Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
229 okuma
Hicaz Analiz kategorisinde Rüya Ustası (54.8k puan)  
Merhabalar herkese!!!

Rüya yorumcularının sitede arttığını ve çeşitlendiğini görüyorum. Profilleri incelerken bazıları hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olmadığımızı fark ettim. Eh tabi en güzel yanlardan biri tanınmadığımız için kimsenin aklında önyargılar oluşmuyor..

Rüya yorumculuğu toplumumuzda çok büyük yer ediniyor. Gördüğümüz rüyaları uyanır uyanmaz ev ahalisi ile paylaşmak toplumumuzda ki en büyük geleneklerden biridir. Hemen atalarımızdan öğrendiğimiz ve genetiğimizde kodlanmış bilgiler ile yani hissiyatımız ile rüyayı yorumlamaya çalışırız. Sonra ki fasıl kitaplardan ve teknolojiden faydalanarak arama motorlarında hemen aratırız. Türk toplumunun ilahi planda ki ve gezegenimizde ki yeri sebebi ile hissiyatı kuvvetli insanlar olmamıza yardımcı oluyor. En eski bilgilerin yer aldığı topraklarda yaşayan kişiler olarak her birimizin adeta birer cevher olduğuna inanıyorum..

Yorumcu olmak için her birinizi buraya iten destekler olduğunu düşünüyorum.

Bu başlıkta biraz da yorumcu olmanın avantajları veya varsa dezavantajlarını da konuşalım...

Neden rüya alemini merak edip üstüne birde insanların rüyalarını yorumlamak istedim :) bu soruyu sordunuz mu hiç kendinize?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+4 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba Hicaz :) neden oldum ?- hep rüya görürdüm, hep işaretlere inandım farklı bir şeyler olduğuna mesajlarına, bilinaltımla yüzleşmem rüyalarımla oldu mesela o da farklı bir bakış açısı kattı bana. Baktım ki kendim gibi arkadaşların olduğu bir atmosfer burası :) benim kapamaya, insanlarla paylaşmamaya hatta hissettirmemeye çalıştığım şeylerin bu atmosferde normal hale gelmesi hoşuma gitti okudukça deryasına daldım rüyaların sonra söyleyecek sözlerim oluştu kendiliğinden bir oluş diyebilirsin belki bir çeşit yoğunlaşma ile ortaya çıkan durumlardı .... Ama güzeldi :)

Destekler oldu evet en başta Kargaya teşekkür borçluyum sonra diğer arkadaşlara :)
-------------------------------
Sevgili Hicaz kapıları aralayınca iyi ile birlikte içeri kötü şeyler de sızmaya çalışıyor, yoruyor fazla rüya yorumlamak artık beni bu dezavantajı kendi adıma ...
+4 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  

Yolunuzun buralara düşmesine şükürler olsun o zaman :) Bilinçaltınızı farketmenize sevindim. Bilinçaltınızın mesajları algılayıp hayatınıza yön verebilmenize de ayrıca şükürler olsun.. 

Kapıları aralayınca gelenlerden bahsetmişsiniz eh burada savaşçının kendini savaşa hazırlaması gerekiyor. Beden ve ruhun dengesi ile güçlenmeliyiz. Sağlıklı hayat yaşamanın yolu beslenmemize, yaşadığımız çevreye, düşüncelerimize hakim olmaya, sağlıklı bir iş hayatından geçiyor. Ruhsal olarak da beslenmemiz şart.. Bu dezavantajı ortadan kaldırabilir diye düşünüyorum :) 
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Katılıyorum sana :) teşekkürler dediklerini deneyeceğim sevgiler ...
+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Aslında psikoloji merakı beni bu duruma itti. Merak temelde. İnsanların bilinçaltını, duygularını, istedikleri ama dile getiremedikleri şeyler rüyalarına yansıyor ben de bunları onlara aktarmaktan hoşlanıyorum. Bir rüya çözümlendiğinde karşımdakinin mutluluğu beni de etkiliyor.
+4 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Aaa bak bende ilk psikoloji kitapları ile başlamıştım.. Negatif Limanlardan Pozitif Limanlara.. İlk öğretim 4. sınıftayken göç etmeden önce amcalarımın kütüphanesinden almıştım ve okumuştum. O zamanlar insanlar neden yaşıyor ve neden kötü hissediyorlar diye çok sorardım kendime.. Eh ezoterizm ile tanışıncaya kadar uzun bir süre psikoloji bana yardımcı oldu... Şimdilerde nedenlerin cevabı varda nasılların cevabını arıyoruz çok şükür :)
+5 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Rüya yorumcusu değilim ama yorum yapabilmeyi çok isterim. İnsanın psikolojini incelemek araştırmak beni mutlu ediyor. Arada sadece düşünlerimi paylaştığımda bile insanların kalbinde bir yere dokunduğumu hissediyorum bu beni çok mutlu ediyor. İçinde patlamalar yaşadığında kimse anlamıyor burda rüyaların bunu en güzel şekilde dışa vurduğunu gördüm. Buraya düzenli olarak girip nerdeyse her yazılanı okuyorum. Yeni bilgiler, farklı bilinçaltlarıyla karşılaşıyorum bu da kendimi geliştirmem için yeni bir yol oluyor. İyi ki denk gelmişim diyorum ^-^
+3 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
@SAMİGALAKSİ yolculuğun hayırlı kapılar ile dolsun :) Bu yola çıkmak dahi günümüz dünyasında artık insanı çok özel bir yere evriltiyor. Kervan yolda düzülür atasözümüz deki gibi akışa teslim olursan eğer yol seni götürecek. Bu tarz platformlar aslında birer labaratuar ortamıdır. Rüya gibi bir sistemi anlamak isteyenler için bir deneyi gözlemleme kulesidir. İnsanlar rüya görürler ve insan denen varlık Teknolojik aletlerden daha iyi bir sinema gösterisi sunuyor. Rüya evreni insanloğluna neler anlatıyor anlamak istiyorsak eğer diğer insanların rüya alanlarını öğrenmeliyiz. Bilimadamları da böyle yapar. Onlar bir başlık belirlerler ve denekler üzerinde inceleme yaparlar.. Her bireye evrenin bu zamanında bilgi ayağına kadar geliyor. Bu tarz platformlarda veya dışarda herhangi bir yerde insanoğlu yeter ki merak etsin. Neden geldim, neden gidiyorum diye sorabilsin kendine...

İlgili rüyalar

+12 oy
4 yorum 456 okuma
+22 oy
9 yorum 596 okuma
+34 oy
27 yorum 1.8k okuma
Karga 3 Ekim 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 177 okuma
sonsuz 8 Temmuz 2021 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+42 oy
25 yorum 3.8k okuma
+13 oy
5 yorum 385 okuma
Simge 11 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 146 okuma
+8 oy
3 yorum 184 okuma
Karga 10 Haziran 2021 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+10 oy
6 yorum 1.6k okuma
Kahin 6 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

427 Aktif
2 Üye ve 425 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9653
Dün : 23857
Toplam : 48067995
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...