Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
304 okuma
~}çu Rüya kategorisinde Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyamda birinin kustuğunu gördüm sonra bu kişinin çıplak şekilde  camdan düştüğü veya atıldığını gördüm. Düştüğü yerde bir ceset vardı ve onun üzerine diştü bu ceset ona süspansiyon görevi yaptı sanki ve bu kişinin ölü eti yediği için kustuğunu anladım ve uyandım. Bugün ise karşı bir yolda iki adet yavru van kedisini tasmayla dolaştırıyodum bana baktıklarında gözlerinden van kedisi olduklarını anladım biryere götürüyordum onları ama tam hatırlaymadım. Hayrolsun inşallah…
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Çift etiketler de önceliği diğer etiketli arkadaşlara veriyorum .
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Siz biraz geç yazıyorsunuz yoğunsunuz sanırım görmeme ihtimali için yapıyorum. Bir rüya tek yorumlu olmak zorunda değil ayrıca.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Evet tek yorumlu olmak zorunda değil ben bunu ifade etmedim .
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Peki
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yaz ayında olduğum için bulunduğum alandan ayrıldım tatil sezonu başladığı için haliyle rüyalara bakmak zorlaşıyor anlayışınız için teşekkür ederiz.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Arada sitede de bahsediyorum üyelik aldığım tek panel bu , yorumlarda "Koleksiyoncu yazıyorum sona " bu benim öz yorumlarım çoklu kullanmak zorunda kaldığım zamanlar oluyor eğer site sorumlusu ile anlaşa bilirsem dini ve uzun yorumlar yapacağımız için ayri bir üyelik ile ayrışma sağlaya bilir im çünkü bazı yorumları ben yapmıyorum sipirütel yorumlara aklım ermez eğer genel olarak kabul görmezse karma şekilde devam ederiz.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@sokcu dizi film alışkanlığınız varmı özelikle paronormal fantastik kurgu ? 
Birde araştırma yapıyor musunuz doğa üstü olaylar bir kisi ile ilgili sürekli bağ kurmak telekinezi gibi ona enerji göndermek gibi faaliyetlerde bulunuyor musunuz ?
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Dizi film alışkanlığım elbette var. Ben balık burcuyum yükselenim yay (: mesleğim alademisyenlik yani işim araştırmak ama tasavvufi anlamda kainatın derin ilimlerini dinliyor araştırıyorum. Telekinezi mi denir bilmem ama eski sevgilim için sürekli dua ediyor onu düşünüyor hergün bana dönmesi için ayrıca dualar ediyorum (:
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  

Yaşlı çocuk @Üstat_Rozalina_Alaca olarak başka bir panele geçti manevi dini İslami açıdan rüyalarınza baka bilir .

