Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
213 okuma
sevda45666 Rüya kategorisinde Rüyakar (4.4k puan)  
Rüyamda sevgilimi gördüm. Rüyamda sevgilimin büyük bir şirketi var ama sanki iki kişilikli biri. Bi bahçe gibi bir yerde normal sevgilimi görüyordum bi de takım elbiseli görüyordum. konuşmaya çalışıyordum bahçede olanla ben değilim diyor ama o gerçekten. sonra bi kadın var bana geliyor diyor ki sevgilin seni aldatıyor bende inanmıyorum sonra bana bi video gösteriyor ve evet aldatıyor hemde tanıyormuşum rüyada. gerçekte tanımıyorum. bunu gösteren kadında şirkette çalışan biri. sonra ben sevgilime bunu sormak istiyorum, konuşmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir yerde oturuyoruz  ama bu bahçede gördüğüm kişi sanki yine konuşamıyorum. Sigara içmeye çalışıyorum tütün var o sıra önümde ve turuncu bi renk koyuyorum. içimden de ya bende paket vardı bu tütün nerden geldi diyorum. sevgilimle karşılıklı içiyoruz. sonra o takımlı olan sevgilimle (bu bahçede olanla takımlı olan aynı kişi sadece kıyafetler değişiyor) bizim evin köşesinde konuşuyoruz. soruyorum beni aldattın mı nerden biliyorsun diyor sonra konuyu değişiyor. tekrar soruyorum değişik konuşuyor pantolunu yarıya kadar indiriyor bende kapat üstünü insanlar geçiyor diyorum benimle gelecen diyor ilk yok diyorum sonra bir şey oluyor gidiyorum şirkete. oturuyoruz orada tekrar soruyorum dur işimiz var diyor. şirketi üstüme yapıyor bütün malını bende bunları istemiyorum soruma cevap ver diyorum bunlar hakkın diyor bende yok bana cevap ver diyorum. sonra o bana videoyu gösteren kıza dönüp özel alan ilan edin hepiniz çıkın diyip şirketi boşaltıyor. şirkette bizim evin hemen karşısı görüyorum evimi ve şiddetli bir yağmur yağıyor dışarıda. soruyorum tekrar beni aldattın mı bana bakıyor sarılmak istiyor bende gördüm her şeyi kamera takmışlar evine hepsini izledim diyorum duruyor biraz sanki yakalandığını daha kapatamaz gibi duruyor. yakınlaşmak istiyor bende beni aldattın bitti daha bizim ilişkimiz diyorum o da kaç kere bitti başladı yine devam ederiz diyor. bende hep bitiren sendin çabalayan bendim şimdi ben seni bırakıyorum diyorum kendine çekiyor sarılıyor sonra uyandım ama uyandığımda hem sinirli hem buruk uyandım. rüyayı görürkende içimde ben biliyordum ama ispat edemiyordum keşke ben yanılsaydım diyordum üzgün ve kırgındım. rüyamı yorumlar mısınız?
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
@Tellitoka yorumunuzu bekliyorum :))
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Tamamdir aksam saatleri yapacagim insallah :))
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Teşekkür ederimm :))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+2 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar..
Ruyalarinin cok buyuk bir kisminda kaybetme korkusu stres ve kandirilma kaygisi yasadigin anlasiliyor. Bu aralar nedendir bilmem cok guvensizlik hissettigin aşikar gibi. Bu cidden sadece sevgilinle ilgili bir şey mi yoksa cocuklugundan kalan bir travma mı .. bak buda olabilir cunku.
Sevgilinin sirketinin oldugunu görmen ciddi bir döneme girileceginin habercisi. Sevgilini iki farkli kisi gormen, belki gercek hayatta da öyledir yani duygulari ve davranislarinda ani degisimler mevcuttur bir gün oldugu gibi diger gun degildir. Ha boyle bir durum yoksa senin kafanda surekli sevgilinin kendisini sana tam açmadigi kendiyle ilgili bazi dusuncelerini sakladigi yonunde dusuncelerin olabilir. Fazla ayrintiya takilan bir yapiya sahip olabilirsin ama bunun yaninda senin ruyalarinda kuşku cok on planda . Eminim bu sana psikolojik olarakta zarar veriyor.
Bu kuşkunun pesinden adeta kosuyorsun aslinda . Belki kendine itiraf edemiyorsun ama ciddi anlamda iz surmeye calisiyorsun. Bir acik aramak demeyeyim buna fakat bir zayif anda seninde dusuncelerin degisecek ve belkide ani bir vazgecme hissiyati icini sarabilir.
