Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
378 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
düzenledi
Rüyamda banyo yapmak için ilk banyoya girdim daha sonra banyodan çıktım annemlerin yatağına gittim ve banyo yapıcam. Yatağın üstüne çıktım yatağın başlığının üstünde duş varmış ordan suyu açtım su akmaya başladı. Ben tamamen çıplak şekilde yatağa oturdum baktım ki yatak kan olmuş. Regl dönemindeymişim. Daha sonra suyun altına tuttum alimle kanı temizledim ve kan gitti. Daha sonra elimle dokundum elim de kan oldu az bir şey onu da temizledim. Daha sonra yatağın örtüsü beyaz ve üstünde kahverengi bir örtü daha var. Beyaz olanı temizledim üstüne kahverengi olan örtüyü yatağa serdim. Daha sonra duş aldım. Ben bornozla yatakta otururken annem ve teyzemle konuşuyorum kafamda havlu üstümde bornozum var eniştem girdi içeri ben hemen yataktan yere çöktüm. Hiçbir yerim açık olmadığı için annemler güldü bana daha sonra ben eniştemin yanından geçtim odama gittim.
Regl döneminde değilim girmeyeceğim de. Dün bu konu hakkında birkaç şey düşünmüştüm rüyamda gördüm umarım anlamı kötü değildir. Yorumlarsanız çok sevinirim.
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Yakında rüyalarım yorumlanmaması nedeniyle siteyi bırakacağım etiket attığım halde bakılmıyor haberiniz olsun teşekkür ederim...
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Daha bir gun gecmis yorumlanir elbette yorumsuz ruya yok zaten
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Şehir dışında yım , ve ben bu dönemlerde genelde seyahat de olurum sitede ben yoksam bile diger yorumcular var , siz saygi ne kadar ve tolerans gösterirseniz o kadar çok yardımcı oluyorsunuz bana geri dönüş yaparım bu ruyaya ama bundan sonrası sizin kararınız ...
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Ben elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum teşekkür ediyorum,en iyi seçiyorum,hiç boş bırakmıyorum bana müsait olmadığınızı yazmanız yeterli onun dışında benim için sorun yok zaten. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim,kusura bakmayın bu durumda olduğunuzu da bilmiyordum.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyalara bilerek bakmamazlık durumu yok özel hayatlarımız yoğun olduğu için sitede bazen performanslar düşüyor evet aktiflik azalıyor ama bu kısa süren aksaklıklar sadece.
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Bunları bilmem iyi oldu sağ olun kusura da bakmayın.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
bilinç altıda olabilir tabiki, bu genel bir değerlendirme hayatınız da olumsuzluk varsa bunun etkisi olabilir eğer herhangi bir olumsuzluk yoksa bilinç altı olabilir bir mesaj beklemiyorsanız da bilinç altı olabilir , ve rüyayı ilk hissetiğiniz ve size gelen ilk izlenim ne ise yorumu da genelde öylee oluyor rüya görüldüğünde hayatınıza göre sizler yorumlaya bilirsiniz aslında ben özel yaşantınızı bilmiyorum ve evet içsel bir temizlik yada arın mada olabilkir  olmaya da bilir bu tamamen sizin hayatınızla ilgili.
+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
merhabalar tekrardan , ilk kısım benim çok garibime gitti ,yatağın başlığının üzerinde duş başlığını görmek gerçekten rüyan da ki en ilginç kısım . Ama içimden gereçek şunları da söylemek isterim bonyoya girmek ve banyodan çıkıp annenlerin odasına girmek burada yol fikir ayrımı seçmek gitmek eylemleri taşıyor sevgili okurum, bana şahsen öyle geldi bir karar aşaması yada netlik kazanmayan bir durum başka bir karar yönlenme başka bir yol seçme gibi anlamlara sahip olabilir senin için içsel yaşamında aileni seni ilgilendirecek özel hayatın ile bir bir yakından seni ilgilendiren konular bütününü işaret ediyor örneğin  bir ilişkin vardır ve bunu ailene söylemek istiyodursun ama ilişkinle ilgili sorunlar olabilir bu da seni kararsız ve tedirgin yapıyor olabilir bunun gibi açığa çıkması gereken konuları gizliyor ve kararsızlık yaşıyorsun.

