Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
366 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
Herkese merhaba sevgili rüyadarüya ailesi uzun zaman burada olamadım ama arada bir takip ettim kısa zamanda geri dönmeyi planlıyorum. Öncelikle size bir soru sormak istiyorum.
Son 1 haftadır rüyamdan ve uykumdan korkarak uyanıyorum rüyamda ya biri kovalıyor ya bir hayvan geliyor detaylı anlatmıyorum ama bunun türevleri şeklinde rüyalarla korkarak uyanıyorum. Ya da yanımda yatan kişi söylüyor ona bir şey söyleyerek uyanmışım ve değişik hareketler yapmaya başlayınca beni uyandırmış ben net hatırlamıyorum o an da korkarak nefes nefese uyandım neden bu hafta böyle şeyler olmaya başladı bilen ya da çözüm önerecek olan varsa yazabilir mi ?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+6 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Şöyle düşünüyorum bir nevi uyku bozukluğu yaşıyorsunuz. Bu ya bir süredir stres ve kaygı içindesiniz dışa vuramıyorsunuz. Ya da panik atak yaşıyor olabilirsiniz. Tabi daha önceden olmuyor bu 1 haftadır yoğunlaşıyorsa. Konuşmanızda öyle. Böyle devam edip ilerlediğinde doktora görünmek gerekiyor ben ilaç kullanarak atlatmıştım bunu. Meditasyon yaparak kendinizi rahatlatabilirsiniz ya da kendinizi biraz rahat hissettirerek.
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Son zamanlarda sizi tedirgin eden bir durum mu oldu? sizi tetikleyen bir durumdan kaynaklıyor gibi
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Tabiki birkaç bir şey oldu ama bu kadar etkilenecek olmayı düşünmemiştim.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim dikkat edeceğim ya da doktora gideceğim. :)
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Rica ederim, umarım bir an önce geçer :)
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Umarım sağ olun :)
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Namaz da kılıyorum ama tedirgin oluyorum acaba bana işaret mi diye yada günah işlediğim şeyler mi oldu diye. Yukarıda yazdığım gibi uykumda konuşurdum sonra yanımda kim varsa uyu diyince yeniden uyurdum bu sefer öyle olmamış bende çok korktum bu sabah da iki kere üst üste korkarak uyandım. Öneriniz için teşekkür ederim :)
+1 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Üst üste binmiş olabilir. Uzun zamandır dolmuşsunuzdur belki farkında değilsinizdir bu da daha fazla içinizde durmayıp dışa çıkıyor olabilir.
+3 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Merhabalar Aries ... Umarım en kısa zamanda istediklerini gerçekleştirirsin.
Korku frekansı, ateş frekansı, su frekansı, şifa frekansının yoğun aktığı günlerdeyiz. Buralarda son bir haftadır aktif bulunmaya çalışıyorum. Bir rüya yorumcusu olduğunuza göre 3. Gözü aktif olan kişilerdensiniz. Toplum bilincinin  yoğun etkisi olduğu bu zamanlarda dünyada  şu an çok büyük bir yanma ve arınma var. Seziler kuvvetli olduğu için korku duygularını bu aralar daha fazla hissediyorsunuz. Bir haftadır bu durumu yaşıyorsanız henüz doktorluk bir endişeniz olmasın. Rüyanızda gördüğünüz ve kaçtığınız şeylerden kaçmasanız eğer durup ne olduklarını anlamaya çalışırsanız atlatacaksınızdır. Namaz kılarken bitirdikten sonra hemen kalkmayıp ufak bir oturup rüyaya geri dönüp belleğinizde bir tarama yapabilirsiniz. Belleğinizden atmak yerine korktuğunuz nedir nereden gelmiş analizini yapın. Böylelikle dua ile birlikte enerjinizi dengeleyip şifalanmaya niyet edebilirsiniz..

Şifa olsun...
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim uygulayacağım şifa,huzur,mutluluk ve iyilikler sizinle olsun sağ olun :)
+1 oy
ferdi hazer Rüyazede (1.7k puan)  
üyada korkmak, ürkmek, korkuyla uyanmak, rüya sahibinin sevinçli haberler alacağına işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin çabaları ve mücadeleleri sonucunda hak ettiği yere sahip olarak çevresindekilerden daha çok başarı elde edeceğine yorumlanmaktadır.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim
+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Bu aralar bende uykularimda kabusa karisiyorum. Hep te dusunuyorum acaba genel mi diye. Fakat korkuyla uyanmiyorum. Sizin korkuyla sicrama halleriniz varsa bu bir nevi yasadiginiz enerji kaybi neticesinde savunmasiz kaldiginizi gosteriyor olabilir. Korku korkuyu besler toplumsal olaylardan belkide diger insanlara oranla cok daha fazla etkileniyorsunuz. Bazen bir bocekten yada bir hayvandan korkmanizda boyle bir ruya girmenize sebebiyet vermis olabilir. Mesela ben gercek hayatimda cok korktugum boceklerin ruyamda beni isirdigini gorurum hep :(..
Bir de ilginctir acaba bu ara yalnizlik mi hissediyorsunuz? Insani en cok savunmasiz hissettiren sey yaninda guvendigi insanlarin olmamasidir. Beklediginiz ilgiyi ve guveni gormemek bazen boyle ruyalara sebebiyet verebilir diye dusunuyorum.
Gelecek kaygisi ve belirsizlikte yasiyor olabilirsiniz, cevrede siddet yangin vb bir cok kotu haber aliyoruz 3 gundur bende yoktum cunku agridan basimi kaldiramiyordum:(
0 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Tabiki çevresel sorunlar kendi içsel sorunlarım etkilemiş olabilir ama şu 3 gündür hiç olmadı kendimi daha iyi hissediyorum teşekkür ederim :)

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 180 okuma
+3 oy
1 yorum 183 okuma
Ayşeoksm 30 Mart 2020 Rüya kategorisinde Ayşeoksm Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 146 okuma
+25 oy
7 yorum 461 okuma
sonsuz 2 Eylül 2019 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 135 okuma
Cansu Balta 27 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Cansu Balta Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 146 okuma
+12 oy
2 yorum 175 okuma
12 Nisan 2019 Rüya kategorisinde gökçe   yazdı
+11 oy
4 yorum 2.7k okuma
13 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+1 oy
1 yorum 123 okuma
iamkirimli 15 Şubat 2022 Rüya kategorisinde iamkirimli Karabasan (61 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 190 okuma
Buket Çaplı 7 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Buket Çaplı Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 195 okuma
Tayzey 6 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Tayzey Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

436 Aktif
0 Üye ve 436 misafir
Bugün : 12401
Dün : 23857
Toplam : 48070735
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...