Ben de kahin simuy alaca olarak devam ederim rüyalarınız daha da mistik bilinç altını ilgilendiren kısmı ile devam ederiz ve karşılık karma sistemi sona erdirmiş olduk . Bayan rozalina ve Bay sumiy alaca :) Artık Üstatı sıkıştıra bilirsiniz rüyalarınız için @Üstat_Rozalina_Alaca Başarılar ve kolay gelsin :))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Değerli okuyucu , rüyanız karabasan rüya dediğim olumsuz içerikler içeren yani manevi ve size hayatınıza yön gösterecek simgeleri barındırmayan , olumsuz ve kabusa yatkın bir rüya ,psikolojik açıdan siz kabul etmesenizde etkilendiğiniz bir durum var bir İnaç yada bir alışkanlık bağımlılık üzerine sürekli gittiğiniz her hangi konuda herhangi bir düşünce yapısı sizin bilinç altınızda yer etmiş ve sizi etkiliyor olabilir son zamanlarda neyi azaltmalıyım dengeli mi beslenmiyorum hangi konuda yada hangi düşüncede aşırıya kaçtım hangi yiyecek bana zarar veriyor diyerek kendinize sormakta yarar var . Van kedisi size rehblerkik etse de rüyanızın devamı yok , bize asıl mesajı veren kismin devamı olmamış son dönemlerde şiddetli bir alışkanlık mevcut olabilir , ve dünyevi hayatta enerjilerden etkileniyor olabilirsiniz nazar strest yada insanlardan  bu rüya Rahmani değil  , beden ve zihin sağlığımıza özen göstermek rüyalarınza olumlu bir kattı sağlayacaktır kedileri taşma ile gezdirmek iki tane sıra yorumlama bilir bu iki sır yada gizlenilen ana teması sizi ilgilendiren ayrı iki konu var ise bu konuların konuşulmasından rahatsızlık duruyorsunuz ve sıkı sıkı elinizde tut uyorsunuz kediler iç dünyamızın yansıması gözlerinin değişik olması aslında farklı iki kinun ortak bir noktası olabilir sıkı sıkıya tuttuğunuz kez değilde özel bilgi özel bir sır paylaşmaktan çekinilen gibi geldi bana yine de rüyanız hayrolsun manavi açıdan birşey demek mümkün değil.
+1 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Doğru. Teşekkürler. Bugün ise rüyamda eski sevgilimin kanser olduğunu ve ona baktığımı onun hizmetini yaptığımı alıp yatırdığımı ve yanına yatıp satıldığımı gördüm. Kısaca yorumlarsanız sevinirim..
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Farkında mısın eski sevgiline tapar gibisin , cumlelerimi kötu algılama burada ortak konuşarak bazı durumların analizini yapıyorum neyi fazla anarsan o başına gelir , eski sevgili takıntı haline mi geldi acaba sizde ? Sevmek ve özlemek sabir gerektirir akışına bırakırsın gelir ve dönerse senindir ama senden gitmiş ve bilerek gitmiş kendine yeni bir yol çizmiş ise bu artık takıntıya dönüşür biraz daha eski sevgilisi düşünürsen her gece rüyanda onu görürsün her baktığın yerde bile bu benim yazdıklarına rağmen ki Görüşüm herhangi bir art niyet barındırmıyor özgür bir zihin nin rüyadaki objeleri farklı olur ve özgür bir zihin her zaman haberci rüyalara açık olur .
+1 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Yanlış anlaşılacak bişey yok doğru söylüyorsun… neredeyse 2 yıl olacak sürekli rüyalarımda ve her baktıpım yerde zaten. Zihnini özgür bırak demekle de olmuyor malesef. 10 yıl üzerine bitmiş bir ilişki bu süreçte babadan yetim kaldı ayrıldıktan kısa süre sonraysa anneden yetim artık.. belki ruhaniyeti ve psikolojisi benden iyidir belki gününü gün ediyordur bunu bilemem ama ben kendimden mesulüm. Mesele bugünki rüyamdan sonra mesaj attım iyi misin rüyamda gördüm hastaydın cevap ne olsa beğenirsin. Beni düşünme artık hasta bile olsam seni ilgilendirmezki… (: insan hayret ediyor dünyanın işleyişine. Oysaki ardışık bir zamana sahip olan dünya aslında Allah katında sadece bir rüya zamanı kadar..
+3 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
@Üstat_Rozalina_Alaca rüyamda simasını görmemekle beraber Peygamber efendimizin düşmandan kaçtığını ve bir kaya veya mağara gibi biyerde saklandığını gördüm sanırım birlikteydik. Duvarın arkasından varlığımızı  hissettiler ve biz yeniden kaçmaya başladık. Bukadarını hatırlıyorum uyuyup devamını görmek istedim olmadı :( @Üstat_Simuy_Alaca

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 61 okuma
+6 oy
1 yorum 141 okuma
+3 oy
2 yorum 179 okuma
Eyja 22 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 162 okuma
Fearless 3 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 215 okuma
Ssena 5 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 263 okuma
~}çu 24 Eylül 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 147 okuma
Cikiletta 25 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Cikiletta Karabasan (110 puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 227 okuma
Suspiria 28 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Suspiria Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 19 okuma
~}çu 22 Mart Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 66 okuma
+3 oy
4 yorum 131 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

618 Aktif
1 Üye ve 617 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11682
Dün : 21898
Toplam : 48091839
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...