Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
245 okuma
Rüya kategorisinde  
yeniden gösterildi
Rüyamda açık alanda ders işlerken annem arkadaşıma belirli bir saatte bir yere gitmemi söyleyip gidiyordu. Daha sonra bir tane kadın karşımızdaki inşaat halindeki bir binaya papatyaya benzer otlar bırakıyordu belirli yerlerine ve bu otlar etrafa baygınlık verici koku salıyordu.Sonra birden olduğum mekan değişti ve sınıfımız kapalı eski bir binanın içine geçti o koku salıcı çiçeklerde o binanın içindeydi ve herkes çok kötü bir haldeydi.Arkadaşlarımla bu çiçeğin ne olduğunu tartışırken fenalaşmaya başlayınca onlara bağırarak bu binadan çıkmamız gerektiğini yoksa öleceğimizi söyledim.İlk başta kimse inmezken daha çok bağırdım ve birkaç eşyayı yıktım ve onların başkanı olduğumu söyleyerek çıkmamız gerektiğini söyledim.Aşağı indiğimiz zaman köy gibi bir yerdeydik ve ben o kokuyla beraber kustum ( rüyamda oruçluydum) .Daha sonra altımda etek külotlu çorap falan vardı onlar düştü ve ben onları tekrar giymeye çalışırken bir türlü kapanmayan bozuk bir fermuarı vardı.Yanıma şu an yüzünü hatırlamadığım bir arkadaşım geldi ve benim elimden tutarak eğer at ipi bulursak fermuarını dikebiliriz benimle gel dedi.Onunla koşarken bir binaya yaklaştık .Kötülüklerden korunmak başımıza bir şey gelmemesi için binaya yaklaşırken ve binanın içinde Ayetel Kürsiyi sesli bir şekilde okumaya başladım bağırarak ve o an oradan geçen bir kedi öldü.Ama ne kadar sesli okusam da sürekli bir yerden sonra karıştırıyor ve tekrar okuyordum.Binanın içine girdiğim zaman karıştırmamak için  sessiz okumaya başladım ve hemen bir odaya girip o at ipi denilen şeyi alıp koşmaya başladık.Daha sonra biz koşarken başka bir odadan çıkan ve aslında bu kokuları ayarlayan kişinin yardımcısı olan biri peşimize takıldı.Bu kokuların sahibi olan kişi de yanımdaki kişiyi uzaktan elinde tuttuğu mekanizma ile öldürdü.Bunu ben görünce hemen arkadaşlarımın yanına koşmaya başladım.Onlara olayı anlatırken o ölmüş arkadaşım arkamı dönünce birden karşımda belirdi robotsu bir şekildeydi ve kaskatıydı bana sen bu erkekle mi konuşuyorsun onunla mı birliktesin diyerek bana silah doğrulttu.Ben ona zarar gelmesin diye evet dedim ve aradan çıkan konuşmadan sonra beni vurdu.Yere devrildim ve daha sonra kendini vurarak tam yanıma düştü, o düştüğü zaman karşımızda o adam bize bakıyordu. Vücudumdaki akan sıcaklıkla yanıma devrilen kişiye bakarken elinin üstüne kanlı elimi koydum.Bana orada güzel sözler söyledi evlenme teklifi etti ve gözlerim kapandı.Rüyadan uyandım.(Rüyam biraz garip bir şekilde ve karman çorman ilk defa böyle değişik fantastik öğelerin de yoğun olduğu bir rüya gördüm ve bilincim rüyada sürekli git gel oldu bir gerçeğe gidiyordum sonra tekrar rüyaya dönüyordum yarı uyanık gibiydim kısacası) (Biraz garip bir rüya farkındayım umarım yorumlayabilen biri olabilir şimdiden teşekkürler)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+2 oy
Daphne Lusid Rüyacı (75.9k puan)  
Merhabalar,
Öncelikle anneniz sembolüyle sizden yaşça büyük birinin ya da direkt annenizin sizi uyardığı bir konuda tam tersi hareket etmeniz sonucu yaşayacağınız bir hayal kırıklığı görünüyor. Bu adımınız çevrenizdeki insanların da sizden uzaklaşmasına neden olabilecek bir durum. Rüyanın devamına göre bu konunun bir duygusal ilişki olabileceği kanısındayım. Verdiğiniz karar kafanızı çok karıştıracak ve içinden çıkılamaz bir hâle getirecek hayatınızı. Gördüğünüz ölümler yenilik habercisi. Hayatınızda önemli değişiklikler olmak üzere ama çok dikkatli davranmalı, mantığınızla hareket etmelisiniz.
Eğer bilinç durumunuzda bir değişiklik hissettiyseniz lusid rüyayla ilgili başlıkları okumanızı tavsiye ederim.
Sevgiler...

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 266 okuma
Ömer Faruk 31 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Ömer Faruk Karabasan (522 puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 171 okuma
+3 oy
1 yorum 126 okuma
Irwaktasay 8 Mart 2020 Tabir kategorisinde Irwaktasay Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 129 okuma
Aylin Öztürk 4 Mart 2020 Tabir kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 117 okuma
amanaman 19 Eylül 2019 Rüya kategorisinde amanaman Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 157 okuma
12 Temmuz 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
1 yorum 137 okuma
beşir burak 16 Şubat 2021 Rüya kategorisinde beşir burak Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 217 okuma
ruyacıı 25 Şubat 2022 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 153 okuma
+3 oy
1 yorum 166 okuma
Ali kemal 30 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Ali kemal Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+15 oy
1 yorum 212 okuma
+1 oy
4 yorum 193 okuma
geekone3388 19 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

416 Aktif
0 Üye ve 416 misafir
Bugün : 17554
Dün : 23857
Toplam : 48075876
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...