Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
150 okuma
ronahi Rüya kategorisinde Rüyazede (1.7k puan)  
düzenledi
Rüyamda 4 arkadaşımla birlikte daha önce hiç görmediğim bir şehirde kaybolmuşum (hangi şehir olduğunu bilmiyorum) Arkadaşlarımdan bir tanesi orayı tanıyormuş bize rehberlik yapıp bizi evimize götürecek .Değişik bir arabası var biz arabaya biniyoruz .Şehrin yolları çok sakin yolların sağı solu renk renk çiçeklerle yeşilliklerle kaplanmış çok güzel kokular duyuyorum.Sonra bir anda araba bozuluyor ve arabadan ben ve bir arkadaşım iniyoruz diğerleri de çözüm bulmaya çalışıyor derken iki arkadaşım arabaya biniyor ve benle bir arkadaşımı orada bırakıp gidiyor .Arkalarından kızıyorum bizi nasıl bırakıp giderler diye sonra yürümeye başlıyoruz ve yollar yürüdükçe tanıdık hale geliyor.Sonra bir anda kendimizi 1400 yıl geçmişte balıklıgölde buluyoruz .Etrafa bakıyorum sağ tarafımda balıklıgöl  sol tarafımda oyma taşlardan eski evler var alt tarafta da bir su kanalı balıklıgölden şehire doğru gidiyor.Kanalın üzerinden geçebilmek için demir bir sac koyulmuş onun üzerinden geçiyoruz  o sırada farkediyorum geçmişe gittiğimizi arkadaşıma diyorum buradan minibüs geçiyordu yeni evler yapılmıştı hiç biri yok diyorum.Çevredeki insanlara bakıyorum hepsi sarıklı uzun kahverengi hırka içlerine de beyaz uzun elbise giymişler aynen eski zaman insanları gibi.Sonra aralarından geçip yürüyoruz  yürürken sağ tarafta yolun kenarında bir hastane farkediyorum ama hastane 2021 yılına ait gelişmiş bir hastane önünde 3 tane doktor  beyaz elbiseli uzun boylu doktor görüyorum.Doktorlardan biri biraz yaşlı diğerlerinin hocası gibi onunla konuşuyorum(şu an gerçek hayatta rahatsızım ve doktorlar neyim olduğunu bulamıyorlar ve her gittiğim doktor bir kaç ay yaşarsın diyorlar) Rüyada doktora diyorum ki beni lütfen muayene et ben doktorlara gidiyorum birşey yapamıyorlar sen birşey yap diyorum o da diğer doktoru işaret ediyor seni o iyileştirecek diyor o sırada diğer doktor da geliyor uzun boylu esmer beyaz tenli beyaz  önlüklü bir doktor ve gelince bana hastalığım için çok basit birşey söylüyor ama ne söylediğini uyanınca bir türlü hatırlayamadım.Bunun dışında da bana diyor ki etrafta çiçek buketleri var onlardan topla ve bu saatten sonra sen nereye onları ekersen onlar senin elinde yeşerecek o çiçeklerden bir yaprak bile  bir toprağa ekersen yine senin ektiğin toprak yeşerecek diyor.Sonra etrafıma bakıyorum gerçekten de her tarafta çiçek demetleri var renk renk güller ,sümbüller,laleler var herbirinden bir buket alıyorum sonra biraz ileride bir kaç tane  kadının yanında beyaz tüllerle ve incilerle hazırlanmış yapma çiçek buketi görüyorum önce tereddüt ediyorum bunu ekemem diye sonra o buketten de alıyorum ben toprağa ekersem bu da canlanacak diyorum .yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
 
rüyanda yanlış anlamadıysam gerçek hayatta seni etkileyen belirsiz bir hastalık durumu var eğer gerçekte böyle bir hastalığın varsa geçmiş olsun ve allah şifa versin. geleceğindeki belirsizliklerin seni geçmişe götürüyor belirsizlikler her zaman insanı geçmişe götürür.(1400 yıl öncesi ve balıklı göl)  muhtemelen pişmanlıklarını gösteriyor. bir konuda yolda bırakılmışsın bu rüyana yansımış gerçek hayatta geleceğe engel olan şeyleri takıyorsun (araba bozulması)  bu engeller senden kaynaklanmıyor .hayatının en olgun döneminde olmana rağmen karamsarlıkların seni belirsizliğe sürüklüyor.(çiçeklerin güzel kokması ve  rüya sonunda kuru çiçek.) umudun olmasına rağmen umudun kırılma eğiliminde olduğunu gösteriyor. ama son buketi ekme düşüncen ise gene umutsuzluk içinde olduğuna işaret eder. ama ekersem canlanacak demen hayata tutunma gereğini gösteriyor içinde bu azmin olduğunu düşünüyorum.  sarıklı adamlar bir manevi arayışı yada ölüm korkusunu gösteriyor.hastane ve doktorlar çare aradığını ve buçarelerin tükenmediğini bildiğini gösteriyor. gerçekte bahsettiğin bilinmeyen hastalığınla ve doktorların gün vermesiyle alakalı durum gerçek hayatında var ise eğer. bu durumda bilinmeyen bir hastalık hakkında ömür biçmeleri doğru değil. ömür biçmek için hastalığı netleştirmek gerekir. diğer bir açıdan bakarsak ta doğum ve ölüm sadece yaratıcının hükmündedir ve yaratıcı benden ümit kesmeyin der.
ronahi Rüyazede (1.7k puan)  
Yorumunuz için teşekkür ederim.
 
rica ederim.bende teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+7 oy
7 yorum 624 okuma
yok 21 Aralık 2019 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+13 oy
6 yorum 603 okuma
+3 oy
8 yorum 345 okuma
+5 oy
2 yorum 131 okuma
asiya 7 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 129 okuma
Yaren1989 4 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 55 okuma
+2 oy
1 yorum 88 okuma
eola 12 Eylül 2023 Rüya kategorisinde eola Karabasan (-4,234 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 157 okuma
+5 oy
3 yorum 166 okuma
+4 oy
1 yorum 131 okuma
yok 6 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 114 okuma
Mirac 24 Eylül 2022 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 178 okuma
Sonbahar 26 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 121 okuma
zrgl.81 21 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde zrgl.81 Karabasan (85 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

621 Aktif
1 Üye ve 620 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8103
Dün : 21898
Toplam : 48088277
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...