yinede değerli okurum ikaz etmekte yarar var çıplaklık ve kan görülmeleri bizim hayatımız için bizelere verdiği ve uyardığı çıplaklık gizli olanı açığa çıkması demektir ve özümüzü mahremimizi rüyada hangi simgelerle gördüysek beraberinde buna dikkat etmek gerekir , siz rüyada yatağa oturduğunuz da yatağın kan olması ve ayrıca yatak odasında yatakta duş görmüş olmanız bunu iki yönlü düşünmek gerekir özel bir sırrınız mı var ve bunu ailedikei üyelerle paylaşamıyor musunuz ? yada ailenizden gizlediğiniz bir konu mu var yoksa bu rüyayı şu şekilde değerlendirmek gereke bilir ailenizin size karşı koyduğu sınır vardır ve siz o sıırı geçip ailennizin karşı çıkacağı bir durumu yerine getirmiş olab,ilirsiniz  adet kanı dikkatli ol yanlış yolda olabilirsin diyor genelde adet kanı bizleri uyarır kendi kişiliğimiz  için yanlış kararlarda bulunduğumuzu ve kan genelde sır gizem gibi size gelecek ya da sizin sırlarınızı ilgilendiren sakladığınız sır ve düşünceleri başklarınında duyacağı yönündedir genelde banyo temizlenmek ama banyonun konumu annenlerin yatak odası olduğu için zor  durumda sizi kurtaracak kişi anneniz olabilir anneniz sizi uyarıyor ve siz bu uyarımları dinlemiyor olabilirsiniz.  Annenizin de bir yönlendirmesi olabilir tabiki bu sadece anne değil diğer aile üyelerini de kapsıyor. Kahvee rengi örtüde fikir duygu ve düşünceleri temsil ediyor ev içinde yada çevrenizde hoşunuza gitmeyen fikir ve görüşleri benimsemek zorunda kalıyor olabilirsiniz sizin kendinize ait kurallarınızı oluşturamıyor öz belikte aile kontrolü altında yönetiliyor olabilirsiniz eğer reşit değilseniz bu normal ve doğal eğer reşit iseniz kendi fikir ve düşünceleriniz uygunsuz olduğu için aileye ve çevreye kabul ettiremiyor olabilirsiniz bu rüya genel olarak iletişim , yanlış alınan kararllar doğru kararların önüne geçen istek ve arzu olarak görüyorum.

ayrıca bakınız ;

Rüyada adet kanı görmek birden fazla anlamlara gelmektedir. Adet kanı genel olarak kaygılanma anlamı taşır. Rüyada adet kanı görmek kişinin kötü bir haber alıp üzüleceğine, stres yaşayacağına, huzursuz olacağına işaret eder. Rüya sahibi herhangi bir sağlık sorunu geçirebilir. Basit bir hastalık atlatabilir. Kişi bu sağlık sorunları nedeniyle de huzursuz ve üzgün olabilir.

Rüyada adet kanı görmek tabiri genel olarak kadınsal bir soruna işaret eder. Rüya sahibi eğer bayan ise olumlu anlamlara; erkek ise olumsuz anlamlara gelmektedir. Rüyada adet kanı gören bayan sevindirici haberler alabilir. Maddi bir kazanç elde edebilir.

Bu maddi kazanç oldukça fazla olabilir. Mülk edinilebilir. Rüya sahibi iş hayatında önemli bir başarı elde edebilir. Rüyada adet kanı gören kişi eğer erkekse rüya tam tersi olarak yorumlanır. Rüya sahibi iş hayatında çalkantılar yaşayacağı bir sürece girer.

