredip hayırlısını istediğinizde daha kolay bir şekilde olacağını gösteriyor. Size konuşmalarıyla hareketleriyle baskı uygulayan biri var mı? Varsa kendinizi özgür bırakmanız gerekiyor o baskı sizi bunaltıyor. Yoksa da elinizde olan o siyahlık biraz temkinli davranmanız gerektiğini söylüyor. Yeşil biber görmeniz bana iki şey düşündürttü. Ya pişmanlık yaşayacağınız durumun olacağını ya da dedikodunuzu duyacakmışsınız gibi. Rüyanızda abisine sizi söyleyip sizin gülümsemeniz de mutluluk, müjde haberi veriyor size. El sallamanızda mutluluğunuzu gösteriyor kendinizi rahat hissettiğinizi elinizdekinin kıymetini bildiğinizi gösteriyor.
Rüyanız bana genel olarak bilinçaltınızın yansıması olarak geldi. Genelinde olumlu ama dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor bi önceki rüyanız gibi. Dikkate almanız gereken şeyler olduğunu vurguluyor ya farkında değilsiniz ya da yavaştan halletmeye çalışıyorsunuz.
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Önceki rüyalarımda da dediniz dikkat etmeniz gereken şeyler var diye ama ben bunu hala anlamış değilim. Yani ne konuda ya da kiminle ilgili olduğunu seçemedim. Bunun hakkında söylenecek bir ipucu var mı  ?
+3 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Yani zamanla o anın geldiğini anlayabilirsin ben şimdi şu konu bu konu diyemem her şey olabilir.
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  

Anladım teşekkür ederim sağ olun :)

Birde size soru sormak istiyorum. Mesela bir şey hakkında rüyadan bilgi almak için yapılacak bir şey var mı. Büyük şeyler için değil de hayatın detayları ile ilgili. Olumlu ya da olumsuzu sezmek hakkında ne yapılabilir ?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
*İstihare duası ile kılınan iki rekatlik namaz*
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Ruhsal yolla olan nasıl yapılıyor ya da gerekli olan şeyler mi var ?
+1 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  

Aslına bakarsanız çok bir bilgim yok bende araştırıyorum @Karga @Üstat_Simuy_Alaca @Tellitoka etiketlediğim kişilerin daha kapsamlı bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum.

Yanış yönlendirmek istemem. Kendim için yaptığım şeyde en önce zihnimi boşaltıp kendimi istediğim şeye göre yoğunlaştırmaya çalışıyorum zaten görmem gereken bir şey varsa görüyorum yoksa da devam ediyorum
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
düzenledi
Bunu İslam dinine göre ama başka yolları da var  ruhsal yollar da var bu ruhsal yollarla yapılan uygulamalar çoğu zaman başka en enerjilerin dikkatini çekiyor zaman zaman.

İlgili rüyalar

+9 oy
1 yorum 397 okuma
Hope 23 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 190 okuma
30 Ocak 2018 Rüya kategorisinde Mustafa   1 3 3 yazdı
+8 oy
10 yorum 654 okuma
+5 oy
2 yorum 279 okuma
+11 oy
1 yorum 211 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 201 okuma
Şanslıxkelebek 18 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 467 okuma
geekone3388 22 Ocak 2021 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 145 okuma
+3 oy
1 yorum 110 okuma
Zisan Mutlu 16 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Zisan Mutlu Rüyazede (1.2k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

617 Aktif
0 Üye ve 617 misafir
Bugün : 7033
Dün : 21898
Toplam : 48087212
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...