Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
246 okuma
~}çu Rüya kategorisinde Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyamda Aslanların beni kocaladığını gördüm ama benmiydim bir kadınmıydı tam hatrlamıyorum. Kaçtım ve demir bir kapıdan geçip kapattım öteki tarafa geçtim oraya gelirlerse nasıl savuşturacağımı dişinüyodum. Daha sonra namaz için abdest aldığımı gördüm abdesti tamamladım ve namaz için cami içimiydi başka biryermiydi bilmiyorum oraya geçtim camlar buzdu iki elimle buzu çözüm hoca geldi fakat bu normal namazmıydı cenaze namazımı anlayamadım derken uyandım. Hayrolsun…
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@sokcu rüya yazacakmışsın gibi hissettim :)
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Aşağı yukarı hergün görüyorum fakat bariz biliçaltı olduklarını hissettiklerimi ya da kısa olanları yazmıyorum yoksa merak etme yazarım yakında  (:

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Aslanların genel anlamı var , ama rüya sahibi için anlamı değişiyor tabi, aslan sizin için rüyayı gören kişi için ne ifade ediyor öncelikle bunu tartışmak gerekir, psikolojik açıdan "güç mü ?" yoksa bastırılmış güç mü , yansıma gibi düşünün acaba kendi iç benliğiniz den mi kaçıyorsunuz sizi kovalayan aslan değil de hırs, arka planda bastırdığınız duygular, güçlü bağlar ,sakladığınız konular, kızgınlık aşırı öfke temelde yatan ve zihninizde aslan olarak şekilenen nedir ? bunu bulmak ve bunun üzerinden devam etmek daha doğru ve mantıklı olur diye düşünüyorum. Demir kapı da bu dediklerimi destekler nitelikte ,kaçmak ve yüzleşmemek ,demir sert ve dayanıklı bir yapıya sahip içsel korkularınız gün yüzüne çıkmasını yada belirlediğiniz istediğiniz bir konu da aşırı hırs veya duygulara kaptmak kendi iç dünyanızda duygularınız ile çelişmek ve karasızlık tutumsuzluk ,olabilir aslan sembolü ise iç dünyanıdaki çatışmanın artık boyutunun büyüdüğü ve güçlendiği yönünde kaçtığınız korktuğunuz bastırdığınız sakladığınız her ne ise bu duygular da olabilir bir konu da olabilir artık büyümüş ve çoğalmış durumda ,buz camlar burada artık bazı şeylerin açığa çıkması gerektiği yani yüzleşme evresine geçilmeli ,ve buzları eriten sizsiniz hoca cami burada akıl danışılan size yön verecek mekana ve kişilere işaret ediyor , yani bir süreç aydınlanma ,fikir alışverişi, birinin size verdiği öneri,bilgi,size yardım edilmesi,sizin için çok daha iyi ve anlamlı olacaktır ,burada sizi etkileyen her ne ise bir danışma ve yardım ile hal olacağı yönünde.
+1 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
düzenledi
Aslında o konuyu siz biliyorsunuz. Tam da iç dünya mı yansıtmış bu rüya sizde nokta atışlı yorumlamışsınız teşekkürler…
+1 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Ayrıca son gördüğüm rüya ise bir düğünde organize birşekikde gelini kaçırdık. Bunun yorumu nedir sizce?
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
üstat anlar :) ama yinede git gide devasa bir boyut kazanıyor bu duyguların sonunda suçululuk hissi duya bilirsin , bir yanın kapatmak istiyor diğer yanın açığa çıkartıyor.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
gelin kaçırmak mmm, anlatığın konuyla eş değer , yani kafanda herşey planlı , düşünüyorsun ve galiba bu konu hakkında hayal de kuruyorsun .
+1 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Hepsi bilinçaltı yansıması… vallahi kolay değil size veya bir başkasına dost arkadaş kardeş hep aynı şeyleri söyleyecektir ki banada biri aynı konudan dert yansa bende benzer şeyleri tekrarlarım ama kolay değil 24 yalında bir kızla tanış 34 yaşında söz kesmeyi beklerken seni terketsin hem de ağlaya ağlaya peşine annesini kaybetsin. Kızsan kızamaz unutsan unutamazsın. Sonunda Ya kendimi rezil edicem ya da hasta! 2 yıl oldu üstelik. Çok zor gerçekten..hala yüreğim dağlanıyor..ciğerlerim yandı benim sanki.Allah kimseye yaşatmasın..
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu ve bu gibi duygusal travmaların üzerinden gelmek için , aklınızı ve bedeninizi başka bir yöne sevk etmelisiniz, aynı odanın içinde oturmak ve geçmiş yaşamları anıları ve duygusal bağ kurduğunuz kişi ile olan anılarınızı bir film senaryosu gibi tekrar etmek size ciddi anlamda zarar verecektir, bunun için en kısa yoldan başlamak gerekir o kişiyi 5 saat düşünüyor iseniz, bu saati 2 saat dilimine düşüreceksiniz , sizin temel probleminiz düşünmek ve başa sarmak , 5 saatin 3 saatini başka işlere harcayacak ,hobi ,spor ,film,televizyon,yeni arkadaşlar gibi vs, aklınıza geldiği anda aklınızdan bu düşünceyi kovmanız da sizin için tedbir olsun bunu ödev olarak düşünün, bu sizin ödeviniz onu düşümemek onu düşünmeden kaç saat geçire bildiniz ya da kaç gün, zihninizi temelde buna alıştırmanız gerekiyor ben ayrıldım ilişkim bitti, artık tekim ve yeni bir ilişkiye başlamak için kendimi hazırlıyorum sürekli bu ilişkinin bittiğine dair kendinizi telkin etmek de ikinci ödeviniz olsun , çünkü psikolojik yükten kurtuluğunuzda ona olan duygusal yükünüz de bitecektir.
+1 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Yapmadım mı sanıyorsunuz? Ben ülke standartlarına göre okumuş kendini geliştirmiş yada geliştirmeye çalışan bi insanım. Haşa nefsimden kimse aşağı değil. Ben herşeyin farkındayım. Sizind dediklerinizi yapıp yetinmeyip üstüne evlilik yaşayan dostlarım oldu sonuç ne mi size söyleyeyim.. evinde eşi ve çocuğu varken hala mazideki aşkını dile getiren evindeki eşi ve çocuğuna saygısızlık eden koca koca adamlar. Bunu yüzlerinede söylüyorum.. bizler müslüman insanlarız.. olmadı devam diyip devam ettik durduk hepimiz birbirimizin zihnini bedenini kirlettik şimdi kirlenmiş zihin ve bedenlerimizden çıkan çocuklarımız bizim belamız oldu.. Allahın gazabı hiçbişeye benzemez. O bize merhamet etmese alacak nefesimiz yok…
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seni aşağı çekmek ya da akıl vermek kötülemek gibi bir niyetim yok elbette senin bakış açından senin yaşantından ve senin pencerenden gördüğün gibi göremem ben , ama bazı şeylere ara vermek ve beklemek en iyisidir ,toplumumuz da yer alan örf adet gelenek bu gibi kavramlara atıfta bulunmak da bana yakışmaz ,hür doğduk ve yaşantımız boyunca hür irademiz ile karar verdik , örf adet ve gelenek zihinde başlar biz neyi gelenek ve alışkanlık haline getirirsek o nesiler boyu süre gider, dileğim ve temmenim iyiliği saygıyı sevgiyi ve merhameti örf gelenek haline getirmek ve bizden sonraki neslimize gelecekteki ataları olarak güzel birikimler bırakmayı diliyorum.
+1 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Eşimiz sevgilimizin görmediği yerde zina.. Ana babanın olmadığı her an özgürlük denilen benliğimizi yok eden bela.. Bize öğretilen örfi kodlar yerine anne babanın olmadığı eşin sevgilinin olmadığı yerde dahi Allahın ve meleklerinin her an bizi şah damarımızdanda yakın olduğunun idrak edileceği kodlanacağı bir bir dünya diliyorum.. ozamn işte ben ve benim gibi zaniler böyle ağır travmalar yaşamazlar. Allah yapma diyor neyi nasıl yapmamız gerekiyorsa peygamber ve sünneti orada. Tersini yap bayının yaşam tarzını al Allah yokmuş gibi yaşa travmay girincede Allahım nolur.. işte cahilliğimizin acizliğimizin özeti.. ya sabır!