Sen aslinda gercek hayattada bir seyden kuskulandiginda hep bir kanit aradigin icin ruyandada videoyu kanit olarak goruyorsun. Icinde kanitlama ispat etme cabasi var. Sigara yakma hissiyati icindeki kuskuyu kederi atma istegini anlatiyor turuncu renk ise duygulara işaret ediyor. Duygularini salmak istiyorsun yani. Bazi duygular iyidir bazi duygular kotudur. Bu turuncu hem iyilestirici hemde  fazla yoğun bir renk. Duygunla aklini bir dengeye koymak icin kendinde oluşan yogun bir takim duygulari ayni sigaranin yanisi gibi atip sokmen gerek . Hani derler ya herseyin fazlasi zarar diye.. sevmeninde fazlasi zarar.. kusku ve supheninde.. hatta bazen kaybetme korkusunun fazlasida zarardir. Cunku fazla olan hersey diger yonlerimizi diger ozelliklerimizi kucultup azaltiyor karadelik gibi yutuyor. Terazideki dengeyi saglaman icin kafani mesgul eden fazla dusunceleri yakip kotu duygulari yok etmen gerekiyorki mantik devreye girsin..
Sevgilini hem normal hemde takim elbiseli gormen gercektende ikilemde kaldiginin habercisi. Kafanda bazi sorular net degil oylemi boylemi tarzi..takim elbise ciddi konulari kapsar evlilik gibi normal hali ise sevgililik donemini kapsiyor. Yani senin burdaki asil tereddutun evlilik ve cinsellik yonunde. Bununla ilgili gecmis yasantinda ne yasadigina bakmalisin. Gercekten seni korkutan ve supheye dusuren durum ney?
Pantolonunu indirmesi. Burda sevgilinin erkekligine guvendigini ve bazi bir takim islerde senin uzerinde egemenlik kurdugunu dusundurttu. Ayni zamnada cinsellikle ilgili cekimserligin ve korkularinda olabilir.
O videoyu sana gosteren kiz herhangi birisi bu kisma cok takilma. Sevgilinin sirkette ozel alan ilan edip burayi bosaltin demesi. Mahremi konulara isaret ve sana hesap verirken kimseyi yaninda istemiyor bu egosal bir durumun haberciside olabilir yada iliskinizdeki sorunlari cevreye duyurmaktan son derece kacindiginida gosteriyor olabilir. Gerci ruyanda kendi hatasi oldugunu dusunursek burada sevgilin kendi hatalarini kimsenin ogrenmemesini isteyen biriside olabilir.
Siddetli yagmur gormen , icindeki kabaran duygu selinin yansimasi . Bu ara duygusalsin ve yeterli ilgiyi goremiyorsun karsi taraftan sanki. Yani ruyan bana bunu hissettiriyor. Bu guvensizlik baba kaynaklida olabilir sende bunun uzerine yogunlasmani oneririm.
Samimiyetsiz bazi hareketleri onceden hissetmis ve inanma duygunu buyuk oranda kaybetmis olabilirsin. Ama bu illa aldatma degil , genis dusun her konuda olabilir yani. Sevgilinin senle yakinlasmak istedigi halde senin kafandaki onun seni aldatmasi dusuncesi yuzunden istemiyorsun. Burda tahammulsuzluk var belirsiz olan her seye karsi tahammul sinirinda dusme var. Ve tamamen vazgecmek icinde, vicdani olarak kendini rahatlatmak icin her kusku duydugunda bunun dogrulugunu kanitlamak istiyorsun..
Ruyalarin genellikle suanki durumunu ozetliyor. Gelecekte su olur diyemem. Gelecek ruyalari degil. Anlik duygularinla gormus oldugun bilincalti ruyalari bunlar . Ama bir yandan da kendine cok saygin var. Bir seye baglansan bile koru korune yanlisa yurumek istemessin ve arastirirsin ama bunun fazlasida zihnini yormusa benziyor
Belki biraz dinlenme zamani gelmistir. Birkac yenilik yap hayatinda enerji frekansini degistir bu cok basit birsey bile olabilir cunku suan seni kisir dongude gordum. Basa sarma var ruyalarinin cogunda. Yuvarlak birseyin icine sıkısıp dolaniyor ve ayni kapiya cikiyor gibisin.
Oyuzden sana tavsiyem bir tatil olabilir hatta imkanin varsa bir yurt disi olabilir.
En azindan bir sac rengini bile degistirsen o ufak degisim sayesinde enerjinde iyilesmeler olur. Farkli renk ve tarz kiyafetler deneyebilirsin .
Ama en onemlisi bir sanatla ugrasabilirsin terapi etkisi lazim sana .. bir resim olabilir comlek yapimi olabilir yada kucuk bir koleksiyonculuk yapabilirsin ki bunlari yaparsan zihnindeki negatif dusunceler kaybolur sende pozitif olan seyleri cekersin hayatina.
Sevgilerimle
Hayra ciksin insallah.
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  

