Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
288 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
düzenledi
Rüyamda bizim evin oturma odasındayım yerde genç bir kadın yatıyor. Yer yatağı yapılmış. Yanında da başka kadınlar var. Bir kadının kucağında yeni doğmuş erkek bebek var. Kadın doğum yapmış bizim evde yatıyor. Sezeryanla doğum yapmış karnındaki yarayı görüyorum. Kadın kim bilmiyorum şu anda ama kadını tebrik ediyorum. Yanından geçerken ayağına fln basmayım diye dikkat ediyorum. Daha sonra mutfağa geçtik yemek yapmaya başladık. Kız kardeşim,birkaç kişi daha vardı herkes bir şey yapıyordu. Ben bu kısımda ne yaptım hatırlamıyorum. Daha sonra yemek yapmayı bitirdik. Biz gidiyoruz dedik kız kardeşimle. Biz girmeyelim diye kadın çok ısrar etti. Yemek yiyelim dedi. Daha sonra ne yaptık bilmiyorum.  
Birde balkonun camından bakarken dışarıda kızını  emziren bir kadın gördüm. Kadın hem emzirdi hemde sol göğüsünden beyaz süt çıktığını gördüm. Emzirdiği kız da çok küçük değildi. 3-4 yaşlarında gibiydi. Annesinin kucağına oturdu.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
@SAMİGALAKSİ rica etsem rüyamı yorumlar mısınız :) 
Saudade_44 Karabasan (214 puan)  
Çok garip bir rüyaymış yorumlanmasını bende dört gözle bekliyor olacağım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+8 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyanızda bir işe giriştiğiniz ya da girişmeyi düşündüğünüzü yansıtıyor. Biraz arada kaldığınızı söylüyor. Aslında bi yandan arada kalmanıza sebep olan etkenler doğru gibi duruyor, başlangıçta zor devam edecek gibi duruyor ama ilerleyen zamanlarda o kadar rahat, mutlu, huzurlu bir hayat yaşamaya başlayacaksınız ki başta olan zorluklar gözünüze gelmeyecek. Tanımadığınız bir kadın görmeniz iki şeye yorulabilir. ya karşı cinsten sizi sevmeyen size karşı kıskançlık besleyen birini sezdiniz ya da bi istediğinizin gerçekleşme sebebi de olabilir. İçinizde yoğun bir şefkat duygusu var bu yer yatağı bunun yansıması oluyor. Doğum yapmış bir kadın görmenizde akrabalar arasında lafınızın yapıldığı size imrenildiği bir nevi parmakla gösterilen biri olduğunuzu belirtiyor. Sezeryan olarak görmeniz ise sizin hayata karşı pozitif baktığınızı, bir şey istediğinizde korkusuzca arkasında durabildiğinizi gösteriyor. Yara görmeniz bana göre yakın bir arkadaşınızdan gelecek bir haberi simgeliyor. Kanı yarayla kötülük, iyileşme şeklindeyse yara iyilik. Tebrik etmenizde ince ruhlu olduğunuzu ve yolunuzda olan zorlukların ya da isteklerinizin olması için açılan kapılar gibi. Yemek yapılması ise sizin bu sıralar içten ettiğiniz bir duanızın olduğunu bu duanın kabul olacağını hissettirdi. Bebek emzirmesi de ferahlığa işaret. Sol göğsünden akan sütte sizin rahatlayacağınıza, isteklerinize ulaşacağınıza sebep. Aslında rüyanın genelinde siz ferahlamaya ihtiyaç duyuyorsunuz bu da böyle yansıyor ama olumlu bir rüya gerçek hayatınızda da ferahlama yaşacağınızı sadece biraz sabretmeniz gerektiğini söylüyor sadece.
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Rica ederim, elimden geldiği kadarıyla. İyi düşünün iyi şeyler yaşayın ^-^
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Çok sağ olun sizde öyle :)
+3 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Umarım her şey yazdığınız şeyler kadar güzel olur. Yorumladığınız için çok teşekkür ederim sağ olun :)
+5 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
ne kadar farklı bi rüya aslında bakınca bir şey çıkarmak zor görünüyor yorumu okuyunca bu kadar şeyin rüyada gizli kaldığını görmek şaşırtıyor
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Aynen öyle rüyalara bu yüzden çok inanırım :)

İlgili rüyalar

+12 oy
5 yorum 254 okuma
+10 oy
1 yorum 165 okuma
Nur2117 24 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Nur2117 Karabasan (659 puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 244 okuma
Şanslıxkelebek 20 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)   yazdı
+18 oy
5 yorum 244 okuma
Mine Kızılaslan 10 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 173 okuma
+5 oy
1 yorum 143 okuma
Nagr 29 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Nagr Karabasan (120 puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 264 okuma
Tellitoka 24 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 167 okuma
Cafercan 23 Şubat 2020 Tabir kategorisinde Cafercan Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 161 okuma
Aynur Altay 25 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

411 Aktif
0 Üye ve 411 misafir
Bugün : 1405
Dün : 21898
Toplam : 48081598
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...