Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
259 okuma
Efe Kaan Kınay Rüya kategorisinde Karabasan (585 puan)  
düzenledi
Gözlerimi açıyorum, evden çıkıyorum. Sonra sevdiğim kızı sevgilisiyle birlikte görüyorum. Onları takip ediyorum. Ama rüyada hani hepimiz 2-3 yaş büyümüşüz. Sonra nikah dairesine giriyorlar. Ben ise donup kalıyorum. Sonra bir anda gerçekleri fark ediyorum. Gözlerimden yaşlar akıyor, eve gidiyorum. Evde ağlamaya başlıyorum. Ama nasıl ağlıyorum bir görsen... Bağıra bağıra, sanki annem babam ölmüş gibi ağlıyorum. Sonra kapı çalıyor, onu.. Sevdiğim kızı görüyorum. Sonra bana bir şeyler söylüyor. Tam hatırlamıyorum fakat bana beni sevdiği gibisinden şeyler söylüyor. Sonra zaman geçiyor falan fişman bir şekilde evleniyoruz. Rüyamda o kadar mutluydum ki bunun gerçek olduğuna inanmıştım. Sonra gerçekler bir anda nüfuz etti bana. (Uyanmak istemiyordum.)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+3 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Sanırım sevdiğin kıza hala acilamadin ve ciddi anlamda onu kaybetme korkusu yaşıyorsun. Haberci rüyadan ziyade psikolojik bir rüya gibi geldi bana. Bu arada insanın sevdiği birisinin başkasıyla evlenmesi o kişinin ölmesiyle nerdeyse yakın duygular hissettirir. Sonsuza kadar kaybetme korkusu bu. Çok istediğin ve sevdiğin biriyle önüne aşılmaz engel çekilmesi.. işte bunlar seni bu sıralar çok düşündürmüş sanırım. Belki sevdiğin kıza yaklaşmaya çalışan birkaç kişi olabilir ve sende bunları sezdin düşündün bunun üstüne. Kapının çalması sevdiğin kızın gelmesi onun tarafından bir haber alacağına işaret bu haber seni ilgilendiren bir durum gibi. Rüyanın bu kısmında senin isteklerin yani hayallerin devreye girip rüyayı şekillendirmis de olabilir ama sonuç olarak sevdiğin kızın şuan biraz senden uzaklaştığı fakat tekrardan iletişim anlamında bir adım atılacağı anlamlarında gelebilir. Ondan karşılık alabilirsin. Fakat araya giren bazı kişiler mevcut olabilir ve burada sevdigin kişiye karşı bir adım atman gerekebilir. Çünkü ruyandaki psikolojiye göre sen daha çekimser olabilir ve büyük adımları ondan bekliyor olabilirsin:))) rüyada evlendiginizi görmen sevdiğin kişiye karşı umut beslediğini ve bu ümidin tükenmedigini gösteriyor..fakat sürprizler kendiliğinden olsun ben cabalamayayim algısında da olabilirsin :) hayallerin bu şekilde bence.. bir şeyler kendiliğinden sana supriz bir sekilde gelsin hayat sana göz kirpsin istiyorsun :) rüyanda bunu elde etmişsin fakat gerçek hayat farklıdır ve rüyalar gibi kesik kesik değil bir bütündür. Burda korkularını göz yaşlarıyla akitiyorsun ve tam üstüne istediğin şeye ulasiyorsun rüyanın sana verdiği mesaj korkularını yendigin ve onları içinden attığın zaman istediğin kişiye hem daha yakın olacağın hemde hayallerine daha kolay kavusabileceginin yönünde.  Yani bir adım atmalisin. Beklersen şansa bırakirsin fakat bir adım atarsan şansı yakalarsin :)
Hayır olsun
Sevgilerimle..
+5 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Sayın Tellitoka'nın yorumu pek yerinde.

Ha bu arada, kıza açıldıktan sonra olup bitecekleri de merak ediyorum.
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Anlamiyom. Arabesk dinlemeyi anlamayacam da.
+2 oy
Efe Kaan Kınay Karabasan (585 puan)  
Hacı ben kıza açıldım onu sevdiğimi biliyor bana pas vermiyor yolum tıkandı sen bana tavsiye verir misin? Ha bir de sevgilisi itin kopuğun barzonun teki. Beni tehdit etmişti. Bıktım böyle durumlara girmekten. Gerçekten canım yanıyor.
+2 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  

Sen kıza duygularını anlatmışsın. Bunların bi karşılığı da yok. Tek tavsiyem, başka birilerine bakmalısın artık. Dünyada bi tane kız yok.

Canım yanıyor demen de çok normal. Böyle şeyler insanlar için hep. Aşık olmuş olabilirsin. Ne mutlu ki bu duyguları hissetmissin. Hissiz, ruhsuz insanlar da var ne yazık ki. 
+2 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  

Hemcinslerimizi burada daha çok anmamız lazim, biriyle çok ilgilenildigi zaman o kişi kendini bi şey sanıyor, hani derler ya bi tarafları kalkıyor diye.

Onun da sevgilisi, vay be ben nasıl biriyle sevgiliymisim ki diye böbürleniyor.  Hiç kimsenin böyle düşünmesini sağlamaya gerek yok.
Tehdit meselesine gelince, düşmez kalkmaz bir Allahmiş. Şimdiye dek ne tehditler aldık. Hiç kimse hiçbir şey yapmaz, hepsi lafta kalır.
Sabret, bekle bakalım, onların da yardıma muhtaç günlerini görürsün. O gün de lafını çarpıtırsın. 
+2 oy
 
Orhan Gencebay - Dilenci. Git dinle hacı. Duygularımın karşılığı. Bırakmak gibi bir niyetim yok. Başka kimseyi istemiyorum ben. Sorun zaten "Bana kız mı yok?" meselesi.
+1 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  

Rap müzik, hafif müzik ya da sanat müziği dinlediğimizde ilişkilere daha olumlu bakarız. 

Arabesk nedir be?
+2 oy
 
Arabesk duygularımızın karşılığıdır. Acılarımızın bir müziğim içinde hayat bulmuş halidir. Bu yüzden dediğin rap vesaire yerini hayatta tutamaz.
+1 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Kızların nasıl davrandıklarına aklım ermez lakin ben sigara içen, arabesk dinleyen, yerli müzikleri dinleyen bütün kızları hayatımdan çıkarıp attım.
+1 oy
 
Sigara, alkol vesaire yok. Sadece arabesk. Rap dinleyip ağlarken bir yandan ayağımla ritim tutmak bana uymaz. Rap de dinledim zamanında. Müzik okuyorum ben müzik zevkim sandığından daha geniş. Ruh halime göre değişir. Şu an sadece arabesk. Hiç iyi değilim. Resmin görmediğin kısmı rezil durumda. Acınası durumdayım. Bu durumda da Bertini Op 29. No 7 dinleyecek halim yok. Anla beni biraz olsun.

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 224 okuma
+4 oy
1 yorum 87 okuma
Zeynepxdn 18 Ağustos 2021 Tabir kategorisinde Zeynepxdn Karabasan (64 puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 125 okuma
chestbrah 4 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde chestbrah Karabasan (232 puan)   yazdı
+12 oy
1 yorum 107 okuma
Talha Yusuf 30 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Talha Yusuf Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 152 okuma
berrakcelik 13 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde berrakcelik Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 204 okuma
Arşiv 24 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 195 okuma
+16 oy
11 yorum 705 okuma
+17 oy
3 yorum 386 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

604 Aktif
2 Üye ve 602 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13812
Dün : 21898
Toplam : 48093960
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...