Rica ederim herzaman...

Umarim bu surecide atlatirsin cok yakinda..
+5 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Son bi kaç günde bi rahatsızlık falan geçirdiniz mi?


Bu karmaşık rüya bana, "Ağustosta giren zehmeride çıkar, zehmeride giren ağustosta çıkar." sözünü hatırlattı.
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Son günlerde bi hastalığım olduğunu öğrendim sadece
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
yorumunuz için teşekkür ederim :)
0 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  

Bu rahatsızlıktan dolayı böyle karmaşık bi rüya gördüğünüzü söylemek istiyorum.

Tez vakitte, acil şifalar, inşallah.
0 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
o kadar güzel yazmışsınız ki ve her şeyiyle doğru ne desem bilemedim. Geçmişte yaşadıklarımın tekrar başıma gelmesinden korkuyorum ve ister istemez kuşku duyuyorum. Ve aşırı bir sevgi duyuyorum. zaten kötü huylarımdan birisi ya çok severim ya hiç sevmem. Sevgilim için hayatımda değişiklik yaptım bundan kocunmuyorum ama arada ya buna değmezse diye kalıyorum. aldatılmaktan çok korkuyorum. bazen içimde öyle bir his oluşuyor ki aldattı ya da aldatacak diye bunu yenmeye çalışıyorum. Babamla aramızda baba kız ilişkisi yok bu yüzden bir şey diyemiyorum. dedikleriniz çok doğru yani zihnimi boşaltmaya çalışıyorum ama beceremiyorumda. çok teşekkür ederim tek tek yorumladınız çok güzel yazdınız ellerinize sağlık :)))

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 219 okuma
19 Şubat 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+2 oy
3 yorum 146 okuma
B 29 Ekim 2020 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 153 okuma
Bellikli 17 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Bellikli Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 232 okuma
23 Şubat 2018 Rüya kategorisinde Betül   2 2 yazdı
+23 oy
5 yorum 440 okuma
+3 oy
1 yorum 139 okuma
23 Ekim 2018 Rüya kategorisinde Gizem   yazdı
+31 oy
6 yorum 1.0k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+13 oy
1 yorum 91 okuma
Zeynep mira 19 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Zeynep mira Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+15 oy
2 yorum 142 okuma
bbusraa 19 Eylül 2020 Rüya kategorisinde bbusraa (-7,242 puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 105 okuma
evrim2244 15 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde evrim2244 Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 239 okuma
Cansuuüu 20 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Cansuuüu Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 110 okuma
Elif1 29 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Elif1 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 156 okuma
hokkabaz 1 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde hokkabaz Rüyazede (1.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

394 Aktif
1 Üye ve 393 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18894
Dün : 23857
Toplam : 48077208
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...