Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
220 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
düzenledi
Rüyamda öğlen vakti babam bana diyor ki arkadaşımın oğlunun düğünü olacak çocuğu alıcaz evlerine gidicez diyor. Ortaokulun önüne gidiyoruz çocuk dışarıda oynuyor. Babam hadi diyo ama çocuk oynamaya devam ediyo biz de bekliyoruz mecburen. Çocuk zayıf,esmer çok uzun boyu olmayan ve yaşı da gerçekten küçük biri. Biz beklerken yanıma liseden de sevdiğim erkek arkadaşım geliyor. Biz beklerken o da bizimle beklemeye başlıyor. Biz beklerken babam çocuğun evleneceği kişinin benim erkek arkadaşım olduğunu söylüyor. Erkek arkadaşım da o anda öğreniyor aslında. Ben o andan itibaren anlam veremiyorum nasıl böyle bir şey olur diye düşünüyorum. Daha sonra çocuk okuldan çıkıyor ve çocuğu da alıp arabaya biniyoruz. Biz erkek arkadaşımla arkaya oturduk. Arabaya binince şapkamı çıkardım,boynumda atkı varmış bordo renk onu da çıkardım. Sonra üstünde pembe renkli bir atkı daha varmış çıkardım ve arabanın arkasına bir köşeye koydum. Babam okuldan aldığımız çocuğun evine götürüyor bizi. Arkadaşım telefonu cama dayıyor ve Galata kulesinin videosunu çekiyor. Bakıyorum ki biz İstanbul'a gelmişiz. Normalde İstanbul'da yaşamıyorum çok da uzak bir yerdeyim. Biz etrafı seyrediyoruz mutluyuz bir yandan da. Arabadan iniyoruz hepimiz bir yere gidiyoruz ama çocuğun evi değil burası. Eski tarihi binalar gibi babam kendi yaşıtı kişilerin yanına oturunca arkadaşım da izin aldı babamdan birlikte gezmek için o şekilde babamın yanından ayrıldık. Bir yerden girip başka yerden çıkıyoruz,resim sınıfı varmış 1 öğretmen 2 yetişkin insan vardı sınıflarına girip onlarla konuştuk. Ne konuştuk hatırlamıyorum da. İşte bu şekilde bir süre gezdik daha sonra bir şekilde biz çocuğun evine gelmişiz. Ben hala evlendirme olayını anlamadım hem erkek erkeğe hem çocuk çok küçük bir türlü istemedim. Arkadaşıma benimle evlen dedim,seni kurtarıyım dedim,bozuyum mu bu nikahı dedim ama bir şey yapmadım. Çocuğun evinde arkadaşımla sarılıyoruz, birbirimizi öpüyoruz. Derken düğün günü geldi ilk başta annem ve babam yoktu sonra onlar da geldi. Evdeyiz kalabalık da var. Arkadaşım damatlık giymiş büyük bir cam var dışarı açılan orayı açmışlar onun önünde oturuyor. Yanında da birileri var. Bakıyorum ayağının altında yılanlar var,arksinda topraklı bahçe var orda da yılanlar. Sarı,siyah yılanlar dolu kimseye zarar vermiyorlar ama büyük ve uzunları da var aralarında. Ben onları gördüğüm an geri çekildim yaklaşamadım. Daha sonra arkadaşım yanıma geldi tabiki. Ben orda ağlamaya başladım evlenme diye. Böyle bir şey olmasını istemedim.
Akşam olmuştu bahçede oturuyorduk ama hala evlenme olmamıştı nikah fln görmedim. Arkadaşımla hala görüşüyoruz çok da sevdiğim biridir. Diğer eğlendirecekleri,okuldan aldığımız çocuğu tanımıyorum.
Yorumlarsanız çok mutlu olurum :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
@SAMİGALAKS 
Lütfen yorumlar mısınız :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+4 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyanızı öğle vakti olarak görmeniz dileklerinize karşı olumlu gelişmeler olacağına işaret ediyor. Rüyanızda babanızın olması isteklerinizin  ve hedeflerinizin peşinden gitmenizi sizin için hayırlı olanın bunu olduğunu söylüyor. Çocuğu ortaokulda beklemeniz verdiğiniz kararların arkasında, tekrardan istekleriniz için sonuna kadar gitmeniz gerektiğini vurguluyor. Rüyada çocuğu beklemeniz ise iki şekil de