Yanlış bir işe girebilir veya yanlış bir ortaklık kurabilir. Verdiği kararlar kişinin büyük maddi kayıplar yaşamasına neden olabilir. Kişi kötü işler yapabilir ve haram para kazanabilir. Erkekler için adet kanı görmek zarara ziyana işarettir. Kötü bir haber alınabilir. Bir yakınlarını feci bir kaza ile kaybedebilirler.

Rüyada Adet Kanaması Görmek
Rüyada adet kanaması görmek kişinin gerçek hayatında tüm işlerini büyük bir panikle yürüttüğüne ve etrafındakilerin de bu panikten rahatsız olduğuna işarettir. Kişi her işini büyük bir panik ile hallederek ortaya güzel şeyler çıkaramamaktadır. Bu durum rüya sahibinin iş hayatını olumsuz yönde etkilemektedir. Kişi yakın zamanda kötü bir haber alabilir. İşten çıkarılabilir.

SEVGİLERLE YAŞLI ÇOCUK (KOLEKSİYONCU)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüya ve rüya yorumu ile ilgili soru görüş bildire bilirsiniz.
+3 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Açıkçası birkaç gün öncesinde böyle bir şey olabilir mi diye düşündüğüm için böyle bir rüya görmüş olabilir miyim ? Sakladığım şeyler var ama yani söylemeyi hiç düşünmedim. Allah korusun böyle bir şey olmasın da. Birde ben rüyada bu kanı çıkmayacak sandım temiz Su yukarıdan bize doğru geliyor ben çıkmaz sandım bir anda akıp gitti izi bile kalmadı o yüzden ben bu rüyamı kötü anlamda düşünmemiştim tam tersine köyü olan ne ise onun gitmesi diye düşünmüştüm yanlış mı düşünmüşüm ? Fazla da bilmem ama.
+2 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Ben ilk öyle düşündüm kötü düşünmedim temizlemek olarak düşündüm inşallah da böyledir. Sitede okudum rüyanız bozulmuş ya da abdest alın gibi şeyler okudum yaptım da ama umarım hayırlı anlamlara gelir teşekkür ederim :)
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
batıl geliyor bana olumsuz bir rüyada kan akması rüyayı bozuyor derler kötü şeyi yok eder diyeni var , kabus ve karabasan olumsuz rüya anlatılmaz kan genelde uyarıcıdır ,abdest almak kişeye bağlı ama yinede alınması kişinin hayrına olur .
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
önemli anlamını merak ettiğin rüyalar da beni etiketle , hafta sonuna denk getirmeye ve çevri içi olduğum zamanlara denk getire bilirsin ayrıca geceleri aktif olurum aktif oldum mu 3 saat çevrimiçi olurum , hafta içi musait olmuyorum fazla girip çıkarım hemen rüyalara bakar :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rica ediyor ve bir diğer rüyalarda görüşmek dileği ile :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Görüşmek üzere hoşça kalın :)
0 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Çok teşekkür ederim çok iyi birisiniz ve yorumlarınızı da çok beğeniyorum sağ olun. Ben her türlü etiketlerim sorun yok siz ne zaman müsait olursanız bakın :)
0 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Aslında sırf abdest alın dendiği için almadım öyle denk geldi almış oldum sırf rüya için almadım kadere artık.
0 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Ailesine söyleyemeyeceği şeyler olan biri ? ? ?

Yorumlamamakta ne kadar kendimi isabetli görüyorum şimdi ! !

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 189 okuma
+4 oy
4 yorum 210 okuma
Ceyda3877 4 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Ceyda3877 Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 364 okuma
+21 oy
1 yorum 217 okuma
+7 oy
3 yorum 175 okuma
Eyja 29 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 401 okuma
magdalena 28 Ekim 2019 Rüya kategorisinde magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 417 okuma
SSDGN 7 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 194 okuma
Karga 22 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 236 okuma
28 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Yampiri Prenses   yazdı
+6 oy
2 yorum 392 okuma
B 22 Eylül 2019 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 167 okuma
Rossess 20 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 221 okuma
eirene 23 Şubat 2021 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

599 Aktif
1 Üye ve 598 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 5206
Dün : 21898
Toplam : 48085390
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...