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 188 okuma
Mehmet33 19 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 216 okuma
ygenc35 23 Ekim 2019 Rüya kategorisinde ygenc35 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 147 okuma
13 Eylül 2017 Rüya kategorisinde Ulaş   yazdı
+7 oy
3 yorum 173 okuma
8 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Ashaf.   yazdı
+3 oy
1 yorum 158 okuma
Hifam 30 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Hifam Rüya Tabircisi (5.6k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 130 okuma
Mi 8 Mart 2020 Rüya kategorisinde Mi Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+12 oy
9 yorum 508 okuma
Orhanx17 26 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Orhanx17 Rüyazede (2.2k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 212 okuma
Avukathanim 15 Aralık 2022 İstihare kategorisinde Avukathanim Karabasan (496 puan)   yazdı
+3 oy
6 yorum 207 okuma
Üstat_Rozalina_Alaca 4 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde Üstat_Rozalina_Alaca Rüya Tabircisi (8.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 198 okuma
enesss 9 Şubat 2020 Rüya kategorisinde enesss Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+12 oy
3 yorum 315 okuma
+4 oy
1 yorum 115 okuma
22 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Sevinç   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

384 Aktif
0 Üye ve 384 misafir
Bugün : 17261
Dün : 23857
Toplam : 48075583
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...