yorulabilir ya iyi haber alırsınız ya da kötü haber ama bence iyi haber çünkü sonunda evlendiklerini görmediniz. Bana zihninizin biraz karışık olduğunu hissettirdi. Sanki bazı şeyleri aşmak yerine içinizde bastırıyor gibisiniz. Bu durumda başka bir şekilde yansımaya başlamış. Çocuğun esmer, zayıf bir çocuk olması istekleriniz konusunda zorluk yaşadığınızı arada sırada da olsa arada kaldığınızı söylüyor ama bunun yanında gelene kadar beklemeniz zorluklara göğüs geren biri olduğunuzu simgeliyor. Eski arkadaşınızı görmeniz de beklenmedik bir yardımla karşılaşacağınızı gösteriyor. Arabaya binip bir yere gitmeniz ya seyahat yapacağınızı ya da hayatınızda değişikler yapmaya çalıştığınızı söylüyor olabilir. Rüyanızda 2 çeşit atkı görmeniz 2 türlü yardımla karşılaşacağınızı bunun birisinin aileden geleceğini ve aile bağlarınızın daha da güçleneceğini gösteriyor. Bordo olması bolluk bereketliğin simgesi, pembe olması da sizin derin duygular beslediğiniz birini temsil ediyor. Galatayı görüp çekmesi hayatınıza mutluluk katacağını söylüyor. İstanbulu görmenizde iş olanaklarında önünüze fırsatlar gelebileceğini düşündürttü. Eski tarihi binalar görmeniz de ailenize düşkünlüğünüzü ifade ediyor. İki erkeğin evleneceğini  görmeniz aslında kötü şeylerin olacağını simgeliyor eğer evlendiğini görseydiniz görmediğiniz için özgür olmak istediğinizi düşündürdü biraz. Onun evlenmesini istememeniz hatta bene evlen demeniz sonra hiçbir şey yapmamanız da özgür olmayı düşündüğünüzü daha da belirginleştirmiş oldu. Arkadaşınıza sarılıp öpmeniz de biraz ilgi arıyor olabilirsiniz eğer ilgi beklediğiniz birisi varsa, yoksa sevgi dolu oluşunuz belli ediliyor burda. Arkadaşınızı damatlıkla görmeniz hayatınızda düzen, özveri ve mutluluk yaşayacağınızı gösteriyor.  Büyük bir cam görmenizde yolunuzun açık olduğunu gösteriyor. Yılan görmeniz bana gizli, sinsi bir düşmanınızın olduğunu düşündürttü. Hem siyah hem sarı yılanda bunu doğruluyor. İyi gibi gördüğünüz kişiler aslında arkanızdan iyi laf yapıyor, kuyunuzu kazıyor bunu dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. Aslında kalben ısınmadığınız birisi bu kişi. Ağlamanızda sıkıntılarınızdan kurtulduğunuzu o sinsi olanı bulup hayatınızdan çıkardığınızı gösteriyor. Rüyanız bana dikkat etmeniz gereken durumlar olduğunu ve bilinçaltı yansımaları olarak geldi.
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Çok teşekkür ederim sağ olun tekrar :)
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  

Yorumunuz için teşekkür ederim. 

Birkaç saat önce rüyamda gördüğüm erkek arkadaşım ile karşılaştım sarıldık,konuştuk çok da şaşırdım beklemiyordum. Bunun da bir anlamı var mıdır ? Bunun bir tesadüf olduğunu düşünmüyorum. 
+2 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Ben böyle bir zaman yaşadığımda düşüncem şöyle oluyor ya o kişiye karşı bi özlem duyuyorum ya da görmeden önce benim almam gereken bir mesaj oluyor onu anlamam için denk geliyorum diye düşünüyorum. Sizde iki türlü düşünebilirsiniz bu durumu. Rica ederim

İlgili rüyalar

+5 oy
3 yorum 167 okuma
+4 oy
2 yorum 153 okuma
+7 oy
1 yorum 322 okuma
Esra Alan 7 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Esra Alan Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 229 okuma
+8 oy
10 yorum 654 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
1 Üye ve 420 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15857
Dün : 23857
Toplam : 48074181
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...